ایرانسل رو میگم کسی اینجا گوشیش رو نداره منطقه ما.من خودم تو نمایندگی ایرانسل هستم بیشتر گوشی هایی که میاد همه نسل 3 هستننقل قول:
Printable View
ایرانسل رو میگم کسی اینجا گوشیش رو نداره منطقه ما.من خودم تو نمایندگی ایرانسل هستم بیشتر گوشی هایی که میاد همه نسل 3 هستننقل قول:
من که متوجه نمیشم شما چی میگید.نقل قول:
تعداد گوشی های 3G خیلی بیشتره چون تا پارسال خبری از 4G نبود.
ولی الان دیگه هرکی میخواد گوشی بخره 4G میخره.
الان بازم بیشتر جاها تحت پوشش نسل 4 نیست.بیشتر نسل 3 هست.به خاطر همین گفتم عزیزنقل قول:
امروز 7.45 صبح تهران، سعادت آباد LTE :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
چرا آنتن و اسم شبکه معلوم نیستنقل قول:
برای اینکه من مودم 4G دارم و از طریق WiFi به گوشی متصل می شوم.نقل قول:
مودم TP-LINK M7350
بله دیدم.با همون سیم کارت معمولی وصل شدید دیگه.یعنی با این سیم کارت های جدیدی که رایتل میزنه میشه وصل شد به نسل 4نقل قول:
میشه با گوشی سامسونگ از سرویس منو هر موقع به رایتل وصل شدید اسکرین شات بذارید ؟ .. یدونه تو نمایشگاه گذاشتید فکر کنم ولی برای بیرون رو میخوام ببینم چند مگاهرتز پهنای باند داره.نقل قول:
دیروز تو میدان منیریه سرور خارجی یه تست گرفتم تا 7.5 مگابیت رفت انتن هم فول بود
عکس تست را بگذارید.نقل قول:
ندارم و امکانش نیست نیاز به عکس نیست اینم فقط همینجوری محض اطلاع گفتم عکسم همینچیزی که من گفتم میگه دیگهنقل قول:
چه فرقی میکنه
تهران، بزرگراه چمران تقاطع ملاصدرا، RighTel LTE:
سلام. راستش در حال حاضر امکان جابه جایی سیم کارت ندارم. ولی دو روز پیش که چک کردم با عکس نمایشگاه هیچ تفاوتی نداشت. 20MHz بود.نقل قول:
دوستان استفاده ی بنده صرفا قراره اینترنت باشه ، با این حال سیمکارت اعتباری پیشنهاد میکنید یا سیم دیتا ؟! تفاوتی میون بسته های سیم اعتباری با دیتا هستش یا هر دو در این مورد مشترکن !؟
+
از وبسایت رایتل که چیزی دستگیر ما نشد ! تو هر صفحه یه چی نوشتن !:n27:
اگر فقط برای اینترنت می خوای قطعا دیتا بگیر یه بسته۳۰گیگ ۳۰ روزه شبانه ده تومن 7+7گیگ شبانه ۲۸تومن ۳+۳گیگ شبانه ۱۵تومن 12+12گیگ شبنه ۴۰تومن داره که بسته شبانه وبسته ۷ و۱۲ گیگ مختص دیتاستنقل قول:
فرستاده شده از Vsun H9ِ من با Tapatalk
اصلا این اپراتور ها عجیبن !!
دیشب گوشی رو کلی اینور اونور کردم تا سرعت خوب به دست بیارم !! اکثر جاها تو خونه آنتن میره روی -89 دسی بل ولی سرعت از 100 تا بالاتر نمیره !! انقدر گشتم و گشتم تا تو حیاط اتفاقی یه نقطه پیدا کردم که وقتی گوشی تو اون نقطه قرار میگیره آنتن میشه -93 دسی بل ولی چیزی که عجیبه اینه که سرعت میره روی 8 مگابیت :sq_6::sq_6::sq_6::sq_6: خیلی عجیبه این چیزا
اوایل هم قبلا روی ایرانسل اینجوری بود !! با اینکه آنتن ایرانسل تو خونه همیشه فوله ولی تو پشت بوم یه جایی بود وقتی گوشی اونجا قرار میگیرفت 20 مگابیت سرعت میده :mellow::mellow::mellow:
این رایتل خیلی افتضاح شده. بسته هاشو ارزون کرد به همین راحتی منفجر شد!نقل قول:
یه بسته 30گیگ شبانه گرفتم تا چند روز دیگه زمانش تموم میشه اما نتونستم ازش اسفتاده کنم از بس کیفیتش داغون شده! سرعت 40-50 شده |:
من خیلی از دوستام رایتل دارن !! هنوز نشنیدم که بگن ایراد داره با چیز دیگه !! ولی من بدجور مشکلات آنتن دهی دارم :n02:نقل قول:
دیشب هم حدود 6-7 گیگ دانلود داشتم که تا حوالی ساعت 4-5 دانلود شده بود :n02:
سلام
برای منم سرعت تغییری نکرده
و برای ماه ۴ام ۴امین باره که دارم بسته ی بی نهایت فعال میکنم و ۱۰۰٪ روی کاهش هزینه هام تاثیر مستقیم گذاشته
به نظر بنده هم سرعت کم شده دیروز با گوگل پلی بزور با ۳۰ کیلوبایت دانلود می کرد
سرعت که به وضوح کم و unstable شده
سرعت دانلود با دانلود منیجر خوبه.
اما وبگردی اصلا جالب نیست و کاملا unstable هستش.
مثلا یه پیج رو سریع باز میکنه و پیج بعدی بسیار کند.
افت کیفیت رایتل به وضوح مشخص هستش. البته همه اینها در تهران هست و از بقیه جاها بی اطلاعم.
من با هر دو نوع سیم کارت رایتل چک کردم و با هر دوش تونستم به LTE وصل بشم..... هم اون قدیمیا(نقطه دارا) هم این جدیدا....
سرور داخلی
سرور خارجی
درسته پس حرفشوننقل قول:
یه تست با بسته آغازین دیتا
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
نقل قول:
البته من سه نوع سیم کارت رابتل دیدم و دو تاشونو دارم و تست کردم باهاشون...یکی از دوستان چند صفحه پیش که سیم دیتا خریده بودن عکسشو گذاشته بود....اون هم باید دید یوسیم هست یا نه
پس با هر سیم کارتی وصل میشه به نسل 4 فرقی نمیکنه حالا چی نوعی باشهنقل قول:
سرعت خوبی داره رایتل.ولی بعضی دوستان ناراضی هستن.تو این روزا ایرانسل این سرعت رو نمیده به کسی فقط اول صبح خوبهنقل قول:
بندرعباس میدان یادبود: دو روز پیش بصورت اتفاقی یه سیمکارت رایتل (اعتباری احتمالا مال دوسال پیش و دارای یه طرح اینترنت پایه) گذاشتم رو جی اس ام مودم 4جی دیدم اینجام هم رایتل 4جی شده ولی سرعت تو این منطقه زیاد تغییری نکرده حدود 3مگ با 3خط آنتن.
با نسل 4 رایتل سرعت 3 مگابیت بود.مطمعنید نسل 4 بودنقل قول:
بسته های شبانه برداشته شدن؟(سیمکارت دیتا)
تو روحشون برش داشتن :n34:نقل قول:
بسته شبانه سرجاش حذف نشده
برای من فعال نیست من دو هفته پیش بسته فعال کردم العان نگاه کردم بسته 10 تومنی تو ecare دیگه فعال نیست !!!نقل قول:
برای من تو قسمت خرید بسته نیست اما تو قسمت تاریخچه بسته ها هست.
من چند روز پیش سیم کارت دیتا از سایت رایتل خریدم که بعد 3 روز با پیک رسید
الان 4G خیلی انتن ضعیفه و همش میپره رو 3G بعد اونم قوی نیست در حالی که اینجا
ایرانسل و همراه اول انتن فول هست همیشه
ایا با تماس باهاشون میتونن یه کاری کنن انتن دهی اینترنت بهتر بشه ؟ و همینطور سرعت رو بیشتر کنن ؟
3G تا 200KB و 4G 800KB انتظارم خیلی بالاتر بود از سرعت شاید از انتن دهی باشه نمیدونم.
البته سایت باز کردن سریع هست تا حدودی.
دیشب داشتم با رایتل دانلود میکردم یه فایل 950 مگی رو کمتر از یک ساعت دانلود شد سرعت هم نوسان نداشت رو 395 تا 400 بالاتر نمیرفت.آخرش یه لحظه تا 1 مگ رفت دوباره اومد تا 400.ایرانسل که داغون بود سرعت تا 50 کیلوبایت بالاتر نمیرفت.همراه اولم که تا 65 آخرش بسته پایه.حرفه ای هم تا 350 میره و خیلی بالا پایین دارهنقل قول: