Comodo Internet Security Pro
کد:2ff58275-8c8d-4ba0-b6bf-d82c65c83f74
کد:
Printable View
Comodo Internet Security Pro
کد:2ff58275-8c8d-4ba0-b6bf-d82c65c83f74
کد:
CIS 5.12 for Windows 8
از آنجایی که Windows 8 RTM منتشر شده و شاید برخی دوستان از این سیستم عامل استفاده کنند، و CIS/CAV/CFW 5.10 هم آنرا پشتیبانی نمیکند، کومودو CIS 5.12 را اختصاصا برای این سیستم عامل منتشر کرده است. که بطور کامل ویندوز 8 را پشتیبانی میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سوال و جواب:
1- من از ویندوز 8 استفاده نمیکنم و ضمنا CIS 5.10 دارم، آیا لازم است از نسخه جدید کومودو استفاده کنم؟
خیر؛ شما نیازی به CIS 5.12 ندارید. بلکه تا چند هفته دیگر ورژن 6 ارائه میشه و از اون استفاده کنید.
2- آیا پیغام بروزرسانی نسخه جدید برای کاربران CIS 5.10 دریافت میشه؟
خیر؛ ذکر شد که منتظر نسخه 6 باشید.
3- فرق نسخه جدید چیه؟ آیا از نظر تامین امنیت فرقی با نسخه حال حاضر داره؟
خیر؛ تفاوت فقط پشتیبانی ویندوز 8 است.
4- کاربران سایر ویندوزها میتوانند این نسخه را نصب کنند؟
میتوانند؛ اگر حسش رو دارید!!
5- اگر این نسخه را نصب بکنم بعد از انتشار نسخه 6 ، میتوانم آنرا به ورژن 6 ارتقا بدم؟
بله؛
6- آیا ورژن 6 قابل نصب و استفاده روی ویندوز 8 است؟
بله، 100%
7- ورژن 6 چی شد؟
پایان ماه اکتبر نسخه نهایی منتشر میشه.
سلام فایروال کومودو در ویندوز 8 نصب میشه ؟
حداقل پست بالایی خودتون رو بخونید :13:نقل قول:
عزیز من منظورم فایروال تنها هست نه آنتی ویروس .نقل قول:
من فقط احتیاج به فایروالش دارم آیا در ویندوز8 نصب میشه ؟
پاسخ شما روشنه:نقل قول:
فایروالش فعلا با ویندوز8 سازگار نیستنقل قول:
ز آنجایی که Windows 8 RTM منتشر شده و شاید برخی دوستان از این سیستم عامل استفاده کنند، و CIS/CAV/CFW 5.10 هم آنرا پشتیبانی نمیکند
دوستان از دیروز من نه به سایت و نه سرور آپدیت comodo دسترسی ندارم مگر با استفاده از ابزارات جانبی ...
شما عزیزان مشکلی ندارید ؟
با سلامنقل قول:
خوب من امروز در ورود به سایتش مشکلی نداشتم اما در مورد سرور و ابدیتش چون روی این سیستم محصولی از کومودو ندارم نمی دونم
منم نمیتونم به سایتش برم شاید اینم ........نقل قول:
سلام
برعکس من هروقت دراگون را باز میکنم مستقیم میره تو سایت کومودو؛ در حالی که در تنظیمات open a new tab را برای شروع گذاشته ام.
یه برنامه بود که میشد کمودو رو بصورت پرتابل اجرا کرد
واسه نسخه 32 بیتی میخوام میشه لینک بدید
سلام
چرا در دراگون نمیشه پرینت تو pdf گرفت؟ در حالی که در کروم میشه. منظورم بدون افزونه است.
سلام
فایروال کومودو رو نصب کردم دیگه IDM نمی تونه دانلود کنه ؟ یه فایل آموزش برا فایروال کومودو هس ؟
پست زیر رو بخونید و IDM رو به برنامه های trust منقل کنیدنقل قول:
پست دوم همین تاپیک هم آموزش کاملی از کمودو است
دوستان این مشکلش idm چیه ؟ نمیزاره idm دانلود کنه !
رفته تو سندباكس كومودو برا همين اجازه دسترسي به نت ندارهنقل قول:
سندباكس رو خاموش كن
سندباكس کجاس ؟ ساکس رو هم از کار انداخته !نقل قول:
اصلا به پست من توجه کردین ؟ این برنامه ها رو یه قسمت trusted اضافه کردین ؟؟نقل قول:
از سربرگ Defense + در قسمت setting و sandbox setting سندباکس رو غیرفعال کنید
در سربرگ فایروال و Network Security Policy قسمت Applicition Rules میتونید هر رولی رو ادیت کنید برنامه ها رو پیدا کنید و بر روی allow قرار بدین
توجه نمیکنید به پست های من ...
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون تو پست 4215 ، این کار رو انجام دادم ولی جواب نداد ، دیشب برنامه رو کلا پاک کردم چون می خواستم دانلود کنم بعد از اینکه دو باره نصب کردم چک می کنم ،نقل قول:
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــرســــــــــ ــی :10:
از طریق این cce کمودو که همون انتی ویروس پرتابلش هست . چه جوری میشه دیتابیس رو آپدیت کرد ؟ تو ورژن های قبلی میشد . اما تو این ورژن چیزی رو ندیدم
نمیخوام هر بار بشینم کلی دیتابیس رو از نو دانلود کنم
در حال حاضر روی سیستم خودم روز به روز دارم cis رو آپدیت میکنم .اما میخوام بدونم با cce هم میشه دیتابیس رو آپدیت کرد ؟
Smart Scan رو بزن خودش قبل از اسکن دیتابیسش رو آپدیت میکنهنقل قول:
با سلام
از اونجایی که من مدتیه روی این انتی ویروس تحقیق میکنم در حقیقت نسبت به انتی ویروس های دیگه دیتابیس ضعیف تری داره ............ حالا می خواستم بدونم وجود چندین لایه امنیتی میتونه این ضعف رو برطرف کنی ؟؟؟
لایه های دیگه به تنهایی برای تامین امنیت کامل کافی هستند ، ضمن اینکه دیتابیس نسبتا خوبی داره .نقل قول:
نقل قول:
سلام.نقل قول:
فایل bases.cav یه فایل 11 مگا بایتیه همش، یعنی فقط همین فایل رو کپی کنم و بعد دوباره اون رو Replace کنم یا کل پوشه ی scanner رو کپی کنم تا بعد Replace کنم؟
ممنون.
فایل bases.cav کافیه منتهی ظاهرا Comodo شما آپدیت نیست چون حجم فایل باید بالای 100 مگ باشه ...نقل قول:
یه سوال ایا کار این لایه ها فقط سوال کردن هست ؟؟؟؟ چرا تو سایت ها از مقایسه این انتی ویروس ها خبری نیست ؟؟؟؟ ایا از کسپر منابع بیشتری مصرف میکنه ؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من کومودو فایروال رو نصب کردم اما موقع استفاده از پرووکسی با وجود این که به لیست سفید اضافه کردمش بعد از اجرا و اتصال به ظاهر اما سایت های چیلتر شده رو باز نمیکنه؟
چیکار کنم که پرروکسی درست و درمون کار کنه؟
این هم تصویر ارور
در قسمت Defense برنامه رو به برنامه های trusted اضافه کنیدنقل قول:
در قسمت فایروال هم Network Security Policy هم اطمینان حاصل کنید که برنامه allow شده باشد و بدون مشکل کار کند
سندباکس هم خاموش کنید
بعضی ها رو کرده بودم و بعضی از توصیه های شما رو رو هم انجام دادم اما نشد.نقل قول:
نکته جالب اینه که با فایر فاکس راحتم و مشکلی برای رد شدن ندارم .
احتمالا یه جایی جلوی ارتباط ------ با کروم رو میگیره!؟
شرمنده در این مورد اطلاعات ندارمنقل قول:
راستی شما دیفنس و فایروال کمودو رو غیرفعال کنید ببینید مشکل از کمودو هست یا نه
شاید مشکل از برنامه پر...کسی یا حتی کروم باشه
بستگی به اطلاعات خودتون میتونید تنظیماتی انجام بدید که سوال کنه یا نه ، فرضا اگر Firewall رو بزارید رو Safe Mode کاملا امنیت شما تضمین میشه منتهی اگر دوست دارید میتونید بزارید رو Custom Polices تا برا هر اتصال پیغام بده و شما تصمیم بگیرید ...نقل قول:
-
خودش شرکت نمیکنه ، قبلا توضیحات دقیق تر داده شده ...
ضمن اینکه میشه گفت قدرتمند ترین فایروال رو داره ( تست ها ) منتهی Av خیلی قدرتمندی نداره و بیشتر توانش رو روی Defense و Fw گذاشته . HIPS بسیار قدرتمند ، SandBox ، یک لیست سفید بسیار قوی و ...
-
مصرفش بسیار پایین تر از کسپر هست
نه بعد نصب ایجاد شد.نقل قول:
گفتیم یادی از قدیم کنیم . موقعی مهران بود و تب کو مودویی بودن ما رو گرفته بود.
یادش بخیر چه روزهایی بود !
البته این مشکل بعد از نصب فایروال بوجود اومد.
در ضمن از کسپر جونم خسته شدم . به نظرت اواست و فایروال کومودو جواب میده؟
نقل قول:
خب، همون فایل 100 مگابایتیه کجاست، بعدا" دوباره همینارو آپدیت نکنه؟نقل قول:
آره ترکیب خوبی هستنقل قول:
شما هم که دیگه پروفشنال هستین و قبلا هم کمودو داشتین و مشکلی بابت کار با کمودو ندارین
با سلام
من از فایروال کومودو استفاده میکنم میخواستم بدونم این گزینه ها مربوط به چیه ؟؟؟
سلامنقل قول:
فکر کنم هر کدومش یه سری تنظیماته که مثلا" با انتخاب Proactive همه ی تنظیمات به حالت پیشرفته میره و برای همه چیز (مثلا" وصل شدن یه برنامه به اینترنت یا اجرای یه برنامه)
بهت هشدار میده که این تنظیمات رو میشه تغییر داد.
اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن!
سلامنقل قول:
این پست ببینید
در پست دوم این تاپیک اطلاعات بسیار کاملی در مورد کمودو وجود داره
سلام
یک سیستم جدید بستم و ویندوز xpنصب کردم بعد هم طبق معمول برنامه ها رو نصب کردم
وقتی که فایروال کومودو رو نصب کردم گیر داد به ایپی دانلود منجیر و درخواست فعال شدن داشت
ایا موردی پیش نمیاد مثل -- وووو
و یک برنامه که همیشه استفاده میکردم و اپدیت هم میشد
GOM Player بود
اما اینبار بعد از اپدیت کومودومیخواست غیر فعال کنه حالا نمیدانم چرا
و تا بحال هم با این یکی رو به رو نشده بودم
من عکس ها رو که کومودو گیر داده میگذارم و اون قستمهای که تک قرمز خودن مورد نظر هستن
ضمنا وقتی برنامه ها اجرا میشن تو فایروال هم اجر میشه
دوستان راهنمایی کنید مشکلی به وجود نمیاد
مشکلی در مورد برنامه IDM وجود نداره و allow کنید چون این برنامه رو کرک میکنیم در مورد اون سوال میکنه وگرنه اگر فایل اصلی باشه اگر هم سوال بپرسه میگه که safe هست و شما هم اوکی میکنیدنقل قول:
برنامه ای در فایل اجرا نمیشه و اون فقط یک proccess monitor است برای تسلط بیشتر شما بر روی سیستمتون.
در مورد GOM هم نفهمیدم منظورتون چیه هر سوالی پرسید allow بزنید