سلام دوستان.
پژو 206 تیپ2 مدل خرداد 91 کارکرد 12 ، کاپوت عوض شده (فابریک)(خودش که گفت تصادف خیلی کوچیک) دو سه تا زدگی خیلی کوچیک داشت موتورش خوب بود چقدر میارزه؟
و یه سوال دیگه 206 ها از چه مدلی به بعد قطعاتشون چینی شده؟
سلام دوستان.
پژو 206 تیپ2 مدل خرداد 91 کارکرد 12 ، کاپوت عوض شده (فابریک)(خودش که گفت تصادف خیلی کوچیک) دو سه تا زدگی خیلی کوچیک داشت موتورش خوب بود چقدر میارزه؟
و یه سوال دیگه 206 ها از چه مدلی به بعد قطعاتشون چینی شده؟
نقل قول:
تیپ 2 ها خیلی کمتر از تیپ 5 ایرانیزه و چینی و هندی شدن. تقریبا دست نخورده هستن. اینو کارشناس فنی ایران خودرو میگفت.
اینی که شما میگی بدون رنگش حدودا 32-33 قیمت میخوره حالا کاپوت 2-3 تومن کم بشه 29-30 قیمتش مناسبه برا مصرف کننده
تیپ 3 مدل 89-90 بهترین انتخاب 206 هستش.
چونه ما از 26 شروع شده...ببینینم تا 26.5 راضی میشه....از راهنمایی شما هم ممنونمنقل قول:
Sent from my C5303 using Tapatalk
سلام دوستان
ما یه پژو پارس معمولی دوگانه سوز مدل 86 داریم
خیلی تمیزه
تا24 میلیون مشتری داره بنظرتون چند بفروشیم؟
خیلی ممنون
سلام قیمت روز این دو مدل را میخواستم
207 مدل 89 سفید دنده ای بیرنگ
تیپ 2206 قرمز مدل 81 یک دررنگ
با تشکر
سلام دوستان . اینکه میگن 2 سال یا 5 سال تخفیف بیمه یعنی چی ؟
از تاریخ صدور بیمه ثالث تا الان استفاده نکرده!! مثلا خودرو شما مدل 89 هست تالان از بیمه ثالث استفاده نکردین... میشه 3سال تخفیف...هر سال تخفیف فکر کنم 10% تخفیف روی پرداختی سال آینده بیمه ثالث شما باشه...500بیمه ثالث سال اول باشه بعد 3 سال تخفیف بیمه، برای سال آینده شما 350 اینا باید بدیننقل قول:
Sent from my C5303 using Tapatalk
نميشه بالاتر فروختش مخصوصا بعد از عيد.نقل قول:
يعني تخفيف بيمه شخص ثالث شما اگر از بيمه شخص ثالث ماشينت استفاده اي نكني هر سال تخفيفي شامل حالت ميشه. اگر هم استفاده بشه اون تخفيف ها ميپرننقل قول:
قيمت دقيق واسه ماشين 81 نميشه تعيين كرد.نقل قول:
207 هم افت قيمتش بالاس جون مشتري اش كمه
سلام یه نفر قیمت بده
207 مدل 89 سفید دنده ای بیرنگ
تیپ 2206 قرمز مدل 81 یک دررنگ
با تشکر
207 مدل 89 دستی <<<<<<33تومننقل قول:
سلام، خسته نباشید
206 تیپ 2 مدل 83 کارکرد 150000، یه تصادف از پشت داشته، 9 سال هم تخفیف بیمه داره، حدودا چند قیمت میخوره؟!
نقل قول:
بین 13 تا 14 ملیون تومان .
سلام دوستان لطفا قیمت بدین
پراید مدل 86 نقره ای
یکی از درها رنگی
یه جفت تایر و یه جفت کمک میخواد
سلام
برای مصرف داخل شهری تا حدود 40 م پیشنهادتون چیه ؟ بیشتر راحتی خودرو و دوم کلاس اجتماعی مهمه !!! آخه یکی نیست بگه با 40 م ماشین باکلاس میخوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد بین این دو پارس و لیفان 620 کدوم رو پیشنهاد میکنید و چرا ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر فني و آپشن ليفان از پارس بهتره. اما بازار پارس پر رونق تره تا انواع چيني جاتنقل قول:
با 40 تومن بودجه بهترين انتخاب ميتونه پارس LX TU5 باشه بعدش تندر. البته تندر اتومات هم براي ترافيك شهري بسيار گزينه خوبيه
سلام
من یه 111 مدل 90 دارم 13 هزار تا کار کرده دورش زدگی داره و دو تا در و یه گلگیر طرف راننده رنگ داره البته دوتا در فقط تو رفتگی داشته و تصادف شدید نبوده فقط به خاطر تو ذوق بودن دادم درسش کردن
سپر عقب هم یه ترک 10 سانتی داره
سفید روغتی هست ماشین و از بیمش هم استفاده نشده
هیچ مشکل خاصی هم نداره
اگر بخوام بفروشم یه ماشین هاچ بک دیگه بگیرم
1 - ماشین من قبل و بعد از عید چن می ارزه حداقل و حداکثر
2 - به جز 206 و گل ماشین هاچ بک دیگه ای هست که زیر 40 میلیون باشه قسطی ؟
3 - غیر هاچ بک بی دردسر ترین ماشین که کم مصرف باشه زیر 40 چی هست ؟
پژو 207 ارزش خرید داره؟ قطعاتش پیدا میشه؟
بله ارزش داره ، قطعاتش مثل 206 هست و فقط چراغ های جلوش قیمت بالایی دارن .نقل قول:
قیمت حال ماشین شما --->13.200نقل قول:
تیبا هاچ بک هم به زودی وارد بازار میشه و به مشتریا تحویل میشه ، ممکنه بعد از عید ثبت نام جدید داشته باشن .
خیلی گزینه هست زیر 40 ملیون تومان ، بستگی به اولویت های شما داره .
دوستان منتظرمنقل قول:
خوب شما سه گزینه مناسب معرفی کنید چه نو چه دسته دومنقل قول:
من مصرف اید ال و جسه کوچک واسم مهمه
206 تیپ 3 مدل 89 یا 90 ( حالا یه تیکه رنگدار باشه هم مشکل نداره ) اینا بهترین انتخاب های هاچ بک شما هستن. تیپ 5 مدل 88 و 89 اگر برداری که دیگه شاهکاره. قیمت خیلی خوبی هم دارن نسبت به ماشینای هم قیمتشون خیلی بهتر هستننقل قول:
حالا از 206 خوشتون نمیاد برید سراغ هاچ بک چینی. بله درسته همون ام وی ام 315. رخ خوبی داره و در کل ماشین خوش اقبالی هست تو چینی جات. یکسال کارکرده اش با افت قیمت بخرید خیلی بهتره
پراید 86 بی رنگ حدودا 11 تومن بفروشی خوبه. حالا رنگ دار دیگه توافق طرفیننقل قول:
خیلی از قطعاتش با 206 یکی هست. و ضمنا اگر در خرید ماشین به فکر بودن قطعات هستید باید عرض کنم خیلی از قطعات ماشینای پر مصرف مثل 405 هم تو بازار نایاب هستن و بعضن تا 2 -3 برابر قیمت نمایندگی باید بخریدشوننقل قول:
سلام قیمت این ماشین را می خواستم
۲۰۶تیپ ۶ خاکستری مدل ۸۴ بدون رنگ
ممنون میشم بازه قیمتی که بنگاه می خره
را اعلام بفرمایید
با تشکر
با سلام میخواستم ببینم 405 مدل 88 دور رنگ تک رنگ نقره ای تو کرم 7 ماه بیمه تخفیف 4 سال چقدر میارزه لطفا راهنماییم کنید
تریم داخل که تاثیری رو قیمت نداره مخصوصا وقتی دور رنگه.نقل قول:
قیمت بیرنگش تا 20-21 هست.
دور رنگ حالا 5 تومن کمتر میشه البته بنگاه دار خیلی کمتر برمیداره
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام قیمت این ماشین را می خواستم
۲۰۶تیپ ۶ خاکستری مدل ۸۴ بدون رنگ
ممنون میشم بازه قیمتی که بنگاه می خره
را اعلام بفرمایید
با تشکر
سلام دوستان قیمت مصرف کننده این ماشین رو میخواستم
peugeout 405 slx tu5 مدل 91/4 کارکرد 40 هزار کیلومتر
بدون رنگ بسیار تمیز فنی عالی لوازم روکش پخش دی وی دی لاستیک هانکوک
یکی جواب بده
نقل قول:
حدود 27.5 قیمت میخوره.
بین ۲۰ تا ۲۲ م توماننقل قول:
بچه ها لطفا یه نظر بدید :
من یه پارس سال یورو 4 دارم تحویل میگیرم که برام حدود 31 آب خورده .(4...5 روز دیگه میدن)
عجله ای هم ندارم . ماشین خریداری شده هم قراره به مرور اسپرت بشه و ارتفاع و رینگ اسپرت و . . . خواهد داشت .
...............................
از یه طرف پارس داشبورد جدید (اولین سری فروردین) قیمت کارخونش شده حدود 33 و تو بازار هم حتما گرونتر میشه و تا 38 شاید بالا بره .
حالا به نظرتون همینو سوار بشم یا بفروشم و انور سال یه SLX تی یو5 داشبورد جدید بخرم ؟
(قیمت اونم فکر کنم اون ور سال"فروردین" حدود 33 تا 34 بشه)
شما بودید چیکار میکردید ؟
پارس سال 1800 خودمو با همین قیمت 31 نگه دارم یا 405 SLX TU5 داشبورد جدید با قیمت همون 33تا34 موقعی که اومد از بازار آزاد بخرم
چون پارس داشبورد جدید خیلی گرون میشه و برام نمیصرفه.(مگر ثبت نام بکنم که دیگه اونم خیلی طول میکشه و حوصلش رو ندارم)
داشبورد رو ولش همچی آش دهن سوزی نیستنقل قول:
برو تو کار موتور tu5که اگر پارس با این موتور بگیری مدلهای جدیدش ترمز عقب دیسکی هستن
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام.میخام یه 207 قرمز بخرم.تا 9 ماه دیگه بیمه داره.مدل 89 هس.واقعا بدنش تمیزه.40هزارتا کارکردش هس.
یه رکاب راننده رنگ فقط.گلگیر عقب یکم خش داره.انگار جایی کشیده شده.
میخاستم ببینم چند میارزه؟
قیمت بم میگه 33.5.
بخرم یا نه؟یا به نظرتون اصلا بزارم بعد عید بخرم.
در ضمن به نظرتون زانتیا بگیرم یا 207؟زانتیا چه مدلی میتونم بخرم تا سقف 36 تومن؟
ممنون
مثلا 207 ک الان زده 33/5 بعد عیدم همینه یا کمتر میشه؟اخه یکی بهم گفت از الان دیگه رو حساب سال 93 قیمتا میزارن.
با سلام بر دوستان مبلغی رو دارم می خواستم یه ماشین ثبت نام کنم که سال اینده تحویل بگیرم البته ممکنه به دلایلی مجبور به فروش بشم راهنمایی کنید در شرایط بازار چه خودروهایی برای ثبت نام بهتر هست که فروششم خوب باشه و سود مناسبی هم داشته باشه با تشکر