16 گیگ که دیگر نداریم. یادش بخیر!نقل قول:
Printable View
16 گیگ که دیگر نداریم. یادش بخیر!نقل قول:
سرعت 256 نامحدودم 1 شب تست کردم شدیدن افت میکنه هی باید مودم خاموش روشن کنید سرعت 100 واسه کسایی که ساعات زیادی تو اینترنت هستند خوبه با خاموش روشن مودم مشکلی ندارندو اینکه سرعت باز کردن سایت بنظرم بهتر شده به نظر من سرویس قدیم واسه من بهتر بود بخاطر صرف وقت
دوست من آیدی یاهوتو میدی کار دارم باهاتنقل قول:
512 با 16 گیگ رو کردن 4 گیگ رو دارن میدن 17000
512 آسیاتک با 5 گیگ رو دارن میدن 21000
کدوم کیفیت بیشتری داره؟
مخابرات قیمتش رو هم مثل شرکت های خصوصی کرده
دوست عزیز ممنون که نتیجه خریدتونو اعلام کردیدنقل قول:
اگه پهنای باند کم نیارن سرعت 100 باز کمترش نکنن برای 256 نامحدود با این کیفیت پایین خوبه
پیشنهاد میدم مودم تونو bridge کانفیگ کنید تا به خاموش روشن کردم مودم نیازی نباشه
کافیه کانکت /دیسکانکت کنید
من از اول به دلیل قطعی های زیاد این کار کردم
درسته تقریبا حجم دانلود شما تو 20 ساعت من شب تو 5 میگیرمنقل قول:
سلام دوستان من میخوام 512 نامحدود بگیرم
فقط یه سوال ::: با چه سرعتی میتونم دانلود کنم
بعد از تغییرات هنوز کسی این سرعت نگرفتهنقل قول:
با 256 نامحدود 100 تا دان داشتن
شما یا همین سرعت یا بیشتر از اینو خواهید داشت
عقلا کمی سرعت بیشتر چون کمی بیشتر پول میدید
سلامنقل قول:
یعنی اگه 256 نامحدود بگیریم میتونیم 24 ساعته با سرعت 100 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشیم؟
هیچ محدودیتی نداره؟
مرسی
من متوجه نشدمنقل قول:
یعنی سرعت ها برای نامحدود واقعی میشه وبرای 128 سرعت دانلود 16 کیلوبایت بر ثانیه میشه؟
نه محدودیتی ندارهنقل قول:
اسمش روشه دیگه
دوستان من مودم ـم خراب شده. می خوام مودم بگیرم، به نظرتون چی بگیرم ؟ من تعریف zyxel و d-link رو شنیدم.
D-LINKبه نظر من بهتره///نقل قول:
با توجه به حرف اون دوستمون که 256 نا محدود گرفته بود تقریبا بعد کرقتن هر 300 مگ سرعت از 100 افت می کنه به روی 15 و باید حتما یه قطع و وصل کنید تا سرعت دوباره همون 100 بشهنقل قول:
کلا یه سر انگشتی حساب کنید می بینید تو ساعات شبانه حداقل 2.5-3 گیگ می تونید دانلود داشته باشید ولی همین مقدار دانلود رو باید 8-9 ساعت در سرویس نا محدود داشته باشیم از نظر زمان نمی صرفه وقت گیره تازه اینم در نظر بگیرید دانلود شبانه تو ساعتی هست که شما خونه هستین ولی بیشتر اوقات در طول روز بیرون هستیم و در سرویس نا محدود بیشتر زمان دانلود رو از دست می دیم
اگر سرعت دانلود 1 مگ نامحدود 300-400 باشه چی؟ بازم به نظرت نباید نامحدود گرفت؟نقل قول:
سلام. یه ماه پیش سرویس یه ماهه گرفته بودم که حدود 5 روز پیش ترافیکم تموم شده بود. گفتم که یه دفعه تا تموم شدن مهلت باقی نمودند اون موقع تمدید کنم.
امروز خواستم تمدید کنم از منزل . مودم رو که روشن کردم دیدم 2 گیگ ترافیک هدیه دادن . فکر کنم به مناسبت پیروزی انقلاب . تا تاریخ 8 اسفند . برای شما هم اضافه شده ؟ :n01:
بله. برای همه اضافه شده دوست عزیز.نقل قول:
من احتمال میدم مشکل از لینک دانلود ایشون باشهنقل قول:
اخه این مشکل عجیبیه و تو شبکه معنا نداره ، که سرعتت اول بالا باشه بعد نزولی بیاد پایین
؟؟؟؟
تا خودم تست نکنم برام جای سواله
حرف شما در مورد سرویس های مثلا 1m که سرعت واقعی میده صدق نمی کنه شما با همین سرویس در روز میتونین 9 گیگ دانلود کنید به شرطی که مثلا یک سیستمنقل قول:
مخصوص دانلود داشته باشد به نظر من اگر در طی روز دانلود کنید با سرویس نامحدود از زمان روشن بودن سیستم کاسته میشه و استحکاک سیستم بالا نمیره
مثلا خود من در حین دانلود روزانه هم بازی میکنم هم اهنگ و فیلم میبینم در واقع از روشن بودن سیستم ام استفاده بهینه میکنم
چرا چنین چیزی وسوسه انگیزه اما وقتی یه مگ باشه ماهی 45000 تومن برا من پرداخت چنین مبلغی مقدور نیست و برا خیلی ها هم همینطورولی اگه کسی محدودیت مالی نداره بگیره حالشو ببره نوش جانش:n20: اما بهتون قول میدم این مخابرات نا محدودشم مثل همین سرویس های ما تقریبا سرعت های یکسان دارن مثلا 1 مگ فکر نکنم از 150 سرعتش بیشتر بشه اون محدودیت حجم 300 مگ که دوستمون گفتن رو شاید بیشتر کنن که هی قطع و وصل نکنیم الان اگه یه کاربر دیگه پیدا بشه که 128 نا محدود گرفته باشه از سرعتش میشه فهمید که با توجه به سرویس سطح بندی کردن یا همه فله ای یکیهنقل قول:
چرا چنین چیزی در شبکه امکان داره مخابرات در بازه زمانی 1 ساعت محدودیت بر روی حجم مصرفی گذاشته نمونه همین کار رو شاتل در سرویس های نا محدودش انجام داده که وقتی شما در یک ماه از 18 گیگ بیشتر مصرف کنین سرعت سرویستون واقعی میشه و مخابرات بازه یک ماهه رو رو یک ساعت تنظیم کرده البته شاید این بازه بیشتر از یک ساعت باشه که با قطع و وصل کردن رفع میشه(اینم از اون باگ های خفن مخابراته:n08:) ولی خوب باید صبر کنیم تا چند نفر بگیرن این قضیه رو تایید کنن تا مهر تایید 100 درصدی روش بخورهنقل قول:
دوست عزیز شما اون 9 گیگ رو طی 24 ساعت فیکس مصرف می کنین پدر کامپیوتر در میاد هر روز 24 ساعت روشن باشه من تو 5 ساعت 5 گیگ دانلود دارم یعنی فقط 4 گیگ کمتر حالا شما پول برق رو حساب کن من در ساعت که برق کمترین قیمت رو داره دارم دانلود می کنم شما در بازه زمانی که برق در بالاترین قیمت محاسبه میشه تازه شما خیلی دیگه بخوای دانلود کنی 18 ساعت کلامپیوترت رو روشن بذاری که در اون صورت فقط 7 گیگ دانلود دارینقل قول:
حالا من یه سوال از شما دارم شما هر روز در طول روز خونه تشریف دارین؟ اگه اون صحبت دوستمون که می گفت هر 300 مگ سرعت پایین میاد و باید قطع و وصل کرد درست باشه و مشکل از ایشون نباشه شما می تونی سیستم رو رو دانلود بزاری و بری دنبال کارات؟
دوستان من از ساعت 6 دانلود شروع کردم تا ا 10 شب فیکس رو سرعت 100 هست شاید خوب شده
مرسی دوسته من ، خدا کنه اینجور که میگی باشه بچه ها میترکونیم اینجوری خیلی حال میده ، فقط دوست من یه خواهش ، وقتی وارد پنلت میشی تو قسمت ریز مصرف از اونجا عکس بگیر دوس دارم بدونم چطور شدهنقل قول:
ممنون از اینکه خبر دادی خبر خوبی بود :n09: فقط باید صبر کنیم ببینیم کسی 128 می گیره ببینیم سرعت اون چجوریه من 13 روز دیگه سرویسم تموم میشه وگرنه خودم اینکارو می کردم:n14: دوستان کسایی که دانلود زیاد نمی کنن و دانلودر نیستن و هر شب اگه 4 گیگ نگیرن شبشون صبح نمیشه:n10: و بیشتر مصرفشون وب گردی و خورد دانلود هایی در طول روزه سرویس نا محدود بگیرن بهتره چون با مشکل کمبود ترافیک مواجه نمیشن:n20:نقل قول:
دوستان مخابرات مازندران اگه این سرویس نا محدودش تا اخر به همین شکل بمونه با این قیمت داره بهترین سرویس رو در کل کشور میده برا اثبات حرفم برین یه نگاه به قیمت 256 نا محدود شرکت های دیگه بندازین یه چیزی در حد 40 هزار به بالا براش پول می گیرن
دوست عزیز اگه امکانش هست تا 24 ساعت اینده هر چند ساعت یه گزارشی از سرویست بده و تست کن در ساعات مختلف روز مخصوصا 1 شب به بعد سرعت چطور میشه همیشه ثبات داره یا نه در چه ساعاتی کیفیت بد میشه و در چه ساعاتی کیفیت خوبهنقل قول:
فعلا شما تنها منبع اطلاعاتی ما هستی فداکاری کن علامت سوال بالای کله یه ملت رو از بین ببر:n12::n09:
دوسته من وقتی سرعت 100 هست سرویس نامحدود هست دیگه چرا ساعت 1 شب تست کنه ، من اگه سرویس نامحدود بگیرم دیگه شبا ساعت 10 میخوابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازشم اگه 1 به بعد هم سرعت بالاتر از 100 باشه دیوونم مگه تا 1 شب بیدار بمونم لینکامو دانلود کنم ، هر وقت عشقم کشید دانلود میکنم از خواب نازنینم نمیزنم چشامو اذیت کنم لینکامو برا دانلودبذارمنقل قول:
بر فرض اینکه دانلود شبانه از 1 تا 6 باشه یعنی 5 ساعت سیستم روشنه و فقط و فقط برای دانلود استفاده میشه این رو هم اضافه کن که در طول روز چند ساعت سیستمتنقل قول:
روشن میمونه بر فرض 4 ساعت یعنی جمعا 9 ساعت سیستمت روشن میمونه که 5 ساعتش کاملا سخت افزارت بدون مصرفه ولی من تو همین 9 ساعت کار مفید با سخت افزارم انجام میدم و هم زمان دانلود هم انجام میدم اگر هم خونه نباشم بردارم این کار رو انجام میده این سیستم 300m هم اصلا برام اتفاق نیوفتاده.
طرفی که کارت 1.5 میلیونی رو سیستمش داره اصلا براش بصرفه نیست که 5 یا 6 ساعت فقط برای دانلود ازش استفاده کنه.
دوست عزیر عکس فردا میزارمنقل قول:
دوستان اینم بگم واسم عجیبه سرعت وبگردی بالاتر رفته
با این شرایط و قیمت 2 حالت ممکنه به وجود بیاد
یه تقریبا همه مثل عقده ای ها این قدر دانلود الکی میکنن که کل پهنای باند مخابرات پر میشه وسرعتها رو پایین تر میارن
یا خیلی معذرت میخام مثل یه ادم با فرهنگ وقتی چیزی برای دانلود ندارن دست از دانلود میکشن و
همه از یه سرعت نسبتا خوب در طول روز لذت میبرن و همه چیز به خوبی پیش میره
هرکسی به اندازه نیاز خودش دانلود میکنه ربطی به عقده ای بودن نداره.الان من اگه 20 گیگ بدی من تو یه ماه مصرف میکنم چون احتیاج دارم و الکی هم نیست بعضی ها واقع احتیاج دارن.نقل قول:
خوب بعضی اوقات یه سری دانلود ضروری پیش میاد گاهی اوقات هم در طول روز خونه نیسی می خوای شب چهارتا چیز دانلود کنی کلا به غیر اینا خواستم مزایا و معایب سرویس به طور کامل مشخص بشه:n13:نقل قول:
تازه دوست عزیز من الانم به خاطر دانلود شب بیدار نمی مونم کامپیوترم رو تنظیم می کنم می خوابم خودش می دانلوده خودش خاموش میشه:n09:
دوست عزیز بحث منو شما درباره دانلودر هاست کسی که میزان دانلود براش مهمه در ضمن من که طرف بحثم با شما نیست کلی داریم بحث می کنیم حالا شما برادر داری ما که نداریم باید چه خاکی به سر کنیم :n13: اگه پست های فبلی منو خونده باشی گفتم که برا کسایی که دانلودر نیستن و در طول روز وب گردی و یه سری دانلود های جزیی دارن با 4 ساعت دانلود هم کارشون راه میافته این سرویس ها با این شرایطش بهترین گزینست:n09:نقل قول:
حسین جان منظور داش محسن هم این بود که کسی که نیاز نداره وگرنه ادم که نیاز داره بحثش جداست بخدا من ادم میشناسم که هر شب فیکس چش دانلود رو در میاره بری لیست دانلود هاشو نگاه کنی از تعجب شاخ در میاری یه چیزایی رو خودش صبح بدون اینکه نگاه بهشون بندازه می گیره پاک می کنه بهش می گم خوب تو که اینا رو نمی خوای کرم داری دانلود می کنی میگه پول دادم اینم رایگانه تا قطره اخر باید استفاده کنم:n04:اینجور ادما متاسفانه به جای اینکه انگشت شمار باشن تعدادشون بیشتره نه تنها در زمینه اینترنت مخابرات در کل جامعه و در زمینه های مختلف:n15:باور کن من خودم یه ماه 190 گیگ شبانه دانلود کردم و تو یه ماه فقط 18 گیگ ادم نیاز داشته باشه دانلود کنه مشکلی نداره حقشه ولی دانلود های بیخود همین وضعی که الان گریبان گیر ما در زمان دانلود شبانه هست رو منجر میشهنقل قول:
نمیدونم چرا شما به خودت گرفتینقل قول:
من خودم ماهی 30 گیگ یا بیشتر دانلود دارم !!!!
اصل حرف چیز دیگه ای بود.
دقیقا منظورم همین بودنقل قول:
اقا بیاین جمع شیم نفری 2 تومن بزاریم یه نامحدود 1 مگ بگیریم ببینیم وضعیتش چجوریه :n02:
من 5 روز پیش 32 گیگ 1 مگ گرفتم اگه میدونستم سرویس ها تغییر پیدا میکنه صبر میکردم
دسته دومی که شما گفتین در حال حاظر در داخل ایران وجود نداره ، اکثر ایرانی ها عقده دانلود دارن:n02: باید به همه مردم ایران ای دی اس ال نامحدود بدن اینقدر دانلود کنن تا وقتی به خودشون بیان ببینن کل زندگیشون صرف دانلودو اینترنت شده اونوقت هست که هر وقت لازمشون شد از اینترنت استفاده میکنن ، اینجوری میشه که فرهنگ سازی میشه:n09:وگرنه هر چه سرعت پایین تر باشه ترافیک های مصرفی محدودیت باشه آدم بیشتر عقده پیدا میکنه ، این قانونه طبیعته که هر چی رو از آدمی بگیریو منع کنی دوس داره بیشتر بره سمتش:n13:نقل قول:
دیشب 7 گیگ دانلود رایگان داشتم
دیشب سرعتها نسبتا خوب بود
تقریبا بعد 2.5 پهنای باند ازاد بود
100 درصد تایید میشه ...نقل قول:
تجربه شو دارم :)