آقا دمت گرم.:n02::n05:نقل قول:
برای شما توی فیلد سرعت 1 مگ هم داشت؟
برای من حداکثر 512 داره! خودم هم الآن 512 دارم.
Printable View
آقا دمت گرم.:n02::n05:نقل قول:
برای شما توی فیلد سرعت 1 مگ هم داشت؟
برای من حداکثر 512 داره! خودم هم الآن 512 دارم.
سیرویس با محدودیت حجمی چطوری ثبت نام کنیم ؟!!!..
من الان در خواست 512 دادم....خداکنه وصل کنن:n09:...دیشب که درخواست 256 دادم امروز صبح وصل کردن...ا1 سال بود داشتم با سرویس 128 با سرعت 15 کیلوبایت نهایت 16 دانلود م یکردم....از امروز صبح دارم با 30 نهایت 33 دانلود م یکنم...البته از کنترل پنل ادمین مودم کاملا نوشته 256 بستن...ولی خیلی لذت داره همه سایتها با 2 برابر سریعتر باز میشه ..تازه دارم میفهمم اینترنت یعن یچه...واسه همین گفتم بزار 512 درخواست کنم شاید بدن!
حالا ببینیم چی میشه خداکنه 512 رو وصل کنن..512 22 تومنه در ماه 256 13 تومن فرقش 9 تومنه ولی به جاش با 50 کیلوبایت اینا دانلود میشه....حالا ببینیم چی میشه خداکنه وصل کنن:n19:با خودشون نگن این یارو دیشب 256 درخواست داده صبحش 512 با خودشون میگن حتما کم داره ولش کن ...من میترسم برگردونن رو همون 128 :n03:
سلام
برای بار اول میگم مرسی به یه شرکت دولتی !
امروز صبح ساعت 9 و نیم درخواست دادم برا سرویس 512،و ساعت 12 وصلش کردن !
سرعت هم کاملا رضایت بخشه
بین 50 تا 76 نوسان داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما ل من رو وصل نکردن! همین الان ا زمخابرات زنگ زدن گفتن باید مالک بیاد...بعد مادرم گوشی رو برداشته بود یه سوتی داد گفت ما مستاجریم....بعد هیچی دیگه اپراتوره هم گفت پس نمیشه باید خود مالک رو بیارید....خلاصه نشد که بشه 512....نباید میگفت مستاجریم ...حیف شد:n14:
فعلا که ماهی 20500تومنهنقل قول:
برا منم نداشت فکر کنم برا این باید حضوری رفت هرچند اگه داشتم من جراعت نداشتم بزنم ماهی 38 تومن:n04:نقل قول:
هنوز تو تهران راه ننداختن از من میشنوی نا حدود بگیر مخصوصا الان دیگه به همه سرعت خوب میدننقل قول:
خب از اول 512 درخواست میدادی:n02:فکر نمیکم اصلا حواسشون به این چیزا باشه که چی کی درخواست دادهنقل قول:
بعداظهر تعداد کانکشنت کم کن حرفتو پس میگیرینقل قول:
چهارتا پیجم بزنی حساب کار دستت میاد
خب اگرم نمیگفتی فکر کنم از روی خط تلفن میفهمن نگاه میکنن میگن مالک پس کیه معلوم میشه:n02:نقل قول:
ولی حالا اشکال نداره اگه فکر میکنی چک نمیکنن یه بار دیگه زنگ بزن اندفه نگو مستجری:n02:
برای من امروز صبح در خواست دادم 256 الان وصل کردن :n19::n19::n19:
من همین الان درخواست 512 دادم همین الانم زنگ زدن گفتن باید صاحب خط بیاد.با کپی کارت ملی و آخرین فیش پرداختی!
نه برای منم ماکزیمم 512ـست، ولی خب اینجا حضوری 1 مگ هم می دن مشکلی نیست.نقل قول:
خوبه باز برتون نگردوندن رو 128!نقل قول:
آره منم دارم از ظهر همینجوری پنل ادمین رو چک میکنم ببینم کم نکنن یه موقع....آخه نمیدونی چی شد..بعد که اپراتوره زنگ زد...مادرم گوشی رو داد به من بعد اپراتوره گفت شما 256 رو چه طوری گرفتی؟ گفتم اجاره نامه بردم با کارت دانشجویی با جواز کسب :n09:الکینقل قول:
آخه هیچ مدرکی ندارم واسه همین 128 یبیشتر نمیدن بهم.....خلاصه خیلی شانس آوردم :n09:
اصلا نترس به اپراتور هیچ زبطی نداره که شما چه سرعتی با چه مدرکی گرفتی اصلا دست اون نیستش که کم بکنه یا زیاد بکنه بجای اینکه حتی استرس بگیری بگی کارت دانشجویی دادم جواز کسب بردم میتونستی بگی هیچ الکی بهم دادن بازم هیچ کاری نمیتونست بکنه وقتی شما درخواست هر سرعتی میدی اینو باید رییس مرکز تایی بکنه اپراتور هیچ کارسنقل قول:
سرعت الان من از 40 تا 100 نوسان داره
شب هم تو ساعات 8-9 زیر 40 نیومد و بالای 70 هم نرفت
کاملا راضیم از سرویسم تا این لحظه :n16:
سلام
دوستان قیمتایی که گذاشتن برای این سرویسا دقیقا همون تو قبض میاد؟ چیزی اضافه نمیشه بهش؟
حول و حوش افسریه کسی هست از دوستان سرویس داشته باشه و به ما بگه راضیه یا نه؟
ياد مي گيري كه اين جور مسائل رو عمومي نكني و توي فرومي با بازديد ميليوني ، جار نزني !نقل قول:
(احتمالاً از ISP ها و مخابرات ، اينجا رفت و آمد مي كنن)
من دیشب رفتم سایت مخابرات درخواست 512 دادم الان دیدم 512 شده.
به نظر مخابرات داره راه میاد برای سرعت بالا امروز که 2020 زنگیدم گفتم 512 راحت برام پر کرد گفت میان مدارک میگیرم ................. !!! :n10:
دوست عزیز شما اگر واقعا نگران رفت و آمد isp ها بودی این حرف رو اینجا! نمیزدی!نقل قول:
میتونستی تو پیغام خصوصی بهم بگی. شما فکر میکنی مدیرا و روئسای مراکز از این چیزا هیچ خبری ندارن؟؟؟ دوست من مطمئن باش اونا بهتر ا زمن و شما از این مسائل آگاهند.که اگر می خواستن اقدامی به خاطر این حرفها انجام بدن تا حالا داده بودن. و اگر میبینی تا حالا اقدامی نشده مطمئن باش از این به بعد هم نمیشه. این کاغذ بازیا همش تشریفاتیه.
موفق و موید باشی :n16:
من موافق نظر دوستمون هستم خودشون اين راه انداختن جلوشم نميگرن توي اين تحريمي كه نفت ايران تحريمه بايد يك جوري پول دربيارن براي همين ازاد گذاشتن تا 128 برن 256 يا 512 بگيرن:n10:
ما که تا خوده بابائه رو نکشیدیم مرکر امضا نکرد ، یه همچین مسئولین منضبطی داریم ما ..!!نقل قول:
سرعت آپلود یک چهارم واقعا برای من غیرقابل هضمه !
کار براشون در حد باز کردن یه سایت و عوض کردن یه گزینه هست!نقل قول:
من 12 رفتم مخابرات ساعت یک سرعت عوض شد. ولی بخای سرویس جدید بگیری بیشتر طول میکشه
عجب خریتی کردم اون موقع که بابا رو بردم مخابرات برای افزایش سرعت سرویس ورود اینترنتی رو فعال نکردم!
سرویس ورود اینترنتی نمیخواد. همون user/pass اکانت adsl رو باید بزنی! :n02:نقل قول:
دوستان میشه از انگلیس یه پینگ بزارید.مرسی
عجببببببز !!!نقل قول:
مارو باش از دنیا عقبیم زمان ما می گفتن باید سرویس غیر حضوری مخابرات رو بگیری و صاحب خط بیاد و درخواست بده و ...!!
الکی الکی قدیمی مخابرات شدیم!
دمت گرم مار پیر مدتها بود بعد از خروج از شاتل ریز کارکرد نداشتم ! خداییش عجب مشترک خوبیم من روزی 100-200 مگ بیشتر مصرف ندارم بیاد تقدیرنامه بگیرم!!!
ریز کارکرده رو کجا میده ؟نقل قول:
یعنی عالیه این CRM مخابرات!! من با Firefox میرم یه سری گزینه میاد با کروم میرم یه سری گزینه ی دیگه میاد ! با IE میرم تازه کار میکنه .:n08:
یعنی یکه خارجی این پرتال و ببینه چه فکر میکنه واقعا :n13:
عجب نوابغی داریم ما توی این مملکت
دوستان امکانش هست در مورد وضعيت چيزترينگ مخابرات
هم بگن چيا بازه چيا بسته؟ مثلاً چی تی ان يا چاکس.. :n02:
من درخواست سرویس 512 رو از طریق سایت مخابرات ( همون CRM ) دادم فرداش برام وصل کردند منتها قبلش یه تماس باهات میگیرن.
در صورتیکه من زنگ زدم مخابرات منطقمون دیوانه گفت به هیچ عنوان بدون کارت دانشجویی ارشد اونم با مجوز رئیس مرکز نمیتونی سرعت 512 بگیری و صد تا دلیل اورد تا منصرفم کنه... من هم بهش گفتم قضیه CRM رو که میشه اینترنتی تقاضای سرویس 512 کرد و اون هم نمیدونم واقعا نمیدونست یا میدونست که من نتونم 512 بگیرم صد تا دلیل اورد که همچین چیزی امکان نداره و گفتش بیخیالش بشم...من هم که مطمئن بودم دروغ میگه از طریق سایت مخابرات تقاضای 512 دادم و فرداش برام وصل کردند
منظور کل حرفم این بود که تا یه چیزو مطمئن نشدید اون چیز رو بیخیال نشید.
موفق باشید:n12:
بچه های تهران یه تست پینگ با لندن بزارید.مرسی
بستگی داره با بعضیاش اینطوریهنقل قول:
با بعضیاش اینطوری
در مورد سرعت هم 512 هستش تعجب نکنید سرعت از ظهر که میشه تا 1 شب همینه از 1 شب تا ساعت 12 ظهر تقریبا پینگ بهتر و سرعت هم نرماله
همه سایت های خارجی مینویسن برای مشاهده بهتر سایت از فایرفاکس استفاده کنید تو سایت های دولتی مخصوصا مینویسا برای مشاهده وبسایت (دقت کنید نوشتم مشاهده ) ! از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید:n09::n02::n02:نقل قول:
برو اینجا وارد شدی سمت راست ریز کارکرد رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این که خوبه اگه یه آنگولایی اون پیغام فقط مجاز به استفاده از internet explorer هستید رو ببینه فکر کنم سکته کنه. یعنی عملا 70 درصد کاربرای اینترنت مو !نقل قول:
اون مشکل از اینجا ناشی میشه که وحدت رویه وجود نداره توی مراکز مختلف 1 شرکت! قبلا اینجا گفتم مرکز ما به زور 256 میداد در حالی که جاهای دیگه 512 و1 میگرفتن. اینم فقط بستگی به زرنگی رئیس مرکز داره. در حالی که سایت مخابرات دیگه تفاوت نداره و کلش زیر دست 1 نفره.نقل قول:
ساکش و چی بی ان بازه ولی یوتیوب و گوگل پلاس باز نمیشهنقل قول:
سلام به تمام دوستان
آقا یه سوال داشتم.بد جورمخم رو مشغول کرده یعنی یه جورایی برام تو مخی شده:n30: من یه چند ماهی سرعت 128 مخابرات رو داشتم که تا همین یک ماه پیش رفتم 512 مخابرات رو گرفتم سرعت دانلودم 60-65 هست.پینگمم حدود 250 میلی ثانیه هست.اما تمام این شرایطی که خدمتتون عرض کردم در ساعات 1 بامداد تا 1ظهر مقدور هست
یعنی در ساعات اصلی روز که 1ظهر تا 1شب هست با ریب زدن ها و قطع و وصل شدن های زیاد و در کل در هد اینترنت دیال آپ هست:n03:.میخواستم بدونم این قضیه شامل حال همه ی کاربران مخابرات میشه یا فقط برای من به این صورت هستش؟
و از دوستان میخوام راجب مودها هم توضیح بدن که آیا مودم هم میتونه روی مشکلاتی مثل همین مشکلاتی بالا به عرضتون رسوندم.رخ بذه؟:n27:
حالا چرا اینطوری شده؟چرا یکیش کمه و یکیش زیاد.برای من قبلا 180 بود.الان کمتر 360 نمیادنقل قول:
قسمت انتخاب سرور چندتا سرور تو لندن وجود داره که اینترنت ایران از بس روی حساب هست رو بعضی سروراش پینگش بیش از 100 میلی با هم اختلاف دارن:n09:نقل قول:
شما اگه از مخابرات داری که چند ماهی میشه پینگ داغون شده ولی توی اون ساعت خلوتی که گفتم وضعیت بهتره اما اگه از جای دیگه داری ممکنه مشکل از isp تون باشه یا اینکه قبلا یکی دیگه از سرواش رو اتخاب میکردی
اگه همین پس بالایی رو نگاه کنی متوجه میشی این مشکل افت سرعت مشکل همه هست اما اکثریت چون فقط با idm کار دارن متوجه نمیشن خیلی هم راضیننقل قول:
در مورد مودم هم هیچ ربطی نداره و با مودم هیچی عوض نمیشه
با چیز پی ان باز میشن:n02:نقل قول:
یکی از دلایلش وجود نویز در خط تلفنت هستش که موجب میشه دیر چراغ DSL ثابت بشه از این مورد مطمین بشو شاید سیم کشی مشکل داره شاید اسپلیتر خرابه البته میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه این یکیشهنقل قول:
من وقتی مودم رو روشن می کنم 10 15 دقیقه طول میکشه چراغ ها چشمک میزنه تا ثابت بشه و به اینترنت وصل بشه! یعنی چی این داستان یه سال این طوریه چرا؟
بی خیال خاموش روشن کردم شدن و کل سال روشنه
نوامبر 70 گیگ دانلود(+آپلود) کردم ولی این ماه همش 24 گیگ.:n28:نقل قول:
میانگین روزی بالای 2گیگ:n02:
ولی خدا کنه هیچوقت حجمی نشه وگرنه من سر به بیابون میزارم.
همین شماهایید که به ما مشترکای نرمال ضربه می زنید. من از دستتون شکایت می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وقتایی که مخابرات مشکل نداره دانلود و آپلود من نرماله نوسان نداره یعنی ربطی به این نویز داره؟نقل قول:
اسپیلیتر که سالمه چیزی نیست ، از کجا بفهمم نویز داره یا نه؟ ینی در این حد آخه ؟ 15 دقیقه چشمک ؟
سلام دوستان
من در مورد جشنواره ی ADSL اعتباری مخابرات چنتا سؤال داشتم. ممنون میشم جواب بدید:
1- منظور از عقد قرارداد یکساله چیه؟ یعنی مثلاً اگر طرح 512 با 8 گیگ ترافیک و با قیمت 15 تومن رو انتخاب کنیم، 1 سال اعتبار داره؟
2- ساعات رایگان شبانه هم داره؟
3- آیا مودم هم شامل پرداخت اقساطی میشه یا باید نقداً خریداری بشه؟
4- تا چه سرعتی رو میشه بدون دردسر دریافت کرد؟
5- آیا مثل شرکت های مخابرات بعضی از استان ها، در سرویس های استان تهران هم افزایش سرعت (burst) اعمال میشه؟
با تشکر از همه.
تازه من فک کنم جزو مشترک های نرمالش باشم. شما که کم مصرف به حساب میای.:n02:نقل قول:
وایسا کم کم مدارکش رو میشه اینجا!:n10:
من این یوز و پس رو گم کردم ،نقل قول:
چی کار کنم؟
--
بعد اینکه من 256 گرفتم ، چند وقته نوسان زیاد داره
ولی امروز روسما سرعت دانلود از 16 بالاتر نمیره