نه این طور نیست:5:نقل قول:
نه این طور نیست:5:نقل قول:
رفقا تا چند می تونم دارو دولتی قبول شم؟پزشکی چطور؟(من دخترما)
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
1 سوال دیگه می شه شبانه قبول بشی بعد 2 ترم مرخصی بگیری کنکور سراسری سال بعدو بدی اگه خوب شدی اونو از شبانه انصراف بدی
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
*اونو منظورم اونوقت بود
عزیزم وقت تمام شده هااااا
یعنی هیچ کس نمی تونه کمک کنه؟؟نقل قول:
پزشکی 1600 نهایتش.نقل قول:
دارو 1800 اگر منطقه 3 باشی یا بومی گزینی بخوری
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
2 تاپیک کنکور هنر مطرح کن بهتر جواب می گیری:10::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=246651
نقل قول:
رفقا تا چند می تونم دارو دولتی قبول شم؟پزشکی چطور؟(من دخترما)
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
1 سوال دیگه می شه شبانه قبول بشی بعد 2 ترم مرخصی بگیری کنکور سراسری سال بعدو بدی اگه خوب شدی اونو از شبانه انصراف بدی
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
*اونو منظورم اونوقت بود
بستگی به منطقت داره و ناحیت !!!! در بهترین حالت (منطقه ی 2 و ناحیه ی پر داشنگاه) هر دو رو با حدود 2000 میشه قبول شد(برای پسر 4000). در بدترین حالت هم (منطقه ی 1 ) با حدود 1000
البته امسال ظرفیت پزشکی خیلی زیاد شده ! 500 تا اضافه کردن :O نمیدونم آینده ی شغلیشون رو چطور میخوام تضمین کنند ! خیلی بی فکرند !
پزشکی تهران تا چند میشه قبول شد؟
نقل قول:
فکر کنم گزینه2 طبق دفترچه سال 89 اینو نوشته . چون برا انتخاب رشتش که مجازیه همینو در نظر میگرفته همیشه . دقیقا نمیدونم منظورتون از گزینه2 چی هست ولی اگه اینه که امیدوارم شکتون برطرف شده باشه
من تو انتخاب رشته 1 دونه اشتباه کردم (در مرحله ویرایش ) کسی می دونه باید چیکار کنم؟
به اون شماره که زنگ زدم یارو می خواست بزنتم خیلی بد جواب داد و گفت دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی می خواستی اشتباه نکنی
درصورتی که دستم رفت رو ENTER ..
با سایت هم وکاتبه کردم کسی جواب نداد.
من شیرازم برم تهران سازمان سنجش می تونم درستش کنم؟
نقل قول:
sخیر این طور نیست.
بعضی ها یک ترم میرن و یک ترم هم مرخصی میگیرن که اگر نتونتستن سال بعد کنکور نتیجه بگیرن این دانشگاه رو داشته باشن.
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
نقل قول:
رشته پزشکی در خوشبینانه ترین حالت با رتبه حدود 3 هزار شاید بشود قبول شد.
ولی دارو سازی رو با رتبه حدود 2300 میشه قبول شد.
2ترم نمیتونید مرخصی بگیرید .مگر انکه شبانه ترم 2 بگیرید که شروع کلاسهاش از بهمن هست . و اون یک ترم رو هم مرخصی بگیرید که کل این یک سال رو بخونید وا3 کنکور
موفق باشید.
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
نقل قول:
هنوز مهلت برای ویرایش هست. از لینک زیر اقدام کنید اصلاح کنیدش....
موفق باشیدکد:http://srv1000.sanjesh.org/ersarasari90/
من در همین قسمت ویرایش اشتباه کردم ..
دیگه اجازه ویرایش ندارم
تورو خدا یکی یه راهی بگه
این دیگه چه صیغه ایه که یبار فقط میشه ویرایش کرد تو این مملک همه چی رو کپنی کردن دیگه... اخه مگه چه هزینه ای براشون داره که نمیزارن آدم دوباره ویرایش کنه:(
من امسال انتخاب رشتم رو کردم با توجه به این که رتبم تو منطقه 2 حدود 4500 بود احتمال آوردن مهندسی معماری تو شیراز برای کمه و من بعدش شهرسازی رو زدم که میارمش احتمالا...
حالا سوالای من اینه:
از شهرسازی به معماری میشه تو دانشگاه شیراز تغییر رشته داد؟
با توجه به این که من it صنعتی شیراز رو پایین تر از شهرسازی زدم و احتمال زیاد نمره قبولی اون رو هم دارم می تونم به it صنعتی تغییر بدم؟؟
از دانشگاه شیراز رشته شهرسازی میشه به دانشگاه بوشهر معماری انتقالی گرفت(معماری بوشهر نمره خیلی کمتری میخواد)
راستی امسال سهمیه دختر کم شده تو معماری شیراز... پارسال از 30 نفر حدود 25 نفر دختر بودم امسال تعیین شده که 21 پسر میگیره... اینجوری شانس من بیشتر میشه(پسر هستما)....؟؟؟؟یعنی ممکنه با این رتم معماری رو بیارم که رتبه حدود 2500 میخواد؟؟؟
دوست عزیز اگه روش تغییر نکرده باشه من توصیه میکنم که این کار رو بکنی البته گفتم اگه روش تغییر نکرده باشه.نقل قول:
منم مثل شما پارسال تو ویرایشم چون اینترنت قطع شدیکی از کد ها اشتباهی شد ودیگه نتونستم دوباره ویرایشش کنم.بلافاصله از طریق سیستم پاسخگویی مشکلم رو فرستادم و در جواب اومد که مشکل خودتون رو با مشخصات کامل و کپی کارت ملی با اثر انگشت به شماره سازمان سنجش فاکس کن که منم این کار رو کردم و موقع نتایج نهایی هم جواب داد.
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون بکنم.
نقل قول:
به گفته سازمان سنجش.فقط یکبار امکان ویرایش هست.
شما در ویرایش کد پیرینت گرفتید؟
اگه کسی بره کامپیوتر می تونه واسه کارشناسی ارشد برق بره؟
میشه تو دانشگاه درس یه رشته ای دیگه را خوند مثلا کسی که کامپیوتر می خونه چند تا درس برق هم بخونه و بابتش پول بده؟
نقل قول:
بله مشکلی نیست.ولی دقت کنید که دروس این دو رشته با هم تفاوت دارند و کار سختی هستش برای قبول شدن
لطفا سوال دوم را هم جواب بدید؟
بحث پولش نیست همیچین امکانی ک آدم دوتا رشته رو بخونه فقط برای رتبه های برتر امکان پذیره.نقل قول:
شما اگه کامپیوتر بخونی ریاضیاتت قوی میشه و فقط میمونه چند تا درس تخصصی رشته برق ما بقی هم ک مشترک هست
ممنون بابت کمکتنقل قول:
منم همین کارو کردم البته با 1000 بار فکس فرستادن.
آخرم نفهمیدم چی شد
یه شماره تلفن برای پیگیری هم داده که کلا" اشغاله
شما پیگیری هم کردی؟
بله متأسفانهنقل قول:
همه ی اینایی که گفتین بستگی داره که 1 نفر دیگه هم باشه تو دانشگاه مقصد که شما جاتون رو با اون عوض کنی در غیر این صورت خیلی کارش سخته که دانشگاه و رشته رو با هم عوض کنی یا از 1 رشته ی پایینتر بری به 1 رشته ی بالاتر توی 1 دانشگاهنقل قول:
شما باید هم رضایت دانشکده شهرسازی رو بگیری هم معماری
ولی اگه 1 نفر شیرازی رو تو معماری بوشهر گیر بیارین که بخواد بیاد شهرسازی شیراز کارتون به مراتب راحتتر می شه.
ایشالا به خواستتون برسین:10:
نقل قول:
خیر چنین امکانی نیست مگر انکه به طور غیر مجاز مثلا در کنار دانشگاهتون پیام نور هم برید.
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------
نقل قول:
پس امکان ویرایش مجدد ندارید از همون راهی که دوستمون گفت که از طریق سیستم پاسخگویی برید شاید به نتیجه برسید.
دوستان دانشگاه صنعت نفت بهتره یا علوم اقتصادی؟؟
ممنون...نقل قول:
چیزی که زیاده دانشجوی شیرازی تو بوشهر... :10:
80% دانسجو های خلیج شیرازی هستن...پس خیالم راحت.... حالا خدا کنه که رشته بالایاش رو بیارم...:31:
توی گزینش بومی شبانه البرز و تهران یکی هستند؟
پسر یا دختر ؟ اگه داشنگاه تهران منظورته تا 50-60نقل قول:
پزشکی تهران تا چند میشه قبول شد؟
من رفیقم(پسر) با 98 نیاورد
نقل قول:
کدوم شهر؟
شما سعی کنیدبه رشته مورد علاقه خودتون برید.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
نقل قول:
شما باید در اون رشته ببینیدنوع گزینشش به چه صورتی هست
یعنی کشوری هست یا نا حیه یا قطبی
ملاک پذیرش این موترد هست
موفق باشید
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
نقل قول:
علوم پزشکی تهران تا حدود 450
شهید بهشتی حدود 700
شهید بهشتی نیمه دوم 1200
علوم پزشکی ایران 1100
البته این رتبه ها حالت خوشبینانه هستند.
سلام من با رتبه کل 1017 و رتبه سهمیه در زیر گروه 4 که 675 شده میتونم دانشگاه سپهر اصفهان کارگردانی قبول بشم ؟
در ضمن من رشته هنر هستم و سهمیه منطقه 2!
یک سوال دیگه اینکه تراز چیه ؟ آیا تراز یعنی نمره به دست آمده در زیر گروه مربوطه ؟ چون توی یادگار ماندگار قلم چی نوشته فلان رشته میانگین ترازش 5530 هست یعنی چی ؟ یعنی میانگین نمره ها در زیر گروه مربوطه قبولیها اینقدر هست ؟ حالا من چطور از تراز استفاده کنم با چیه توی کارنامه باید مقایسش کنم ؟
این انتخاب رشته روزانه منه میخواستم بدونم تو کدومش میتونم قبول شم؟( رتبه منطقه 2 : 9344 زیرگروه یک : 8900 کشوری : 22340 )
نقل قول:
صنایع یا شهرسازی ارومیه قبولی.
فقط18تا!!!!!!!:5:نقل قول:
ببخشید منبع شما چیه؟(رتبه هارو میگم) آخه تا جایی که میدونم بهشتی هیچ سالی تا 700 نگرفته نهایت تا300 یا 400نقل قول:
سوال اول شما رو نمیدونم چون رشتم ریاضی نیست. سوال دوم شما هم اون ترازی که توی یادگار ماندگار زده مربوط به تراز خود آزمون قلم چیه. اگه آزموناشو شرکت میکردین بهتون کمک میکنه وگرنه هیچ جوری نمیشه ازش استفاده کرد هیچ جوریم نمیشه معادلسازیش کرد با تراز سراسرینقل قول:
سوال من اینه که اصلا تراز چیه آیا نمره در زیر گروه هست ؟ میشه یکی بهم بگه دقیقا تراز چیه ؟ کارش و خودش رو بگین !!!نقل قول:
نقل قول:
علوم پزشکی تهران تا حدود 450
شهید بهشتی حدود 700
شهید بهشتی نیمه دوم 1200
علوم پزشکی ایران 1100
البته این رتبه ها حالت خوشبینانه هستند.
عزیز رفیق من پارسال یا 98 منطقه 2 پزشکی تهرران نیاورد شما میگی تا 400 !؟
بله همون نمرهنقل قول:
سوال من اینه که اصلا تراز چیه آیا نمره در زیر گروه هست ؟ میشه یکی بهم بگه دقیقا تراز چیه ؟ کارش و خودش رو بگین !!!
نقل قول:
اوضات خيلي شبيه منه، منظورم رتبه و ايناس!!
من دلم ميخواد عمران يا مكانيك قبول شم!!
شبانه نزدي اصلا؟؟؟
شهرسازي اروميه احتمالا راه ميده!
اميدوارم جفتمون قبول شيم
منم احتمالا شهرسازی شیراز میارم(اینقد اینو گفتم فک کنم خواجه حافظ هم بدونه میرم پیشش:دی)نقل قول:
به نظرتون چطور رشته ایه؟یه شهرساز خوب می تونه یه معمار خوب بشه؟؟؟
سلام .در مورد دانشگاه يذد هم اطلاعاتي داريد ؟
دانشگاه شهركرد چطور؟
تغییر رشته توی یه دانشگاه معمولا قانونای خاص خود دانشگاهو داره ولی اینطوری که معمول شده 3ترم از 4ترم اول معدلتون باید بالای 17 بشه .نقل قول:
انتقال به رشته-شهری که توی انتخاب رشته بعد از چیزی که قبول شدید انتخاب کردید و نمرشو اوردید بعد از خوندن 1ترم امکان پذیره .
اگه جمله دومتون درست باشه خیلی خوبه چونحدقال 4 تا رشته شهر خوب تو انتخابای پایین ترم هست که 100% میارمشون...نقل قول:
بازم ممنون...دلشادمون کردی....:46:
به دوستان توصیه میکنم این تاپیک رو بخونن ... نکات جالبی توش داره ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=435027