خواهش می کنم.نقل قول:
خدا رو شکر
Printable View
خواهش می کنم.نقل قول:
خدا رو شکر
دقيقا مشكل در بايوس چطور بوجود امده ؟نقل قول:
احتمالا نسخه اصلی بایوس مشکل داشته است و باید آپدیت می کردید که این کار را نکرده اید.نقل قول:
سلام
من یه لپ تاپ سونی سری vgn دارم که هر وقت روشنش می کنم هنوز به بایوس نرسیده خاموش میشه یا وقتی که باتریش بهشه خودش روشن میشه و بعد از دو ثانیه خاموش میشه و قتی باتری رو هم در میارم و مستقیم با برق تغذیش می کنم بازم همونجوره .
یه بار هم دادم تعمیر درست شده ولی دوباره همونجور شده.
لطفا مرا کنید و دیگر هیچ ...
اول روم و سی پی یو و اسلات هاشونو با اسپری خشک بشور اگه حل نشد یه رم و سی پی یو سالم روش تست کن اگه هنوزم مشکلت پا بر جا بود تو برد اتصالی داره و کار تعمیر کاره که تشخیصش بده دیگهنقل قول:
سلام
لپ تاپ یکی از دوستانم به قول خودش چند وقتیه که داغ میشه! قسمت صفحه لمسی ماوس لپ تاپ، راستی لپ تاپش dell هستش!
به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟
سلام
لپ تاپ من از سری f سونی است پایین سمت چپ تقریباً کنار فن صدای سیگنال کمی می ده
به نظرتون ازچیه؟
سلام
من يه سوني مدل EA16FG خريدم چنتا سوال داشتم ..
اول اينكه زمان خريد همه كليدهاي FN روامتحان كردم و همه سالمن فقط دوتاكليد Pause و Break هستن كه روزخريد نتونستم امتحانشون كنم فروشنده بهم گفت اين 2تا دكمه زمان اجراي نرم افزارهاي خاص كاربرد دارن مثل break كه توبرنامه نويسي كاربرد داره،ميخوام بدونم اولا زمان اجراي كدوم نرم افزارهاي ازاين دوكليد استفاده ميشه؟ودوما آياممكنه اين دوكليدمشكل داشته باشه باتوجه به اينكه بقيه كليدهاسالمن..
سوال دوم اينكه ريكاوري من 4تا دي وي دي شد و 1ساعت و40 دقيقه طول كشيد..اين زمان استاندارده؟ فك ميكردم 3ساعت طول بكشه..
وسوال آخرم ..من پارتيشن بندي نكردم وفقط 1درايو دارم هاردهم 500گيگ هست ،ولي free space درايو c رو 430از 450نشون ميده اون 50گيگ كجا استفاده شده؟ ودرايو ريكاوري هميشه hide هست؟
وتو درايوc هم 2تا program file هست كه جلو يكيشون نوشته x86 اين 2تا چه تفاوتي باهم دارن؟
دوستان ممنون ميشم زودتر جواب بدين :11:
شما در حالت عادی باید466 گیگ داشته باشی که اون بقیش مخفی هست که اگه سی دی ویندوز رو بزنی و دکمه Driver رئ بزنی ائنا هم میاد ولی خب بی استفادست.نقل قول:
وسوال آخرم ..من پارتيشن بندي نكردم وفقط 1درايو دارم هاردهم 500گيگ هست ،ولي free space درايو c رو 430از 450نشون ميده اون 50گيگ كجا استفاده شده؟ ودرايو ريكاوري هميشه hide هست؟
وتو درايوc هم 2تا program file هست كه جلو يكيشون نوشته x86 اين 2تا چه تفاوتي باهم دارن؟
اون x86 هم پیش فرض پوشه های ویندوز هستش
:20:
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
__________________خب میزان گرم شد هنگام کارای مختلف متفاوته بستگی داره شما باهاش چی کار میکنی و چی کار میکردید.نقل قول:
سلام
لپ تاپ یکی از دوستانم به قول خودش چند وقتیه که داغ میشه! قسمت صفحه لمسی ماوس لپ تاپ، راستی لپ تاپش dell هستش!
به نظرتون علتش چی میتونه باشه؟
داغ شدن لپ تاپ به عواملی چون :نقل قول:
1. استفاده در جاهای گرم
2. داشتن cpu amd
3. استفاده نکرن از cool pad
4. نقص از جانب فن ها
5. اجرای مدوام دیسک
6. در کل کانفیگ های بالا کمی داغ می کنند.
7. قرار دادن حالت باتری بروی power server
8. گذاشتن بروی فرش یا سطوح پرز دار.
9. اجرای بازی های سنگین
10. و....
بستگی دارد.
اینکه قسمت touch pad داغ میکنه از حرکت انگشت بروی صفحه هم هست.
اگه داغ کردن بیش از حد هست باید مورد بررسی قرار بگیره.
شما مدل و مشخصات و همچنین دمای قطعات رو بگید/
موفق باشید.
ممنون يعني الان 450گيگ حجم عادي هست؟نقل قول:
و درايو ريكاوري وحجمش تنها بانرم افزارهاي مخصوص پارتيشن بندي قابل مشاهدس؟
میشه گفت آره!نقل قول:
ببینید کلا وقتی میگن هارد 500 در واقع نیست بلکه460 و اسمش 500ه.. همیشه اینطوریه مثلا 320 همیشه 298 تاش قابل استفاده هست و بقیش مخفیه.
سلام به همگی یه راهنمایی براتون دارم :)
تو هارد دیسک های دور بالا با ظرفیت 500 گیگ ، نزدیک به 60 گیگ حجم برای مشخص شدن سکتور ها مورد استفاده قرار گرفته . برای هر 1 مگابایت اطلاعات روی هارد تقریبا 2 کیلوبایت سکتور تعیین شده .
پس اگه هارد 500 خریدید اما 460 یا 440 تا بود نگید الکیه . بقیه ماله سکتوره :*
شما بخون ما چی نوشتیم...:46:نقل قول:
پس اگه هارد 500 خریدید اما 460 یا 440 تا بود نگید الکیه . بقیه ماله سکتوره :*
کسی نگفت الکیه ..
گفتم اسمش 500ه ولی برای کاربر 460 تاش قابل استفادست.
من بعد از تهيه dvd ريكاوري،فضاي آزاد هارد روكه نگاه كردم تا قبل از نصب اولين آپديت 430 از 450بود كه زمان خاموش كردن لپ تاپ آپديتها هم نصب شد،امروز كه لپ تاپ رو روشن كردم شده بود 422 گيگ! يعني برا يه آپديت كوچيك 8گيگ پرشده؟!
در ضمن من هيچ نرم افزاري هنوز نصب نكردم..
با حساب آپديت ها و نرم افزارها براي پارتيشن بندي چقدراز هارد رو بايد به درايو c اختصاص بدم؟
بستگی به ویندوز داره اگه سونه 10 گیگ خودشه که شما 30 گیگ بذار چون بعد از نصب هر نرم افزار مقداری فایل سیستمی به درایو C هم منتقل میشه.نقل قول:
با حساب آپديت ها و نرم افزارها براي پارتيشن بندي چقدراز هارد رو بايد به درايو c اختصاص بدم؟
قسمت اول رو متوجه نشدم 8 گیگ چی شد؟ ویندوز نصب کردید؟
نه بعد از شارژ8 ساعته دي وي دي ريكاوري رو تهيه كردم بعد كمتر از ده دقيقه تو نت بودم ،بعد كه خواستم دستگاه رو خاموش كنم اول آپديت رو نصب كرد بعد خاموش شد، تا قبل ازاين فضاي آزاد هارد 430از 450بود امروز كه روشن كردم لپ تاپو اولش قبل از بالااومدن ويندوز يه چيزاي براي نصب آپديت اومد،بعد ازبالا اومدن ويندوزفضاي خالي هارد422از450شده بود،اين 8گيگ براي آپديت بوده؟
هرگز از Update نیست.
نمیدونم حتما یه چیزی نصب کردین دیگه..:13:
با برنامه پارتیشن بندی که دستکاریش نکردید؟
نه هنوز دست به لپ تاپ نزدم فقط ريكاوري گرفتم..نميدونم شايدم مربوط به ريكاوري بوده..
درهر حال ممنون از كمكتون
اره همینه .. ن:46:دیده بودم که نوشتی..نقل قول:
شايدم مربوط به ريكاوري بوده..
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد.
من يك لپتاپ hp دارم كه دو تا پورت usb 2.0 داره.هر چيزي كه بهشون وصل ميكنم،به صورت راندوم قطع و دوباره وصل ميشن و بعضا هم اون رو به عنوان usb 1.0 ميشناسه و اين پيغام مياد:
" ...this device can perform faster,if you connect it to a usb2.0 "
در حالي كه هر دو usb2.0 هستن و بعضي وقتا به درستي وبا سرعت usb2 كار ميكنن.من آپديت chipset رو هم از سايت hp دانلود و نصب كردم ولي فايده نداشت.سپاسگزار دوستان خواهم شد اگه كمكم كنيد.
سلام
من یه مشکل با اچ پی DV61225ee دارم - تا قبل از اینکه ویندوز اصلی رو با سون عوض کنم مشکلی نداشت اما بعد از این که ویندوز رو عوض کردم بعضی وقت ها وسط برنامه یا بازی یه دفعه صفحه تک رنگ میشه ( سفید یا خاکستری) و اگه صدا هم در حال پخش باشه گیر میکنه و مجبور میشم ریست کنم تا درست شه.
ممکنه این مشکل از نصب نبودن درایور های base system device باشه؟؟؟
و اگه از نصب نبودن درایور نیست مشکل از کجاست؟؟؟
سلام
هیچی نشده f115 من ملکوتی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز وسط بازی اونم چه بازی generals [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یهو از بازی امد بیرون بی دلیل رفت رو دسکتاپ همین که امدم موس رو تکون بدم خاموش شد یه صفحه آبی امد یه ارور داد سریع محو شد بعد نوشت operating system not found یه خاموش روشن کردم دیدم تا قسمت starting windows میره و بعد از اون دیگر هیچ یعنی ویندوز بالا نمیاد . چند بارم امتحان کردم که ویندوز رو عوض کنم اونم نمیشه حالا چه خاکی باید بر سر بریزم رو حال safe mode هم نمیره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. خرابی رم
4. خرابی گرافیک
5. ویروسی بودن
6. گرد و خاک (( قسمت رم و هارد ))
7. و....
من همیشه تو این تاپیک ها می گم لپ تاپ واسه بازی نیست ولی کو گوش شنوا :41:
شما باید قطعات رو تست کنید تا ببینید مشکل از کجاست.
اول رم و هارد رو تست کن.
به امید خدا درست میشه.
ببخشید دخالت کردم،ولی این مشکل واسه من هم موقع آپدیت ویندوز به وجود اومد که هر طوری بود،درستش کردمنقل قول:
خوب لپ تاپ واسه اینترنت هم نیست پس!!:46::46::46:
یه ذره بازی که عیب نداره!!:20::20:
نقل قول:
راه تست رو میگید؟
ولی لپ تاپی که بخواد با جنرال که ماله دهه 60 هست خراب شه که باید هم خودش هم سازندش برن کفن بپوشن:2:
کلا 10 روز که داره کار میکنه بعد اینجا یه hp 2300 هم دارم اون روش هر بازی خر خفن که بگی هست و بازی هم میکنم رو این چون تازه گرفتم اصلا هیچی نصب نبود
از sony بعیده جنسش به این سادگی destroy شه
من وقتی می خوام با لب تاپ موزیک گوش بدم وقتی هد فون می زنم صدای آهنگ بلنده ولی صدای خواننده بسیار دور است و صداش توش حالت اکو می شه به نظرتون چکار کنم ؟
نه آقا خواهش می کنم.نقل قول:
به احتمال قوی ویندوز شما کرک شده بود و از طریق آپدیت ماکروسافت تقلبی بودن ویندوز رو متوجه شد.
چرا من با لپ تاپم اینترنت زیاد می رم.
چه یه ذره باشه چه دو ذره باشه از نظر من برای بازی باید کنسول بازی رو تهیه کرد.
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
بهتره اول شما از برنامه herens boot cd کمک بگیریدنقل قول:
سلام
لطفا به این سوال جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
با سلام. من يه hp دارم كه سه تا dvd ريكاوري ازش گرفته بودم. خواستم لپ تاپ رو ريكاوري كنم براي همين موقع بالا اومدن esc زدم و بعدش f11 ولي اصلا نشانه اي از ريكاوري نديدم. اين بار با disk 1 ريكاوري بوت كردم كه خود به خود وارد Recovery manager شد. بعد من system recovery رو زدم و بعد از اون هم سور ريكاوري رو dvd انتخاب كردم حدود 20 30 درصد پر شده بود كه يه ارور داد وقتي از ارور خارج شدم سيستم ري استارت شد و بعد از اون ارور "Bootmgr is missing please Ctrl Alt Del to reboot" اومد. و درست هم نشد. اين دفعه دوباره با dvd 1 بوت كردم و Factory reset رو زدم و تا ديسك 3 رفت و حدود 80 درصد پر شده بود كه ارور داد كه نميتونه ريكاوري كنه. و ارور Bootmgr هنوز پابرجاست. من ميتونم يه ويندوز 7 دو هزار تومني بخرم ولي تكليف ويندوز اورجينال ستگاهم چي ميشه ؟ چون هيچ ديسكي همراه دستگاهم نبود. از روي هارد هم نميشه ريكاوري كرد و ارور ميده. تكليف من چيه ؟ آيا انا لالله و انا اليه راجعون ؟!؟
شما این پست...نقل قول:
و این پست رو بخون مشکلت حل میشه..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5240973&postcount=1079
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5241491&postcount=1081
من ميخوام دقيق تر بدونم. يعني اگه از بازار يه نسخه كپي بگيرم و product key اصلي لپ تاپو وارد كنم ويندوز بازم هم كرك شدست ؟
نقل قول:
خیر, در صورت استفاده کردن از لایسنسی که زیر لپ تاپ نوشته شده چیزی به اسم کرک وجود نداره و ویندوز شما کاملا قانونی است. چون شما وقتی لپ تاپ رو خریدی پول همین لایسنسی که زیر لپ تاپ نوشته شده هم پول دادی. حداقل 200 تومن.
اما وارد کردن لایسنس در زمان نصب ویندوز از روی DVD به معنی اکتیو شدن اتوماتیک ویندوز نیست. بهتره اون 2 پستی رو که گفتم مطالعه کنید. در این 2 پست کامل توضیح دادم. برای اکتیو کردن ویندوز باید از طریق تلفن اقدام کنید. اما در بعضی از مدل ها فقط با وارد کردن لایسنس اتوماتیک اکتیو هم میشوند اما اگر اکتیو نشد باید از طریق تلفن اقدام به اکتیو کردن ویندوز بکنید.
سلام به همگی :(
آقا یه مشکل اورژانسی دارم :(
خروجیه تصویر (15 پین RGB ) کار نمیکنه . همه چیز ردیفه اما خروجی نداره اون پورت . ال ای دی هم تصویر داره
لپ تاپ ووسترو 1015
کلید فانکشن + اف 8 هم کاری نمیکنه . میزنم تصویر از ال ای دی میره اما رو خروجی نمیاد :(
نبود يه مرد كه مشكل ما رو حل كنه؟بابا به خدا مشكل داريم ديگه!واسه تفريح نيومديم كه!bios رو هم آپديت كردم ولي مشكل همچنان پابرجاست.:9:نقل قول:
وسترو 1015 گرافیک اینتل 4500 هست ، تو کنترل پنل کارت گرافیک یادمه یه گزینه برای VGA Port داشت ، ببینید غیر فعال نیست .نقل قول:
کابل رو هم حتما چک کنید
سلام دوستان. به یه مشکل عجیب بر خوردم. وقتی به نت وصل میشم، هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم اما با vmware که داخلش xp ریختم به راحتی سایت ها باز میشه! چکار کنم این مشکل حل شه؟؟؟
چون با vmware میتونی کانکت شی یعنی کارت شبکت مشکل نداره.نقل قول:
احتمالا ------ ست کردی. یه نگا به تنضیمات ------ و فایروالت بنداز اگه مشکلی نداشتن مشکل از ویندوزت.
مطمئنی ------ ست نکردی؟ یه بار با ------ هم امتحان کن.
موفق باشی
ممنون دوست عزیز. من از اینترنت گوشیم برای لپتاپ استفاده میکنم. اول فکر کردم شاید مشکل از کسپر باشه، واسه همین از لپتاپ پاکش کردم،اما درست نشد. حالا به نظر شما چکار کنم؟نقل قول:
سلام.
دوستان یه مشکل برای لپ تاپ دوستم پیش اومده مدلش : asus EEE pc هست از همین کوچیکا که سی دی نمیخورن.
پسورد رو فراموش کرده و ادمین هم بسته است! از روی safe mode هم نتونستم کاری بکنم!
ویندوزش الان XP SP2 هست....راهی هست که پسوورد رو بازگشایی کرد؟یا ویندوز رو عوض کرد؟
ممنون.