سلام
اگه اندروید 4 رو با فلش به 2.3.4 برگردونیم گارانتی میره؟
Printable View
سلام
اگه اندروید 4 رو با فلش به 2.3.4 برگردونیم گارانتی میره؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام..نقل قول:
اگه گوشیتون رو روت و انلاک نکردید هر ورژنی باشه مشکلی نداره..
سلام..
دوستان لینک مستقیم mediafire از فریمور جدیدی که چند روز پیش ریلیز شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در فروم همسایه نصب کردن دوستان
افزایش سرعت گوشی
برطرف شدن لگ موقع فیلم برداری
و....
اندروید 4.0.4 هست که باگهاش گرفته شده
ازمایش کنید
یعنی دیگه مشکلی به وجود نمیاد؟نقل قول:
خب با خود نرم افزار سونی نمیشه مگه؟
درضمن مگه اندروید 2.3 چه شه؟ هنوز که منسوخ نشده
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
کسانی که این گوشیو دارن, از چیه این گوشی بیشتر ناراضی هستن.
من خودم بین Arc s, One S, s2 موندم نمیدونم چی بگیرم.
مواردی که مدنظرمه بیشتر: راحتی کار وقته استفاده از اینترنته (اینکه مموری فول نده و نپره بیرون) - بازیم باهاش انجام میدم و نه زیاد و سنگین و لی تا دلتون بخواد برنامه روش نصب می کنم.
خودم نظرم رو HTC ONE S و GALAXY S2 بودش ولی وقتی اختلاف قیمت این گوشیو با این دوتا می بینم , آدم وسوسه می شه اینو بگیره!
البته قبلاً Galaxy S1 داشتم.
دوست عزیز من اینو ازمایش نکردم.نقل قول:
میتونید ازمایش کنید.
من ارک ندارم...
من که نگفتم 2.3 یه چیش هست:دی
اندروید 2.1 هم 98% نرم افزار و بازیهارو اجرا میکنه. چه برسه به 2.3:دی
اگه صبر کنید از طریق نرم افزار خودئ سونی هم براتون میاد...
سلام ببخشید من یه مشکلی دارم وقتی گوشیمو به لب تاپ وصل میکنم موقع وصل USB ،MTP USB divice رو faild میکنه چکار کنم....؟؟؟؟؟کمک......:19:
arc s که کلا چند نسل عقب تر از 2 تای دیگه هست!(و بنظر من در این زمان، مفت نمیارزه!!! با اون پول گزینه های خیلی خیلی بهتری میشه انتخاب کرد)نقل قول:
ONE S و S2 هر کدوم برتری هایی دارند!
برای مثال فکر نکنم هیچ گوشیی به اندازه S2 توسط توصعه دهنده های اندروید ساپورت بشه، تعداد رام هایی که براش اومده چند ده برابر بعضی از گوشی های هم رده هست!
در مقابل ONE S از پردازنده بروزی استفاده میکنه که یک نسل از S2 جلوتر هست!
یا مثلا S2 مموری میخوره ولی ONE S نه!
رزولیشن ONE S از S2 بیشتر هست ولی S2 تعداد زیر پیکسل بیشتری داره!
کلا باید به نیاز هایی خودت دقت کنی که کدوم یکی از اینا برات مهمتر هست!
درضمن برای وب گردی 4.3 اینچ کوچیک هست!(البته بنظر من که از نمایشگر 5.3 استفاده میکنم!:31:)
آقا تورو خدا کمکم کنید!
حواسم نبود وقتی موبایلم به کامپیوتر وصل بود فایلandroid_secure. رو پاک کردم. حالا تو recycle bin هم نیست
تورو خدا بگید چیکار کنم؟!!
راهی هست که موبایل رو از طریق usb یا اگه نشد با بلوتوث (اون دستگاه های بلوتوث که به usb وصل میشن:31:)به اینترنت کامپیوتر متصل کنیم؟
مثل همیشه کسی جواب نمیده.نقل قول:
:19::19::42:نقل قول:
قیمت امروز ارک اس در گرگان...
670 بدون گارانتی...
700 با گارانتی..
چه اشتباهی کردم 1 ماه پیش نخریدمش:13:
اون موقع با گارانتی 570 بود !!
مملکت بی حساب کتاب مسخره ای داریم...
بله،نرم افزارم نیاز نداره.برید تو setting,بعدش توی قسمت more و بعدش tethering and portable hotspot .تیکشو که بزنی گوشی تبدیل میشه به مودم وایرلس.نقل قول:
تاچ این گوشی چجوریه ؟؟
روون و نرم هست یا ضربه ایه؟
سلام دوستان.من دیروز که به وای فای وصل شدم یه اپدیت 14.5 مگابایتی دریافت و نصب کردم.تغیرات خاصی نکرده از نظر ظاهر ولی احساس میکنم از نظرتاچ روون تر و سرعت مقداری بهتر شده.کسی میدونه این اپدیت چی بوده و چه قسمت هایی اپدیت شدن.
سلام دیروز به خاطر مشکل force close گوشیمو بردم پیش یه فروشنده. امروز که رفتم بگیرم گفت Arc s دو تا مدل سی پی یو داره. که یکیش قدیمی و اون یکی جدیده. مال شما از قدیمیاس:37:.واسه همین بعد از تانگلد کردن (یا یه همچین چیزی:31:) مشکل فورس کلوز و ... پیش میاد.گفت باید یه فایل 90 مگایایتی دانلود و نصب کنه اونوقت درست میشه.
یعنی چی cpu من قدیمیه؟ من قبل از خرید کلی تحقیق کردم همچین چیزی ندیدم.
اگه قدیمی باشه ضعیف تر از جدیداس یا همونه؟
من داشتم گوشی رونقل قول:
خیلی خوب هست به کوچکترین اشاره حساسه
صفحه ای گوشی خازنی هست مقاومتی نیست که ضربه ای باشه
کلن صفحه های خازنی حساسن
سوال ایشون برای استفاده از اینترنت کامپیوتر بود.نقل قول:
این شیوه که شما گفتین از اینترنت گوشی برای کامپیوتر استفاده میکنه
دوستان من آرک دارم.هیچ آپدیتی هم تا به حال نزدم.سرگیجه گرفتم این قدر اخبار ضد و نقیضه.بعضی وقتا گوشیم میره تو حالت سایلنت صداش در نمیاد.اس ام اس هارو هم جا به جا نشون میده بعضا.الان آپدیت بزنم ؟ کلا خوبه بده چیه؟! بعد همین آپدیتی که خود گوشی میگه بزنم یا از سایت....؟ کمک لطفا
بله،اینم شدنیه.اتفاقا توی موبایلستان یه تاپیکی در همین زمنیه وجود داره.اگه پیداش نکردید بگید لینکشو بذارمنقل قول:
لینکشو بزاری خوب میشه:31:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
من اندرویید گوشیم 2.3.3 بود با خود گوشی از طریق وایرلس خونه آپیدیت کردم که شد 2.3.4 خیلی راضیم سرعت گوشیم کلا بیشتر شده خصوصاً تو بخش اس ام اس.
حتماً آپدیت کن، عالی میشه. فقط یادت باشه که حتما باتری گوشیت پر باشه موقع آپدیت کردن یا مثلاً میتونی کابل شارژ رو بزنی به برق که خیالت راحت بشه.
خودش اوتوماتیک آپدیت میشه.
:11:
ممنون دوست عزیز.اطلاعات گوشی پاک میشه دیگه؟نقل قول:
سلام
آقا الان تو بازار xperia arc گیر میاد؟ arc s میدونم هست، خود arc چی؟ چنده؟
من دقایقی قبل ارک اس خریدم:31:نقل قول:
اتفاقا پرسیدم از مغازه...گفتش تو تهران هست اما اونا نمیارن...فقط ارک اس میارن...
قیمت ارک هم حدود 730 گفت...ارک اس هم که من گرفتم 765 تومن بود.
بنچمارک من...انتظار بیشتری داشتم ازش !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها Root به درد میخوره ؟
کلا پیشنهاد میکنید یا نه ؟
خوبه که!نقل قول:
میتونم به یک کاربردش مثل بک آپ اشاره کنمنقل قول:
گارانتی نداشته باشه به نظرم روت کنید.
یه سری از بازی ها و برنامه ها باید گوشی حتما روت باشه تا بشه همه مرحله هاش استفاده کرد. بدون روت نمیشه برنامه ها رو کرک کرد ؟نقل قول:
میتونم به یک کاربردش مثل بک آپ اشاره کنم
گارانتی نداشته باشه به نظرم روت کنید.
دوست عزیز میشه لینکشو بزاری من پیداش نکردم
دوست عزیز میشه لینکشو بزاری من پیداش نکردمنقل قول:
بچه ها من تو منوی ریکاوری بکاپ گرفتم و هشت صد مگ به نام clock mod تو اس دی ایجاد شد .الان 2.3.4 هستم میخوام ببینم اگه به اندروید چهار با فلش ارتقا بدم کرنل هم عوض میشود ? واگه عوض بشه ایا این ریکاوری که گرفتم کرنل و بیس بند 2.3.4 رو برام ریستور میکنه یا نه ? مرسی
دوستان من تازگی ها هیچ برنامه و بازی رو نمیتونم روی گوشی نصب کنم ..
از این برنامه که زبونش چینیه و اولش 91 نوشته استفاده میکنم. قبلا میتونشتم نصب کنم اما الان ارور میده و نمیشه . لطفا کمک کنید.
تفاوت ارک با ارک اس چی هست ؟
ارک اس رو میشه تقویت شده ارک دونست.چیزی که سونی گفته ارک اس حدود سی تا چهل درصد سریع تره و سی پی یو قوی تری داره.نقل قول:
سلام دوستان.شنیدم باتری های جدیدی برای ارک اس اومده که توان هایی بالا مثل 2700دارن.من عکس هاش رو هم تو نت دیدم اما خواستم بپرسم این باتری ها در ایران اومده.قیمتش چنده.لطفا کمک کنید
این باتری ها رسمی نیستند و امکان آسیب به دستگاه رو دارن!نقل قول:
همونه دقیقا.یک اورکلاک رو سی پی یو انجام شده و بعضی مشکلا مثل ترک خردن و امثالهم رفع شده!نقل قول:
ایا وارد ایران شده.قیمت دارین شما.از کجا میشه تهیه کردنقل قول: