از دیجی کالا بخرم چه طوره ؟
8 گیگ با 48 ساعت مهلت تست را 485 میده .
از دیجی کالا بخرم چه طوره ؟
8 گیگ با 48 ساعت مهلت تست را 485 میده .
بچه ها من فردا میرم که حتما این گوشی را بخرم . بازار موبایل هم قصد دارم برم.
میدونم سوالتم شاید تکراری باشه ولی ممنون میشم بهم جواب بدید تا بهتر بتونم خرید کنم .
1 - محتویات داخل جعبه دقیقا باید چی باشه ؟
2 - داخل گوشی باید چی نوشته باشه ؟ مثلا made in korea یا made by samsung و... ؟
3 - پشت درب گوشی باید چه شکلی باشه ؟
4 - طریقه تست سه دکمه و خارج شدن از آن را هم بگید خیلی عالی میشه .
5 - به جز تست سخت افزاری ( مثل دکمه و ... ) از جهت تست نرم افزاری چه چیزی را باید تست کنم ؟
کلا هر توصیه دیگه ایی هم که دارید اگه بگید خیلی عالی میشه .
با تشکر
داخل جعبه : 1.هندزفری 2.کابل یو اس بی 3.باطری 4.شارژر 5.خود گوشینقل قول:
پشت دربش نوشته گوگل باشه بهتره(به جای آدمک آندروئید)
زیر باطری made in korea by samsung
سه دکمه هم نمی خواد چک کنی مشکل داشت با من:46:
همون علاالدین برو ولی برو طبقه ششم .. از هم کف رد شدی سرتم بالا نیار حتی نگاه کردن به مغازه های هم کف هم حرامه:13:
خیلی حساسی من یه مغازه معتبر سراغ دارم(همون طبقه ششم) شمارشو بدم اول زنگ بزن بعد برو بخر من چشم بسته ازش گوشی می خرم:46:
من امروز از کرمانشاه 16 گیگ خریدم!
16 گیگ 520 تومن ! made in korea by samsung بود در ضمن 2.2.1 (فارسی) هم روش نصب بود !
در ضمن علاوه بر این چیزهایی که این دوستمون تو پست بالا گفت یه کیف سامسونگ هم روشه ! ندیدا جایی تو نت که این طوری باشه واسه شما ها این طور بود ؟ یه مغازه ی دیگه بود کابل تی وی تو جعبش بود!
اولش تست کردم دیدم مشکل 3 دکمه داره کلی ضدحال خوردم چون گوشی رو که دیگه پس نمیگیرن وقتی باطری بیفته توش! بعد صحبت کردم با یارو گفت ببر مغازه ی روبرو اون وارده اون زد دیدم درسته :31: من احمق حواسم نبود دکمه ی home لمسی نیست اصلا فشارش نمیدادم :18: وقتی درست شد کلی ذوق کردم :27:
1-من که گرفنم اینا توش بود:هندزفری... کابل usb... باتری... گوشی.. 2 تا cd یکیش درایور گوشیه یکی samsung kies... شارژر جعبه هم برای من مشکی کوچیک بود ولی آبی بزرگ هم شنیدم هستش...نقل قول:
2-برای من نوشته made in korea by samsung ولی دوستان میگن ویتنام و چین هم دیدن... کلا" ندیدم کسی بگه تقلبی هم داشته باشه...
3-قدیمی تر هاش نوشنه google جدیدترهاش آدمک آندروید داره...
4-recovery mode: home = vol up + power تو این مود دیگه باید با vol up و vol down کار کنی و home... ری بوت رو بزنی گوشی ری استارت میشه و معمولی میاد بالا...
downloading: vol down + home برای خارج شدنش هم power رو 6 ثانیه نگه میداری گوشی ریست میشه...
به نظر من امتحان کنی مشکل نداشته باشه راحت تری... معمولا" رو 16 gig دیده شده اونم فقط یه سریشون که رام روش مال ویتنام بود.. اونم تو سری های بعدی حل شد... اگرم دیدی مشکل داره ولی قیمت خوب میده بخر... میشه حل کرد 3 دکمه رو...
5-زیاد سخت نگیر ولی دوست داشتی اذیت نکرد فروشنده میتونی دوربین و wifi و bluetooth رو چک کنی.. سیم کارت توش بنداز ببین شبکه رو میشناسه یا نه... یه زنگ بزن speaker مشکل نداشته باشه...
برچسب ضد خش هیییچ اجباری نیست بگیری.. من 6 ماهه دارم بدون کیف و بغل کلید هم بوده تو جیبم... دریغ از یه خط!!
بری علائدین باید تیز باشی روحیه ات هم بالا باشه!!! :31: هر کی هر چرت و پرتی گفت سعی نکن قانعش کنی... مطمئن باش هیچ اطلاعات دقیق تری هم نسبت به تو ندارن...! گول نخوری.... :10::46::31:
نذار پول برنامه و gps و.... ازت بگیرن! اصلا" نیازی نیست فروشنده با گوشی کاری انجام بده...
مبارک باشه:46::11:
اقا فکر میکنم این سری های جدیدش مشکل 3 دکمه رو نداشته باشن! مطمئن نیستم ولی خب احتمالا اونایی که ارم اندروید دارن مشکلی نباید داشته باشن چون جدید تر هستن...
دوستان این گوشی این نکته هایی که میگم و داره؟
1 شارژ زیادی نگه میداره؟
2 بازی های جذابی میتونم روش بریزم بازی های گرافیک بالا و همچنین کنترل بازی اش هم خیلی راحته؟ (کنترل بازی برام خیلی مهمه)
3 کیفیت تصاویر و فیلم برداری گرفتن عکس چه طور(از متن خواستم عکس بگیرم بتونم با موبایلم متن رو بخونم)
4 انواع برنامه ها رو میتونم روش بریزم؟
5 ایا کارت حافظه خارجی اش تداخلی داره با داخلی؟ تفکیک شده هست؟
6 وقتی گرفتمش اگه یه ماه هم بگزره خسته میشم یا نه؟
7 صندوق ذخیره پیامک هاش زیاد هست؟ نامحدود هست؟مجبور نشم پیامک هامو پاک کنم
8 صدای موسیقیش فوق العاده بلند و خوبه؟
9 کار کردن باهاش راحت و دلچسب هست؟
10 جنس بدنه اش خوبه؟ زودی خراب نشه و همچنین تو افتاب که میرم هنگ نکنه گوشی یا قفل کنه
با سلامنقل قول:
1- بستگی به نوع استفاده شما داره اما جوری که من استفاده میکنم حداکثرش یک روز و نیم آخرشه !
2- صد البته که بازیهاش با گرافیک هستن مثل Shift و Brothers In Arms و hawx و ... کنترلشونم عالیه و راحت .
3- فیلم برداریش که فوق عالیه , عکس برداریش هم خوبه فقط حیف که فلش نداره .
4- بله . ولی بصورت فابریک فایلهای فلش رو باز نمیکنه حالا نمیدونم با نرم افزار میشه یا نه .
5- شما هم میتونی از کارت حافظه داخلی ( Internal) و هم میتونی از کارت حافظه خارجی ( External ) استفاده کنی ( تفکیک شده ) .
6- عمرا اگه خسته شی . اینقدر برنامه های مختلف و بازی و لانچر (launcher) و ویجت و تم و ... داره که نگو نپرس .
7- میتونی ظرفیتش رو خودت تعیین کنی.
8- صدای موسیقیش خوبه ولی بلند نیست (در مقایسه با 5800)
9- فوق تصوره این گوشی
10- جنس بدنش از پلاستیک فشرده هستش و محکم .
پیشنهاد میکنم تو یوتوب (Youtube) یه سرچی در مورد تست این گوشی بکنی . مثلا سرچ کن Test galaxy s .
آفتاب - هنگ ! والا تا به حال چنین چیزی نشنیدم , چی بگم والا . . .
سپاسگذارم.
بچه ها بالاخره منم به جمع گالکسی دارن پیوستم .
امروز گوشی را از بازار موبایل خریدم 490 هزار تومان . 17 تومان هم پول کیف و برچسب محافظ ال سی دی دادم .
ورژن آندروید 2.2 هست و Build Number هم Froyo.jpjpf هست . پشت گوشی آدمک آندروید هست ولی نوشته made in korea by samsung . خوبه ؟
دو سه ساعتی هست دارم با گوشی ور میرم ، واقعا همه چیزش عالی هست ، کیفیت صفحه نمایش ، سرعت گوشی ، امکانات نرم افزاری و ...
فقط دو تا سوال :
1 - من یه مموری 4 گیگ میکرو اس دی از گوشی قبلیم دارم . اونو فرمت کردم ولی هنوز تو گوشی نزاشتم . کاره خاصی که نباید بکنم برای قرار دادن مموری ؟
2 - من حدوده یک گیگ هم بازی های سه بعدی دانلود کردم ، همشون گیم لافت هستند . میشه یه توضیح مختصر در مورد نصب بازی و... بدید ( مثلا فایل APK را کجای گوشی بریزم . ؟ )
در کل از همه دوستانی که راهنماییم کردند ممنون .
مبارک باشه منم انشا الله هفته دیگه میام به جمعتون
امروز قیمت گرفتم 500 تومن سفید بود و فول پک.یه کیف همراهش بود
20 تومن گوشیو گرون خریدی .. قیمت کیف هم خیلی باشه 5 تومن نهایت 7تومنه .. برچسب ال سی دی هم جنس خوبش نهایت 2 تومننقل قول:
در کل مبارکت باشه....قسمت قرمز رنگ خیلی جالب بود واسم :13:
اقایون بگن چند گیگش رو خردین! علم غیب که نداریم :دی
آقا این گوشی شیشه اش ضد خش و ضربه هست چرا بیخودی پول محافظ میدین ؟!نقل قول:
17 تومان هم پول کیف و برچسب محافظ ال سی دی دادم .
ZAGG ناقابل 20 تومن :31:نقل قول:
برچسب ال سی دی هم جنس خوبش نهایت 2 تومن
محافظ پشت و روش 35 تومن
البته میدونم خبر داری ولی برا بقیه دوستان که میخوان جنس خوب بخرن میگم
چه ارزون !!!نقل قول:
ولی من از جایی که گرفتم تقریبا مطمئن بودم چون 5 دقیقه قبل از من یه نفر دیگه گالکسی اس سفید گرفت که هم گوشی را گرون تر بهش داد هم 35 تومان پول نرم افزار گرفت و هم اینه فقط 15 تومان کیف را باهاش حساب کرد .
من تمام بازار موبایل را قیمت گرفتم ، به نظر خودم که باهام خوب کنار اومد .
ولی خدایی گوشی باهالی هست . دیشب چند تا ویدئو با کیفیت HD ریختم خیلی با کیفیت اجراشون کرد .
راستی یه سوال دیگه : رنگ قاب پشت یا کناره های گوشی به مرور ممکنه که از بین بره ؟
ایول! یعنی هست تو بازار کجا داره؟ من ویدیوش رو تو نت دیدم خیلی خداست این zagg :دینقل قول:
ZAGG ناقابل 20 تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محافظ پشت و روش 35 تومن
دوستان من بعضي وقتا مجبور ميشم شب ها گوشيم رو بزنم به شارژ...
منظورم اينه كه موقع خواب ميزنم كه ديگه تا صبح پر بشه..
ميدونم كار درستي نيست اما يه مشكل ديگه هم برام پيش مياد
مثلا اگه ساعت 12شب گوشي رو به شارژ ميزنم خب مثلا ساعت 3 گوشي شارژش پر ميشه و يه پيغام مياد روي صفحه كه شارژ كامل شده و شارژر رو جدا كنيد... خب مشكل اينجاست كه وقتي اين پيغام مياد ديگه صفحه خاموش نميشه تا ساعت 9 صبح كه من بيدار بشم كابل رو بكشم و صفحه رو دستي خاموش كنم...
خب اينجوري به گوشي فشار مياد مخصوصا به صفحه نمايش و باتري...
راه حل چيه؟
شاید سوالی که میپرسم قبلا جواب داده شده باشه ولی قبول کنید نمیشه نشست 400 صفحه مطلب رو خوند!!!
راستش من میخوام گالگسی اس 4 گیگ بخرم فقط یه سوالی واسم پیش اومده!!! i9000 و i9003 دقیقا چه فرقی باهم دارن؟؟ دوم اینکه این مدل 4 گیگی که هست واسه کدومشونه هردوشون دارن یا فقط یکیشون؟؟؟؟ سوال بعدیم هم اینکه تو بسته گوشی ( با گارانتی) دقیقا چه وسایلی هست؟
ممنون میشم خیلی زود جواب بدید.
4 گیگ که میگی sl هست نه s چون s فقط 8 گیگ و 16 گیگ داره ولی sl حجم 4 و 16 داره !
عمده فرق این 2 تا که باعث اختلاف قیمتش میشه مربوط به صفحش هست! sl صفحه ی super clear lcd داره ولی s صفحش Super AMOLED هست که Super AMOLED یه صفحه ی فوق العاده بی نظیر هست (بهترین صفحه ای که تا حالا روی گوشی اومده)
یه سری اختلاف دیگم دارن مثل رم پایین تر و وزن بیشتر و ضخامت بیشتر sl....
در کل پیشنهاد میکنم حتما s بگیری ! کلی از لذت گلکسی واسه خاطر همین صفحشه!
تقويم شمسي 90 از كجا براي اين گوشي گير بيارم؟
به نظر من اگه اين i9003 از اسم اين تاپيك حذف شه خيلي بهتره واسه خيليا هم مشكل پيش نمياد
بين گالكسي اس و اس ال تفاوت بيشتر از تنها نوع صفحه نمايشه . رم و چيپست گرافيك و سي پي يو هم فرق داره
تازه حتي اگه همون صفحه نمايش رو هم در نظر بگيريم خيلي ها با ديدن اين كه اسم اين دوتا گوشي تو يه رديف قرار گرفته فكر مي كنن يه گوشيه
مثل همين دوستمون كه ميگه نسخه ي 4 گيگ گالكسي حقم داره... و همين باعث ميشه كه يه گوشي بخرن كه صفحه نمايش LCD داره و ممكنه فروشنده ها هم از اين بي اطلاعي خريدار ها سوءاستفاده كنن...
اگه كلوپ اين دوتا گوشي جدا باشه ديگه با اين سوال تكراريه I9000 و I9003 چه فرقي با هم دارن از طرف كاربر ها مواجه نميشيم...
آخه اگه فردا گالكسي اس دو I9103 هم اومد كه چيپش تگرا 2 هست كه نميشه تو همون كلوپ گالكسي اس دو اصلي باشه
S A M S U N G عزيز اگه ميشه اين لطف رو بكنن و اسم تاپيك رو درست كنن
يا يه كلوپ جديد واسه اين گوشي تو همين انجمن گوشي هاي آندروييدي درست كنن
بچه ها یه سوال :
من یه سری عکس با دوربین گالکسی گرفتم ولی نمیدونم چرا وقتی از تو گالری میرم و عکس ها رو میبینم با زمانی که از قسمت دوربین به عکس های گرفته شده میرم فرق دارند .
یعنی وقتی زوم میکنم عکس هایی که با گالری باز کردم یه مقداری تار میشن ولی وقتی از قسمت دوربین میرم عکس هایی را که گرفتم میبینم و زوم میکنم کاملا واضح هستند .
فکر میکنید مشکلی هست ؟
نه دوست عزیز ! گلری آندروید اینطوری میکنه عکسارو ! thumb میسازه ! دلیلش اینه !
نه..
به خاطر اينه كه گالري آندرويد عكس هارو به اندازه ي رزولشن صفحه نمايش تغيير اندازه ميده و كم حجم مي كنه
شما اگه ميخواين عكس هاتونو تا آخرين درجه زوم بكنين از نرم افزار just pictures استفاده كنين
قیمت Galaxy S 8GB در مشهد با گارانتی مایکروتل 554,000 تومان
PersiAndroid عزیز(ببخشید اسمتو نمی دونم) گوشیو خاموش بزن به شارژ
از کی تا حالا امیر سامسونگ می تونه نام تاپیک ادیت کنه؟ :31:
- رئوف :10:
آقا امير اگه نتونه هم اديت كنه از بالا ساپورت ميشه...:46:
اصلا اگه بخواد ميتونه اسم گوشي هاي خود سامسونگ هم عوض كنه:31:
--
نميشه تو حالت روشني بزني؟؟؟
گفتی وقتی فول میشه صفحه روشن می مونه تا صبح گفتم خاموش بزن :46:
ببخشید یک سوال مسخره! اگه این گوشی یک بار بیوفته زمین کارش تمومه؟ :13:
بستگی به ارتفاعش داره.مال من یه بار از 1 متری افتاد ولی چیزیش نشد.نقل قول:
موفق باشید.
سلام دوستان ، منم یکیشو سفارش دادم تا فردا به دستم میرسه !
راستی یه سایتی هم هست کیف های مارک رو براتون سفارش میده ؛ همونایی که توی سایت های خارجی هست !
ولی قیمت ها از 80 به بالا هست :دی !
قاب سفید هم برای فروش هست !
کد:http://gooshi-bazar.com/products/accessories/bag.html
من كه از فاصله 3 متري افتاد رو سراميك هيچيش نشد البته كيس سليكوني هم داشت به نظر من اين گوشي خيلي مقاومه حتي از طرف صفحه نمايش چون يه بارم دقيقا از همونجا ضربه خورد...
درسته كه قاب پشتش خش ميفته اما اصلا دليل نيست كه گوشي ظريفي باشه...
دوستان من امروز ميخواستم كوشيو بكيرم ميداد 500تومن
يه كاركردم بود كه 430تومن قيمت زده بود.
ولي جالب اين بود ميكفت كه كالاكسي 8 رفرش شده دارم 420تومن .
قضيه اين رفرش شده ديكه جيه
تووو بازار هست (مثل پایتخت و علائدین) ولی دور و ور 50 تومن میدن کاملش رو , از نت بخری تا 35 هم میتونی بخری , اونام از سایت اصلی سفارش میدن به اسم تو از امریکا میفرستن میاد دم خونتون , من از سعید گرفتم توو انجمن اندروید ایرانی , خواستی بگو پروفایلش توو اندو ایرانی رو پیداکنم , توو موبایلستان هم هستن کسایی که ZAGG میفروشننقل قول:
امین راه افتادیا :31: ایول :10:نقل قول:
از برنامه ی Alternate Calendar استفاده کنیدنقل قول:
بچه ها یه سوال :
من تو خونه وای فای ندارم و تنظیمان اینترنت همراه اولم را هم برای گوشی گالکسی اسم هنوز وارد نکردم .
ولی نمیدونم این ویجت های you tube و الجزیره از کجا آپدیت میشن و اخبار جدید میزارن ؟
یه چیزه دیگه این بازی modern combat 2 را دیشب نصب کردم و کمی بازی کردم . بعد که اومدم دوباره بازی کنم گفت کانکشن به اینترنت برقرار نمیشه ، صبح که بلند شدم دیدم هم یو نیوب آپدیت شده هم میشه این بازی را انجام داد . فکر میکنید الان از چه طریقی یو تیوب و اینترنتم برقرار شده ؟
HELP ME
يه مشكلي برام بيش اومده . خواهش ميكنم دوستان راهنماييم كنن
تازگيا باطري گوشيم خيلي خيلي سريع خالي ميشه حتي تو حالت استندباي
مثلا شب ساعت 12 كه گوشي رو با شارژ كامل از برق ميكشم ساعت 7 صبح كه بيدار ميشم گوشيم 90% شارژ داره . با task manager همه برنامه ها رو هم ميبندم . wifi رو هم خاموش ميكنم ولي بازم همينه
از رام 2.2 jpjpg استفاده ميكنم
ميخاستم بدونم مشكل نرم افزاريه يا باطريم خراب شده ؟! لطفا راهنماييم كنيد
:18::18::18::18:نقل قول:
خدا شانس بده...
اينترنت صلواتي داري برو حالش رو ببر :27:
________
چه نظر كارشناسي دادم...:21:
مثل اين برنامه هايي هست ازشون سوال هاي شرعي مي پرسن:31:
اینترنت صلواتی چیه حتما EDGE بوده که فعال شده :20: اون بالا یه علامت E میاد همونه...
منم همينجور شده بودم يعني اگه گوشيم 100% هم شارژ داشت تو حالت استند باي تا صبح از بي شارژي خاموش شده بود...نقل قول:
شما از تاسك منيجر قويتر استفاده كن ...
يه سري توصيه ها هست كه واسه بهينه كردن مصرف باتري هست اونار انجام بده-- تو گوگل سرچ بزن
البته اين كار مهمترين كاره كه يه جور رفرش كردن باتريه:
كه اگه زياد به حالت ريكاوري و دانلودينگ رفته باشي و رام عوض كرده باشي خيلي تاثير داره
"وقتی سیستم داخلی با سیستم خارجی هماهنگ نباشد یا هماهنگی خود را از دست دهد از عملیات Refresh استفاده میکنن. در گوشی وقتی شما فلش انجام می دهید این هماهنگی کم کم از بین میرود یعنی هرچه بیشتر فلش کنید بیشتر این هماهنگی از بین می رود و به زبان ساده یعنی وقتی گوشیتون الارم خالی بودن باتری رو میده ممکنه باتری هنوز یک سومش پر باشه ولی چون سیستم داخلی هدایت کنندست گوشی خاموش میشه. و کار Refresh کردن بازگرداندن این هماهنگ است."
با برنامه terminal emulator دستور restart battery رو بده كه واقعا خيلي تاثير داره
تو پست شماره 6 و 10 همين لينك تاپيكي كه پايين دادم در همين مورد توضيح كامل داده..
حتما برو من كه مشكلم حل شد
آموزش بهینه کردن عمر باتری Galaxy S
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از سیمکارت اعتباری استفاده میکنی ببین شارژت کم شده ؟نقل قول:
---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:10 AM ----------
اینا رو امتحان کن :
یانقل قول:
برو به اینجا :
Settings>>Wireless and network>>mobile network
تیک Use packet data رو بردارید !
نقل قول:
شما روی صفحه اصلی 3 ثانیه دستت رو روی پاور نگه دار بعد از اونجا data network mode رو ببین اگه فعاله غیر فعالش کن....