د آره دیگه :n02:نقل قول:
Printable View
د آره دیگه :n02:نقل قول:
از ما گفتن،یا زود ازدواج کنید یا اصلا ازدواج نکنید.
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
نقل قول:
از ما گفتن به پسرایی که در سن ازدواج قرار دارن، اگه شرایط مالی تون مناسب نیست به هیچ وجه من الوجوه به بهونه های مختلف ( مثلا خدا خودش روزی می رسونه و.... ) ازدواج نکنین.
اولین فشار به خودتون میاد و دومین فشار به خانوم تون و سومین فشار به خانواده هاتون.
پس سری که درد نمی کنه رو دستمال نبدین.
آینده نگر باشید الان ببینید دارید چه کاری انجام و از خودتون بپرسین آخرش که چی، آخر این کاری که دارم انجام می دم چی میشه؟
اینو برای هر کاری استفاده کنید پول خرج کردن ، گذاشتن وقت برای کارهای خودتون مثل بازی کردن این مسخره بازیا
2.همیشه حسابگر مالی خوتون باشید یه سره از خوتون حساب بکشید الکی ول خرجی نکنید همیشه یه خورده پول پس انداز کنید
مثلا اگه حقوق میگیرید همه رو توی جیبتون نذارید ، مطمین باشید همه رو خرج می کنید
3. بلند سلام کنید اصلا خجالت نکشید این معجزه می کنه
4. با کسی هم که نمیفهمه بحث نکنید، فقط بهش بگین تو درست میگی
در انتخاب شریک دقت کنید
حرف حساب جواب نداره. .ازهمه بدتر اينه واسه س ک س ازدواج نکنيد... ديدم ک مى گما...نقل قول:
بعد از ازدواج تعادل داشته باشید نه خیلی خوب و نه خیلی بد باشید.
این خیلی مهمه، برای اونایی که متاهل هستند: آشتی بدون بخشش آشتی نیست بلکه خاموشی است. یعنی اگر می خواهید آشتی کنید باید همدیگرو و کارهایی که هنگام جر و بحث انجام شده بخشیده و فراموش بشه!!
تاپیک حالت دستوری و کتابی گرفته. فکر کردم اینجا قراره اون چیزی رو تجربه کردین شرح بدین تا دوستان خودشون قضاوت کنن. اما چیزی که میبینم اینه که دستور میدین این کار رو انجام ندین. خوب برادر من حداقل توضیح بده که چی شده به این نتیجه رسیدی. شما بگین کار ایکس رو انجام ندیم. بلاخره یکی پیدا میشه که با انجام اون کار به موفقیت رسیده. لطفا تجربه رو شرح بدین. با مثال و رسم شکل
الان چند هفتست نرم افزار رادیو همراه radio hamrah رو روی گوشیم نصب کردم و گوش میدم(رادیو اینترنتی) . واقعا لذت میبرم.مدیرش دکتر فرهنگ هلاکویی هستش.روانشناس . جامعه شناس. مشاوره خانواده.
ساعت 8 و نیم شب به وقت ایران برنامه دکتر هلاکویی شروع میشه که مشاوره میده به مردم فارسی زبان مردم از ایران و سایر نقاط جهان زنگ میزنن و دکتر جوری راهنمایی میکنه که همه استفاده ببرن هم اونایی که گوش میدن هم اونی که زنگ زده.
بسیار برنامه های شاد دیگه داره که از 5 و نیم بعدظهر به وقت تهران شروع میشه . 12 ساعت برنامه زنده دارند و 12 ساعت بعدش هم تکرار.
واقعا عالیه حتی ما 100 تا کانال فارسی زبان روی ماهوارمون داریم. اونقدری که رادیو همراه رو گوش میدم ماهواره نمیبینم.
برنامه شهد و شکر.برنامه صدا به صدا. برنامه رازها و نیازها.برنامه سلام امروز.
من عاشق برنامه رازها و نیازها هستم اسم همین برنامه ای که دکتر درش مشاوره روانی اجتماعی تعلیم و تربیت کودکان و نوجوانان میده.خیلی کمکم کرده در زنگی.
همین پریشب خانم سالخورده ای از کم بودن یا بد بودن خواب شبش شکایت داشت دکتر یه جوری راهنمایی کرد که منم خواب شبم رو تنظیم کردم.و وسط خواب بیدار نمیشم دیگه. واقعا عالیه
نرم افزارش رو تو گوگل زدم radio hamrah android لینم دانلودش اومد. برای آیپد تو خونه هم radio hamrah رو سرچ کردم تو اپ استور راحت نصب کردم.:n40:
برنامه مدیریت SMS هدهد رو نصب نکنید 60 درصد مصرف باطری مربوط به این برنامه است.
من چند روز هست درگیر اینم که چرا گوشیم زود باطری خالی میکنه نگو از این برنامه است
البته شاید با گوشی من مشکل داره.
اگه این برنامه رو دارید توی تنظیمات قسمت باطری رو چک کنید ببنید این برنامه چند درصد
مصرف باطری داشته و اگه این درصد بالا بود حذفش کنید و از TrueMessenger استفاده کنید
یا هر برنامه ای که علاقه دارید.
تجربه ی استفاده از WINDOW 10
سلام دوستان
بنده 10 سال پیش یک لپ تاپ HPخریدم که با ویندوز ویستا کار میکرد
اون موقع ویستا مدرنترین سیستم عامل بود
درسالهای اخیر , همیشه نگران بودم که اگر ارتقاء بدم به ویندوز 7 یا 8 , کامپیوتر کُند کار کنه چون در ذهنم اینجور جا افتاده بود که برنامه های مدرنتر همیشه سنگینتر هست و باعث میشه کامپیوتر کند کار کنه
بالاخره چند روز پیش مشکلاتِ ویستا اونقدر زیاد شد که مجبور شدم سیستم عامل رو ارتقاء بدم چون بعضی دستگاهها و برنامه ها دیگه با ویستا کار نمیکنه
دل رو به دریا زدم و ویندوز 10 نصب کردم
این سیستم عامل اونقدر سبک هست که کامپیوتر در 30 ثانیه روشن میشه و در 10 تا 15 ثانیه خاموش میشه
لپ تاپ بنده پردازشگر 2 هسته ای 2.5 گیگاهرتز داره با 4 گیگ RAM
امکانات این سیستم عامل هم خیلی کاربردیه
مِن بابِ مثال, برنامه ای داره به نام RESOURCE MANITOR میتونین برنامه هایی که ترافیک اینترنت رو مصرف میکنه پیدا کنین و از کار بندازین یا موقتاً متوقف کنین تا مصرف اینترنتتون کم بشه . خصوصاً برنامه هایی که AUTO UPDATE داره و مخفیانه کلی اطلاعات میفرسته و میگیره
میتونین وارد SETTING اون برنامه ها بشین و اتو آپدیت رو از کار بندازین و یا اگر قابل کنترل نیست از ریسورس مانیتور متوقفش کنین
==================================
تغییر سایز پارتیشنها (درایوها ) با یک برنامه ی سبکِ مجانی در 2 دقیقه یا کمتر
موقع نصب ویندوز , حجم درایو C: رو کم گرفتم
بعدش خواستم افزایش بدم اما امکانات خود ویندوز 10 محدود هست
در نت این برنامه ی مجانی رو پیدا کردم که در 2 دقیقه از درایو دیگه به درایو C اضافه کرد
MINITOOL PARTITION WIZARD FREE 9.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایو C هر چی بزرگتر باشه کامپیوتر بهتر و سریعتر کار میکنه
عده ای حجمش رو کم میگیرند و یا همه چیز رو میریزند روی C و این مشکل پیش میاد:
اون برنامه این مشکل بزرگ رو راحت و سربع از بین میبره
فایلهای شخصیتون رو روی C ذخیره نکنین
هر چند روز یک بار و یا پس از هر تغییر در برنامه ها , یک نسخه ی پشتیبان (backup) بگیرین از سیستم عامل و ذخیره کنین روی D و یا یک فلش مموری
این بک آپ مثل ناجی افسانه ای به دادتون میرسه در هنگامی که سیستم به هم ریخته و نمیدونین مشکل از چیه
در قسمتِ جستجو در ویندوز بنویسید:
create a recovry drive
دستورالعملها رو دنبال کنین و یک نسخه پشتیبان تهیه کنین
همیشه توی چیک چیکِ مستون , باشید فکر زمستون
کامپیوتر صحیح و سالم داره کار میکنه , یهو از کار میافته یا میریزه به هم . اونموقع هست که نسخه ی پشتیبان نجاتتون میده و کلی پول و وقت براتون صرفه جوئی میکنه و مجبور نمیشین ببرینش پیش تعمیرکار
=================================
نکته ی مهم دیگه:
اگر ویندوز جونش بالا اومد و دیگه بالا نیومد حداقل 3 راه دارین
1- دیسک ویندوز رو بذارین توی cd drive دستگاه و دستورالعملها رو اجرا کنین تا فایلهای صدمه دیده ی ویندوز رو تعمیر کنه
2- شاید با نسخه پشتیبانی که روی هارد اکسترنال یا فلاش مموری ذخیره کردین هم بشه ویندوز رو برگردوند به زمانی که درست کار میکرده و بک آپ گرفتین ازش . این بازگردانی (RESTORE )اصلاً به فایلهای شخصیتون کاری نداره (صوتی , تصویری , نوشتاری)
3- اگر کاسپرسکی دارین , با راه اندازی سی دیش بهتون امکان میده که فایلهای مهم رو منتقل کنین به هاردِ اکسترنال یا فلاش مموری (RESCUE PROGRAM برنامه ی نجات ). بعدش میتونین ویندوز رو عوض کنین
حداقل هفته ای یک بار هم defragment رو انجام بدین تا فایلها مرتب بشه و کامپیوتر نرم و سریع کار کنه
من هر وقت مشکلات خانواده تحصیلی انتخاب همسر مناسب انتخاب شغل روانشناسی مشاوره خانوادگی و تعلیم و تربیت . مشکلات روانی دارم برای کمک گرفتن به دکتر هلاکویی در آمریکا زنگ میزنم و کمک و مشاوره میگیرم.
تلفن
0013104410555
از ساعت 8 و نیم شب به وقت تهران تا 10و نیم شب مشاوره نوبت اول
از ساعت 3 و نیم صبح تا 5 و نیم صبح مشاوره نوبت دوم
از طریق رادیو همراه هم پخش میشه
دکتر هلاکویی73 ساله 3 فوق لیسانس و دکتری در زمینه های روانشناسی مشاوره و اقتصاد و جامعه شناسی دارند.
تجربه مشاوره با 100 هزار نفر تلفنی دارند .:n40:
امیدوارم خداوند برای من زنده نگهشون داره:n40:
هیچ وقت به خودتون نگین " درس میخونم، میرم سرکار "
هر کی هم بهتون گفت با پشت دست بزنید تو دهنش .
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین؟
LTE روی آیفون که بهتون اخطار میده مصرف باتری رو میبره بالا ، همون 3g یش هم مصرف رو میبره بالا ! پس اگه میخواین مصرفتون بیاد پایین بزارین رو 2g !
سلامنقل قول:
بنده به عنوان یک کاربر جوان که مایکروسافت (و کلا کامپیوتر) رو با ویندوز xp شناختم (اینطور گفتم چون بعضی از عزیزان از ویندوزهای قدیمی تر همچون me و 98 و ... شروع کردند و اینجا هم هستند)
و از xp به بعد هم ویندوز های بعدی رو هم کنجکاو بودم تجربه کنم ... (ویستا، 7 ، 8 ، 8.1 و نهایتا 10)
به نظرم بهترین و تکامل یافته ترین سیستم عامل مایکروسافت 7 بود ... کلی تجربه ی خوب و جذاب و دوست داشتنی باهاش داشتم ... و محیط کاربریش هم بر عکس بقیه ویندوزها (از xpگرفته تا 10) خسته کننده نبود ...
ویندوز 10 هم حرف و حدیث های زیادی پشتشه و به گفته کاربران مایکروسافت جاسوسی میکنه از کاربرانش... و هم از نظر ساپورت نرم افزار/ بازی و ... خیلی ضعیفه ...
روی ویندوز 10 64 بیتی خیلی از بازیها همچون PES16 نصب نمیشه ... خودم همه راه ها رو رفتم ... تکمیل فایلهای dll ، نرم افزار های جانبی ای که توسط خود مایکروسافت توصیه شده بود و ...
تا اینکه بعد از کلی سرچ در اینتر نت متوجه شدم کلا روی 64 بیتی نصب نمیشه و باید سراغ 32 بیتی رفت...
الان هم روی 32 بیتی نرم افزارهایی مثل ArcGIS نصب نمیشه ... والا ما که همه ی زورمونو زدیم و نشد ....
حالا شاید مشکل از dvd من بوده ... اما از دو سه نفر که کار و تحصیلاتشون هم نرم افزار بوده پرسیدم همه موافق بودند که ویندوز 10 افتضاحه ...
من اتفاقا همین امشب یک DVD ویندوز 7 خریدم که دوباره به دوران طلایی ویندوز برگردم...
البته من یک لپتاپ بهتر و به روز تر هم دارم و روی اون فقط از توزیع های لینوکس استفاده میکنم (فعلا مینت) .... اصلا قصد ندارم به ویندوز آلوده اش کنم ... مایکروسافت رو فقط بطور موقت و برای انجام برخی کارها دارم تحملش میکنم ... و گرنه ویندوز در برابر لینوکس مثل پشه است در مقابل حبشه! :) (بقول قباد:n02:)
بعد از بارون اگه ماشینتون مشکل برقی پیدا کرد، دست کاریش نکنید، پیش مکانیک و برق کار هم لزومی نداره ببرید اگه مشکل حاد نیست، دلیلش معمولا اتصالی هست که یکی دو روز بگذره به احتمال بسیار زیاد خودش درست میشه
از راستين بازار خريد نکنيد...
همه ما برای اینکه خوب زندگی کنیم و بتوانیم همگام با پیشرفت دنیا ما هم پیشرفت کنیم نیاز به این داریم که بدانیم چطور باید تغییر کنیم.
چون هر پیشرفت و هر حرکت رو به جلویی نیازمند یک تغییر است. توصیه می کنم مقاله زیر را یخوانید....در مورد تغییر...لینک زیر رو در نوار مرورگرتون کپی کنید
hamedmatin.com/niaz-be-taghyir
چرا عزیز؟نقل قول:
من می خوام ازش یک انتن بخرم
نقل قول:
من يکشنبه صبح سفارش دادم اس ام اس تاييد اومدم و ظهر هم اس ام اس بعدى ک تحويل پست شد.. دوشنبه ک تعطىل بود س شنبه زنگ زدم گفتن که ارسال کرديم و خيالتون راحت باشه!! چهارشنبه هم تعطىل پنج شنبه مجددازنگ زدم گفتن ک بله همون يشنبه فرستاديم.. تااين ک ديروز زنگ زدم گفتن ک ببخشيد نفرستاديم!! گفتم يعنى چى گفتى ک هفته پيش ارسال شده اينو چرااول نگفتى يا چرااصلا ارسال نکردى... مسئولشم فقط عذزخواهى مى کرد منم گفتم ازاول مىگفتى هفته اينده مى فرستم دگه قول داد ک ي روزه دستم برسه مثلا فردا!!!!.... والا خودم رفته بودم تهران مى گرفتم سريع تر مى شد..،مشکلم اينه چرا حقيقتو نمى گن و روراست نيستن ادعاشونم مى شه راستينن!!!!
تجربه ی من از زندگی (خوب بخونیدش)
شما صبح یا ظهر بلند میشید میرید سرکار یا دانشگاه مدرسه،یا در کل پیش رفیقاتون یا جایی که رفیقاتون باشن،بعد میبینید دارن درمورد یه چیزی که توش خرید و فروشو سود باشه،پچ پچ میکنن،نزدیک تر میشید ببینید دارن دقیقا دارن در چه موردی میکنن،خلاصه بحث رو باز مینید و میگید این چیه کاریه دلالیه دقیقا چیه ،میان میگن ما یه کار توپ پیدا کردیم تازه و داریم باش سود میکنیم!!!!(دروغ گویی ها از اینجا شروع میشه)وشما هی ازشون سوال و اینا میپرسید و اونا هم هی میگن نه نمیشه و از این حرفا نمیشه این چیزارو اینجا گفت و خلاصه میگن یه روز تعیین کن بیا یه ادرسی خودم بات میام تا کارو بت معرفی کنیم!خلاصه شما هم بلند میکنی میری اوجا و وارد یه خونه یا دفتر یا حتی فضای باز!میشید و چند نفر که خیلی م دارند کلاس میزارن و بقول خودشون شکم سیری میزنن،شروع میکنن به اینکه شما برای ایندتون چه برنامه ای دارید و دوست دارید شغل ایندتون چقد حقوقش باشه و اینا ،بعد اینکه گفتید اینا رو ،اون اقا با اون لحن باکلاس و مجلسی که داره(و البته لباس های نه انچنان مجلسی)روی یک تخته یا برگه یا هرچی شروع میکنه کشیدن چارت که مثل همون ماجراهای شرکت هرمی هستش ،اما اینا طوری زبون میریزند که انگاری اینشرکت با تمام شرکتا فرق میکنه،بعد از درامد ۱۰۰۰تومن شروع میشه و دونه دونه میاد پایین و میشه ۱۰ت،۱۰۰ت،۱ملیون،۱۰ملیون وهی بیشتر میشه تا جایی که دهنت باز بمونهو اون چارت هم چون منطقیه شما کلا طلسم میشید،خب ایشون طبق معمول بعدشم میاد جنسای شرکتو نشون شما میده و اخر سر هم میگه که این بازاریابی شبکه ایه،و قانونیه و مشکلی نداره و برای صحت قانونی بودنش برین وزارت فلان بهمان اونجا مطمعن بشید(توجه بکنید تقریبا یازده تا شرکت هستن که تو ایران فعالیت میکنن و مجوز گرفتن،مثلا بادران،پنبه ریز،تک سو و غیره،بنده رفته بودم بادران)خلاصه بین راه برگشتن به خونه هم رفیقتون میاد بقول خودشون فالوت میکنن (مساوی واژه ی نرم کردن خر کردن هر چی شما اسمشو بزارید)بعدش میرید خونه،خب بعدش ای رفیقتون هی زنگ میزنه که ایا میای یا نه ،تو هم میگی نمیدونمو باید فکر کمو اینا،،،مهم اینجاست اگه یه ادم نزدیک داشتین که تجربه کرده بود ویا شما خودتون خبر داشتید که میگید نه و تمام نقشه هاشون نقش براب میشه،اما اگه گفتید بله،شمارش معکوس برای خالی شدن جیبتونو بگید!وبا اولین زنگ رفیقتون شروع میشه!خرید ماهانه حداقل ۱۰۰تومن به بالا(بستگی به شرکت و مرام رفیقتون داره)جنسایی که هیچکس ازتون نمیخره چون یا بقولی overprice هستن یا بنجلن،ودر نتیجه شما هی میخرید هی میزارید تو خونه انبار میکنید،نکته ی جالب هم بگم اینهم بازم بسته به مرام و معرفت رفیقتونه،میاد میگه اگه میخای ادم بزاری زیر دستت باید مثلا ۴۰۰تومن یدفه خرید بزنی!(برای من ۷۰۰بود!)و شما هم که با فالو های اونا و خودتونکه پول جلو جشماتون داره بندری میرقصه، میرید از هزار راه پول جمع میکنید و خرید میزنید،ازاینجا یدفه جلسه ها شروع میشن!(پروسه ی نرم نگه داشتن)هی باید برید تو جمعشون یکی میاد بالای منبر و شروع میکنه ک...شر گفتن(واژه ی بهتری سراغ ندارم)و حرفاشونم معمولا با اد و فریاده که مثلا شما بچسبه به مغزتون،عروسی بعدی میشه ادم جمع کردن !شما باید ادمای نزدیکتونو به کار دعوت کنید و و تمام بلاهای که سرتون اوردنو سر اونا هم بیارید!و واویلا ادم جمع کردن!خیلیا بتون میگن نه،و شما فکر میکنین که اونا نفهم هستن(در صورتی که بر عکسه)یه مدت میگذره و شما هر چی هم که فالو بشین باز هم دیگه امیدی ندارین،اینجاست که میفهمید چه غلطی کردین !وقتی هم که میزنید بیرون با توپ پر و تمسخر میگن که ما با ماشینای انچنانی و کلید و یلا و حقوق فلان بهمان میایم پیشت بت سر میزنیم!و میخان بگن که شما کار اشتباهی کردین زدین بیرون،وداستان هم تموم میشه با ده کیلو جنس بنجول تو خونه که خوابیده...خاهش میکنم تو زندگی اگه کسی اومد بتون گفت براتون کار پیدا کردم اول پیگیر بشین ببینید چیه اصلا این،چون تو زندگی هیچکس عاشق چشمو ابروتون نیست الا مادر و شااااید خواهر و برادر ،برای من که اینطور بوده شما رو نمیدونم،یه چیز جالبم بگم همونایی که حرف از ماشین جنسیس و تویوتا کمری و کامارو و موستانگ میزدن،دو سه ساله گذشته و هنوزم یه پرایدم نخریدن،خواهش میکنم تو زندگی ادمای اطرافتونو بشناسید کسی میاد پول کرایتونو حساب میکنه از فلافلش بتون میده یا جزوه بتون میده رفیق نیست،وقتی این اقا رفیق میشه که مثلا شما ظامن بخاید برای وام و اون اقا بیاد ظامن بشه و پول هم بالای ۴ملیون باشه،اونوقت اون رفیقه،،،میگن رفیقو با معیار پول نسنجیم،اما هر کی اینو گفته شر و ور گفته تو این دنیا اول پول بعد هم خون بعد خدا،دنیا همینه
ممنون که تجربهتان را درباره شبکههای هرمی نوشتید پیشنهاد میکنم این چند مطلب و بخصوص کامنتهای زیر آنرا بخوانید چون فکر میکنم تنها مطلبی باشه که بصورت علمی در اینترنت به زبان فارسی نوشته شده و بازاریابی شبکهایی (هرمی سابق) را بیاعتبار میکند :
نقل قول:
شاید برای شما اینجوری شده
من یبار ی مودم 4g خریدم ازشون و مشکلی نبوده
سایت خیلی خوبیه
بله اما دگه غلط کنم ازايناخريد کنم.... عوض اينکه پاسخ قانع کننده بدن دارن فعلا مارو سرکار مى زارننقل قول:
سعی کنید تا جایی که میشه تعارف کردن رو کنار بزارین، واقعا واسه خودتون مضره
همین تعارف کردن باعث میشه که آدم نفهمه چه وقت یه نفر داره راستش رو میگه و چه وقت داره تعارف میکنه، کلا همه چیز مبهم میشه
سعی کنیم تا جایی که میشه این آفت روابط خودمون ایرانیها رو از بین ببریم
ترکیه اگه رفتین , هر کاری خواستین بکنین فقط کلاب ملاب و بار و دیسکو نرین ! چون همش از اول تا آخرش کلاه برداریه مگه اینکه شما خودتون یه حرفه ای باشین و ارمنستان و گرجستان و همه ی کشورهای منطقه رو رفته باشین و اصولا این کاره باشین , دبی از این نظر راحت تره تا ترکیه ! من گیر یه کلاه بردار تو ترکیه افتادم به خدا هنوز خجالت میکشم تو روی بابام نگاه کنم انقدر یارو مارو چاپید ، روسیه از این نظر شرف داره به ترکیه ! البته آدم اگه بتونه دور روسیه و اوکراین و کشورهای اروپای شرقی رو خط بکشه بهتره بره اروپای غربی یا ترجیحا امریکای شمالی ! الان قیمت های تور امریکا هم شرف داره به ترکیه و روسیه و امثالهم ، البته من نمیخام بگم آدم به بو و نفهمی هستم , ولی این سفر ترکیه که رفتم بعد از 5 6 هفت هشت ده سال بود که پامو از ایران بیرو ن میزاشتم و خر شدم به همین سادگی , کشورش فقط ظاهرش لیبراله ، کلا بار و کلاب یکی میره که یا خیلی جذاب باشه که من به شخصه نیستم یا بخاد چونه بزنه سر 100 دلار آخرش همو ن آشه و همون کاسه
سلامنقل قول:
شما اگه داخل همین انجمن یه سرچ میکردی تجربه و نظر سایر دوستان رو میدیدی ممکن بود کارت به ضرر مالی نکشه.
من از یه جنبه مثبت میخوام به تجربه شما نگاه کنم اونم اینه که با هفتصد تومن یاد گرفتی که راحت تر نه بگی.
همینطور یادت باشه این موضوع جاهای دیگه ای هم ممکنه اتفاق بیفته که ضررهای خیلی سنگین تری داره.اونوقته که این تجربه به کمکت میاد.
آیفون 7 دیجی کالا رو تا از کف تون نرفته بخرید ، من آیفون 6 اس گرفتم سه میلیون و سیصد هزار ! حالا با همین قیمت به شما آیفون 7 میدن با 256 گیگ حافظه ! این یعنی اندازه یه لب تاب surface pro مایکروسافت ! حالا اس نیست که نیست مهم نیست
نقل قول:
تا تو باشی دیگه دنبال کارهای خاک بر سری نری :n02::n31:
برای آزادی زندانی دوست و فامیل و آشنا سند ملکتان را وثیقه نگذارید
اگر هیچ راهی بجز سند گذاشتن ندارید حتماً با یک وکیل مشورت کنید و اگر وکیل تائید کرد سند بگذارید
یکی از آشنایان ما برای یکی از افراد فامیل که چک برگشتی داشته سند گذاشته که طرف بیاید بیرون و طلب طلبکارش را بدهد او هم آمده بیرون و خیال پس دادن پول را ندارد دادگاه هم دستور به مزایده گذاشتن ملک و تصفیه بدهی چک برگشتی را داده (آش نخورده و دهان سوخته! آخر عمری دارند خانهاش را میفروشند و باید از این به بعد باید مثل افراد نیازمند خونه این و آن زندگی کنه!!)
معمولا ما بر اساس برنامه های اتوماتیکِ عمدتا ناآگاهانه زندگی می کنیم. از جایی که به دنبال خودآگاهی و به اصطلاح Mindfulness برید کم کم متوجه میشید
می فهمید شما خودتون این زندگی رو طراحی نکردید و فرایندها صرفا بر مبنای اتوماسیون هایی که در شما جا افتادن انجام می شن و شما نسبت به رفتارتون آگاهی ندارید
جالب اینکه هر مرحله رو که طی میکنید و مثلا یک حوزه از زندگیتون رو که بهبود میدید و خوشحالی میکنید بعدش تازه می فهمید n تا کار دیگه بوده که باید انجام میدادید و چقدر عقبید
انگار خواب بودید این همه وقت و تازه شاکی هم بودید که چرا در فلان زمینه پیشرفت نکردم.. هر چه زودتر خودآگاهی رو شروع کنید و بطور مداوم بهش توجه کنید بهبودتون بیشتره
از اینها گذشته آدمی که از خودآگاهی برخوردار نیست عملا اصلا زندگی نمیکنه. نمیفهمه زندگی چطور میگذره و در لحظه حال به سر نمی بره
به بچه رو ندید همون اول چکیش کنید اگه بهش بخندید دیگه بدبختید فایدم به حالتون نداره
وقتی این کارو بکنید خیالتون راحت، هم حساب میبره هم جلو اشناهاتون ابروتونو نمی بره
والا به خدا
.............
کتاب یا راهنمایی در این زمینه سراغ دارید که از این حلقه خارج بشیمنقل قول:
در یک کلام: در انتخاب دوست دقت کنید، من الان در سن 23 سالگی تقریبا به این نتیجه رسیدم اصلا دوست درست حسابی پیدا نکردم، همه ی اینایی که اطرافم بود فقط برای منفعت خودشون بوده....
به من نیروی حال اکهارت تول پیشنهاد شده. منتها من هنوز نخوندمش. ازش تعریف زیاد شنیدم البته.. ولی اونچه مسلمه اینه که این یه راه طولانیه. چیزی نیست که به یکی دو کتاب تمام بشه. هر کتابی هم ممکنه از یه منظر نگاه کرده باشه.. منتها بنظر من قسمت پرکتیکال قضیه خیلی مهمه یعنی در زندگی واقعی و روزانه باید به خودت یادآوری کنی که "باشی". من وقتایی که این کارو میکنم اصلا احساس میکنم حتی روی راه رفتنم تاثیر داره. بعد ما هرتغییر و رشدی هم که میخوایم در خودمون ایجاد کنیم از همین طریق باید شروع بشه. فکر میکنم بدون خودآگاهی حتی دیدن مشکلاتمون ناممکن نشون میده چه رسد به حل کردنشوننقل قول:
این به من ثابت شده که رسیدن به هدف 50 درصد لذت رو به انسان منتقل میکنه،
اما پیمودن مسیر رسیدن به هدف 100 درصد لذت رو منتقل میکنه.
به عبارت دیگه مسیر رسیدن به هدف لذت بخش تر از خود هدف هست.
خیلی ممنون، کتاب صوتی این اثر هم هستنقل قول:
اولأ سپاس از محمد آسمونی بابت معرفی این تاپیک.
بعد حسابی خندیدم. زندگی یه وجه اش طنزه. اینها هم که تجربه های زندگیه.
یه چیزی خواستم بگم: فکر کردم الآن بعضیها میگن بی ادبیه. هیچی...