باید ببینیم تفاوت قیمت vt50 با vt30 چقدره...............نقل قول:
Printable View
باید ببینیم تفاوت قیمت vt50 با vt30 چقدره...............نقل قول:
آخرین قیمتا کف بازار
42vt30 قیمت 2410 -2380
42st30 قیمت 1850-1920
50st30 قیمت 2480-2520
آقا امروز چندتا چیز دیدم پشمام ریخته تو بازار لب تاب بیشتر مغازه ها قیمت لب تابو به دلار آمریکا زده بودن اگه میخواستی بخری همون موقع زنگ میزدن به یه دلار فروش قیمت دلار میگرفتن بهت قیمت میدادن تو بازار لوازم صوتی تصویریم بعضی مغازه دارا از اینکارا میکنن یه چیز دیگه قیمت سکه بود که بهتره از این به بعد اسمشو بزارن سکته!
سکه 790 هزار تومن اگه با زنتون دعوا مرافه دارین همین الان برین یه دسته گلی چیزی بخرین اگه شده پول قرض کنید یه کادو ام بخرین که موقع دادن مهریه 100% باید برین آب خنک بخورین...
من که زن ندارم ولی اگه داشتم براش vt30 میخریدم تا ندازتم زندان:31:(البته زنهای این دوره بی چشم رو هستن عاقبت کاره خودشون رو میکنن:19:)نقل قول:
راستی دوستان اون حالت برفک در تصاویر که بعضی دوستان بهش اشاره کردن با کم کردن برایتنس کمتر میشه و حالت PN-R هم اگه روی Max یا حداقل Mid باشه روی این قضیه تاثیر مثبت داره و کلا هر چی تنظیمات رو به کدری و سیاه شدن تصویر بره این حالت بیشتر از بین میره.
بابا برای ما بدبخت بیچاره ها که پول نداشتم vt30بخرم و به جاش st30گرفتم کسی پیدا میشه تنظیمات کالیبره کردن تصاویر برای این مدل بگه ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید:8:
توکلت به خدا باشه دوست من.....................نقل قول:
دوستان مننقل قول:
هایپراستار امروز قیمت 50st30 2350 هرکی میخواد بره بخره ... شاید سری جدید قیمت جدید!
سلام دوستان
من یه دوست دارم از دوبی داره میاد
میگه 42vt30 گیر نمیاد.منم پول پنجاش رو ندارم
میگم اگه بهش بگم 50st30 بیاره خوبه؟
ضرر نکردم؟
یا همینجا بگیرم و 42vt30 بگیرم
راستی قیمت 50st30 میگه 2100
میشه راهنمایی کنید
درود برشما.نقل قول:
دوستان میگن هنوز 2350 گیرمیاد و +نصب رایگان و گارانتی 1ساله به شما 1کابل HD 3D میدن + کارت هدیه 50 تا 500تومنی...
انتخاب با شما.............
بنظرمن اگه بیشتر میخوای فیلم با کیفیت HD ببینی 50ST30 بگیر اگه میخوای وصلش کنی به رس-یور و کانالهای ایران و ما-واره رو ببینی 42VT30 ارضات میکنه.................
عزیز تنظیمات قابل قبولی بود البته با پاور سیور خاموش !نقل قول:
تست کردم :11:
رنگ ها بهتر از رنگهای من شد اما روشنایی یک پرده کمتر شد
من گاما رو روی 2.4 گذاشتم و برایتنس رو روی 15
به نظر دوستان ، دستگاه پلیر بلوری 3D پاناسونیک به قیمت حدودی 600000تومان بهتر ه بگیرم یا یک دستگاه PS3 ؟ آیا کیفیت خروجی(به خصوص تصاویر سه بعدی) در هر دو دستگاه مشابه است یا..؟؟؟ :13:
سلام.من دو مدل عکس از TV گرفتم.گفتم اینجا بگذارم برای دوستانی که می خوان تفاوت تصویر رو توی نور ببیند.
دو مدل تصویر روشن و تیره رو انتحاب کردم.البته من دوربین خوبی ندارم پس مطمئنا تصویری که شما اینجا می بینید با تصویر اصلی از نظر رنگ و جزییات تفاوت داره ولی اصل موضوع رو می رسونه.
عکس ها اول صبح گرفته شده.تلویزیون VT30 50.
مد Dynamic اتاق تاریک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مد Dynamic اتاق با نور معمولی
مد Dynamic اتاق فوق العاده روشن
مد Profesional اتاق تاریک
مد Dynamic اتاق تاریک
مد dynamic اتاق با نور معمولی
مد Dynamic اتاق با نور فوق العاده زیاد
مد Profesional اتاق تاریک
بابت تصاویر دستتون درد نکنهنقل قول:
تنظیماتی که روی داینامیک انجام دادید رو اگه لطف کنید ممنون میشم:11:
خواهش می کنم.نقل قول:
تنظیمات دیفالت خود کارخونه هستش.
دوستان ، به نظرتون دقیق ترین و واقعی ترین رنگ رو چطوری میشه در VT30 بدست آورد؟
البته به خودی خود تصویرش طبیعی هست اما با چه تنظیمی میشه واقعی تر بشه؟
به نظر من تنظیمای pro آقای رایان خیلی خوبه توی عکسای اول توی حالت pro رنگ درختا از حالت سبز فسفری در اومده رنگ پوست طبیعی تر شده جزئیاتم خیلی بیشتر شده توی عکسای دومم همینطوره مخصوصا اون نوری که روی صورت خورده تو عکس دوم خیلی طبیعی شده یعنی گاما به نظرم خیلی دقیق شده البته عکسای سری دوم تو عکس آخر روی حالت pro دست موقع عکاسی یکمی لرزیده تصویر بلوری شده ولی معلومه جزئیاتم زیاد شده.
کلا وقتی ارزش پول ملی یک کشور پایین میاد خیلی ها معاملاتشون رو برای جلوگیری از ضرر و زیان احتمالی با پول رایج جهانی انجام میدندنقل قول:
توی ترکیه که یک زمانی نرخ تورمش تا 70% میرسید و ارزش پولش به شدت افت کرد این مسئله(خرید و فروش با دلار) رایج شد و حتی هم اکنون که اقتصادی بسیار استوار داره همچنان دلار حکم لیر رو داره یعنی شما میتونی مثل آمریکا اونجا دلار خرج کنی حتی با دست فروش با دلار معامله کنی و باقی پولت رو به لیر بگیری! و با کمال تعجب در بعضی مغازه ها نیز فقط جنس با دلار فروخته میشه و همه مردم از کفاش و نانوا بگیر تا پزشک و مهندس قیمت روز دلار رو میدونند.
امیدوارم در ایران کار به اینجا نکشه:41:
قیمت روز دلار طبق اخبار پراکنده در بین دست فروشان تا 2200 تومن هم رسیده
و ارزش واقعی ریال در برابر دلار بنا به نظر کارشناسان 5000تومن در برابر یک دلار است.
من حدودا یکماه پیش یه سوال اینجا مطرح کردم که : آیا بانیان قیمت Vt30 رو ممکنه کاهش بده؟
با این وضعیت بازار VT30 به علت احتکار و ... نایاب نشه خوبه! کاهش پیشکش.
الان دوهفته هست vt30 خريدم روزي هم حدود ٧ ٨ ساعت روشنه تو حالت عادي گذاشتم فقد چند بار واسه تست رو ديناميك گزاشتم امروز يك سري عكسهاي break in گذاشتم ديدم تو رنگ سبز و تاحدودي ابي قرمز جاي تصوير منوي viera و جهت نماي دايره پايين جاش مونده الان گذاشتم چند ساعت ببينم درست ميشه تو كانالها تلويزيون هيچ ارمي از كانالها معلوم نيست ولي تو عكسهاي break in جاي منو كمرنگ معلومه چيكار كنم درست ميشه
دوستان من
پنل من 50VT30 هست.
چند روزه روی هر مد تصویری تنظیم میکنم وقتی دوباره روشنش میکنم روی مد داینامیک برگشته .
لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم
آیا tv سامسونگ مثل d7770و d8880در مقابل پلاسمای vt30 حرفی برای گفتن دارند . من بدلیل اینکه خونه لامپ زیاد داره توخرید پلاسما دچار شک هستم. خودم نظرم به سمتd7770 جلب شده. البته هنوز هیچکدوم رو از نزدیک ندیدم . اگه کسی این دوتارو با هم دیده مقایسه رو بنویسه؟ استفاده من از tv بیشتر کانالهای دیجیتال ایران و فیلمهای hd است و البته بازی های کامپیوتری . خواهشا کمک کنید.
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
mr_rayan با تشکر از عکسهای خوبتون بفرمایید منظور از اتاق با نور فوق العاده زیاد یعنی چی؟ چقد نور داشتید؟
اگه تهران زندگی میکنید برید پاساژ حافظ جمهوری فروشگاه بهترینهای دنیا یکی دو مدل LED سامسونگو در کنار پلاسمای ST30 روشن کرده تصویر ST30 و VT30 زیر نور زیاد تقریبا یکسان هستن.نقل قول:
بچه ها یادتونه از همون اول که هنوز تی وی نگرفته بودم گفتم من رو کیفیت تصویر خیلی حساسم الان 3 هفته ای میشه که گرفتم فکر کنم وسواس گرفتم همش تو تنظیماتم تا بهترین تصویر رو پیدا کنم یه تنظیمه خوب پیدا کردم شماهم امتحان کنید جوابشو بگین تا نقطه ضعفاشو پیدا کنم بهترین تنظیم تا الان از نظر من:
اول تنظیمات مد داینامیک رو همون حالت پیش فرض که تا حالا بهش دست نزدید برگردونید
مد:حالت داینامیک
رنگ:45
نور:0
توجه توازن رنگ : عادی
گاما:2.0
وضوح:100
کنتراست:85 یا 90 به نظر من 85 بهتره
بقیه چیزاهم دست نزنید یه تست کنید ببینید چطوره من خیلی خوشم اومد از این حالت
دوست خوبم همونجور که جناب Alucard گفتند برید و از نزدیک ببینید و مقایسه کنید و اگه قبلا در منزل ال سی دی یا ال ای دی داشتید و حالا به فکر ارتقا هستید بسیار دقت کنیدنقل قول:
vt30 تلوزیون بسیار بسیار خوبیست و از لحاظ کنتراست دقت رنگ سرعت و زمان پاسخگویی یکه تازه بازار فعلیست اما روشنایی و رنگ بندی آن ممکنه به سلیقه عده ای سازگار نباشه.:11:
نمیدونم کسی دقت کرده یا نه ولی درخشش ال سی دیا با هم فرق میکنه من توی فروشگاه تعاونی اداره که ال سی دی سامسونگ و سونی و ال جی و پاناسونیک داره تصویر پاناسونیک از همه نورش بیشتره بعدش سامسونگ و ال جی.
یه چیز دیگه که متوجه شدم نور ال سی دی از ال ای دی بیشتره ولی کنتراست ال ای دی خیلی بیشتر از ال سی دیه تو نور کمتر مثل خونه این قضیه خیلی مشخص میشه جزئیات تصویر ال ای دیم بیشترم از ال سی دیه.
ال سی دی اصلا نمیتونه رنگ مشکی نشون بده فوق العاده رنگ مشکیش ضعیفه و یه سری رنگارو مثل پوست صورت کامل قرمز نشون میده بین همه ال ای دیا سونی رنگاش از همه بهترو طبیعی تره ال ای دیای پاناسونیکم تو رنگ خوبن نورشون بیشتر از بقه هست.
به نظرم اگه کسی ال سی داره و با اون مدل رنگای جنگولک ال سی دی حال میکنه با ال ای دیم حال نمیکنه.
زن که نداشته باشی شاید یه مشکل داشته باشی ولی زن که بگیری 1100 تا مشکل جدید پیدا میکنی.نقل قول:
خواستم بهت تبریک بگم که زن نداری واقعا خوش به حالت!:27:
سعی کن هیچ وقت خر نشی.
كسي ميتونه كمك كنهنقل قول:
آقا نحوه نقل و قول پست قبلی چطوریه؟
روي QUOTE كليك كن و زير نقل قول متن پست رونقل قول:
یا نور خیلی زیاد یعنی یه چیزی تو مایه های مغازه ها شایدم بیشتر.هال من 20 متر هستش.توی این فضا 4 تا مهتابی از نوع کم مصرف و 5 عدد لامپ لوستر معمولی روشن هستش.نقل قول:
آقا یکی می تونه بگه اگه ما نتونیم vt30 , st30 بگیریم چه ال ای دی بگیریم که هم کیفیت دو بعدی و هم سه بعدی اون خوب باشه؟ ترجیحا 46 و 40 و حول و حوش دو و نیم دربیاد ؟ عجیب برای ما این خرید تلویزیون مساله شده؟ بعد از مدتها می خوایم یه تلویزیون بخریم نمیدونیم دیگه ....؟
شارپ سری کواتروننقل قول:
سامسونگ سری D7000 or D8000
اين قيمت ها مال كف كدوم بازاره؟ من كه St30 42 رو قيمت كردم گفتن 1990نقل قول:
st30 یک میلیون و نهصدو ده نمایندگی پاناسونیک تو خیابون جمهوری
ال ای دی ها در کل نسبت کیفیت به قیمت خیلی بدی دارند .با حدود 2.5 هم نمی تونید ال ای دی که به گفته خودتون دو بعدی و سه بهدی قوی داشته باشه تهیه کنید . با این حال اگه میخواهید ال ای دی بگیرید شارپ بهترین پنل ها رو داره ... مدل های بالای سونی هم از پنل شارپ استفاده می کنند :نقل قول:
البته نقطه ضعف شارپ همون 4 رنگه بودنشه که روش مانور تبلیقاتی می کنه ... این 4 رنگه بودن دقت رنگ ها رو پایین میاره ولی در کل اونقدر خصوصیات مثبت داره که اونو به برند های کره ای ترجیح می دم
دلار 1900 تومن شد به نظر میرسه با این قیمته دلار واردات جدید گرونتر خواهد شد.قیمتهایی هم که الان هست ماله واردات قبلیه.اگه 50vt30 رو2200 دلار حساب کنید با دلاره 1900 میشه: 4180000 تومن .به احتماله زیاد یا این قیمت اجناس گرونتر خواهد شد یا اصلا وارد نخواهد شد
آقا اینا همش حرفه! نمایندگی رسمی با مجوز رسمی از خارج جنس وارد میکنه که صد البته با دلار ۱۱۳۰ تومن (قیمت امروز دلار بانکی) خرید میکنه. پوشاک و لوازم آرایشی نیستش که از راه قاچاق بیاره مجبور باشه دلار رو به قیمت بازار آزاد ۱۹۰۰ تومن بخره.نقل قول:
---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------
در ۳ استان آذربایجان شرقی غربی اردبیل تنها ۱ جا تبریز P50st30 پیدا کردم ۲۷۰۰ میگه البته یکی هم بود خوی که میگفت ۲۴۵۰ میده ولی سفارش هاش نرسیده بود (اونم پشیمون شده مثل اینکه تلفن هارو جواب نمید دیگه) به هر حال بعد از ماهها تحقیق وقت تلف کردن چشم درد و بی خوابی آخر سر به این نتیجه رسیدم که ایرانی کجا و استفاده از جنس با کیفیت کجا! در اولین فرصت میرم یه آشغال از مونتاژ های داخلی با قیمت ارزون با هدایای بیشتر ( آخ جون ) انتخاب کنم و وقتمو بیشتر از این هدر ندم، همین وقتی که واسه تحقیق تیوی تلف کردم عوضش میرفتم جمهوری آذربایجان کار میکردم الان گرانترین تیوی بازار خرید بودم :31:
۱منات = ۲۰.۵۰۰ ریال
بی نهایت تشکر میکنم از دوستانی که تا حالا با حوصله سوالات منو پاسخ دادن و راهنمایی کردند:40::11:
اینقدر مشکل بود که کسی نمی تونه نظری بده ؟؟!!! :18:نقل قول:
اين قيمت براي بلوري پانا بالا نيست؟ چه مدلي هست؟نقل قول:
پلير بهتره چرا كه PS3 در حالت 3D صداي چند كانال پخش نميكنه.
اون دلاری که شما میگین بانک 1130 میده بصورت تزیینی وخیلی محدوده و فقط برای اینه که بگن دولت ارز فراوان در اختیار داره حالا سئوال اینجاست اگه دولت ارز فراوان داره پس چرا وارد بازار نمیکنه؟چرا دلاره بدون مدرک رو جرم اعلام کرده؟چرا سایتهای اعلام روزانه دلار رو فیلتر کرده؟چرا دلالهارو دستگیر میکنه؟نقل قول:
دولت برای سکه هم قیمت فروش تو بانک رو زده بود 500 تومن حالا زده 900 تومن این قیمت ماله دیروزه تو بانکه نه بازار.بعدم اینکه وقتی پول ملی یک کشور 70 80 درصد توی چند ماه بی ارزش میشه این دیگه به همین سادگی نیست که بخوایم با دعا و بحثهای فلسفی حلش کنیم .