ببخشید من رمز دوم کارتم به مشکل خورده اومدم با موبایل بانک تغییرش دادم دیگه کار نکرد هرکاری میکنم با موبایل بانک و atm تغییر نمیکنه و خرید اینترنتی هم نمیتونم بانک ببرم بانک برام درست میکنن ؟
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Printable View
ببخشید من رمز دوم کارتم به مشکل خورده اومدم با موبایل بانک تغییرش دادم دیگه کار نکرد هرکاری میکنم با موبایل بانک و atm تغییر نمیکنه و خرید اینترنتی هم نمیتونم بانک ببرم بانک برام درست میکنن ؟
رمز دوم کارت معمولا با موبایل بانک و ... تغییر نمیکنه، خود بانک هم نمیتونه هیچ کاری کنهنقل قول:
شما باید تشریف ببرید عابربانک مربوط به بانک تون و رمز دوم جدید برای خودتون ثبت کنید.
اگه خرید ناموفق رو تکرار کنین ( با همین رمز اشتباهی ) و ناقص، کارتتون مسدود میشه اونوقت کلی دردسر دارین
دوستان موسسه آرمان ( فردوسی سابق )
حساب سپرده روزشمار 25 درصد ( بالای 20 میلیون ) باز کردم
و سود 25 درصد واقعیش برام واریز شد.
جالبه که خیلی از موسسات باید یک هفته قبل برای برداشت از حساب بهشون اطلاع بدی، ولی ارمان (البته فردوسی سابقش ) اینطور نیست! و در هرجایی و هر مبلغی بخوای میتونی ورداری
موسسات بیشتر سود میدن فقط ترس از فردا نبودنشونه که مردم بانک ترجیح میدن
بانک آینده هم حساب برادرم داره 27 درصد سود میگیره!نقل قول:
سپرده یک ساله است
سلام دوستان
میخوام تو یکی از بانک ها حساب باز کنم که قابلیت برداشت هم داشته باشه و سود بالایی هم بده!
مبلغ مورد نظرم هم که میخوام بزارم ۳ میلیون هست
کدوم بانک رو انتخاب کنم و از طرفی چه نوع حسابی باید باز کنم؟!خودم بانک سامانو خیلی دوست دارم توش حساب باز کنم ولی نظر شما اساتید هم واسم مهمه!
ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان
میخوام تو یکی از بانک ها حساب باز کنم که قابلیت برداشت هم داشته باشه و سود بالایی هم بده!
مبلغ مورد نظرم هم که میخوام بزارم ۳ میلیون هست
کدوم بانک رو انتخاب کنم و از طرفی چه نوع حسابی باید باز کنم؟!خودم بانک سامانو خیلی دوست دارم توش حساب باز کنم ولی نظر شما اساتید هم واسم مهمه!
ممنون
تو موبایل بانک یک قسمت داشت برای تغییر رمز دوم از اونجا عوض کردم و نوشت عملیات با موفقیت انجام شد ولی دیگه با اون رمز جدید کار نمیکنه با دسنگاه atm هم بخوام رمز دوم لوض کنم مگه نباید رمز قبلی رو بزنم ؟نقل قول:
خیر دوست عزیزنقل قول:
من یه بار عوض کردم ولی حرفی از رمز قبلی نزد! نمیخواد خیالت تخت!
یعنی تحویلدار به صورت نقد گرفت و هیچ رسیدی هم نداد؟ اگر اینطور بوده پس غیرقانونی عمل کرده.نقل قول:
اما اگر خودکار از حساب کم شده و توی پرینت هم بنویسته کارمزد، یعنی از طرف بانک انجام شده.
ضمنا من پارسال رفتم بانک ملت و رمز رو عوض کردم، تحویلدار خیلی محترمانه این کارو انجام داد و هیچ کارمزدی هم نگرفت.
بله نقد گرفت هیچ رسیدی هم بابت 1000 تومان ندادننقل قول:
دراینصورت شما میتونید [اگر حوصلش رو داشتید] این مورد رو به اداره بازرسی/حسابرسی بانک ملت گزارش کنید.نقل قول:
بانک ملت روی این موضوعات حساس هست و احتمالا برخورد سختی با اون تحویلدار میکنه.
به امید اینکه همه ادارهها یاد بگیرن چطور باید با ارباب رجوع برخورد کنن!
فکر نمی کنم کارمند بانک به خاطر 1000 تومن خودشو خراب کنه احتمالا بخشنامه ای هست
اونهای که رمز opt دارن می تونند توی سایت رمز دوم هم بگیرن و نیازی به شعبه رفتن نیست
اخه همین چند ماه پیش رمزم رو فراموش کرده بودم رفتم برام درستش کردن بدون هیچ کارمزدی ولی این دفعه واقعا شوکه شدمنقل قول:
دوستان باتری توکن بانک ملی من بعد از 5سال تموم شد
چه جور باتری میخوره؟ از این ماشین حسابی هاست؟
به نظرتون خودم بازش کنم و تعویض کنم یا بدم بانک که فردا ایراد نگیرن!؟
حتما باید به بانک بدید.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلامنقل قول:
سپرده ی روزشمار خوب هست
سودها هم ظاهراً 18% هست الان
اما اگر"دنبال سود بیشتر هستین باید به موسسات مجوزدار سر بزنین مثل کوثر یا نور
اگر باز هم سود بیشتر میخواین باید به بی مجوزها سر بزنید اما ریسکش خیلی زیاده . همین چند هفته پیش موسسه ثامن الحجج ورشکست و بسته شد
البته یه احتمال هست که شاید بی مجوزها با اعلام ورشکستگی دارند انتقام میگیرند از کسانی که در دولت ضدشون دست به کار شده اند و تبلیغ میکنند
ورشکست شدنِ تعداد زیادی از بی مجوزها ممکنه باعث شورش مردم ضد دولت بشه چون دولت و حکومت از همه ی اینها باخبر بودند از ابتدا
برای همین هست که برخورد تند نمیشه با بی مجوزها چون هم با بالائیها و قدرتمندان ارتباط دارند هم از اعلانِ ورشکستگی دومینو وارِ اونها و خشم سپرده گذاران میترسند
شما مطمئن هستین؟ منبعش رو لطف میکنین؟ چون کلی دردسر داره بخاطر یه باتری 2 تومنی بری بانک و کلی مرحله رو رد کنینقل قول:
البته من فکر نمیکنم بانک برای شما باطری عوض کنه مگر اینکه بفرستن اداره انفورماتیکشون و احتمالا دستگاه رو عوض میکنن. بطور کلی رمزی که دستگاه به شما میده بر اساس تاریخ و ساعت درونی دستگاه تولید میشه. وقتی شما باطری رو جدا کنید تنطیمات دستگاه بهم میریزه و رمز تولیدی با رمزی که تو سیستمهای بانک تعریف شده مغایرت پیدا میکنه که عملا دستگاه رو بی استفاده میکنهنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
پس با لوازم برقی و باطری های فورس یکاری میکنم برق ورودیش قطع نشه. البته اگه اطلاعات باطری پشتش نوشته باشه!نقل قول:
شاید هم باز کردم نشد، ببینیم چی میشه
سلام
طبق خبر 18:30 کانال irib TV5
از امروز سقف انتقال وجه بین حسابهای خود بانک ملی در خودپردازهای بانک ملی شد 100 ملیون تومان .
در هر تراکنش میشه 50 ملیون تومن میتونین انتقال وجه بدین
واقعاً مشکل بزرگی رو از دوش ملت شریف پرور برداشتند . اصلاً ملت مونده بودند چطوری روزی صد ملیون تومن کارت به کارت کنند تو بانک ملی . حالا حل شد دیگه . راحت برید روزی 100 ملیون انتقال وجه بدین
:20:
دوستان با سود بانکی سکه خریدن بهتره یا سود روی همون پول گذاشتن؟
سلامنقل قول:
یه زمانی میگفتم اگه میخواین بدونین کِی طلا بخرین کِی دلار بخرین کِی سپرده باز کنین باید با بالا بالا بالائیها در تماس باشین چون خوب خبر دارند توافق انجام میشه یا نه , دلار تک نرخی میشه یا نه و غیره
اما حالا دیگه حساب از دستِ خود بالا بالا بالائیها هم در رفته و خودشون هم نمیدونند فردا چی میشه . مملکت هم که گاهی رو آبه گاهی رو هوا
طلا که الان در کمترین قیمتها هست در چند سال گذشته . نفت هم همینطور
چون تازه تونستند گلوی ایران و روسیه و ونزوئلا و مکزیک رو بگیرند و تا حد خفه شدن فشار بدند تا بلکه از پا بیافتند
البته دولت ایران مثل همیشه از ملت شریف پرور دو تا عصا ساخته زده زیر بغلش تا از پا نیافته به خاطر سقوط نفت و طلا و همه ی وزنش رو انداخته رو دوش مردم (افزایش قیمت ارز , افزایش مالیاتها و عوارض و جریمه ها و نرخ خدمات دولتی و آب برق و گاز و تلفن , قطع یارانه ی ملیونها نفر و غیره)
به هر حال طلا و نفت رو اجازه نمیدند حالا حالاها بره بالا چون نمیخوان ایران و روسیه که زیر فشار شدید اقتصادی هستند زنگ تفریح و استراحت داشته باشند
پول ایران هم که فعلاً هی داره ارزشش کمتر و کمتر میشه و سود بانکی باید حداقل 60 درصدش اضافه بشه به اصل پول تا شاید از کم شدنِ ارزشش جلوگیری کنه
خلاصه تنها چیزی که میتونم با اطمینان بگم اینه که:
از مخارج غیر منطقی و ناعاقلانه کاملاً باید دوری کرد مثل سیگار , قلیون , الکل , مواد مخدر و تجمل گرائی و هر گونه اسراف و ریخت و پاش
سعی کنین ملک بخرین و یا زمین حتی اگر 50 متر باشه . البته داخل محدوده و سند دار . حتی اگر شریکی بخرین
خرید سکه هم شاید سودمند باشه اگر از جای معتبر بخرین تا تقلبی نباشه. اما توقع بالا رفتن قیمت طلا رو به این زودیها نداشته باشین
دلار هم بد نیست چون دولت ورشکسته هست و صدها هزار ملیارد تومن بدهکاره به بانکها و بخش خصوصی و نفت هم سقوط کرده رسیده به قیمت 7 سال پیش !!! پس دولت نمیذاره ارز حالا حالاها ارزون بشه چون به شدت محتاج فروشش به قیمت بالا در کشور هست
اضافه کردن سود به اصل پول هم حداقل باعث جبران کم شدن ارزش پولِ سپرده میشه
دوستان بانک ملت برای چاپ زدن دفترچه بانکی کارمزد میگیره؟
سلام. * 1- بانک ملت برای افتتاح حساب سپرده کوتاه مدت به غیر از 1000 تومان تمبر کارمزد دیگری هم میگیره؟ * 2- برای واریز کردن چک ملت به حساب ملت در صورتیکه شهرها یکی نباشه ولی بانکها هردو ملت باشه کارمزد میگیره یا نه؟
فکر نکنم
چون چند روز پیش برای چاپ دوباره دفترچه بانکیم از من چیزی نگرفت ..
دوستان من تو صندوق کار میکنم میشه راهنماییم کنید چه روش هایی به کار بگیرم تا جذب سپرده کنم
برای وصول چک اگه همون شعبه ای که چک مال اونجاست نباشه یه کارمزد جزئی میگیرننقل قول:
برای بانک ملی فکر کنم 700 تومن بود
دوستان اگه بخوام 50 میلیون رو از یه بانک به بانک دیگه انتقال بدم کدوم روش بهتر و مطمعن تر هست؟
اون حساب هم دفترچه داره هم کارت شتاب
بهترین کار اینه که روی نکات مثبت مثل نقدشوندگی و سودش مانور بدهیننقل قول:
حالاشرایطش را بفرمایید چیه؟
بهترین روش انتقال، حواله ساتنا هست که با داشتن شماره شبا حساب مقصدتون میتونید از همون بانک مبدا بدون مراجعه به بانک مقصد پول را یک راست بریزی همون حسابنقل قول:
امنیتش بالا هست این روش؟نقل قول:
بعدش کارمزد داره این حواله ساتنا
آره،باید شماره شبا را دقیق بگین وگرنه احتمال اشتباه واریز وجود داره
کارمزد نداره
lمتاسفانه چون اسمش صندوقه سخته مردم رو راضی کردننقل قول:
هم سودهای خوبی میدیم
و هم اگر 6 ماه با پولشون کار کنند تو صندوق میانگین حسابشو هرچی شد
8 درصد واقعی با باز پرداخت 2 ساله میدیم
سلام
طبق خبر امروز IRINN
بانک مرکزی اعلام کرده از فردا تراکنش با دستگاههای کارتخوان , 50 تا 250 تومن کارمزد داره و این کارمزد رو بانکها به بانک مرکزی پرداخت میکنند
================================
بانکها محاله زیر بار این مبالغ سنگین برند
بزودی قوانین و بخشنامه هاشون سرازیر میشه برای انداختن این کارمزدها روی دوش ملت
اگه اینی گفتین درسته شخصا محاله با کارت خوان خرید کنم...نقل قول:
فقط نقد...
لازم شد چک...
خیلی های دیگه هم همین کار رو میکنن...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
به زودی شاید همه پول ها الکترونیکی بشه اونوقت دیگه اجباری هست خرید با کارت خواننقل قول:
سلامنقل قول:
هنوز تو امریکا و اروپا و ژاپن هم اینجوری نشده
وقتی اونها سیستم پول الکترونیکی اجباری راه بندازند , یه سی چهل سال بعد شاید برسه ایران
:20:
تکذیب شد. کوتاه چیکار کنمنقل قول:
پس دیگه خرید با کارتخوان کارمزد نداره؟چه برای فروشنده چه برای خریدار؟
سلام
اطلاع دارید تسهیلات و وام باشگاه مشتریان ملت چطوری هست ؟
وام باشگاه مشتریان چند درصده ؟
به صورت عادی وام ملت چند درصده ؟