آقا سعید مارا دریابببببببب
Printable View
آقا سعید مارا دریابببببببب
بستگی داره چکار میخوای بکنی، هر مدلی که کارت رو راه میندازهنقل قول:
من واسم پولش زیاد مهم نبود و میخواستم تو اپارتمانمون به یه واحد دیگه هم اینترنت بدم 615 گرفتم شما می تونی
مدل 600 یا 601 رو بگیری هم ارزون تره و هم کارت رو راه می ندازه. (البته اینها که گفتم روتر وایرلس هستند)
اخرش نفهمیدم تو مودم وایرلس می خوای یا روتر وایرلس؟؟؟
اگه نمایندگیه خوب ازش بگیر اگه نیست قبلش تمام اطلاعات لازم رو از سایت D-link بگیر و با اگاهی بخرنقل قول:
از زیرزمین پایتخت هم می تونی بگیری
من قبلا مودم وایرلس zyxel هم داشتم کارش خوبه. ولی TP-link شنیدم بعد از مدتی انتنش ضغیف می شهنقل قول:
پ.ن: دوست من اگه می خوای سریع پاسخ بگیری باید سوالت رو جای درست بپرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز آرش از بهترین دوستامه اینجا و هردو باهم تو یه هفته از یه جا لپ تاپ خریدیمنقل قول:
پس به دانشش اعتماد کن
آقا من نمیدونم فرق روتر با مودم چیه؟
یه سواله خیلی مهم هم دارم اینه که فرق LLA,LPA,ZPA چیه؟من که گیج شدم،کدوم بهتره؟دوباره رفتم پایتخت میگه ال ال ای نداره و ال پی ای داره؟
روتر ینی اینکه در اصل ابن طرفه مودمتون یک شبکه تشکیل میده که از طریفه مودم میتونید از ایننرنت استفاده کنید . .
ابن ها هم که میکید تا جابی که شنیدم فرفشون ففط به جایی هست که ارسال میشن امربکا شمالی جنوبی یا ارویا . .
روتر ینی اینکه در اصل ابن طرفه مودمتون یک شبکه تشکیل میده که از طریفه مودم میتونید از ایننرنت استفاده کنید . .
ابن ها هم که میکید تا جابی که شنیدم فرفشون ففط به جایی هست که ارسال میشن امربکا شمالی جنوبی یا اروبا . .
دوستان ویندوز رو از طریق boot camp نصب کنی چطوریاست ؟ خوب و راحت اجرا میشه؟
روتر فقط اجازه میده که چند نفر بطور همزمان از اینترنت استفاده کنندنقل قول:
ولی مودم از اسمش مشخصه که مودم واسه وصل شدن به اینترنت داره
شما بگو از چه اینترنتی استفاده می کنی تا بگم کدومش رو باید بگیری؟
این ها مشخص کننده اینه که محصولات اپل برای چه کشوری یا چه منطقه ای بهینه شدننقل قول:
مثلا ممکنه ارایشش کیبورد هاشون با توجه به زبان اون منطقه عوض بشه
شما باید LLA یا ZLA رو بگیرید که مربوط به خود امریکاست
بدون هیچ مشکلی و به راحتی نصب میشه و اصلا کارش هم همینهنقل قول:
سلام کی میدونه لپتاپ مک بوک پرو 723 با لاین وارد ایران شده یا نه ؟ کسی هست که تو بازار دیده باشه منظورم تو پایتخت اگه اومده قیمتش فرق میکنه با قبلیا یا نه لطف کنید جواب بدید در ضمن دقت کنید من با سیستم عامل لاین lion رو میگم تو ایران خودشم مکبوک پرو 723 ؟؟ اگه کسی اطلاعی داره لطفا زودتر جواب بده
فکر نکنم
ولی ارزشش منتظر بودن هم نداره
چون مثل ویندوز نیست که واسه اورجینالش باید پول بدی
لایون همیشه اورجینال هست چه بخریش چه مجانی دانلودش کنی
دوستان من میخوام برم 700 بگیرم فقط از کجا بگیرم به چیز هایی توجه کنم که تو پاچم نره الماس پایتخت خوبه ؟ تو سایتش 700 رو زده 1600 چاره هم 1570 با گارانتیه شاب سان و بدون گارانتی 1550 به نظرتون کودوم بهتره نفش هم 1700 که اصلا از نقش نمیخوام بگیرم و اینکه پلمپش جه جوریه عکسی کسی نداره و ریفر هم که داره دیگه درسته که اونم نمیشه نشخیص داد راستی lla بگیرم بهتره یا فرقی نمیکنه اگه مغازه خاصی مد نطرتون هست بگید و یه اینکه از کجا میتونم کاور کیبورد و قاب محافط بگیرم برای 13 اینچ ؟
و اینکه وقتی روشن میشه باید wellcome بگه برای بار اول درسته ؟ چیزیه دیگه ای نیست ؟
اول تکلیف خودت رو روشن کن که میخوای با گارنتی بگیری یا نهنقل قول:
اگه گارانتی میخوای بهتره از جایی بگیری که خدمات پس از فروشش هم تضمین شده باشه مثل نقش و الماس
نه جای دیگه.
اگه بدون گارانتی می خوای از هرجا خواستی بگیر ولی با چشم باز
بعضی وقت ها الماس و نقش حاضرن بدون گارانتی بدن بهتر حضوری در این مورد باهاشون صحبت کنی
و قیمتشون رو بگیری
بهتره از یو*تیو*ب فیلم های مربوط به باز کردن مدل دستگاهت رو نگاه کنی از همه چیز گویا تر هست
پارت نامبر دستگاه ت هم باید LLA باشه.
اول و آخرش هم به خدا توکل کن.
مبارک باشه
دوست عزیز راستش نمیدونم با گارانتی الماس فکر کنم خوب باشه باید زنگ بزنم فیمت دقیق ازش بگیرم انباکسینگ هم گرفتم ممنون از بقیه توضیحاتت داداش :46:نقل قول:
سلام آقا برای نصب ویندوز 7 روی مک 721 بگم فروشنده نصب کنه؟یا خودم نصب کنم؟در ضمن ویندوز اورجینال هم داریم؟اگر هست از کجا تهیه کنم؟ و بهتره اورجینال نصب کنم؟
نصبش هیچ کاری نداره، ارزش نداره کلی پول بدی که واست نصب کنننقل قول:
ویندوز اوریجینال داریم اما یا باید حدود 150 پول بدی یا خودت کرکش کنی
اگه بخوای بخری تو بازار هست که مخصوص حوزه ی خلیج فارس ساخته شده که ارزون تره و سریال اصلی داره که بشه رجیسترش کرد
اگرم ویندوز اصلی کرک نشده بی سریال می خوای تو تورنت با حجم 3.5 گیگ واسه دانلود هست که 100 البته ویندوز اصلی بگیری بهتره چون جز یه کرکی که من دیدم اکثر ویندوزهای کرک شده با اپل مشکل دارن و وقت بوت 40 ثانیه همون اول گیر می کنن
سلام به همه
تا 1500 ( یه کم اینور اونور ) بهترین مدل مک بوک پرو واسه وب گردی ، فیلم دیدن و روشن گذاشتن لپ تاپ واسه دانلود شبانه و کاربردهای دانشجویی ( کار با آفیس و اینها) چه پیشنهادی دارید؟
خودم نظرم رو MC700 ولی مدل دیگه ای تو این رنج هست مک بوک پرو؟
سلام خدمت دوستای گل
آقا بالاخره ما هم مک 721 خریدیم از الماس رایانه ط 2 البته بدون گارانتی 2190
نرم افزار چیزی برام نصب نکرد تا فردا میخام ویندوز 7 بریزم
لطفا در مورد رجیستر کردن بگید ؟توی سایت اپل پیدا نکردم قسمت ساپورت
فقط تاریخ تولید لپ تاپ کجا زده؟میخام ببینم سندی بریج هست؟و اینکه معقول هست ویندوز اورجینال بخرم؟
ازم میپرسه چه نرم افزار هایی بریزم که من نمیدونم مک چی داره؟شما بگید لطفا
و در آخر اینکه برای اینترنت wi-fi کاربری خانگی اخر مودم خوبه یا روتر؟
721 سندی بریج هست دیگه باید عدد cpu 4 رقمی باشهنقل قول:
آقا من سریال نامبر لیبل روی جعبه ام با سریال نامبر پشت لپ تاپم یکیه،لطفا بگیذ رجیستر کردن چی جوریه؟من سایت اپل میرم وقتی سریال میزنم میگه معتبر نیست؟چی کار کنم مطمئن شوم؟؟
در ضمن برای نصب ویندوز 7 من باید 32 بیتی یا 64 بیتی نصب کنم؟(مک 721)
مبارکه :46:نقل قول:
قبلا هم گفته شد که اصلا نباید ریجیستر کنینقل قول:
اینجا چک کن بهت میگهنقل قول:
کد:http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html
نمی دونم، مگه حالا روی کامپیوتر خونتون ویندوز اورجینال نصب کردی؟نقل قول:
دلبخواهی که نیست،نقل قول:
بستگی داره از چه نوع اینترنتی داری استفاده می کنی وایرلس یا ADSL؟
سلام اینترنتم wi fi
میخواهم بشه با موبایل و لپ تاپ وصل شد.
این سایتی که فرمودید رفتم سریال رو وارد کرد مشخصات کلی دستگاه گفت پس حله؟
سلامنقل قول:
یعنی الان تو خونه مودم بی سیم داری؟ خب همین الان بی هیچ وسیله ی اضافه ای می تونی با لپ تاپت بپری تو اینترنت
ویندوز 64 بیتی خیلی بهتره چون حداکثر توانایی سیستمت رو به کار می گیره
حل بود از اول، برو حالشو ببر
بعنی یه انتن رو پشت بون داری که امواج رو می گیره و با کابل میرسونه به pc، پس باید روتر بگیری.نقل قول:
معمولا خود isp که ازش اینترنت می گیری هم باید داشته باشه، بهتره ازشون بپرسی که از چه مدل روتر و به چه قیمتی استفاده می کنند
سلام دوستان. یکی از اقوام قصد خرید لپ تاپ اپل داره. یه اشتباهی کردم محصولات اپل رو بهش نشون دادم اونم مثل این بچه کوچیکا پاشو کرده تو 1 کفش که من اپل میخوام. هرچی از مشکلاتش گفتم قبول نکرد
حالا میخوام ببینم تا 1.800 چی میتونه بگیره از اپل. سایز حداکثر 15 اینچ. کار خاصی هم با لپتاپ انجام نمیده در حد اینترنت و غیره
مرسی
مشکل ؟؟ از کی تا حالا مشکل پیدا کرده ما نفهمیدیمنقل قول:
سلام
دوستان من چند وقته می خوام لپتاپمو عوض کنم (کهنه شده و جواب گو نیست!) ولی بسن اپل و ویندوز دار ها موندم!!!
ببینید من یه کاربر حرفه ای ویندوز هستم، شاید 10 برابر یوزر های معمولی نرم افزار دارم (حالا متفرقه یا تخصصی!) و دوری از همه ی این ها در مک برام خیلی سخته!
برادرم 3ماهه غول بازار ویندوز دار هارو خریده ولی واقعا اصلا ارزش نداره، یعنی یه کم از مال من بهتره! D:
من بیشتر کار سنگینم با نرم افزار فتوشاپه و معمول فایل های گرافیکیم از 1گیگابایت حجم بیشتری دارند و حدااقل 4گیگ رم روی ویندوز لازم دارم!
بودجم حدود 1.5 میلیون بیشتر نیست!
گمونم توی این رنج فقط MC700 باشه!
بازی نمیکنم، و فقط کاربر نرم افزار (اما زیاد و سنگین!) هستم!
میشه راهنمایی کنید که:
چه مدلی الان بهتره بخرم؟ (با توجه به بودجم و شدیدا کاری که میخوام بکنم!)
بازار قیمتش چطوره، اگه بالاست، میتونم 2 ماهی هم صبر کنم!
مدل های جدید اپل کی وارد بازار میشن؟
ارزش دار بخاطر مدل های جدید صبر کنم؟ (یعنی قیمت اینایی که تو بازاره کم میشه یا خودشون مثلا خیلی بالا نیستن و..)
کلا با کارایی که میکنم ویندوز بهتره با اپل؟
اگه بودجم کمه، شما بازم پیشنهادتونو با بهترین نیاز من بدید، من بودجمو شاید تونستم افزایش بدم.
بی نهایت تشکر
سخت نگیر برادر. همین که نرم افزارای ویندوز توی سطل آشغال هم پیدا میشه ولی نرم افزارای اپل رو باید از تو گاوصندوق پیدا کرد میشه مشکل دیگه.نقل قول:
مشکل ؟؟ از کی تا حالا مشکل پیدا کرده ما نفهمیدیم
شما راهنمایی کن این برا منو تو مشکل نیست برا کسی که با ویندوز به زور کار میکنه مشکله اونم چه مشکلی:دی
سلامنقل قول:
با حدود 1900 می شه 724 خرید اما اگه 15 اینچ می خوای حداقل باید 2200 بدی
سلامنقل قول:
منم دقیقا مشکل شمارو داشتم
اما وقتی لپ تاپ اپل می خری صرفا این نیست که فقط باید با مک کار کنی و می شه با یه ویندوز 64 بیتی در کنارش از 4 گیگ رمش استفاده کنی
پیشنهاد من اینه که با حدود 1900 مدل 724 رو بخری و با ویندوزش کار کنی تا کم کم رنج نرم افزاری مک گسترده تر بشه
مدل بعدی زودتر از 6 ماه دیگه نمیاد و وقتی هم که بیاد تا 4 ماه قیمت هاش بدجور بالاست و ارزش صبر کردن نداره
قیمت فعلی دیگه از اینی که هست پایین تر نمیاد و تا چند وقت دیگه که تو بازار نایاب بشه بالاتر هم می ره
باهات موافقم بدجورنقل قول:
اما کنارش ویندوز نصب می کنی و مشکلی نیست دیگه
چاکریم سعید خان. این 724 چند اینچه؟
سلام دوستان.یه کمک فوری میخواستم.
من از Apple MacBook Pro MC723 خوشم اومده ولی تا حالا با مک کار نکردم.می خواستم یه توصیفی ازش کنید واینکه برنامه ها و بازی های ویندوز سون رو میشه روش نصب کرد یا باید روش سون ریخت.
من بین این مدل و asus lamborgini VX7 که دقیقا یه قیمتند ولی رو اسوز گرافیک nVIDIA Gforce GTX460M 3GB!! نصبه گیر کردم.خواهش می کنم که یه دید واضح از اپل به من بدهید.
تشکر فراوان
نقل قول:
دوست عزیز
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید و از زدن پست های متعدد خوداری کنید و برای دریافت جواب صبر داشته باشید.
با تشکر
یک سوال . .
اکه میدونید مننظرم . .
فسمت بایین سمته راست تو دل برو جی هست ؟؟ . .
---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
شما از اون فسمت صدایی نمیشنوید ؟؟ . .
کاهی . .
مخصوصا موفع باز کردن صفحه وب . .
پیشنهاد من اینه که با حدود 1900 مدل 724 رو بخری
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
ارش فیمت رو کم نکفتی . .
اونجا جای هارد هست، نگران نباشنقل قول:
تشکر . .نقل قول:
برا همه یک صدای ریز اون بخش داره ؟؟ . .
سلام
دوستان نظرتون در مورد asus ،مدل n43jm چیه؟
سلام
آقا سوالاتمون درباره استفاده از مک کجا بپرسیم چون اینجا برای خرید هست مزاحم نباشیم
سوال اول اینکه میخوام حروف فارسی را روی صفحه کیبورد مک داشته باشم چی کارکنم؟ یکی از مغازه دارها یه محافظ پلاستیکی که حروف فارسی داشت پیشنهاد کرد که چون فن مک زیر کیبورد هست نگرفتم؟به نظرتون خوبه؟
یا از این چسبی ها بگیرم؟
دوم اینکه برای تایپ فارسی میانبر چیه؟
سوم اینکه آیا خود مک مودم داره؟برای وصل اینترنت چی کار کنم؟الان اینترنت wi fi دارم که یک کابل داره که زدم به کیسم آیا با همون میشه وصل میشد؟
سلامنقل قول:
کاورها بین حروف منفذ دارن و هوا رو رد می کنن
خودش مودم داره، الان بیار همون کابل رو به لپ تاپت وصل کن و نوع کانکشن مک رو به کابل تغییر بده اگه به اینترنت وصل شدی یه هاب شبکه با قیمت حدود 20 تومان بخر
کسی نظری نداره؟نقل قول:
اینجا تاپیکه ایسوس نیست که نظری داشته باشیمنقل قول: