دوستان فرچه و واکس هم ببریم یا خودشون میدن ؟
Printable View
دوستان فرچه و واکس هم ببریم یا خودشون میدن ؟
منظورم اینه که من که 1 شهریور دارم میرم، نامه ای چیزی ببرم اونجا مبنی بر اینکه پذیرش گرفتم یا اونها خودشون میدونن ؟نقل قول:
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
اینارو خودشون میدن. خیلی چیزارو میدن یه ساک متوسط بیارین.نقل قول:
از همه دوستان ممنون
به این نتیجه رسیدم که موهام را کوتاه کنم و برم حالا دو تا سوال دیگه برام پیش اومده.
روز 1 شهریور که گفتن خودمون را شهر خودمون معرفی کنیم دنبال خودم وسایلی چیزی ببرم؟ یعنی همون موقع ما را سوار می کنن می برن یا اینکه می گن برید فلان ساعت بیاید تا بریم؟ میشه خودم برم ؟
لباس زیر را می دن؟ ببشخید اما باید رک بپرسم شرت باید ببریم یا می دن؟ میشه از شرت های خودمون استفاده کنیم؟ اخه فکر کنم شرت اونها پاچه داره میشه معمولیاش را پوشید؟
اگر 1 شهریور اعزامی و مشخص شده که به سپاه اعزام میشی دیگه تمام شده و همه چیز تکمیله.هیچ مدرکی نمیخواد ببری.نقل قول:
فقط وسایل شخصیتو اماده کن که اونم تو صفحه 1 همین تایپیک توضیح داده شده.
دوستان کلا چند تا قفل باید ببریم ؟
پیشنهاد میکنم بچه هایی که 1 شهریور اعزام هستند از امشب سعی کنید حداقل نیم ساعت ورزش سنگین انجام بدید . مخصوصا تا میتونید بدویید چون تو آموزشی بهتون فشار میاد اگر بدنتون آماده نباشه
سلام
من میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم،میشه یکی قدم به قدم مراحل رو توضیح بده؟؟؟از کجا باید شروع کنم؟؟؟
من هم افتادم شهید نامجونقل قول:
چندتا سوال داشتم
کلا شهید نامجو چجور جائیه؟
بعضی از مراکز آموزشی هفته ی اول رو واسه اتیکت زدن و اندازه کردن لباس مرخصی میدن، شهید نامجو هم همینطوره؟
نقل قول:
بخوای یا نخوای فشار میاد.کاری باهاتون میکنن که میگی عجب غلطی کردم اومدم خدمت.
از من میشنوید هیچ وقت فکر فرار به سرتون نزنه.مثل مرد تا اخرش وایسین.خواب تو خدمت خیلی شیرینه ولی از خواب بیدار شدن برعکس.نه به کسی رو بدین و نه به کسی باج بدین چون تا اخر خدمت از سر و کولت میرن بالا.سعی کنید اضاف نخورین اضاف کشیدن اخر خدمت خیلی سخته حتی 1 دقیقه.از مرخصی که بهتون میدن استفاده کامل رو ببرید.برای مرخصی کسی رو نفروشین.برای تشویقی کسی رو نفروشین.تا میتونید با سرباز های که یک جا خدمت میکنید رفیق باشین و هوای همدیگه رو داشته باشین.با کادر جماعت رفیق نشین چون ادمای نمک نشناسی هستن.دستتوت رو که بکنین تو عسل بدی بخورن می خوای دستت رو در بیاری اخرش گاز میگیرن.پس نه رفیق بشین نه کاری براشون انجام بدین.مخصوصا ارتش...همیشه از حقتون نگذرید.ساده نباشین.اونجا همه گرگ هستن پس شما هم گرگ باشین.از همه مهم تر به هیچ بنی بشری اعتماد نکنید.چون همون از پشت بهت خنجر میزنه.به کسی اعتماد کنید که خوب میشناسین.ادم بد زیاده دنبال یکی باشین که ازت سو استفاده نکنه.
من از مطالبی که دوستان در مورد آموزشی و محیط اونجا و نحوه رفتار ما که چطور باشه خیلی ممنونم. اما مطالب طوریه که آدم نگران میشه که اونجا چه خبره. مثلا اینکه اونجا همه گرگن ! خوب فک نمیکنم ابنطوری هم باشه. بالاخره اونایی که میخوان اونجا باشن همین من و دوستای عزیزین که تو این فرومن دیگه. بهتره هممون خوب باشیم.
سلام
پادگان شهد صدوقی یزد چجور جاییه؟
در رابطه با اون دوستمون:
من خودم 1 ماه کار دفتر یداشتم و با کادری ها سر و کار زیاد داشتم.
گروهبان ها و استوار ها خوب بودن.ولی امان از دست ستوان به بالاها.در کل نباید بهشون اعتماد کرد.چون هوای همدیگه رو دارند.
ماسربازا هم باید ههوای همدیگه رو داشته باشیم.:21:
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟نقل قول:
آقا یه مساله جالب
امروز شنیدم یکی از هم دوره ای های دانشگاه تیرماه سرباز شده-آموزشی شم افتاده 01 (تهران)
بعد چون دیگه الان آخرای آموزشیه اومدم بهش یه تک زدم دیدم ااااا روشن ! بهش اس دادم که کی اومدی ؟
نوشت بابا اینجا هتل ! گوشیم رو هم بردم!
ظاهرا 01 ه همه ی دوستام خوش می گذره ! آخه این بنده خدا خیلی تی تیش مامانی بود ! اینکه همچین حرفی زد فهمیدم اوضاع چطوره البته قبلا بچه ها میگفتن ولی باور نمی کردم ! اینم وسه بچه هایی که 01 افتادن.
ظاهرا اینجور که من شنیدم و پرسیدم خودشون میدن.نقل قول:
راستی کجا افتادی واسه آموزشی
والا اونطور که من از دوستانم شنیدم جای خوبیه نسبتا ! میگم نسبتا چون خیلی هم ازش تعریف نمیشهنقل قول:
بهرحال یکی از دوستان تو اینترنت اومده درباره این پادگان و خدمتش در اونجا توضیحاتی داده که لینکش رو برات میذارم :
در مورد موضوع هفته اول و بحث لیاس , کاملا بستگی به خودشون داره که بخوان ضد حال بزنند یا نه .. اصلا نمیشه با قطعیت گفت که بیانو بگند برید هفته بعد بیاید اما احتمالش هم میتونه زیاد باشه که این کارو انجام بدندکد:http://hamidlarge.persianblog.ir/post/4
خیلی بده .نقل قول:
من 02 ارتش افتادم
نقل قول:
دوستان من این حرفایی که میزنم بر اساس تجربه ای هست که دارم. 18 ماه خدمت کردم اونم یگان رزمی تو ارتش اموزشی لشگر 92 زره ای اهواز تیپ 3 بودم یگان هم با شرایط تک پسری شهر خودم گروه 55 توپخانه گردان ... خدمت کردم.یه شانسی هم داشتم که ازمایش گردان بهم نخورد.شهر خودم بود ولی خیلی سخت بود. وقتی می خوای خدمت کنی کجا خدمت کردن و سختیش برات معنی نمیده.خدمتت رو بکن بره.با کوله باری از خاطره خدمت رو تموم میکنی.رفتی خدمت نرفتی بخوری و بخوابی که.ارتش اموزش میده در حد تیم ملی.
اینم بدونین همه جا مثل هم نیست.جاهایی هست که اصلا سخت نیست.
سلام....راسته اگه کف دستت همیشه عرق بکنه معاف میشی ؟:دی
نقل قول:
یه موقعی معاف میکردن ولی الان به هیچ کس رحم نمیکنن.
کسی از دوستان اینجا پذیرش سپاه گرفته ؟ میشه بگید از شما چه مدارکی خواستن و آیا آزمایش اعتیاد و اینجور چیزا هم گرفتن ؟
سلام
آقایون من توی برگه سفیدم زده نیروی انتظامی
محل آموزشی هم زده فرماندهی انتظامی یزد
ولی من پرس و جو کردم گفتن محل آموزشیمون پادگان شهید صدوقی یزده که مال سپاه است
این قضیه اش چجوریه ؟
پادگان صدوقی یزد چجور جاییه ؟
من پذيرش گرفتم ....كپي برگه سبز و برگه كفايتم رو بردم سپاه محمد رسول الله واقع در خيابان سئول تحويل دادم ...از آزمايش و غيره هم خبري نبود ...نقل قول:
آقا خیلی ممنون از جوب سریعتون. شما تو برگ سفیدتون آدرس محل مراجعه کجا رو زده ؟ من شنیدم پذیرشهای سپاه محل مراجعه شون با بقیه فرق داره.نقل قول:
من امروز برگه سبزم اومده.تاریخ اعزام ۸/۱
بعد پایینش زده ۹۰روز اضافه خدمت به دلیل غیبت!!!
من تاریخ فراغت از تحصیلم ۹۰/۱۱/۱۸ بوده و تاریخ صدور برگه سبز رو ۹۰/۰۵/۱۶ هست یعنی ۶ ماهم نشده چجوری غیبت خوردم آخه .!! :41: دوستان خواهشن کمک کنید اعصاب مارو ریختن بهم الان من باید چی کار کنم کلی برنامه ریخته بودم واسه ارشد و ...
اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه که غیبتت پاک شه.نقل قول:
شما سریعا برو همون مرکز پلیس+10 و موضوع رو بگو و مدارکتو ببر.
دوستان من که برگه تکمیلی بسیج رو دارم برای مرکز آموزش چه مدارکی کافیه ببرم تا آموزشی نرم؟
اگه فرجه شش ماهه ات تموم نشده مدارک رو پست کرده باشی، که ظاهراً کردی، مشکلت حل میشه. نگران نباش.نقل قول:
دوستانی که ارتش بودن میگن چیا بهشون دادن؟
لطفا دقیق بگید
منظورت دقیق چیه.نقل قول:
نبود ؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام.نقل قول:
دوستان کسی نبود جواب ما رو بده؟:41::41::41:
تو برگه سفید کد میزنند؟ یعنی باید اون کد رو از روی 250 جایی که صفحه اول این تاپیک زده پیدا کنیم، بفهمیم کجا افتادیم؟ مرسی.
آقا همچین چیزی ممکن نیست. شما اگر نیروی انتظامی هستی تو همون نیروی انتظامی آموزش می بینی. اصلا نمیشه کسی نیروی انتظامی باشه و تو پادگان سپاه آموزش ببینه.نقل قول:
یعنی چه چیزایی میدن که ما نبریم دیگهنقل قول:
دقیقا چیا میدن؟مثل لباس زیر.ساک...
عزیز جا با جا فرق میکنهنقل قول:
من 06 پاسداران هستم ( نیرو زمینی ) نه تنها کاری به ریش ندارن که با تیغ بزنی یا بلند کنی هم اینکه ماشین اصلاح هم میتونی ببری ، تیغ هم میتونی ببری
پادگان با پادگان شرایط فرق داره
با سلام
دوستان لطفا در صورتی که قبلا همچین مشکلی داشتید بنده رو راهنمایی کنید.
من دانشجوی کاردانی برق دانشگاه آزاد هستم الان ترم شش هستم که البته دو ترم مرخصی گرفتم و یک ترم هم قبلا در دانشگاه دیگه ای بودم.
با توجه به اینکه رشته های کاردانی فقط 6 ترم سنوات تحصیلی دارند و باید در اون 6 ترم فارغ التحصیل شوند ولی من کلا 7 ترم است که هنوز فارغ التحصیل نشدم.
نظام وظیفه که رفتم گفتند میتونید همین تابستان واحدهای مونده رو پاس کنید ولی به علت شهریه ای که داشتم و نتونستم شهریه رو پرداخت کنم انتخاب واحد نکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال امتحان کنکور سراسری که دادم احتمال خیلی زیاد کارشناسی کامپیوتر غیرانتفاعی جهاد دانشگاهی قبول شوم،
سوال من اینه با این شرایط که توضیح دادم میتونم در غیرانتفاعی ثبت نام کنم یا از نظر سربازی مشکل دارم
دوستان خواهشا و خواهشا راهنمایی کنید تا زودتر تکلیف من روشن شود.
منتظر پاسخ دوستان هستم.
نقل قول:
دوست عزیز پادگانی که من بودم برای اموزشی البته.همه چیز بردم تا بعد از 1 ماه خودشون به خاطر بازدید مجبور شدن بدن.ولی یه سری پادگان همون اول میدن.
درست می فرمایید دوست عزیز.نقل قول:
ولی فکر کنم تو صد تا پادگان 1 دونه بذارن این چیزا ببری داخل.
من که از هر کس پرسیدم اینجور بود.خودمم دژبان بودم.بهمون گفته بودند اگر تیغ یا وسایل برنده داشتند بگیرید.(اموزشی فقط)
خوش به حالتونه اونجاها.:31:
نقل قول:آقا حمید منتظرم.نقل قول:
آقا خیلی ممنون از جوب سریعتون. شما تو برگ سفیدتون آدرس محل مراجعه کجا رو زده ؟ من شنیدم پذیرشهای سپاه محل مراجعه شون با بقیه فرق داره.