ایول حرک قشنگی زدید خوشم اومد . بیشتر از این خوشم امد که جواب گرفتین و عملا ثابت شد با اعتراض جمعی و حضوری میشه به جواب نزدیک شد
هر چند جواب گرفته شد اما در کل باز هم تبعیض و تفاوت بین شهرها و استان ها زیاده مخصوصا تفاوت با تهران خیلی خیلی زیاده . من نمیدونم چون بچه های مسئولین یا همون آقا زاده ها تو تهران زندگی میکنند باید شرایط بهتر باشه یا از چیزی میترسند که ما تو هشرستان بلد نیستیم انجام بدیم ؟؟؟!!!!!!!!
این شرایط اینترنت مخابرات تهران که جوری که من از دوستان پرسیدم همگی نامحدود هستند بدون محدودیت حجمی :
تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از فناوری ADSL براساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر ده برای شرکت های ارائه کننده خدمات به شرح جدول زیر می باشد. هزینه مودم و راه اندازی آن بعهده مشترک می باشد و هزینه ای برای راه اندازی خدمات نباید توسط شرکت های ارائه کننده خدمات از مشترکین دریافت شود. این شرکت ها موظف به نصب و راه اندازی تجهیزات در محل مشترک با تنظیم صورتجلسه تحویل پهنای باند می باشند.
مبلغ |
حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند |
59200 ریال |
64 کیلو بیت بر ثانیه |
99200 ریال |
128 کیلو بیت بر ثانیه |
125600 ریال |
256 کیلو بیت بر ثانیه |
204800 ریال |
512 کیلو بیت بر ثانیه |
383200 ریال |
1024 کیلو بیت بر ثانیه |
745600 ریال |
2048 کیلو بیت بر ثانیه |
شرکت مخابرات ایران و شرکت های دارای پروانه ارائه خدمات انتقال داده ها از طریق خطوط کابلی (PAP) موظف هستند نرم افزار لازم برای اندازه گیری لحظه ای پهنای باند را روی پایانه کاربر نصب و راهنمایی لازم را انجام دهند.
-----------------------------
حتی اصفهان و یکسری شهرهای بزرگ دیگه وضعیتشون از خراسان بهتره . خیر سرمون بزرگترین استان ایران هستیم و تنها استانی که بیشترین توریست رو داره ......
حالال این باید وضعیت اینترنتمون باشه که هی هیچی نگیم و هی اونا پروتر بشند و آهسته آهسته ازمون دزدی کنند . اصلا چرا باید این همه تفاوت بین تهران و شهرهای دیگه وجود داشته باشه ؟ مگه خونشون از ما رنگینتره ؟ من نمیگم تهران هم باید وضعیتش مثل ما باشه حرف من اینکه وضعیت ما باید شبیه به تهران بشه
بهتره یکی که در نگارش نامه و .... استاد هست یک نامه الکترونیکی سرگشاده برای وزیر جدید ارتباطات بنویسه و وضعیت رو تشریح کنه . وزیر جدید یکجورایی روی صحبتش در مورد اینترنت ملایمتر از وزرای قبلی بود
همین اول کاری که وزیر سرش شلوغ نیست و دنبال رفع و رجوع مشکلات هست بهتره اقدام کنیم تا جواب بگیریم وگرنه بعدا که سرش شلوغ بشه و تکیه بزنه روی صندلی و آب ها از آسیاب بیافته بعید نیست بشه شبیه به وزرای قبلی .