تورنت فیلتره !
Printable View
تورنت فیلتره !
اومده ولی باید به لایو وصل بشم تا بگیرمش.نقل قول:
بعد از 45 ساعت سرو کله زدن با باگ ها ، فریز شدن ها ، مشکلات مرحله ای ، ترول ها و ... بازی با لول 24 تمام شد!
فعلا حس بازی کردن مراحل جانبی نیست.
فوق العاده بود.
دوستان به نظرتون ارزش داره 500 مگ دانگارد دانلود بشه ؟
مرسی
چقد زودنقل قول:
من با لول 57 به زور تموم کردم
داون گارد هم 500 مگ بیشتره آپدیت هم لازم داره
من بازیو با لول حدود 17 تموم کردم!شاید هم کمتر!
تموم کردن داریم تا تموم کردن برادر
بازی open world و rpg هست بازی arcade و مرحله ای نیست که بگیم رفتیم توم شد وسلام
حذف شود...
این بازی یک جهان رو بهت عرضه میکنه ... من شخصا از پرسه زدن در این بازی خیلی لذت می برم مراحل اصلی رو هم بی خیال شدم مراحل فرعی رو می رم ... همراه لیدیا و سگم ... واسه من خیلی عالی هست بعد کار همیشه 1 ساعت اسکایریم و با این موسیقی بی نظیر و اسمان شبانه ... این بازی رو واسه تمام شدن نساختن ...
من زود تمومش کردم که برم دنبال ماموریت های فرعی.نقل قول:
تموم کردن داریم تا تموم کردن برادر
بازی open world و rpg هست بازی arcade و مرحله ای نیست که بگیم رفتیم توم شد وسلام
کلا همهماموریت ها رو پشت سر هم می رم تاداستان ها رو بفهمم.چقدر هم این بازی داستان داره!دارک برادر هود و دزدا و بقیه گروه ها هر کدوم یه بازیه واسه خودشون.
ولی یه مشکلی که این بازی داره اینه که یه پایان داره برا هر مرحله ایش.
rpg فقط مال انتخاب کلاس و پرک ها واز این جور چیزاش.
مثلا مس افکت چندین پایان داره و اگه بازی کردهباشین می دونین منظورم چیه.
ولی بازم اسکایریم بیشتر از مس افکت به دلم نشست و وقت روش گذاشتم و دارم می زارم.
یک مشکل این هست انجام کوئست ها هیچ تاثیری روی شخصیت نمی گذارن در واقع اگه این مورد حل می شد خیلی عالی بود مثلا پارامتری مثل اعتماد بنفس که با انجام هر کوئست بالاتر می رفت و یک تاثیر کلی روی همه skill ها داشت یا روی سرعت یادگیری اگه یک همچین امکانی بود انجام کوئست های فرعی بی مورد بهتر می شد ...
دقیقانقل قول:
کلا گرافیک خوبی داره و پلیر رو تو خودش غرق میکنه
فقط شما چی ریختی دو تا companion دارید؟ یکی بیشتر که اجازه نمیده
خوب پس تمومش نکردی دیگه برادر :دینقل قول:
حالا غیر از اونا تو هر شهر و داهات هم کلی ماموریت جانبی داره
خوب عزیز اینکه از نظر rpg به مراتب بیشتر آپشن داره
شما میتونید اصلا مثلا همون dark brotherhood همه رو بکشید یا مراحلش رو دنبال کنید و ...
روی داستان های دیگه هم تاثیر میزاره این موضوع
mass effect حرفی برای گفتن در مقایل سری elderscroll نداره اصلا اون بیشتر action هست تا rpg غیر از چند تا انتخاب و دموی مخالف
نه تاثیر داره دیگه برادرنقل قول:
sneak و lockpick و archery و ... در همه جا میتونند افزایش پیدا کنند که این جاها هم همچین خاصیتی داره
من که حالا. گرافیک ش درست شده
تو کف بازی ام
مرحله 20 هستم و هنوز تموم نکردم
راستی کسی وال پیدا کرد ؟
توی این دریای ارواح هم چیزای جالبی پیدا میشه ها
(GHOSTS SEA)
بنظر من این بازی هیچ وقت تموم نمیشه
یا حداقل خیلی زیاد طول میکشه تا همه ماموریت ها تموم بشه
مثل SPORE
/////////////////////////////
((((((((((((Skyrim))))))))))))))
/////////////////////////////
من کاری نکردم داداش اگه بتونی سگ رو پیدا کنی اسمش میکو هست نزدیک شهری هست که اطرافش مرداب هست اونجا می تونی پیدایش کنی صاحبش مرده میاد دنبالت باهاش حرف بزنی میاد دنبالت وقتی من پیدایش کردم لیدیا دنبالم بود واسه اونم دنبالم اومد الان با لیدیا و میکو سه نفره هستیم فکر کنم سگ رو جزء کمپانیون حساب نکردن ... اینکه میگی کارهائی که می کنی شخصیتت رو توسعه می ده درست ولی اگه هیچ کوئستی هم نری بازم شخصیتت رشد می کنه منظورم تاثیر یک کوئست بطور مستقیم بود با تمام کردن هر کوئست ....نقل قول:
سلام.
اینم همون مدی که اجازه میده چندین همراه داشته باشید
skyrim.nexusmods.com/mods/14037
من منظورم تموم کردن مراحل اصلی بود.نقل قول:
وب پس تمومش نکردی دیگه برادر
حالا غیر از اونا تو هر شهر و داهات هم کلی ماموریت جانبی داره
خوب عزیز اینکه از نظر rpg به مراتب بیشتر آپشن داره
شما میتونید اصلا مثلا همون dark brotherhood همه رو بکشید یا مراحلش رو دنبال کنید و ...
روی داستان های دیگه هم تاثیر میزاره این موضوع
mass effect حرفی برای گفتن در مقایل سری elderscroll نداره اصلا اون بیشتر action هست تا rpg غیر از چند تا انتخاب و دموی مخالف
از نظر rpg هم بهتر بود به غیر این آپشن هایی که داره مثلا انتخاب بین از بین بردن دارک برادر هود یا نبردن تاثیر رو کل بازی بزارن.
یا اینکه شخصیتی که تو بازی داریم باش بازی می کنیم بتونه یه جبهه ی کلی بگیره.منظورم اینه که خیلی از این گروه ها واقا به هم نمی خورن ولی با همشون میشه رفت.مثلا شما با دارک برادر هود می ری و امپراطور رو می کشی و بعد هم با امپریال ها امپراطوری رو تو اسکایریم قدرمتند می کنین.یا مثلا با گروه دزدا مردم رو بد بخت می کنیم و بعد تو اون شهری که گروه رو قدرمتند کردیم اگه نماینده بشین مردم همه چیز در مورد دزدی رو یادشون می ره.
ولی خب با این همه بازم بهترین بازیه rpg هست که بازی کردم.
راستی همراه ها هم فکر کنم می شه یه آدم و یه سگ و یه اسب رو همزمان داشت.
سگ هم تو استبل در markarth به قیمت 500 سکه فروخته می شه.
البته یه مرحله هستکه یه سگ می ده که بستگی به انتخاب تو اون مرحله داره.
این کوئستی که میگین جنگ بین شهر هاست چطوری و از کجا شروع میشه؟
دوستان راهی هست که مثلا پیاده نری به یک مرحله نقشه دوره 1 ساعت میکشه تا برسی مثلا رمزی چیزی باشه که سریع برسی به محل ؟
بازی یک باگ جالبی داره!
وقتی اسب سوار میشید میتونید با اسبتون تقریبا از هر کوه, قله, تپه ایی مستقیم بالا برید.
برای منکه اینجوری هست. مثلا من یک اسب سوار میشم بعد مسیر مستقیم رو به سمت محل کوئست طی میکنم. یعنی دیگه هیچ کوه و قله ایی رو دور نمیزنم. امتحان کنید.
بزن ~ رو بنویس tmm 1 و اینتر رو بزن کل مکان های نقشه باز میشه و قابلیت fast travel دارن.
اگه توی این خرابه های نردها یا غاری هستی که امکان fast travel نیست بنویس coc whiterun راحت خارج میشی از اونجا.
player.forceav carryweight 80000 این ظرفیت کولت رو افزایش میده .
من جنگ شهر ها و دارک برادر رو تموم کردم
حالا میخام دانگارد رو برم لول 24 هستم
یه سوال در مورد اچینت کردن :
مثال
من اول بازی یه انگشتر گرفتم که 20 تا جادو اضافه میکرد جادوی اون انگشتر رو برداشتم
بعد وسطای بازی یک انگشتر دیگه خریدم که 30 تا جادو اضافه. میکنه
ولی نمیتونم جادوی انگشتر دوم رو. بگیرم میگه شما این جادو رو میشناسید
چی کار کنم جادوی انگشتر اولی حذف بشه و جایش جادوی انگشتر دومی بیاد ؟
؟
( + magic 20 بشه + magic 30
شما خود جادو رو یاد گرفتین.(ربطس به مقدار نداره)نقل قول:
مقدارش رو خودتون میتونین با توجه به روح درون سول جم ها و مهارت انچنتینگ تعین کنید.
من یه خونه 20000 تا خریدم حدود 10000 تا چیز قیمتی توی خونه هست
ممکنه دزد بیاد توی خونه ؟
اگه سگ بخرم از خونه محافظت میکنه ؟
یک سری راهنمایی برای لول بالا بردن
برای block بعد از این که عمرت و استامینات زیاد شد و یک ebnoy shield یا قویترش رو بگیر دستت برو پیش giant ها اگه دوتا بودن یکیش رو بکش دومی رو بزار با گرزش هی بهت ضربه بزنه تو با شیلدت بلاک کنی به صورت معجزه اسایی باعث افزایش بلاکت میشه فقط باید قدرت بلاک شیلدت بالاتر از ضربه اون باشه که بتونی به راحتی دفاع کنی.
برای افزایش illusion فقط کافیه mufel رو یاد بگیری چپ و راست مافل بزنی.
برای افزایش اسنیک برو پیش گری بیرد ها یک iron dager بگیر دستت وقتی نشتن موعظه میکنن واسه خودشون از پشت به حالت اسنیک بهشون نزدیک شو وقتی علامت چشم تبدیل به خط راست شد چپ و راست بهشون چاقو بزن اصلا متوجه نمیشن.(اولا باید عضو گری بیرد ها شده باشی بعدش هم حتما از چاقو استفاده کنی هر لول اسنیکی که اضافه شد یک سیو بزنی چون اگه خدای نکرده متوجه بشن چپ و راست برات شات میزنن)
برای افزایش pick pocket هم باید توی شهرهای بزرگ از جیب مردم طلا و انگشتر و از این سنگ های قیمتی بلند کنی.هر چی ارزش چیزی که بلند میکنی بیشتر باشه سریعتر لولت بالا میره.
برای conjunction در لول های پایین bond sword خیلی خوب جواب میده.
برای alternation دتکت لایف خوبه و ابنوی فلش بعد از مواجهه با دشمن. باید زحمت زیاد بکشی ولی به نظر خودم بهترین جادوی بازی که paralyze , mass paralyze رو میتونی به دست بیاری.
برای اسمیت هم باید اصلحه و زره بسازی یک نصفه چیت برای افزایش سرعت player.additem 5ad9e 300 این بهت 300 تا شمش طلا میده میتونی با ساخت انگشتر طلا و گردنبند طلا سرعتی لولت اسمیتت رو بالا ببری.
اگه می خواین عضو استورم کلوکها بشین برین به وایترن بعد کاخ جارل و بعد هم با آلفیریک استورم کلوک حرف بزنین.نقل قول:
این کوئستی که میگین جنگ بین شهر هاست چطوری و از کجا شروع میشه؟
برای عضویت در امپریال ها همبرین به سلیتود و به سرباز خونه ی اونجا برین و با ژنرال تالیاس حرف بزنین و بعد اون می گه با کی حرف بزنی.(تا اون جایی که یادمه می گه برو اون زنه که همون جا کنارشه حرف بزن.)
----
دوستان به نظر شما پرک های اینچنیت رو بگیرم یا آلچمی رو؟
به نظر من که ; اچینت بهتره چرا ؟ چون : میتونی بری توی soludet( اسمش بلد نیستم شهری که عکس گرگ داره _ مقر امپرال ها ) اول شهر یه لباس فروشی هست از اونجا چند تا لباس ارزون بخری که قیمت هر کدوم 2 گلد هست و بری اونا رو اچینت کنی بسته با توجه به سنگی که استفاده کردی قیمتش بعد از اچینت قیمتش خیلی زیاد تر میشد مثلا 2 گلد میشه 120 گلد بعد میتونی اون لباس رو به همون جا که خریدی بفروشید سود زیادی داره پول soul gem هم در میاری _________________________________امروز از.قلعه ی دانگارد یه ترول زرهی خریدمعجیب دمیچ میزنه و میکشهبه راحتی یه اژدها رو حریف هست ( امتحان.کردم ) برای جنگ میفرستمش جلو مبارزه کنه خودم از عقب خونش رو زیاد میکنم ( با جادو ) قیمت 500 گلد خون 280 قدرت 330 مجیک 0 نداره خریدن : توی قلعه دانگارد توی قسمت ترول ها با صاحب شون حرف بزن و بخرید حدود 10 تا داره اگه مد زیاد کردن همراه رو هم دارید میتونید همه رو بخرید ( من مد رو ندارم امتحان نکردم شاید بشه با مد همه رو خرید )
اون گروهی که گفتی اسم انگلیسیش چیه ؟ چه طوری عضو بشم ؟ راهی برای بالا بردن دیسترویون داری ؟
برای اپیش ؟ ( speesh)
برای لایت ارمور ؟
برای. لوکپیس؟
هر کدوم رو داشتی بنویس :-) ممنون :-)
برای destruction راه سریعی بدون چیت وجود نداره.با چیتش اینه که یکی از master spell رو مثل fire storm یاد بگیری با (player.additem A270C 1 ) بعد موقع مواجهه با دشمن بزنی خیلی سریع افزایش لول پیدا میکنی .بهترین کار بدون چیت اینه که از faralda توی کالج وینترهولد بخوای بهت یاد بده تا 90 میاردت بالا. برای یادگیری master level spell باید لولت رو 100 کنی بعد از صحبت با faralda توی وینترهولد بهت کوئست مربوطه داده میشه.
برای speech راهی ندیدم جز خرید و فروش
لایت ارمور باید بری کلاس تا 75 یک خانومی توی میدون ریفتن اموزش میده.
لاک پیک هم هر چی مستر لول باز کنی بهتره.
شیمی از لحاظ درآمد خیلی بهتر از انچنت کردن هست اینو با اطمینان می گم من الان موادی درست می کنم که بعضی هاش بالای 1000 قیمتشون هست ... ماده اولیه هم مجانی توی طبیعت ... یکی بهترین ترکیبات واسه فروختن نه استفاده blue moutain و بال پروانه آبی هست الان لول من در حدی هست که هرکدوم رو دارم 800 می فروشم از این معجون ...
سلام.
این دی سی ال جدید که اومده فکر نکنم به پای دانگارد برسه
فقط چند تا قابلیت جدید اضافه میکنه ولی فکر نکنم که ماموریت جدیدی اضافه کنه
ولی اگه اومد خبر کنید اینجا ( برای PC )
______________ ________ _____
توی دانگارد دوتا اژدها اومده
یکشون که اسمش یادم نیست
خون 4500
قدرت 3000
مجیک نمیدونم
قدرت آتش 300 تا
کسی تا حالا اونو دیده؟ کجاست؟
نقل قول:
من دیدم اون اژدها رو. خیلی اژدهای عجیبی بود و دم عجیبی هم داشت(مثل ماهی. فکر کنم دوزیست بود!!! )
آخرای مراحل اصلی داونگارد وقتی که میرین که Ari-El 's Bow رو بدست بیارین تو یه جایی که مثل دریاچه ی یخزده هست زندگی میکنه.
بعد از کلی جستجو توی .soul ceram( اسمش یادم نیست _ یکی از جاهای جدید دانگارد _ یکی از سیاره های اودبین(؟) )
اون اسب استخوانی رو پیدا کردم ( همون که باید احضارش کنی)
خیلی محشره !
2تا جادوی احضاری جدید
و کلی soul gem از جمله soul gem های
80 تایی
200 تایی
500 تایی
و 750 تایی
کلا همه تقریبا 30 تا میشه
من به خاطر DLC های بازی می خوام نسخه PC رو بگیرم ولی نمی دونم رو سیستمم جواب می ده یا نه.
سیستمم اینه:
رم:2
گرافیک:1
CPU:Dual core 4600 2.41ghz
فکر نکنم برات مشکلی پیش بیاد ولی شاید کمی گیر داشته باشی البته می تونی بازی کنی ...نقل قول:
رمت یه مقدار پایینه ولی با گرافیک مدیوم فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشی
dlc هاش چیز خاصی نداره البته در حال حاضر که یکی بیشتر نیومده برای پیسی
این خرس نما شدن توی دانگارد راسته ؟
چطوری؟
( واو ...واو ...این جادو. رو ببین !)
یا وقتی میخام یه جادوی خطرناک بزنم میگه
(داری چی کار میکنی ؟ جادوگر دیونه !!!!)
45000 تا پول دارم چه طوری خرجش کنم؟
خونه خریدم.
4تا اسب دارم دوتاش رو خریدم یکیش هم جادویه یکی هم از دارک بروزر
دیگه چی بخرم؟
یه ست کامل لایت ارمور میخام مثلا glass
از کجا پیدا کنم ؟ از کی بخرم ؟
یه چند تا دشمن قویو خفن میخام بکشم!!!!!!! کجا پیدا کنم به اون غول های جدید دانگارد کجا هستن؟
مهم ترین : چه سنگ جادویی (soul gem) پیدا کنم بتونه یه انگشتر رو
+50 magic بکنه ؟؟( خودم نمیتونم اون مقدار رو افزایش بدم !
بهترین چیزی که موجو هست آزورا استار هست که تقریبا هرچیزی رو میشه ترپ کرد البته می تونی اون رو تبدیل به بلاک استار ولی اگه اینکارو کردی دیگه هیچوقت برنگرد کنار مجسمه آزورا چون نگهبانش بهت حمله می کنه اگه تبدیلش بکنی به بلک استار می تونی روح انسان رو هم ترپ کنی من خودم اینکارو نکردم ....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جا رو ببینید
کدوم بهتر از همه هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Black Soul Gem
نمیتونم از black star استفاده کنم
پایین black star نوشته empty