اصرار کردیم که یک به پنج هارو بیشتر کنیم موافقت شدپنقل قول:
مقدارش فردا مشخص میشه و نهایتاً تا دوشنبه اعمال میشه
نقل قول:
312
Printable View
اصرار کردیم که یک به پنج هارو بیشتر کنیم موافقت شدپنقل قول:
مقدارش فردا مشخص میشه و نهایتاً تا دوشنبه اعمال میشه
نقل قول:
312
Sc@ry پهنای باند مرکز فجر برای مخابرات چنده ؟
اگه اطلاع داری پهنای باند همین مرکز برای آسیاتک چنده ؟
مثلا 1 به 5 512 بعد افزایش مورد نظر چه سرعتی می ده ؟؟نقل قول:
اگه 2 مگ سرعتش تا 400 برسه ما راضی ایم :31:
من 2 مگ حجمی 1 به 5 دارم 130 تا بیشتر نمیگیره ، برا شما هم همین جوره ؟
حجمی 2 مگ ما که ماکزش 260 تاس. این 312 از کی میخواد اعمال شه؟!!!!نقل قول:
بابا خداییش باید برای پول بیشتر سرعت بیشتر بدن یا قیمت رو کاهش بدن. الان 2 مگ با 1 مگ فرقی نداره
2 مگ حجمی 1 به 5 چه صیغه ایی؟!!! 1به 5 اینا واسه نامحدوداس!نقل قول:
من حجمی 2 مگ دارم بین 200 تا 260 نوسان داره معمولا نزدیک 240 وا میسه
تو 1ب5 اگه 256 رو رو 512 ببندن اون وقت عادلانس :دي
اینطور که ایشون گفت فکر کنم 25 درصد افزایش سرعت بدن !!
512 رو روی 640 ببندن :sq_23:
که سرعت 80 رو بده :sq_11:
بازم نسبت به قیمتهای نامحدود مصوب شده کشور ناعادلانه است زیرا 512 همه جا 23 تومنه ...نقل قول:
منطق علم کامپیوتر این حرف را نمیتونه بپذیره، البته توی این مملکت همه چیز امکان پذیرهنقل قول:
دوستان من مشکلم با مخابرات حل نشد، توی خونهی جدید (الهیه)میگن خطم نویز داره بالاخره نشد که نشد چند نفر اومدن....حالا چیکار کنم؟ وایمکس نمیخوام چون مصرفم بالاست...کسی راهی داره. مهم نیست هزینهاش فقط بیان چه میدونم .... کسی مرکزی متخصصی چیزی میشناسه؟
نقل قول:
تهران که 20 تومنه!! درضمن طوری گفتن افزایش که فکر کردم حداقل 50% ه
دوستان! 2شنبه فراموش نکنید که تو سایت شکایت کنیم!!!!
نقل قول:
از لحاظ منطق مشکلی نداره! میشه 512+128
تو الهیه که وایمکس سیگنال نداره برای ایندور مگه مودم اوت دور بخری که اونم 300000 تومنه!!نقل قول:
منم خطم نویط داره ولی مشکلی برای ADSL ندارم ...
اگه نویز از خود مخابرات باشه باید اونجا پیگیری کنی ... اگه از سیم کشیها تا در خونه یا داخل باشه کارت خیلی سخت میشه ... شاید مجبور شی خط تلفن جدید تقاضا بدی بعدهم اونو مستقیم بزنی به مودم...
طرح واگذاری اینترنت پرسرعت در کشور از ششم آذر در سراسر کشور آغاز می شود .
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت : رویکرد شرکت مخابرات ایران در سال کنونی ، افزایش سرویس های خدمات ارزش افزوده است .
دکتر داوود زارعیان امروز در شیراز افزود : امسال در بحث توسعه اینترنت پرسرعت در کشور به 10 درصد دارندگان تلفن های ثابت اینترنت پرسرعت واگذار می شود .
وی ادامه داد : در مرحله اول این طرح در 8 استان کشور از 6 آذر طرح واگذاری اینترنت پرسرعت آغاز خواهد شد .
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران اضافه کرد : شماره تماس 2020 را به این منظور اختصاص داده شده و مردم می توانند از طریق برقراری تماس با آن اینترنت پرسرعت درخواست کنند .
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت : واگذاری برخی سرویس های دیگر بر روی شبکه تلفن ثابت و همراه با هدف توسعه کاربرد ارتباطات از برنامه های دیگر شرکت مخابرات است که راه اندازی پیامک تلفن ثابت و سرویس آوای انتظار بر روی تلفن ثابت از جمله این خدمات است .
زارعیان افزود : راه اندازی سرویس های کنفرانسی تلفن ثابت نیز از جمله برنامه هایی است که در دستور کار داریم که با راه اندازی آن، افراد می توانند جلسات بیش از سه نفر را از طریق تلفن ثابت برگزار کنند .
مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران ، بازار کشور در زمینه اینترنت پرسرعت را بازاری وسیع دانست و گفت : ما باید در کشور حداقل بین 10 تا 12 میلیون مشترک اینترنت پرسرعت داشته باشیم.
او اضافه کرد : از مجموع 27 میلیون تلفن ثابت کشور ، اگر تنها 50 درصد از آنها نیازمند اینترنت پرسرعت باشد رقمی بیش از 13 میلیون متقاضی و کاربر خواهد شد .
زارعیان افزود : این در حالی است که هم اینک درکشور کمتر از سه میلیون مشترک اینترنت پرسرعت وجود دارد که باید تلاش کرد تا ضریب نفوذ اینترنت پرسرعت نیز مانند تلفن ثابت و همراه افزایش یابد .
وی درمورد ضریب نفوذ تلفن ثابت ، همراه و اینترنت پرسرعت در کشور گفت : ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور حدود 40 درصد ، تلفن همراه حدود 100 درصد و اینترنت پرسرعت نیز حدود 7 درصد است.
زارعیان افزود: در اینترنت پرسرعت ، ضریب نفوذ در کشور نسبت به میانگین جهانی بسیار پایین است که باید تلاش کرد تا هم ضریب نفوذ و هم سرعت اینترنت افزایش یابد
1391\09\01
اینا فقط میخوان مشترک بگیرن تا بگن ما فلان تعداد مشترک داریم اما چه ارزشی داره کسانی که ای دی اس ال دارن سرعت اکثرا 64 تا 256 ، با قیمت بالانقل قول:
برای نویزنقل قول:
1- اول مودم رو از خط ورودی به خونه مستقیم چک کن ببین دم در هم نویز داری یا نه(ارتباط با سیم کشی ساختمان قطع بشه
2- اگه کار اول رو انجام دادی و نویز از سیم کشی ساختمان بود مطمئنا از پیش سیم رق سیم کشی انجام شده که باید از همجداش کنی
3- اگه نویز از طرف مخابرات بود بیرون خونه رو چک کن کابل برق فشار قوی از بالای خونتون رد نشده ؟؟ سیم تلفن که توی خونه میاد پیش از پیش سیم برق نشده
4- کارای بالا که نتیجه نداد توی مخابرات یه قانونی دارن که تا دم در خونه سرویس رو باید سالم تحویل بدن
پا می شی میری مخابرات یه راست می ری اتاق رئیس اونجا سفت و سخت از کیفیت بد سرویس شکایت می کنی و پا فشاری شدید که باید سرویس رو دم خونه سالم تحویلم بدین!! کوتاه هم نیا
برای خود من یه مشکل مشابه بود
پورتی که به من داده بودن بسیار ضعیف بود طوری که توی مخابرات چراغ adsl روش می شد ولی توی خونه نه
رفتم پیش رئیس اونم به مسئولش دستور داد دم خونه سرویس رو سالم تحویلش بدین
یارو هم 2 ساعت بعد زنگ زد حدود 5 6 تا پورت عوض کرد تا چراغ adsl روشن شد !!!
شما کوتاه نیا
scary جان از این نت پرسرعت که میگن خبری داری؟ سرعتش چقدری هست حالا؟کی میاد کرمانشاه؟ یه توضیحی بدی ممنون میشم:sq_15:
همون ADSL ه! فارسیش میشه نت پر سرعت (اینطور ترجمه کردن)نقل قول:
باند نامحدود رو گرون کردن که به جاش به تعداد کاربرو زیاد کنن
scary جواب ما رو هم نداد !نقل قول:
سجاد این حرفها چیه میزنی ،سرعتش 100 مگه :sq_2:
مشکل اینجاس که ADSL2+ قابلیت ساپورت سرعت بالا تر از 24Mbps نداره!
بیاید بریم یقه این لطفعلی (فک کنم مدیرعامل مخابراته) بگیریم... یه مصاحبه ازش خوندم چقدر تعریف ADSL مخابرات و وضعیت اینترنت در کرمانشاه رو کرده بود!!
اصلاً یه سر بریم خبرگزاری ایسنا شاکی شیم خواهش کنیم اونا برن به عنوان خبرنگار یقه این لطفعلی رو بگیرن!!
دوستان ،
دیشب قطعی نداشت نتشون ؟!
مخابرات اینجا فعلاً توی ارائه 2Mbps ــاش مونده ! پس ناراحتی نداره که ADSL، قابلیت ساپورت سرعت بالاتر از 24Mbps رو نداره !نقل قول:
بحث اينجاس كه صفحه قبل يكي گفت سرعت به 100Mbps خواهد رسيد!
چه ايده خوبي! اما صد دفعه تو صفحات قبل گفتم بياد بريم اما ظاهرا كسي توجه نكرد! شما بگو و سعي كن چند نفرو جمع كني شايد به حرفت گوش كنن!نقل قول:
آهان.پس هیچی ...نقل قول:
دوستان به نظرتون جریان این چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست مال کدوم شهره ؟!نکنه مال کرمانشاست:sq_24:نقل قول:
کی گفته قراره به 100 برسه !!نقل قول:
والا همه ی شواهدش داره نشون میده که ماله کرمانشاست واسه همینم سوال کردم :sq_6:نقل قول:
خب تو از کجا گیرش آوردی ؟نقل قول:
از این تاپیک قرار دادن تست هاتون ! :31:نقل قول:
جان 100 مگنقل قول:
شوخی بوده اون !!!
این طرح اینرنت پرسرعت هم که می گن همین adsl
تو قسمت سرورش نوشته تهران! قضيه كرمانشاه چيه؟ درضمن اين تست هر كجا كه باشه مربوط به ADSL نيست! چون همونطوري كه تو چند پست قبل گفتم ADSL حداكثر سرعتش 24Mbpsه! سرعتاي بالاتر رو با يه سرويسي كه ظاهرا بهش ميگن كابلي، ارائه ميشه
امروز تو اكانت پنل مخابرات چك كردم، از فروردين تا حالا فقط 10GB دريافتي و حدود 800مگ ارسال داشتم! البته 5GB كه يه دوره از صبانت گرفتم و 2روز آخر الكي دانلود ميكردم كه 2GB باقيش مصرف شه!!! كلا اين محدود ها خيلي به نفع من شده اما باز ميخوام اعتراض كنم كه چرا بيخودي 256 رو دو برابر سري دوم و 2.5 برابر اول كردن! متاسفم كه رئيس مخابرات اينقدر بيشعوره و مخش توانايي انجام چند تا جمع و تقسيم نداره كه 256 ما 2.5 برابر تهران كه 12 تومنه،قيمت گذاري شده!
پهنای باند مراکز و حتی شهرستان ها از هم جدا نیست.نقل قول:
آسیاتک تا یکی دو سال پیش 16MB پهنای باند داشت که بعدش اضافه شد. از مسعود نوری بپرسی بهت میگه
نقل قول:
متاسفانه اطلاع ندارم و حتی نمیدونم منظورشون چه نوع سرویسی هست
این سرویسهای 1 به ده فاجعه هستن.من امروز آنلاین دو مگ شارژ کردم سرعت دانلودش بیشتر از 60 کیلو نمیره .پس فردا برم عوضش کنم با یک مگ 1 به 5 بهتره :sq_10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 واسه همه اینجوریه منم 60 تا بیشتر نمیشهنقل قول:
اگه عوض کردی تست کن بزار ببینیم چطوریه.
پینگت خیلی خوبه مال من که 380 به بالاست.چطوری پینگ انقدر پایینه؟
512 نیست.مثلا دو مگ یک به ده شارژ کردم .79 تومن هزینه یک ماهشه.زنگ زدم گفت پس فردا بیا عوضش کن.جالبه اولش ز زدم گفتم میخوام شارژ کنم سرعت دو مگ 1 به ده تا چند میره.گفت تا 250.گفتم مطمئنی ؟ گفت اره.الان ز زدم میگم این که از یک مگ هم کمتره میگه سیستمت ویروسی نیست ؟ گفتم امروز صبح با یه مگ 130 تا دانلود میکردم.بعد رفت پرسید و اومد گفت آره ببخشید.الان پرسیدم 1 به ده هامون مشکل دارننقل قول:
فقط تو عکسی که گذاشتم اون قانونش منو کشته 2048H