توی دفترچه شماره 2 هست باید از سایت دانلودش کنی.نقل قول:
Printable View
توی دفترچه شماره 2 هست باید از سایت دانلودش کنی.نقل قول:
من 2 ساعت تو کافی نت بودم باز نمی شد ولی تو خونه تونستم بازش کنم.دوستم می گفت با ایرانسل رفته تونسته بازش کنه.سعی کنید ان شا الله قبولیدنقل قول:
الانم که میزنه ( «داوطلبي با چنين مشخصات کارت آزمون سراسري موجود نمي باشد ، لطفا در ورود اطلاعات کارت دقت فرماييد » ) چیکار کنم؟
این که چه رشته ای قبول می شید باید انتخاب رشته مجازی انجام بدید.رتبتون و سهمیه منطقه و رشتتونو بنویسید من از راهنمای انتخاب رشته نگاه میکنم براتون می نویسم.نقل قول:
نگران نشو قاطی کرده.من با سرعت 2mb یکم طول کشید تا بیاره چه برسه به سرعت های پایین تر.بذار یکم بگذره.مطمئن باش مشکل از سایته نه تونقل قول:
3 روش داره از هر سه استفاده کنید.نقل قول:
ما که نتونستیم باز کنیم
اصلا پشیمون شدم میخوام برم دانشگاه آزاد:31:
من از هر سه روش 10 بار استفاده کردم باز هم میگه همچین داوطلبی وجود نداردنقل قول:
اخه من بارتبه 52000 ( رتبه کل در سهمیه ) روزانه و شبانه کجا قبول میشم!!!!!!
موندیم سال بعد
سرعت منم 2 مگه مشکل از سرعت نیست یه بار میزنه چنین داوطلبی نیست یه بار ارور میده کلا قاطی داره... :31:نقل قول:
از هر سه روش استفاده کردم..نقل قول:
3 روش داره از هر سه استفاده کنید.
دانلودش که کردم.همون که واسه انتخاب رشته س؟کجاش نوشته؟فکر نمیکنم قیمت توش نوشته باشها!!!نقل قول:
منطقه چن و چه رشته ای؟؟؟؟؟نقل قول:
من دیدم نوشته . قسمت پیوست ها نوشته.نقل قول:
منظقه 2 و ریاضینقل قول:
خب میخوای pass خودت رو بده من برم برات ببینم:31:نقل قول:
مهندسی کشاورزی اب روزانه همدان/نقل قول:
مرسی داداش ، معماری نمیشهنقل قول:
توی این دفترچه که من دارم همینو فقط نوشتهنقل قول:
یعنی تو دفترچه رتبرو زده؟؟؟؟نقل قول:
دستم به دامنتون یه معماری یا فیزیک باشه بگید
همش تقصیره چنتا سوله غلطیه که زدم.
آخه من 2 تا زبان زدم چجوری منفی 3 شدم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
هر چی بود تموم شده حالا سعی کن انتخاب رشته خوبی انجام بدی.نقل قول:
دفترچه ی راهنمای انتخاب رشته برتر انتشارات راه اندیشه
من دقیقا 3 ساعته پایه سنجشم نمیاد
سرعتم 2 مگ هست بااااااااااز نشد!! دارم ديوونه ميشم
آخه با این رتبه چه امیدی داشته باشم!!! امیدم زبان بود که وقت نشد !!! 2 تا شانسی زدم شده -3 مگه میشه؟؟؟؟؟نقل قول:
فیزیک به این خوبی زدم انگار نه انگار!!! 2-3 تا ریاضی که میدونم 100 درصد درست بودن زدم شده 0 درصد
بروبچ تا وقت افطار میخواید وایسید و وقتی اذان گفت میخواید برید 1لقمه غذا بخورید سنجش براتون باز میشه:31:
از همینجا به خانواده ی رئیس سایت سنجش عرض ادب میکنم.
الان که باز میشه خیلی سریع !
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 52420
رتبه کل در سهميه 20710
با این میشه دانشگاه دولتی ( نرم افزار . It . سخت افزار ...... ) جایی قبولید ؟
پارسال اینجا دیدنی بود.شونصد هزار نفر آنلاین بودن تو این تالار و هر دقیقه کلی تایپیک و پست زده میشد(باورکن بازدیدش از سایت سنجش بیشتر بود p30world!با این حال سنجش زرت و زرت هنگ میکرد ولی پی سی آخ هم نمیگفت).امسال خیلی سوت و کور شده.خداوکیلی پارسال بعد از 30ثانیه که یه refresh میزدیم کلی پست جدید اضافه شده بود.دیگه کار همه refresh زدن بود.یه بند آنلاین بودیم و از حال و نتایج همدیگه باخبر بودیم و بهم کمک میکردیم.یکم اینجا رو گرم کنید<البته به اندازه کافی هوا گرمه و مام تشنه لب>:31:
درس خون نمونده که !!!!!!نقل قول:
موقع افطار ترافيک پايين ميآد تا لود بشه؟!
از يه ای اس پی دار پرسيدم گفت 9/5 به بعد ترافيک پايين ميآد؟!
مگه پارسال کسی درس میخوند؟:31:همه دنبال انتخاب تو پیام نور بودن.امسالم من دلم به پیام نور خوشه و غیر انتفاعی که امیدوارم همون پیام نور دربیام.اول نرم افزار و اگه نشه حسابدارینقل قول:
مثل اینکه پارسال دلمون بیشتر از امسال خوش بود
معماری غیر انتفاعی خوب داریم؟؟؟نقل قول:
سلام دوستای عزیز خسته نباشید رتبه من 14838 شده منطقه 3 ریاضی امیدی هست جای خوب قبول میتونم بشم
آخ گفتین پارسال!
پارسال خیلی خوش میگذشت:دی
دوستانی که بودن میدونن چی میگم!!
اینقدر پست اضافی دادیم که تاپیک قفل شد:دی(یادم نیست تاپیک نودیا بود یا انتخاب رشته!)
آره داداش یحتمل موقع افطار حجم ترافیک بیاد پایین ترنقل قول:
منطقه چند؟نقل قول:
وای وای پارسال هیولا بود!!!نقل قول:
تایپیک درمورد کنکور 90 بود و من میگفتم هوا امروز چطوره(مثالی بود تا به عمق فاجعه پی ببرید:31:)
معلومه که داریم.الان دوست من از کرج میکوبه و میره ساری و غیرانتفاعی میخونه واسه عمران.البته کاردانیش رو گرفت و اومده قلعه حسن خان آزاد میخونه واسه کاردانی به کارشناسی.به شخصه ساری رفته بودم دانشگاش.خیلی ام خوب بود.غیرانتفاعی و پیام نور خیلی خوبن.اسمشون بد در رفته.اتفاقا پارسال هم درمورد این قضیه خیلی بحث میکردیمنقل قول:
نرم افزار های پیش بینی قبولی واسه امسال نیومدن؟ :-؟