آره خیلی حجم کم می کنه،این ماه تو این 22 روز 11 گیگ ترافیک مصرف شده واسه من،عصر انتقال این طوری نبود :n13::n13:نقل قول:
Printable View
آره خیلی حجم کم می کنه،این ماه تو این 22 روز 11 گیگ ترافیک مصرف شده واسه من،عصر انتقال این طوری نبود :n13::n13:نقل قول:
کسی نمی دونه چجوری باید از دست این شرکت خلاص شد ؟؟؟؟ می خوام خطمو آزاد کنم ... زنگ می زنم پشتیبانی ، داستان شب برام تعریف می کنه (البته بعد از کلی پیچوندن و غیره) ... دوستان میشه راهنمایی کنید من باید چی کار کنم تا از این شرکت بیام بیرون ؟
به سختی :n02:نقل قول:
دل زدی به دریا دیگه امیر :دی دیدی تو دریا هم آب قطعه :|نقل قول:
بیا یاهو پیغام بده بهم یه شرکت بهت بگم تست کن منم 3 4 روز مونده تموم کنم
سلام بچه ها با کدوم یک از سرویسهای این شرکت میشه شبها 2-3 گیگ دانلود رایگان داشت؟
اینم یه تصویر از سرعت دانلود امروز من تو تایم رایگان ساعت7:10صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط شرمنده من امروز فقط همین200مگو دانلود کردم قرار بود حجم دانلودی رو هم یه تصویر بزارم ولی چون دیگه دانلود نداشتم ارزشی نداش...
بسته چند مگ؟ پس شبانه دارین؟ سرعت؟نقل قول:
اره والا از چاله در اومدم افتادم تو چاه . یعنی باید سعادتمندو گل گرفت درشو با این کیفیت.نقل قول:
شما همیشه سرعت رایگانتون همین اندازه است یا اتفاقی اینطور شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما کدوم سرویس داشتید که راضی نبودید؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کدام سرویس این شرکت خوبه؟
تو تایم روزانه(غیر رایگان)همیشه همینه البته که به مرکز مخابراتی هم مربوط میشه.نقل قول:
سرعت من توتایم رایگان:
از ساعت5تا6میانگین400
6تا7میانگین350
7-8میانگین450
هستش. این رو هم بگم که من از زمانی که اومدم های وب زیاد دانلود نداشتم میانگین روزی500مگ بیشتر نشده و فک میکنم اینکه دوستان دیگه سرعتاشون محدود شده به خاطر دانلود خیلی بالاشون هس یادمه دوستان روزی8گیگی دانلود میکردن البته که به تراکم یوزرها هم بستگی داره.
نخیر دوست عزیز چنین نیست/نقل قول:
من روی یه خط دیگم جدیدا 512 گرفتم اونم سرعتش روی 60 محدود شده!
ای بابا این محدودیت لعنتی خفه کرد مارو:n21:نقل قول:
نمیدونم تا کی میخوایم روی همچین فاجعه ای محدودیت هم بزاریم:n28::n28:
از صبح تا شب تو روزنامه و سایت راجع به همه چی حرف میزنن الا غذای روح جوونای مملکت:n23:
سرعت های 1 و 2 مگ حجمی چطوره؟ اینها تو زمان رایگان حداکثر دانلودشون چقدره؟نقل قول:
اگر من بخوام قرارداد 1 ساله با این شرکت ببندم که در ساعت رایگان 2-3 گیگ دانلود داشته باشم کدوم سرویس توصیه می کنید؟
2مگ ساعات رایگان نداره.نقل قول:
1مگ هم سرعتش دو مگ بسته شده.
ولی شما پیشنهاد میکنم 256 بگیری.چون شنیدم 256 رو محدود نکردن و سرعتش در تایم رایگان تا 200 هم میره. و فرق چندانی با 1مگ نداره در تایم رایگان/
در ضمن با هیچ شرکتی قرار داد بلند مدت نبندید!!حداکثر 3 ماه ببندید که اگر شرکت خراب شد بتونید برید از شرکت دیگه اینترنت بگیرید.
سلام دوستان من مرکز مخابرات حق شناس میخاستم adsl بگیرم
شاتل و پارس آنلاین و صبانت پورت هاشون پر بود
فناوا هم گفت فقط بالای 1mb میدیم و فقط یک ساله میدیم به مرکز شما!!
حالا نظرم رو دینامیت های وبه نظرتون چیه؟
سلام:n16:نقل قول:
دیروز سرویس یه مگ محدود گرفتم؛ اگه هر شب حداکثر سقف میزان دانلود رو استفاده کنم؛ امکان محدود یا مسدود شدن و یا افت سرعت دانلود سرویسم در ساعات رایگان وجود داره؟
فعلا خیر....نقل قول:
ولی همین که سرعتا رو اوردن کف سرویس یا روی یه رنج خاصی خودش محدودیت حساب میشه!
چون 3 ساعت تایم رایگان خیلی کمه.
الان حداکثر دانلودی که میشه با 1 مگ محدود تو ساعت رایگان دانلود کرد چندگیگ؟نقل قول:
2 الی 2.5 گیگنقل قول:
پس مثل اسیاتک اونم 1-8 صبح سرعت 120 2-2.5 گیگ میشه دانلود کردنقل قول:
سرعت روزانه روی چند بسته شده تو 1 مگ؟
4 مگ بسته میشه.نقل قول:
به نظر شما بیام های وب یا برم اسیاتک؟نقل قول:
بهتر از این 2تام هست تو دانلود شبانه رایگان؟
سرویسی که انتخاب کردید چیه؟نقل قول:
امروز سرعتم تو تایم رایگان محدود شده بود به60نقل قول:
سرویس من512سه ماهه 12گیگ
دوستان نگفتید دینامیت رو بگیرم ؟ کیفیت داره؟ یا برم یه شرکت دیگه؟
غرب تهران...
دوستان چرا سرعت اینترنت 512 تو تایم غیر رایگان 400 هستش ولی از ساعت 5 تا 8 میشه 60 (تهران)؟
سلامنقل قول:
سرعت حتی اگر ۱ گیگابیت در ثانیه باشه ولی در زمان رایگان یه دفعه بشه یک مگابیت هیچ ارزشی نداره !
یه آی ای پی درست درمون تو این کشور نیست !
:n20::n20::n20:سرور فرانکفورت::n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. مودم D-Link DSL-2730U روی سرویس های های وب جواب میده؟اگه بخوایم از های وب سرویس بگیریم که مجبور نیستیم ازشون مودم هم بگیریم؟
ممنون میشم به این دوتا سئوال جواب بدین
سلامنقل قول:
من خودم 2730 دارم مشکلی نداره
مودم هم خریدش اجباری نیست اما اگر یکساله سرویس بگیریر مودم مجانی میوفته.
دوستان من تازه ميخوام اين سرويس رو تهيه كنم . كدوم سرويسش سرعت روزانه بالايي داره ؟ يعني از همه بهترش كدومه ؟
شبانه دانلود ندارم . شايد هفته اي 2 گيگ .
بهترين سرعت روزانه واسه كدوم طرحه ؟
دوستان سلام
های وب از شما هم حجم میخوره؟من سه تا برنامه نصب کردم و با هر سه برنامه که چک میکنم حجم خوری داره اونم خیلی.مثلا الان 3 گیگ فشفشه گرفتم 2 گیگ که دانلود کردم اعتبار باقیمانده رو زده 800 یعنی 200 و حورده ای مگ خورده.شما هم همین طورید؟
2 گیگ دانلود کردی مطمئنا حداقل 200 مگ هم اپلود لازم داره که برای همگام سازی دانلودتون نیازه.تازه به 200 مگ از 3 گیگ میگی خیلی! اگه از مخابرات بگیری 200 مگ مصرف کنی 3 گیگت تموم میشه :D
داداش منظورم از 2 گیگ مجموع دانلود و آپلوده!آره 200 مگ توی 2 گیگ زیاده میشه 10 درصد.دوستان دیگر هم نظری دارن؟نقل قول:
منم از حجمم کم میشد اونم خیلی زیاد یعنی 1 شب فقط 1 گیگ ازم کم شد هیچ استفاده ای هم نداشتم با پیگیری بیش از حد الان دیگه مشکل ندارم یعنی روزی 2 الی 3 بار زنگیدم تا جواب گرفتم
اینجا ایرانه ها 10% دزدی حداقل عرف جامعست الان:n02::n28:
خارج از شوخی پیگیری کن نتیجش هم به ما بده. منم تازه از های وب دینامیت 8 گیگ گرفتم هنوز وصل نشده.