لولای سمت راستش شکسته.نقل قول:
اونا اصلا دنبال تهیه قطعه نرفتن، چون میگن باید لپتاپ رو برای ما بفرستین بعد..
Printable View
لولای سمت راستش شکسته.نقل قول:
اونا اصلا دنبال تهیه قطعه نرفتن، چون میگن باید لپتاپ رو برای ما بفرستین بعد..
عزیز مال من 2 هفته تقریبا طول کشید،به نظر من بفرست گارانتینقل قول:
گرچه،در صورت باز شدن دستگاه در خارج نمایدنگی هم گارانتی اسوس شما باطل نمیشه (تا اونجایی که من اطلاع دارم)
پس اگرم بدین بیرون جای مطمئن چیزی ضرر نمیکنین
Delete...........
افشین جان لپ تابت را درست کردی یا نه؟ اگه درست کردی هزینش چقدر شد؟
سلامنقل قول:
نه هنوز که ندادم، چون برای پروژه پایان نامه ام باید با نرم افزار متلب کار کنم و سیستم قدیمیم هم مادربرد سوزونده، بدون لپتاپ فعلا نمیتونم باشم. احتمالا الان اگه بدم بعد عید بهم تحویل میدن.
مگه خراب نیست؟ چطوری باهاش کار میکنه؟نقل قول:
فقط نمیتونم درش رو باز و بسته کنم، همین.نقل قول:
حوصله ام سر رفت....
این پروسه تعمییر چقدر طول میکشه؟ 17 روز پیش لپتاپ رو دادم به تیپاکس و 14 روز پیش هم تماس گرفتم و شماره RMA رو بهم دادن ودیگه هم خبری نشد.
تلفن که جواب نمیدن....سایتشون هم فقط میزنه درحال تعمییر
چه شرکتیه گارانتیه شما ؟:10:نقل قول:
ویستانقل قول:
توی سایتشون که از 2 روز پیش زده آماده تحویل
امروز زنگ زدم بهشون که بیینم چی شده و کی برام ارسال می کنن ولی نتونستم با بخش شهرستانشون صحبت کنم
اوپراتورشون هم دقیق نمیدونست(!) وگفت یکی دو روز صبر کن ببین میفرستیمش یا نه:18: اگه نفرستادیم زنگ بزن پیگیری کن!!!
ولی خیالم راحت شد دیگه.....کم کم بدستم هم میرسه
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
دوستان کسی آپدیت Firmware واسه DVD درایو مدل Matshita uj240as لینک نداره
تشکرات
لپتاپم امروز ظهر از گارانتی برگشت:10:
هاردش رو عوض کردن و داریو بلوریش رو هم همینطور!!!
هارد رو با HD Tune تست کردم کاملا نو هست و درایو بلوریی هم کاملا تمیزه و بنظر نو میاد
فقط یه نکته:
هارد قبلیم 640 GB و 5400 rpm وسترن بود
این یکی هم همین مشخصات رو داره ولی سیگیته!
دوستان لطفا کمک کنید
من ویندوز اورجینال رو پاک کردم و یه ویندوز 7 اولتیمیت روی لپتاپم نصب کردم
4 تا دی وی دی بک آپ ازش دارم و نحوه ی استفاده از اونها رو نمیدونم
یعنی وقتی دی ئی دی یک رو میندازم هیچ عکس العملی نشون نمیده
آیا راهی برای بر گردوندن ویندوز اورجینال هست یا نه؟
ممنون میشم
مبارکه. خبر خوبی بود. منم بعد تعطیلات عید میفرستم.نقل قول:
هزینه ای هم گرفتن؟
شما کافیه یه ویندوز هوم پریمیم نصب کنید و به جای کرک کردن با سریال زیر لپتاپ فعالش کنیدنقل قول:
دی وی دی های ریکاوری رو من تا حالا استفاده نکردم ولی فکر کنم با گذاشتن اولین دیسک و بوت کردن از روی اون شروع میشه
به نظر من ریکاوری رو بیخیال شو و ویندوز جدید نصب کن چون سریعتره و کلی برنامه بیخود هم نصب نمیشه(فقط سعی کن از ویندوزی استفاده کنی که دستکاری نشده باشه و کرکش جدا نصب بشه)
ممنوننقل قول:
فقط هزینه ارسال بود که اون هم به تیپاکس دادم و گارانتی هیچ هزینه ای نگرفت
آقا سلام
اون یکی لولای ما هم شکست :دی
فدا سر تک تکتون
منتها مثل دفعه قبلی شدید نیست،یعنی الان دارم باهاش کار میکنم،فقط درش رو باز و بسته نمیکنم
احتمالا میزارم بعد تعطیلات میبرمش پیش یکی از همین بچه های P30
حوصله 2 هفته خوابیدن دستگاه رو ندارم;)
فکر کنم رشته تحصلیت مکانیک بود پویا جان! درسته؟نقل قول:
اینکه هر دو لولا شکسته نشون میده به احتمال زیاد اشکال طراحی وجود داره
من دقیق نمیدونم لولا چه شکلیه و ابعادش چنده وگرنه یه تحلیل خستگی با انسیس رو میزدم:31:
سلام
به نظر من یکی از دلایلی که فقط یکی از لولا ها میشکنه نه دوتا همزمان این هست که موقع باز و بسته کردن از قسمت گوشه ، درب رو باز و بسته میکنید و در نتیجه فشار مضاعفی به یکی از لولا ها وارد میشه .
در نتیجه پیشنهاد میدم از قسمت وسط ، یعنی از قسمتی که وبکم قرار داره ، درب رو باز و ببندید .
سلام :)نقل قول:
من حقوق میخونم،منم موافقم با اینکه مشکل از خود دستگاهه،حالا جالبه،اون یکی لولا رو که عوض کردم،همون موقع حس میکردم که یه مشکلی تو این یکی لولا وجود داره،حس میکردم که شله،بهشون گفتم،به ظاهر چک کردن و گفتن سالمه،اما پلاستیک روش رو که دست میزدم،یکم میرفت پایین،آمادگی داشتم که به زودی خراب شه
که بلاخره پریروز شد ;)
راستی،عکس لولا هم توی همون تاپیک امرتات تقریبا هست
بله،من تا قبل از تعویض اون یکی لولا از گوشه و کلا به هر شکلی که دلم میخواست در رو باز میکردم :دینقل قول:
اما بعد از تعویض لولا خیلی کم باز و بسته میکردم و بسیار اصولی و با آرامش
:11:
فکر کنم باتری منم داره مرخص میشه..
این برنامه Battery Care میزان Wear Level رو زده 66 درصد !
منتها من نمیدونم برم به گارانتی چی بگم !
سلام :)نقل قول:
دستگاه رو کی خریدی ؟
سلام دوستان مگه باطری این لپ تاب بیشتر از یک سال گارانتی داره؟
خیر،یک ساله آقا محسن گل :10:نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز.:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11:نقل قول:
دوستان عزیز سلام
دستگاه من داره 2 ساله میشه . تنها مشکلی که داشتم اینه که کمی داغ میکنه . حالا نمیدونم ببرم گارانتی تا تموم نشده بدم یه نگاهی بهش بکنه یا نه ؟ گاهی کاریم که نمیکنم صدای فنش در میآید (مثلا وب گردی)
باتریم که کلا 15 دقیقه بیشتر نگه نمیداره و خراب شده . از اولش هم که نو گرفته بودم یک ساعتو ربع بیشتر نگه نمیداشت . قیمت باطری چنده ؟ کسی گرفته و اگه بخوام 9 سلولی بگیرم چند در میآید ؟
سلام من تقریبا 2 سالی می شه که این لپ تاپ دستمه و واقعا هم راضی ام ، گفتم تجربه n61jq خودم رو با دوستان شیر کنم
من اینجا هر چند وقتی سر میزنم مشکلی که همیشه می بینم باتری هست من wear level باتریم 8% بعد از 2 سال ، تنها کاری که می کنم اینه که هر 15 روزی( نه خیلی هم دقیق) با باطری کار می کنم و روی 15% به شارژ میزنم، هر 1، 2 ماهی یک بار هم کلا با باتری کار می کنم تا سیستم hibernate می شه و دستگاه رو خاموش شارژ می کنم ، از روز اول هم زیر دستگام cool pad هست که همه می دونید حرارت با باتری صحبت می کنه پس کولپد بدرد باتری هم می خوره
نکته بعدی واسه کم کردن حرارته، فرضاً شما می خوای وبگردی کنی آهنگی گوش بدی و .... اینها با این لپ تاپی که زیر دستته کاری نیست من خودم بیشتر مواقع روی حالت باتری سیوینگ که خودم توی power 4 gear به این صورت min processor state 5% و max processor state 15% در حالت plugged in تنظیم کردم استفاده می کنم و هم من کارم رو انجام می دم هم سیستم کاملا خنکه هر وقت کارم سنگین بشه با یه کلیک high performance
نکته مهم بعدی آپدیت کردن هست من که بایوسم 212 هست، آپدیت چیپست و گرافیک و ....... خیلی راحت اینها رو حاضر و آماده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته اند که دانلود می کنیم
بهش برسید خوب پسریه:21:
سلام دوست عزیز به غیر از استفاده از cool pad تو بقیه موارد دقیقا من هم همینطور مثل شما از باطری استفاده میکنم و الحمدالله باطریم هم تقریبا مثل روز اول شارژ نگه میداره.:11:نقل قول:
سلام
من 2شنبه دستگاهم رو بابت لولا بردم امرتات،کلی صحبت و اینا،قرار شد وقتی لولا واسشون رسید بهم خبر بدن
5شنبه زنگیدن واسه استعلام قیمت
گفتن اسوس لولا تک نمیفرسته !!! و کل ماژول کاور دستگاه میاد واسشون،یعنی قاب ال سی دی- خود ال سی دی - به همرا لولای های هر 2 طرف کامل قیمت هم 75 تومن و گفتن که زود هم بهشون خبر بدم که میخوام یا نه
خوب،چی کار کنم ؟ نظر شما چیه ؟
خواهشا سریع جوابم رو بدین،ممنونم :)
اون یکی دوستمون که لولاش شکسته بود چی کار کرد ؟
سلام پوریا جان مگه دستگاهت گارانتی نداره که 75 تومن میخوان بگیرن؟نقل قول:
راستی پوریا جان مگه قبلا لولای لب تابت شکسته بود , درستش نکرده بودی؟
دوباره شکسته؟
سلام دوستان
جدیدا یه مشکلی برای نوت بوکم بوجود اومده..
1- زمانی که در رو باز و بسته می کنم ، یا نیمه باز و یا حتی چند درجه تغییر درجه در صفحه ، صفحه نمایش بهم میریزه و خط هایی به رنگها مختلف نشون داده می شوند ، که البته بعد از ثابت شدن صفحه درست میشه..
2- تا حالا 3 بار شده که وسط کار با نوت بوک بدون باتری ، خودش خاموش شده و بعد از بالا اومدن پیغام Windows has recovered from an unexpected shutdown رو میده.
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
من هنوز کاری نکردم. چون نمیتونم بدون سیستم باشم فعلا. همیشه هم در لپتاپ بازه و مشکلی نداره مگر جابجا کردنش، اما به هر حال باید درستش کرد دیگه. شمام بدی بهتره بنظرم.نقل قول:
1. احتمالا سیم های مانیتور که از لولا رد میشه اتصالی کرده. لولا هیچ مشکلی نداره؟نقل قول:
2. برای منم زیاد پیش امده. دلیلش هم هاردور گرافیک میگفت. کاری نتونستم بکنم و خدارو شکر هیچ مشکلی هم نداشتم، فقط یه اروره که هر چند ماه یبار میاد دیگه:31:
نقل قول:لولا جزو شکستگی فیزیکی هستش و گارانتی شامل حالش نمیشهنقل قول:
اون دفعه لولای چپم شکسته بود و این دفعه لولای راست :46:
سلام محسن جان، شما هم max و min پروسسور رو تنظیم کردین؟ چون تو حالتی که من تنظیم کردم مشکل دما ندارم و من فکر می کنم در رابطه با باطری دما حرف اول (بعد از استفاده غلط) رو می زنه ... corei7 حرارتش خیلی زیاده ، خودم تو یه سایت خارجی خوندم که اینتل حتی تا 100 درجه هم گفته واسش طبیعی هست! خودم هم جا خوردم! حالا راست و دروغش رو نمی دونم، به هر حال با این تنظیمی که max 15% گذاشتم الان آفیسم بازه، مدیا پلیر بازه، کروم هم که خدمت شماییم، آنتی ویروس(کمودو - که معروف به سنگینی و استفاده از ریسورس های سیستم) هم اون پشته، hwmonitor از اول رو سیستمم لود شده ، max یکی از هسته ها 62 هست و بقیه 59 هستند، مادریورد60، هارد 27، گرافیک 57 ...نقل قول:
سلام دوست عزیز:10: بیشتر مواقع لپ تابم رو max تنظیم هست و باطری را هم در میارم و میذارمش کنار دمای لپ تاب خیلی برام مهم نیست چون من هر یکی دو ماه یک بار که بازی بدرد بخور و جدیدی میاد رو لپ تاب اجرا میکنم و تموم میشه بقیه کارای معمولی هم زیاد دمارو بالا نمیبره به همین دلیل من رو دما زیاد حساس نیستم و بدون کول پد کار میکنم.:11:نقل قول:
سلام عزیز دلنقل قول:
بسلامتی، همسن دستگاه مائه پس :31:
شما اول یه زحمتی بکش با نرم افزارهای مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از حدود یک ساعت کار دمای سی پی یو رو چک کن
احتمال داره دور فن گرد و خاک گرفته؛ من خودم لپ تاپ رو دوبار بازش کردم و خاک گیری کردم و خمیر سیلیکون مجدد به سی پی یو و جی پی یو زدم (البته با پرس و جو و راهنمایی دوستان)
بعد از این کار هم دما 5-6 درجه کاهش داشت و فن هم به حالت عادیش برگشت
اگه خواستی خودت باز کنی حتما چند تا ویدئو درموردش (نحوه باز کردن و تمیز کردن Heatsink، فن، سی پی یو، ...) ببین
همچنین طریقه استفاده از خمیر سیلیکون (How to Clean a Processor / CPU / Heatsink جستجو کنی یه چیزایی دستگیرت میشه)
موفق باشی
سلام به همه دوستان گل و عزیزم .با تبریک سال نو و ارزوی بهترینها .:11:
چند نکته:
همونطور که قبلآ بارها گفتم طبق گفته اینتل و تستهای خودم دمای CPU تا 105 درجه هیچ مشکلی نداره.برای دوستانی که باطری لپ تاپ رو در میارن دمای CPU و GPU هیچ جای نگرانی نداره و میتونن با خیال راحت از بالاترین پرفورمنس دستگاه استفاده کنند.دمای CPU این لپ تاپ رو حالت High Performance در حالت idle حدود 60 و در حالت load حدود 90 درجه است.البته بدون کول پد و در دمای محیط حدود 30 درجه.دوستان اگه دمای لپ تاپشون بیشتر از این مقادیر هست(حدود 10 درجه بیشتر) هر چه سریعتر نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.(تعویض خمیر سیلیکون،تمیز کردن فن و لپتاپ،... ، مراجعه به گارانتی)
اما دوستانی که از باطری استفاده میکنند بدونن که دشمن اصلی باطری حرارته.پس دستگاه رو در حالت Battery Save قرار بدن.البته این مقادیر رو همونطور که قبلآ هم اشاره شده به صورت دستی میشه تنظیم کرد.بطور کل استفاده سنگین از دستگاه با باطری به قیمت از بین رفتن خیلی سریع باطری تموم میشه.من خودم از باطری استفاده زیادی نمیکنم و معمولآ هم ماهی یک بار با باطری کار میکنم تا خراب نشه.الان هم بعد از حدود 2 سال(لپ تاپ من امرور 2 ساله شد:20: و گارانتی هم تموم:41:)باطریم حدود 1 ساعت و 45 دقیقه با کاربری معمولی شارژ نگه میداره و 17 درصد هم خراب شده.اما دوستانی هم بودن که 6 ماهه باطریشون خراب شده.به هر حال باطری کار راه اندازه نه کار بترکون:31:.
سلام دوست عزیز :10::10:خوبی , خوشی , سلامتی ؟ چه عجب به این کلوپ سر زدید.:10::11:نقل قول:
سلام از بنده دوست گلم.:10:مرسی.:11:اتفاقآ من همه پستهای کلوپ رو میخونم اما یه چند وقتیه که سرم خیلی شلوغه و وقت کافی برای کارام ندارم.به هر حال شما و دیگر دوستان به بزرگواری خودتون ببخشید.:11::11::11:نقل قول:
سلام از دوستان کسی اطلاع داره ورژن جدید( ماه اوریل) درایور گرافیک این لپ تاب اومده یانه؟