عجب داونلودی کردید ! سرویس شما چیه ؟نقل قول:
Printable View
عجب داونلودی کردید ! سرویس شما چیه ؟نقل قول:
من سرویس 128 دارم با سرعت دانلود 140 ، اگر سرویس 256 بگیرم سرعت دانلودم تغییر میکنه؟
نقل قول:
قاعدتا اره افزایش داره ،
ولی به نظر من چون شما میگفتی شبها هم با 140ثابت دانلود میکنی . پس سرویستو عوض نکن
شاید دانلود شبانه ات افت کرد
البته من خیلی شبا استفاده نمیکنم ، بیشتر روزها استفاده میکنم.نقل قول:
منم دارم از دست اين پارس آنلاين"بيييييييييييپ" راحت ميشم همش 16 صبح 16 شب 16 ديگه نسبت به عدد 16 حساسيت پيدا كردم:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من سرعتم 1 مگ هست. دانلودم سرعتش 240 تا (حتی گاها" وقتها بالای 300 هم میرسه و لی اکثر مواقع همون 240)
اما یک ماهه که صفحه اینترنتی رو برام باز نمیکنه. الان خدا شاهده به زور بعد از 10 دقیقه تلاش خودم رو به این تاپیک رسوندم تا مشکلم رو بگم. مرورگرم فایر فاکس هست. از IE هم که استفاده می کنم بدتر از فایر فاکس هست. با پارس آنلاین هم تماس گرفتم گفتند مشکل از کابل های تهران هست. البته من شهرستانم. و گفتند که تا 23 بهمن درست میشه. اما هنوزم که هنوزه، صفحه اینترنتی رو برام باز نمیکنه.
والا دیگه دارم دیوونه میشم. :41:
فکر میکنم فقط سایتهایی که سرورشون تو ایرانه خوب باز میکنه، مثل صدا و سیما و فارس نیوز، این دو تا سایت رو همین که کلیلک می کنم باز میکنه. اما سایتی که سرورش تو ایران نیست رو دیوونه میشم تا باز کنه. خیلی وقت ها هم که باز نمیکنه.
ممنون می شوم راهنمایی ام بکنید :11:
سرویسم FP5-9x یک ماهه هستش....چند روزه سرعت من بهتر شده!!!!نقل قول:
سلام...
دوستان من 128 نامحدود دارم و تو سمنانم...
سرعت دانلودم هم توی روز 200-230 بود...
ولی از 25م تا حالا سرعت دانلود رسیده به 30 :41:
خوشحال بودم این همه پول دادم لااقل سرعت بالا دارم ولی سرعتمم اندازه بقیه جاهاش که به جای 62 تومن 20 تومن میگیرن :دی
6 روز هم بیشتر نمونده...
به نظرتون از همین پارس آنلاین بگیرم یا برم یه جای دیگه؟؟؟
کجایی ای سرعت 200 :دی
نگران نباش ، چند روز دیگه مثل سابق میشهنقل قول:
سرعتها پکیده این چند روز :2:
نقل قول:
این مشکل گهگاهی بوجئد میاد ولی نباید یک هفته طول بکشه
شما بیا یه کاری بکن
ببین از سرورهای خارج سرعت دانلودت چنده ، اگه بالا بود ، باید dns هاتو عوض کنی تا سرعت لود صفحاتت هم بهتر بشه
ولی اگه سرعت دانلود از سرورهای خارجی کم بود یا کلا کند بود، کاری از دست ما و شما بر نمیاد
نقل قول:
تبریک میگم ، :31:
توام بیا مثل این دوستمون 512 بردار ببینیم سرعت دانلود شبت چنده :31:
نقل قول:
کدوم شهر هستی؟
هر شب همینقدرا دانلود میکنی؟
ممنون:31:نقل قول:
دوستان اگه شما بوديد كدوم سرويس رو انتخاب مي كرديد؟:14:
256 با حجم 9 گيگ 47800 تومان.
512 با حجم 3 گيگ 47800 تومان.
512 با حجم 9 گيگ 59800 تومان.
1024 با حجم 6 گيگ 62800 تومان.
مصرفم هم زماني كه محدود نبوديم به 16 و روز ها سرعت خوب بود 3 گيگ براي 3 ماه داشتم و هنوز يك ماه مونده بود تموم مي شد و 2 گيگ ديگه مي خريدم.
فكر كنم 6 گيگ برام كافي باشه ولي از طرفي بيشتر باشه كه بهتره.
خودم به همين اولي علاقه مند شدم:31::40:
نمي دونم:31:
نقل قول:
من که هنوز این سرویسم فعال نشده تو فکرم برم 512 نه گیگشو بگیرم ( سه ماهه)
آخه شبی 3 گیگ دانلود آدم کف میکنه :18: :31:
با 256 نهایتن شبی یک و نیم گیگ بگیریم ... حال اینکه ماهی 3 تومن اختلاف قیمتشون هست ( سرویس 256 نسبت به 512) ولی 45 گیگ دانلود شبانه بیشتر هستش :46:
پس مثل اینکه اینجا این ضرب المثل داره صدق می کنه :نقل قول:
هرچه بیشتر پول بدی بیشتر آش می خوری ! :laughing:
سلامنقل قول:
سرعت دانلود از سرورهای خارجی هم خوبه. مشکل فقط تو باز کردن صفحات هست. مرورگر google chrome هم نصبیدم که بازم همون جوری هست. کلا" بعضی صفخاتی که ف ی ل ت ر نیستند رو با ف ی ل ت ر ش ک ن خوبتر باز میکنه.
dns هامو باید چیکار کنم؟ ممنون می شم زیر دیپلم بگید :31:
نقل قول:
شما همیشه تا 6:55 بزار چون به ریسکش نمی ارزه
من چند روزی هست ترافیکم صفر شده ولی اینترنت شبانه رو حفظ کردم فکر کنم 2 مگابایتی مونده که هنوز شبانه من به راهه
اولا 3 تومن نيست 4 تومنه اون ميشه 3 تا 16 اين ميشه 3 تا 20 تومن:31:نقل قول:
فقط ميمونه يه مسئله اينكه گفتن اگه بالاتر بگيري نميذاريمت پايين تر بياي!
من حدس 80 درصدي خودم اينه منطقه اي باشه من بيشتر از شبي 900 تا يا نهايتا يك گيگ با 256 نگرفتم.
بعيده به قول شما 3 تومن ماهي اينقدر تفاوت داشته باشه:31:
سلام.بعد aol چی پیشنهاد میکنید؟:31:
هيچي اين آقا حسين اومد aol رو بست و رفت.نقل قول:
خوبي حسين جان:31::10:
بدک نیستیم داش محمد.نقل قول:
وی بی ان ها رو به جاش باز کردم براتون. برین حالشو ببرین که باز شده:46:
آقا محمد پیرو این پستتون تو پند صفحه قبل چندتا سوال دارم...
نقل قول:
برای من که که 128 هستم زده 2048 جریان چیه پس؟
اي دستت درد نكنه.نقل قول:
خيلي عاليه. چرا زود تر اين كار رو نكردي؟:31:
ولي كاش پيام خصوصي ميگفتي:27:
سرعتشم خوبه همين جوري بذار ديگه تكونش نده:31:
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
خب اگه زده 2048 كه خيلي خوبه.نقل قول:
البته منظورم دان استريم مودم نيست ها توي پروفايل پارس ميزنه:31:
اسم سرويس شما چيه؟ 128 رسمي هستي يا از اين 128 هاي معادل 512؟:27:
نقل قول:
میدونم ، منم تو پروفایل پارس رو گفتم
سرویسم ep1-5 هستش ، سرعتشم خداست فعلا :5: 110 کیلوبایت ، شبانه :21:
فقط نمیدونم چرا speed test باز نمیشه برام
منم با 256 يكي از بچه هاي اينجا الان تا 5 دقيقه قبل 70 بود ولي الان حدود 30-40 هست(سرور هم رپيد باز هست)نقل قول:
اين سرويس هاي ep نسبتا گرون هستند مثلا ep1-3 ماهي 18 تومن هست.
چقدر پول دادي؟
معلومه چرا باز نميشه چون فلش ها رو غير فعال فرمودن. با چيز بازش كن!
نقل قول:
25 تومن :13:
اسپید تست رو کلن نمیاره ، نه اینکه فلشش لود نشه
سرعت دانلود به 125 رسید :27:
سلام . دوستان این profile کجاست /؟ تو صفحه کاربریم نیست .......
همون منظور صفحه كاربري شما توي پارس آنلاين هست. هي ميگن فارسي رو پاس كنيم توي دانشگاه:31:نقل قول:
البته اگه دنبال حداكثر سرعت مي گرديد براي همه سرعت ثبت نشده.
sharmande fontam pokid dostan pas az koja mishe fahmid ro chand bastanam
اون حداكثر سرعت خط رو كه با توجه به منطقه مخابراتي و فاصله از مركز و.. تعيين مي كنن كه توي تنظيمات مودم وارد بشيد( 192.168.1.1( هست. تحت عنوان دان استريم. و بيشترين سرعت آپلود هم آپ استريم معمولا توي قسمت info هست.نقل قول:
اون ديگه سقف سرعتي هست كه isp ميتونه بده. اما توي پارس هم يه سرعتي تعيين مي كنند كه يه فرقي بين 128 و 2 مگ توي روز هم باشه. حالا براي بعضي ها توي پروفايلشون ميزنن حداكثر تا 1530 يا 2048 مثلا بعضي ها رو هم نميزنن.
سرعت های شبانه خیلی بهتر شده و دانلودهای ما دیگه همیشه دوبرابر حد معمول و اون سرعتی که تو قرارداد ذکر شده صورت میگیره
دیشب زدم برای دانلود حدود 1400 مگابایت دانلود داشتیم با سرویس 256 که به نظر خوب میاد
از امروز صبح وی پی ان و flash player به طور همزمان درست شدند !
لحظه رهايي نزديك است:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگشم كردم كه قشنگ تر بشه:31:
90 روز داشتيم 9000 مگابايت كه به هر روز 100 مگ رسيد و روز آخر هست 100 مگابايت باقي است!
فردا شب ساعت 21 تموم ميشه و راحت ميشم از دستش:21:
سلام دوستان یه سوال دارم
من از v p که استفاده میکنم سرعتم به 1کیلوبایتم نمیرسه!این وی پی رو روی یه کامپیوتر دیگه با همین ویندوز که سون64بیتی ه امتحان کردم سرعتش خیلی عالیه !ولی رو کامپیوتر خودم سرعتش افتضاحه!و اصلا سایت هم نمیتونه باز کنه!کسی میتونه راهنمایی کنه؟من 128 با 3 گیگ دانلود دارم
اره. واسه من هم 128 هست. کنارش نوشته up to 1024نقل قول:
دوستان توی سایت پارس انلاین جایی هست که ادم بفهمه خطش رانجه شده یا نه؟ چون به این اپراتوره که زنگ میزنم میگه تو سایت که میزنم میگه در دست اقدامه..... راهی هست که خودم برم ببینم
خط رانژه باشه مودم روشن باشه و سيم تلفن بهش وصل چراغ adsl يا link روشن ميشه.نقل قول:
شما كاري نميخواد انجام بدي چراغ روشن كه شد خط آماده است.
البته يه مورد داشتم كه همين رانژه رو 10 روز طول دادن كه ظاهرا نماينده پارس حوصله نداشته فرم ها رو ببره مخابرات:31:
دوستان هزینه 3 ماهه 9 گیگ 128 و 256 چنده؟شبانه پارس از ساعت چنده سرعتش چه قدره؟مرسی.
من 128 3 ماهه 9 گیگ با 5 تومن هزینه نصب گرفتم 53 تومن(با مالیات و...)نقل قول:
شبانه از 1 تا 6 صبحه که بعضی وقتا شاید تا 6:30 هم رایگان حساب بشه.:5:
برای من سرعت شبانش بین 15 تا 25 هه.
داداش دمت گرم .... خب اینو که میدونم اما مشکلم اینه که مودم ندارم....از بس ترسوندن منو که شاید خطت کابل وری باشه..... میترسم یک مودمم دستم بمونه.... راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟ من 4 روز پیش پولو دادم.... اکانتمم تو سایت هست ..... امروز بهشون زنگیدم گفت تو سایت که میزنم میگه در دست بررسی یا یه همچین چیزی..... ممکنه خطم رانجه نشه....؟؟؟؟؟ توی سایتشون شمارمو هم زدم..... میگفت مشکلی نداره... .تو اپارتمان ما هم چند نفر دیگه adsl دارن.... هلپ می. ابوت دیس!نقل قول:
هزینه 128 با 9 گیگ ترافیک 36000-شبانه از ساعت 1 تا 6 بعضی روزها 6 تا 7 هم رایگان هست-سرعت شبانه 4 تا
6 مثل روزانه هست 80 تا 110
می خواستم بدونم این پشتیبانی پارس ، روزهای تعطیل و نیمه شبها هم پاسخگو هستند؟