سلام دوست عزیزنقل قول:
والا ۴.۷ اینچی فقط ام ۷ هستش.
ولی به شما HTC one E8 رو با این قیمت پیشنهاد می دم.
با کمی افزایش بودجه هم m8
Sent from my HTC One using Tapatalk
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
والا ۴.۷ اینچی فقط ام ۷ هستش.
ولی به شما HTC one E8 رو با این قیمت پیشنهاد می دم.
با کمی افزایش بودجه هم m8
ممنون دوست عزیز
سایز 5 اینچ به راحتی میشه با یک دست کار کرد باهاش ؟
شنیدم آخه بهترین صفحه نمایش واسه یک دست کارکرد 4.7 هست و خودم امتحان نکردم ...
برای پدر این فاکتور خیلی مهم هست ...
خواهش می کنم.نقل قول:
والا خودم ام ۷ دارم ۴.۷ هست با یع دست باهاش راحت کار می کنم.
چن تا از دوستامم زد وان دارن میشه با یع دست کار کرد.
به نظر من که میشه.
البته بهتره که خودشون هم امتحان کنن.
بلخره unnecto-quattro-z رو خریدمنقل قول:
باید بگم فراتر از حد انتظارم از یه گوشی 200 تومنی بود
صفحه ips شفاف
دوربین 8 با فلش دوربین دوم
من رنگ آبی رو خریدم که فردای خریدم تموم شد
فقط مشکلش اینکه زبان فارسی رو تو منو نداره
تو نت گشتم یه روش بود که جواب داد ولی خیلیم فارسی نشد :)
کلن راظبم امیدوارم حداقل 1سال کار کنه
با همه ی این تعاریف حتما امتحان باید کرد
مرسی دوست عزیز
توی این رده قیمتیا ،یکیک بالاتر می برم قیمت رو و تا 1700 1800 کدوم یک از اچ تی سی ها دوربین بهتر و صفحه نمایش 5 دارند ؟
والا فعلا دوربین خوب رو دیزایر ۸۲۰ و ای ۸ و دیزایر آی و ام ۸ آی دارن.نقل قول:
صفحه نمایش هم که همشون عالی ان.
بهترع صبر کنید برای ام ۹
به احتمال زیاد دوربینش هم فوق العاده خواهد بود.
گوشی بدون گارانتی پیشنهاد میشه؟
Sony T2 Ultra Dual تو دیجی کالا با گارانتی : 995
توی آل دیجیتال بدون گارانتی: 895
ضمنا آل دیجیتال یه مزیتم داره، اونم اینکه تمام لوازم جانبیشو هم داره. (کیف، محافظ)
سلام.نقل قول:
اگه اینقدر میخواین هزینه کنید به Galaxy S5 G900F و Sony Z3 Compact فکر کنید. LG G3 هم بد نیست ولی خوب از نظر صفحه نمایش از سامسونگ ضعیف تره... ضمنا" اگه دوربین خوب میخواین سراغ پرچمدار های HTC نرید... Desire EYE که فعلا" نیومده M8 Eye هم که عرضه جهانی نداره...HTC One E8 هست که دوربین 13 مگاپیکسل داره ولی خبری از بدنه فلزی پرچمدار های HTC نیست (البته مدلهایی که معرفی کردم هیچکدوم بدنه فلزی ندارن)
از نظر باتری هم پرچمدار فعلی HTC یعنی One M8 از Z3 Compact (به طور قابل توجه) ضعیف تره.
One E8 از خروجی تصویر و همچنین USB OTG پشتیبانی نمیکنه (مورد دوم خیلی مواقع میتونه کاربردی باشه)
از طرفی چیزی که شما با خرید One M8 و بیشتر مدلهای HTC بدست میارید خروجی صدای هدفون بسیار قدرتمند و با کیفیته که تقریبا" در هیچ برندی خروجی هدفون با ولتاژ حدود 1.28 ولت پیدا نمیکنید... اسپیکر های Boom Sound هم از بهترین اسپیکر های استریو روی تلفن های همراه هستند
من يك روزي گوشي 4.3 اينچي گرفتم اينقدر برام بزرگ بود و ناراحت بودم كه فروختمش.:n02:نقل قول:
الان 4.5 اينچي دارم برام كوچك شده:n04:
رفتم اس 5 رو دست گرفتم كه 5 اينچه ديدم بازم به نظرم خيلي بزرگ نيست هر چند مناسبه.
حتي با نوت 4 هم راحت بودم.:n08:
فقط بايد عادت كنيد.
به هيچ وجه گوشي بدون گارانتي خريداري نكنيد دوست گرامي.نقل قول:
من چوبش رو خوردم.
با سلام به دوستان عزیز
بین گزینه های الجی l90، هواوی honorc, اچ تی سی دیزایر 516 و سونی v کدوم بهتره؟ واسه هدیه دادن میخوام
البته اگه تو این رنج قیمت گزینه بهتری هم وجود داره خوشحال میشم راهنمایی بفرمائید.
با سپاس
موفق باشید
چون میخواید هدیه بدین، LG L90 انتخاب بهتریه. هواوی Honor 3C یکم سریعتره و صفحه نمایش بهتری داره ولی الجی برند معتبریه و یکم تو دست حس بهتری داره. ضمن اینکه الان L90 خیلی قیمتش افتاده و با حدود 600 تومن از هواوی ارزونتره (قیمتهای با گارانتی). L90 از همون اول روش کیت کت هم داره.نقل قول:
اگر بتونید تا 700 تومن خرج کنید، میتونید G2 Mini بخرید. سخت افزارش کاملا مثل همین L90 هست اما عکسهای بهتری میگیره. مدل تو بازارش هم دو سیم کارته است. برخلاف L90 که دو سیم کارته اش تو بازار نیست.
گوشی desire 516 هم از نظر سخت افزاری خیلی از اینا ضعیفتره. بنظرم اگر ظاهر رو همه چیز در نظر نگیرید، ارزش خرید زیادی نداره.
سونی v هم سخت افزار خوبی داره و اگر اشتباه نکنم از 4G پشتیبانی میکنه. ولی تاچش بنظرم کنده و صفحه اش هم تعریفی نداره. صفحه نمایش 4.2 اینچی سونی بنظرم در مقابل 4.7 اینچ الجی و 5 اینچ هواوی نقطه ضعف به حساب میاد.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم از توجه و راهنمایی شما سپاسگزارم
اگه در این محدوده قیمتی گزینه بهتری سراغ دارید ممنون میشم بفرمائید وگرنه همین الجی رو بخرم
با سپاس
پیروز و پاینده باشید
منم اين رنج قيمت رو شخم زدم بهترينش همين L90 است.نقل قول:
516 حافظه داخلي كمي داره كه به شدت در آينده درد سر ميشه.
.مخصوصا با برنامه هاي شبكه هاي اجتماعي مثل وايبر و ... خيلي نياز به حافظه داخلي است.
هوآوي هم سمتش نرو.
به جز مدل هاي سري P ديگر مدل ها در رنج قيمت بالاي 500 تومن ارزش خريد ندارن.
زير 500 تومن و در رنج گوشي هاي ارزان هوآوي برتري داره.
سلام، بچه ها نظرتون راجع به Xperia C3 و Grand 2 چیه؟
کدومش بهتره، با گرند 2 کار کردم خوبه تقریبا حتی واسه یکی هم حریدم کاملا راضیه میخوام بدونم C3 چجوره ارزش 100 تومن بیشتر هزینه کردن رو داره با اینکه باتریش کمی ضعیف تره و 512 مگ رم کمتری نسبت به گرند 2 داره...
کلا تو این رنج چیز دیگه ای میشه گرفت؟
مرسی
سلام.الان یه آیفون 4s دارم و بعد از 1.5 سال دیگه ازش خسته شدم و میخوام یه گوشی اندرویدی بخرم.خودم تو فکره سامسونگ s5 بودم که تو سایتا دیدم نوشتن داغ میکنه و هنگ میکنه.بودجه منم 2 تومنه.نمیخوام صفحه نمایشش بزرگ باشه و مثل نوت 3 باشه.در همین حده s5 باشه.چند تا گوشی بهم معرفی کنید که اولا هنگ نکنه.دوما خرابیش کم باشه و داغ نکنه.خلاصه ایده آل باشه.راستی نظرتونو راجع به s5 هم بگین.مخصوصا کسایی که دارن.
اس ۵ زیاد بدرد نمی خوره.
ام ۸ اچ تی سی رو بخر فوق العادست بهترین گوشی سال هم شد شک نکن
سلام
من امروز رفته بودم S5 نسخه F رو بخرم ولی هیچ جا نتونستم پیدا کنم. همشون فقط این دو مدلو داشتن :
G900H = 1.470
G900FD = 1.570
تقریبا همه مغازه ها قیمتشون همین حدودا بود. به نظرتون FD چطوره؟ فرقش با F فقط دوسیمکارته بودنشه؟
بله، فرق دیگه ای ندارننقل قول:
این مدل بخاطر آلومینیومی بودن بدنش، داغ می کنه.نقل قول:
اما هنگ کردن، یک چیز بی معنی خواهد بود!
اگه از برند اپل خواستار گوشی هستید، جز این مدلی موجود نیست.
اگر هم نه، با توجه به این که گوشی سایز متوسط می خواهید، باید در
رنج های کمتری دنبال گوشی باشید.
فرضاً مدل Xperia Z3 Compact یا Galaxy S5 Mini، انتخاب های خوبی اند.
همچنین one mini 2 هم به علاوه جی ۳ بیت عالین.
بهنظر من برای تجربه اول با اندروید، حتما سامسونگ بخرید. پرچمدارهای سامسونگ خاصیتی دارن که با کارکردن بیشتر باهاشون، بیشتر جذبشون میشید. گوشیای که ممکنه در نگاه اول هیچ جذابیتی نداشته باشه، بعد از یک ماه استفاده، خودش رو براتون بیرقیب میکنه. این تجربه شخصی خودمه البته. S5 هم الان مخصوصا یک گوشی عالیه. چون افت قیمتش خیلی بوده و با کلی امکانات و مخصوصا یک دوربین عالی، قیمت خیلی خوبی پیدا کرده.نقل قول:
البته HTC one m8 هم گوشی خیلی خوبیه و طراحی و کیفیت ساختش عالیه
سلام
دوستان تو بودجه 1تومن تا 1500 چه گوشی رو پیشنهاد میکنید؟
G2
Z2
S5 چهار هسته ای
NOTE 3 چهار هسته ای.
.....
اولویت هام : 1- ارزش خرید (بهترین گزینه نسبت به قیمت) 2- صفحه نمایش 3- دوربین
درود به شما ، تواین رنج قیمت فقط G2 ارزش خرید دارهنقل قول:
سلام دوست عزیز
در این بودجه HTC one e8 هست که از جی ۲ هم بهتره.
با تشکر
باطری E8 :2600 هست ولی G2 : 3000 . اچ تی سی الکی گرونه،فقط پول مارکش رو میگیره،یادتان نرود که G2یکی از بهترینهای سال 2013 شد از نظر باطری فوق العادشنقل قول:
امیر جان درسته که جی ۲ شاید از نظر باطری بهتر باشه اونم شاید ۱۰٪
ولی اچ تی سی رابط کاربری زیبا و بدون هنگ داره و همینطور صفحه نمایشش بهتره.
جنس بدنش هم بهتره.
بلندگو های بهتری داره.
تا ۱۲۸ گیگ میکرو اس دی پشتیبانی می کنه.
پردازنده بسیار قوی اسنپدراگون ۸۰۱ داره.....
تقریبا ای ۸ همون ام ۸ هست با دوربین بهتر و وزن کمتر و بدنه پلی کربنات
شما هیچ وقت نمی تونید بگید که جی ۲ از ام ۸ بهتره.
e8 گرونتر، IR , otg هم نداره دوربینش هم از m8 ضعیفتره با اینکه 13 مگاپیکسله !
او تی جی که مشکلی نداره میشه با چن تا راه آوردش تو گوشی...البته باید روت باشه.
اون سنسور رو هم من تا حالا یک بارم ازش استفاده نکردم کاربرد زیادی نداره.
دوربینشون تقریبا در یک سطح هست در بعضی جاها مثل رزولوشن ای ۸ بهتره تو بعضی جاها هم مثل ثبت رنگ و فوکوس ام ۸ بهتره.
با توجه به قیمتش گزینه بسیار خوبیه.
والا بنده دیدم این گوشی رو از نزدیک و از رابط کاربریش خوشم نیومد،ال جی بهتر بود از نظر من.از نظر هنگ کردن هم ،نگاه کن سیستم عامل آندروید امکان نداره هنگ نکنه،مگه اینکه ویندوز فون باشه سیستم عاملت تا هنگی ازش نبینی.جنس بدنش و کیفیت اسپیکراش رو باهات موافقم.دوربینشون هم کیفیتشون باهم فرقی نداره اصلا.امیدوارم ناراحت نشی دوست عزیز ، فقط نظر بنده بود و باید همه به نظرات همدیگر احترام بگذاریم چون ما آریایی هستیم. بدرودنقل قول:
کاملا درسته.
هر کسی نظر خودش رو داره و از یه چیز خوشش میاد.
من از سنس شما هم اپتیموس یو آی.
باید به سلیقه ها احترام گذاشت.
موفق باشید.
اگر قیمت بالاتر و نبود گارانتی رو در نظر نگیری، S5 G900F یا همون چهار هسته ای بطور واضحی در اولویت های شما، گوشی برتر در بین این گزینه هاست.نقل قول:
اما اگر G2 رو انتخاب کنید، میتونید مدل 32 گیگ رو با گارانتی و حدودا 300 تومن ارزونتر از S5 بخرید. این گوشی هم در اولویت هایی که گفتید عالیه.
سلام
تا 1 تومن گوشی خوب چیه؟
htc desire 816
xperia z
xperia t2
اول میخام هنگ یا لگ نداشته باشه (بعضی سایتا یه سری کاربرا میگفتن t2 تو بازیای سنگین لگ داره یا بعضی وقتا خودبخود ری استاذت میشه)
دوم اینکه شارژدهیش خوب باشه (شارژدهی دیزایر 816 تو سایتا دیدم یا استفاده زیاد 5-6 ساعت بیشتر نیس)
این نظرا درسته؟
و پشنهاد خودتون چیه تو این قیمت
ممنونم
پیشنهادم ۸۱۶ هست.
هنگ و لگ به هیچ وجه نداره.
به اندروید ۵ هم آپ میشه
والا دوستم خریده بود می گف یک روز رو قشنگ دووم میارع استفاده مداوم هم ۱۰ ساعت یا کم تر.
البته من نظرم اینه که صبر کنید و دیزایر ۸۲۰ رو بخرین.
میودونم بدون تعصب نظر دادی!!!:n02:رولی ممنونم از راهنماییتنقل قول:
کسیکه تجربه اون دوتا گوشی سونی رو داشته باشه هس؟؟
سلام-دوستان عزیز بنده قصد خرید جی3-32 دارم ولی میخواهم تا اواخر سال صبر کنم تا کمی ارزونتر بشه،حالا میخوام از شما بپرسم آیا امکان داره چیزی از لوازمش مثل کاورش تا اون موقع ازش کم شه یا نه؟واینکه می ارزه صبرکنم تا قیمتش کمترشه یا همین الان بخرم.پیشاپیش شما دوستان متشکرم راستی ما تو خونه جی2-32 داریم عالیه اونایی که جی3 دارن بگن نسبت رقبای تازه وارد دیگه چطوره ؟ایا مثل جی2 میترکونه یا نه؟
نقل قول:
G2 به نسبت قیمت کانفیگ خوبی داره!
تجربه شخصی با ال جی نداشتم
Z2 هم خوبه ولی به شخصه با نمایشگرای سونی مشکل دارم
نظر خودم هم روی سامسونگ ها هستش
محتوای مخفی: بنچ مارک
دوست عزیز s5 g900h هشت هسته ای هست عجیبه گفته شما.....
ورژن هشت هسته ای در سایت به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی شده من خوده اس 5 رو مد نظر داشتم گفته شما درستهنقل قول:
ممنون
درود به شما،خیالتون راحت هیچکدوم از لوازمش کم نمیشه،بنظر بنده صبر کنید بهتره تا قیمتا پایین بیان،خودم تازه نسخه 32 جی2 اومد گرفتم که الان 600 هزار اومد پایین قیمتش.نقل قول:
با سلام
دوستان نظرتو راجبه گوشیه میان رده Nokia x plus چیه؟