سلامنقل قول:
بله همین الان سفارش بدهید!
بازه زمانی 2 ماه است!
برای استفاده معمولی بد نیست! اما باید هواستون به پنل باشه! سرتون را بچرخونید حجمتون دود میشه میره هوا!
Printable View
سلامنقل قول:
بله همین الان سفارش بدهید!
بازه زمانی 2 ماه است!
برای استفاده معمولی بد نیست! اما باید هواستون به پنل باشه! سرتون را بچرخونید حجمتون دود میشه میره هوا!
واسه من همچین چیزی نداره میشه یه عکس بذارید ببینیم چطوریه؟نقل قول:
دوستان ببخشید من یه سوال داشتم . شرکت هایی مثل شبکیه که سرویس های خودشون رو روی خط مخابرات ارایه میدن ، از همین پنل مخابرات استفاده میکنن یا نه ؟؟؟ ممنون .
نقل قول:
نه.نخریی بهتره.من خریدم ولی هنوز وصل نشده.چقدرم ازم پول گرفتن حالا میگه چون بهاریتانبد فلان.پولمم پس گرفتم
دوستان من هر وقت با قیلتر شکن به سایت Hotfile میرم تا یه چیزی دانلود کنم . نوشته که شما الان در حال دانلود فایل دیگه ای هستید در حالی که من چیزی دانلود نمیکم . مشکل از کجاست ؟؟؟ فکر کنم همینجوری میشه که دایم از شارژمون کم میشه .
گویا دسترسی به این گزارش رو به همه ندادن، دلیلش رو من نمیدونم، هر کس دسترسی داره توی بخش گزارشات الان باید سه تا گزارش ببینه
هر کس میبینه و نظری داره خوشحال میشم بگه
ممنون
از نظر من پنل ibsng خيلي خيلي بهتر از اين پنل هست . پهناي باند ibsng ثانيه اي رفرش ميشه و خيلي امكانات ديگه .نقل قول:
سلام دوستان
از من وارد پنل نمیشه. مال شما هم همینطوره؟ با موزیلا، اینترنت اکسپلورر و کروم امتحان کردم نرفت که نرفت. نه ایرادی میگیره نه چیزی. کاملا اطلاعات رو مینویسم میزنم ورود ولی وارد نمیشه.
به نظرم اگه بشه یه کاری کنن. که اول ماه 1گیگ یا هرچقدر توی حساب باشه بعدش هرچقدر استفاده کردی منفی بشه نه مثبت (مثل بقیه) و بعداز اتمام با زدن یه دکمه یه گیگ اضافه بشه و هزینش روی قبض حساب بشه بهتره. اینطوری آدم به پنل کاری نداره. استفاده میکنه. هروقت اینترنت قطع شد به پنل سرمیزنه
------
تاييد ميشهنقل قول:
سلام مجددنقل قول:
کنترل اف 5 رو زدم و اطلاعاتم رو وارد کردم، خدا رو شکر رفت.
این دو سه روز سرعت خیلی پایین اومده دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
آره باو ! اینترنت پدر سگ همش دیسکانکت میشه ! تازه تو 3 هفته 7 گیگ شارج داشتم ! لول ! قبض این ماهم 65ت ADSL ! بازم لول !نقل قول:
گور پدر اونایی که با شبانه رایگان مخالفن ! مردک های دزد نامرد !
امکان برقراری ارتباط با سرویس دهنده وجود ندارد.
نقل قول:
دیروز اینترنت کشوری اوج کندی و قطع ارتباط رو داشت
اینترنت سرورها هم قطعی وصلی داشت.
من هم دارم آسیا تک بازی می کنم بازی WOW بد هم نیست ولی دیگه بی خیال شدم از اینترنت جهانی !!!!! :5:
نقل قول:
یعنی کلا اینترنت پکیده بود آره من چقدر به مخابرات فوحش دادم:8::8::8:
برای من و یکی از هم محلی ها سرعت وبگردی و دانلود بشدت کم شده ، عوضش اسپید تست سرعتو 1.5 مگ نشون میده . بی پدر و مادرا شیر speedtest رو باز گذاشتن و بقیه رو قطره قطره رد میکنن ، فکر کردن ما هم پشت گوشامون مخملیه .
این که سرعتspeedtest بالاست بخاط اینه که از سرور ایران تست میگیره.
مثلا tebyan.net سریع باز میشه
سلام
ای ول من دارم با سرعت ماورالطبیعه 4 کیلوبیت بر ثانیه دانلود میکنم!
واو ...نقل قول:
چه موهبتی تصیب شما شده ، سرعت من 3 کیلوبیت هست !!!!!!!!
چرا صفحات واسه من بدون ساكس دير لود ميشن ولي با ساكس مثل نور ميره
من میخوام همین 2030 رو بگیرم ولی میگه "منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد."
توی قسمت
"راهنمای وارد کردن شمارهبرای امکان سنجی، شماره تلفن خود را همانند قالب نمایش داده شده زیر وارد کنید. در سمت چپ پیش شماره تعریف شده است. برای جا های خالی که با رنگ سبز مشخص شده اند، شماره وارد کنید."
هم که میزنم شمارمون نیست
اگه ثبت نام کنم وقتی که منبع آزاد داشت خبرم میکنه یا نه؟؟؟؟
اول شماره 03117651
شما نبايد اون صفر اول پيش شماره رو بزنيد شما بدون صفر وارد كن ببين همين خطا رو ميدهنقل قول:
ممنون دوست عزیز جواب دادی آره بازم خطا میده!!!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز توی مرکز شما پورت خالی وجود داره
باید صبر کنید تا خالی بشه
نقل قول:
اینترنت به معنای واقعی پکید
سرعت در حد لاک پشت...
واقعا که دیگه افتضاح شده
یه صفحه هم نیم ساعت طول میکشه باز بشه !!!!!
دیو (اینترنت جهانی) چو بیرون رود فرشته( اینترنت ملی) در آید ;)
نقل قول:
بازم خوبه باز میشه
امروز که خوبه این چند روز اخیر سرعت واقعا افتضاح بود پینگ هم بدتر از اون که البته مشخصه برایه چیه !
اگه وجود داره چرا باید صبر کنم تا خالی بشه؟؟؟؟!!!:31::46::biggrin:نقل قول:
عذر میخوام منظورم "نداره" بود ، اشتباه تایپینقل قول:
چک کردم تو سیستم براتون، پورت خالی موجود نیست
سلام جناب adsltce عزیز
آقا قبل از 21 بهمن پینگ ما روی 150 بود تقریبا و سرعت خوب بود و مشکلی نداشتیم
چرا الان با اینکه مسائل سیاسی تموم شده هنوز این مشکل وجود داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما تو شرکتمون از شبکیه استفاده میکنیم اونها هم تا دو روز پیش پینگشون مشکل دار بود ولی نه در این حد تازه باز هم با سرعت 250 دانلود میشد بکنی و فقط تو پیج باز کردن مشکل داشتیم
این مشکلات کی قراره حل بشه؟
ممنون
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
سلام جناب adsltce عزیز
آقا قبل از 21 بهمن پینگ ما روی 150 بود تقریبا و سرعت خوب بود و مشکلی نداشتیم
چرا الان با اینکه مسائل سیاسی تموم شده هنوز این مشکل وجود داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما تو شرکتمون از شبکیه استفاده میکنیم اونها هم تا دو روز پیش پینگشون مشکل دار بود ولی نه در این حد تازه باز هم با سرعت 250 دانلود میشد بکنی و فقط تو پیج باز کردن مشکل داشتیم
این مشکلات کی قراره حل بشه؟
ممنون
میبینی سرعت اینترنت اینقدر پایینه و اینقدر تو ارسال این مطلب طول کشید که دو تا پست پشت سر هم زد ولی خوب ادقام شد
اینم سومیش حالا اگه نشه چهارتا
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
میبینی سرعت اینترنت اینقدر پایینه و اینقدر تو ارسال این مطلب طول کشید که دو تا پست پشت سر هم زد ولی خوب ادقام شد
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
نقل قول:
کل دنیا وضعیت اقتصادیش ریخته به هم مملکت ما وضعیت اینترنتش.ولی رفیق این بحث سیاسی زیاد به افت سرعت کار نداره نگران نباش.اینا بیدی نیستن با این بادا بلرزن.موقع اغتشاشات هم واسه یه مدت کمی نت رو خوابوندن
سلام
یه سوال
توی چه تاریخی 2 گیگ شارژ اضافه میشه؟
یعنی دوره کی تموم میشه؟
سرعت دالود من 3 کیلو هست کسی میدونه مشکل فقط از مخابراته یا بقیه سرویس دهنده ها هم همینطورن؟