الان پینگ معمولیه اما سایت ها رو خیلی دیر باز میکنه.
Printable View
الان پینگ معمولیه اما سایت ها رو خیلی دیر باز میکنه.
من نمیدونم همیشه تو speedtes سرعتو 0.11 Mbps نشون میده ولی سرعت دانلودم همیشه 140 هستش
1 مگ دارم و راضیم ولی نمیدونم چرا تو اسپید تست اینجوری نشون میده...
به نظر من بیشتر موقع ها خوب جواب نمیدهنقل قول:
از سرورهای خوب تست بگیرید مثلاً:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند تا سوال دارم که ممنون میشم اونهایی که سرویس مبین نت دارن و تجربش رو هم دارن جواب بدن.
-مبین نت ایا فقط 128 میده یا بالاتر هم بدون مشکل میده؟
-سرعت دانلود 128 چقدر هست؟
-تعرفه ها در چه حدودهایی هست؟
دوست عزيز 128 بالاتر همه جا ميده فقط بايد نامه داشته باشي. ولي مبين نت با كارت دانشجوئي هم ميده كه الان تو هر خونه اي دانشجو داره ديگه. يا يه نامه سربرگ دار متفرقه درست كن مثلا مشاور امكلاك يا كس داري 2 خط بنويسه مهر و امضاء سريع ميدن فرماليته هست.نقل قول:
2- سرعتش قانونا بايد روي 16 باشه ولي بستگي به منطقه داره ولي مبين نت جديدا وضعيت خوبي نداره و اكثرا ازش ناراضي هستن. همين تاپيك رو هم بخوني ميفهمي.
3- تعرفه ها هم در سايتش موجود هست mobinnet.ir بخش تعرفه ها زده.
موفق باشي
این پرداخت اینترنتی چرا اینقدر دردسر داره ...
دیشب من چند ساعت زودتر از اینکه طرحم تموم بشه پول را پرداخت کردم الان که اومده بودم دیدم هنوز طرحم تمدید نشده!
تماس گرفتم طرف پسوردمم گرفت ! بعد فعال شد ...
این پسورد را میشه عوضش کرد ؟
سلام به همه.
کیفیت سرویساش چجوریه؟
خیلی قطی داره؟
در کل نظرتتون چیه؟
کسی اینجا 512 داره که بگه سرعت دانلودش چه قدره؟
عالیه !نقل قول:
من 2ماهه دارم 1بارم قطعی نداشتم
پستهای فبلی منو ببین ! عکس از دانلو گذاشتم ! 512 !
من هر روز قطعی دارم. کیفیتش هم افتضاحه. یک صفحه به زور باز میکنه.نقل قول:
منم قطعی زیاد دارم، قبول نداری؟ زنگ بزن مبین نت بپرس ببین دیشب و پریشب یه نمونش، 2 ساعت قطع شد که هیچ امروزم دوبار وسط روز قطع شد. کیفیتم کاملا شانسیه. در کل هم نظرم اینه که نگیری بهتر از دردسرشه. سرعت دانلود 512 هم 67-8 هست البته نه از لینک مستقیمنقل قول:
شما مثل اینکه اومدین فقط بزنید تو سر مبین نت :دینقل قول:
خوب اگه اینقدر ناراضی هستید و نمیتونید استفاده کنید ! چرا وقتتون رو میزارید همش مییاید تو فروم و نظر بد میدید :دی
25 ساعته قطعه.. بعد زنگ میزنم یارو میگه اشکال از خودتونه :|||
نوبره به خدا با این پشتیبانی!!:41:
شمام مثل اینکه یا پدر و یا مادرتون با یکی از مدیرای مبین نت نزدیکی و ارتباط خاصی دارند که ما هر موقع نظر میدیم اینچنین جانب مبین نتو میگیرید. میشه شما فقط نظر خودتو راجب به منطقتون و کیفیت سرویس خودتون بدید؟؟ به تو چه ربطی داره که من نظرم در مورد مبین نت چیه؟؟دوما اگر شرکت دیگه ای بهم adsl میداد از خدام بود که برم، پارس آنلاین و صبا نت برای مرکز مخابراتی پاسداران پورت خالی ندارن و سوما شاتل بهم میداد ولی خطمون مشکل داشت حالا یک خط خریدم و قراره که مخابرات بیاد برای کابل کشی و ..نقل قول:
میام اینجا میگم بده چون اعصابمو، وقتمو و .. رو ازم گرفته پس منم میام به 4 نفر دیگه که میخوان تازه سرویس تهیه کنند میگم که چه شرکت آشغالی هست! مشکلات شبکه که مدام دارند، جمعه هارو هم که با نامردی و پررویی هر چه تمام به اسم زیاد شدن کاربر و کم آوردن پهنای باند ساعت رایگانشو تا تونستند کم کردند! اول یکاری کردن مردم انقدر شاکی بشن بعدش از شاکی شدن کاربرا سو استفاده کردند و گفتند که اگر جمعه هارو رایگانشو برداریم مشکل افت سرعت حل میشه و ..!!
درسته نمیتونم زنگ بزنم به مبین نت و پشتیبانیش حقمو بگیرم ولی اینجا که دیگه میتونم حرفمو بزنم تا یکی دیگه مثل ما نره تو پاچش که!!
80 درصد بچه های اینجا میگن بده ، شما یک نفر این وسط فقط داری با نظرات بچه ها این قدر بشدت مقابله میکنی؟ آدم عاقل از 5 صفحه قبل تا الان رو بخونه میفهمه مبین نت چیه) جدا دارم شک میکنم. نکنه بهت اینترنت مفتی دادن بیای اینجا تعریف کنی و 4 تا عکس نشون بدی و به به و چه چه کنی!؟
در آخر من نه پدر کشتگی با مبین نت دارم و نه طرفداری بیخودی میکنم. شما زحمت بده به خودت چندتا پست قبلی منو بخون من تست اسپید گذاشتم و گفتم که 2 روزی هست مبین نت خوب شده ولی خودتونم میدونی خوب بودن مبین نت نهایتا به یکی دوهفته محدود میشه.
دیروز و پریروز شمال تهران روزی 2 ساعت قطع شد و من موقع انجام یک انتقال وجه اینترنتی که بسیار عجله ای بود کارم برام این مشکل پیش اومد و به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفتند که شمال تهران اختلال داره، 2 ساعت دیگه درست میشه ولی شاید! بهتون قول نمیدم!!!!!! آخه یعنی چی؟ یکی شاید یک کار واجب داره و مبین نت به این سادگی فقط میگه شبکه اختلال داره. من بخاطر این مشکل مبین نت یکی از دوستانم بشدت از دستم دلخور شد و فکر کرد که دارم سرکارش میزارم( برای واریز پول) !
این اختلال در شبکه یعنی چی من که نفهمیدم :31:
در ضمن اون مشترکای قدیمی بگن برای تمدید طرح از چه روشی راحتتره ؟
ما توی شرکت اینترنت 1مگ داریـــم .... واقعا افتضــــاحـــه!
ینی تو شلنگ شنا میــکردیم .... بهتر از این 630 تومنی بود که دادیم بابت یکسال اینترنت :41:
دوستانی که میـــخوان مبیــن نت بخــرن .... به هــیــچ عنوان حماقت نکنن!
آقا کاملا حرفاتون تایید میشهنقل قول:
اکثریت توی این تاپیک دارن به بد بودن مبین نت رای میدن
منم که میخواستم بگیرم پشیمون شدم
ایرانسلی ها راضی ترند
شما نظر خودتون رو بدین
کاری هم به بقیه نداشته باشید:11:
مبین نت تعطیل
دوستان شما هم با v-p-n مشکل دارید؟
منم در تایید اکثریت دوستان با قاطعیت میگم که مبین نت نگیرید. تا به حال توی عمرم اینترنت به این بی کیفیتی ندیدم . اینجوریه بهتون بگم که امکان نداره در طول یک 24 ساعت بدون اختلال باشه. یعنی اگر فکر کردید که با گرفتن مبین نت از شر دایال آپ راحت میشید خیال خوش کردید. بدون اغراق بگم که حتی دایال آپ هم انقدر افت کیفیت نداشت. الان من با مبین حتی یاهو مسنجرم وصل نمیشه چیزی که در دایال آپ هم اتفاق نمیفتاد. الان در اکثر مواقع نمیتونم فایلی ایمیل کنم. شیلترشکن و چیز پی ان گاهی وصله گاهی قطعه. صفحه ها به زور باز میشند. گاهی برای وصل شدن به شبکه باید نیم ساعت صبر کنم. گاهی با اینکه وصله ولی ترافیک صفر میشه. و توجه داشته باشید که مشکلات ذکر شده هر روز اتفاق میفته( یعنی در هر روز بلاخره یکی از این مشکلات رو خواهید داشت) دوستانی هم هستن که از سرویسشون راضی اند ولی باید قبول کنند که استثنا هستن و وضع کلی مبین واقعا آشفته است. شرکتی که هیچ پیشرفتی در روند خدمات رسانی اش دیده نمیشه.
من که خیلی راضیم
من دقیقا 3 هفته س مشکل دارم! سرعت افتضاحه، پینگ هم میگیرم، بده...نقل قول:
نمیدونم چرا اینطوریه! ولی یه دو روز مودم رو برده بودم کیش و استفاده میکردم، اونجا اینطوری نبود...
سلام دوستان من تازه امروز اشتراک مبین نت گرفتم با سرعت 1 مگ ولی سرعتش افتضاحه دانلود با سرعت 10 کیلو انجام میشه و چراغ آنتن مودم هم 2 تاش روشنه به پشتیبانی هم زنگ می زنم هر کدومشون یه چیزی می گن اصلا سر در نیاوردم جریان چیه؟ هی میگن شما سیگنالتون ضعیفه به نظرتون با مودم outdoor مشکل حل می شه ؟ اگه حل نشد میشه پس داد پولمونو بگیریم ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید
مبین نت براش مهم نیست که شما کیفیت دارین یا نه. چون مردمانی داریم جاهل و نادان و هیچ اعتراضی هم نمیکنن و همیشه به همه چی تن میدهند. تمام سیساستمدارا هم در هر زمینه ای این رو میدونن و با وعده و وعید محصولات خود را به فروش میرسانند. اگر کسانی که واقعا این همه مشکل دارن همه دست به دست هم میدادن و 1 ماه سرویس نمیخریدن مبین نت به گه خورد میفتاد یا هر شرکت دیگه ای که به این صورت هست. همه اینها هر چقدر هم که دزد باشن باز هم به شرف ایرانسل حداقل دزدی هم میکنه درست دزدی میکنه و شرایط متوسطی رو به کاربراش ارائه داده. یه سری شرایط رو هم باید قبول کنیم دست شرکت ارائه دهنده نیست دست نظام هست و از حیطه اینها خارج هست.
بله. بعضی وقتها قطعش میکنند یا سرعتش خیلی کم میشه. البته اینجور چیز ها به منطقه یا شهر هم بستگی داره( چون هم زمان یک عده مشکل دارند و یک عده نه). مثلاً بعضی ها با یاهو مسنجر مشکل دارند اما یک عده دیگه ندارند.نقل قول:
سلام
بچه ها من توی ساعات رایگان امروز جمعه هرچی دانلود کردم مشکل دار شده مثلا چند تا کتاب pdf دانلود کردم بعضی صفحه نیست یا عکس ها نشون نمی ده ولی دیروز هر چی دانلود کردم درست بودن می خواستم ببینم مشکل ماله ترافیک این ساعات است یا از جایه دیگه
می خواستم بپرسم این عکس های مناطق تحت پوشش آپدیت میشه یا از اول مونده همینا؟
قم- شهرک قدس. می خواستم ببینم پشتیبانی میشه یا نه.
نقل قول:
دوست عزیز مشکل دار بودن فایل دانلودی اگر با دانلود منیجر گرفته شده باشه بعیده که به ارتباط شما ربط داشته باشه. با دانلود منیجر همیشه فایل به صورت کامل دانلود میشه مگر اینکه در بین دانلود اروری بده
ممنوننقل قول:
با دانلود منیجر گرفتم هیچ اروری هم نداد ولی دیروز هر چی توی ساعات عادی گرفتم کاملا سالم بودن ولی امروز توی ساعات رایگان تقریبا همه ی فایل ها یه مشکلی داشت قبلا هم گاهی این مشکل داشتم :41:
از دیشب تا حالا 7 باز اینترنت من دقیقا قطع شده آخرین بار همین 5 دقیقه پیش بود. برای شمام این مشکل بود؟ البته چند روز پیش پشتیبانیش میگفت که شمال و شمال شرق تهران مشکل داریم.
با این که میزان نارضایتی دوستان وحشتناک هست، به دلایلی مجبورم علاوه بر ADSLی که تو خونه هست یه وایمکس هم بگیرم، در نتیجه قطعی و پینگش برام خیلی مهم نیست.
حالا سوال:
مودمو می فروشن یا کرایه می دن؟ یعنی من اگه یه ماه بعد خوشم نیومدو خواستم کنسل کنم مودمو پس میگیرن یا میمونه رو دستم؟
حتما باید اینترنتی ثبت نام کنمو صبر کنم خودشون بیان یا مرکز فروشی چیزی داره که خودم برم قرارداد ببندمو مودمو بگیرم؟
مودم امانی نمیدن باید به قیمت گزاف بخری
1. مودم را می فروشند و در وایمکس مودم کرایه ای عرضه نمی شود.نقل قول:
2. خیر. مودم پس نمیگیرن.
3. می تونید به این آدرس مراجعه و به نزدیکترین نمایندگی مراجعه کنید:
کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=5&ContentID=54
من نمیدونم چرا ولی تا الآن یک بارم قطعی نداشتم و خیلی راضیم (تهران)
تو ساعت رایگان هر شب بیشتر از 2 گیگ دانلود می کنم ( متوسط سرعتم شب ها 120 هستش)
غیر ساعت رایگان هم بین 130 تا 140 هستش
برادرک هم تو زنجان دانشجو هستش اونجا هم 1 مگ گرفته سرعتش حتی از تهران هم بیشتره
ولی در هر صورت من تو تهران ازش راضیم
شانسیه دیگه. منطقه با منطقه فرق داره. البته اخیرا حالا غیر از اینکه مشکل قطعی زیاد داره ولی مشکل پهنای باندشو حل کردند تا ببینیم که تا کی مشکل پهنای باند نداریم. بیشتر مشکل ماها مسئله دانلود از یک کانکشن هست نه دانلود منیجر.نقل قول:
راستی خبری از تعرفه پاییزشون نیست.
آره واقعا شانسیه میتونین یه سر به وبلاگ مبین نت بزنین ببینید چقدر ناراضی زیادهنقل قول:
برای من خیلی بهتر شده
الان از ساعت 9 چند ساعته قطع و وصلی دارم ، تا چند دقیقه پیش که دوباره قطع شد تماس گرفتم طرف میگه سیگنالتون ضعیفه باید یه کاری کنید RSSI را برسونید به 50 !
میگم من چطوری برسونم الان روی 76 هست همیشه هم همینطور بوده مشکلی نداشتم میگه نه شما لب مرز هستید و با هر نویزی مشکل پیش میاد ... اشکال از سیگنالتونه ... BTS هم چک کرد فقط 22 یوزر آنلاین داشت ...
بهتره اصلا با پشتیبانی تماس نگیریم چون فقط میگن مودم را جابجا کن همین :31:
آقا پسرخاله ما كه پروژه هاي مخابرات رو انجام ميدن گفت كه مبين نت براي مخابراته. گفت يكي ميگفت ميخوام ايرانسل بگيرم گفت چرا ايرانسل مبين نت بگير كه براي خودمون هست. اينا همش براي يجاست ديگه سپاه. جايي كه براي اينا هست سرويس خوب نميدن فن آوا هم همينطوره همش قطعي داشت و نداگستر با اون عظمت و ......
یک مقام مسئول در سازمان تنظیم مقررات گفت: کاربران سرویسهای ارتباطی با مراجعه به سایت سازمان می توانند از اپراتورهای ارائه دهنده خدمات شکایت کنند. همچنین می توانند با منطقه و یا حوزه این سازمان تماس گرفته و یا شکایت خود را به صورت مکتوب فکس کنند.
علیرضا اصغریان در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد مکانیزم دریافت و درخواست شکایت مردم از اپراتورهای فناوری اطلاعات و ارتباطات اظهار داشت: شکایت حتی یک کاربر سرویس های فناوری اطلاعات می تواند پروانه اپراتورهای ارائه دهنده این خدمات را با مشکل تعلیق یا اخطار مواجه کند.
مدیرکل نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به کاربران سرویس های فناوری اطلاعات پیشنهاد کرد که ابتدا شکایت خود از سرویس موردنظر را به اپراتورهای مربوطه ارائه کنند و درصورت عدم پاسخگویی مناسب مراتب را با رگولاتوری در میان بگذارند.
اصغریان تصریح کرد: 90 درصد اعتراضات مشتریان از سرویس های فناوری اطلاعات زمانی که به اپراتور مراجعه می کنند حل می شود و تنها 10 درصد این شکایات نیاز به پیگیری رگولاتوری دارد.
این مقام مسئول در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه در صورتی که شکایات کاربران از ارائه دهندگان سرویس های فناوری اطلاعات و ارتباطات از طریق سالنهای مانیتورینگ امکان پذیر باشد در همان زمان رسیدگی شده و به اپراتور مربوطه ارجاع می شود ادامه داد: در این مواقع اپراتور موظف خواهد بود حق و حقوق مشتری را پرداخت کند.
اصغریان در مورد بیشترین شکایات از سرویسهای فناوری اطلاعلات نیز تاکید کرد که فراوانی و تجمع شکایت از سرویس خاصی وجود ندارد و تنها در برخی موارد این شکایات به عدم اطلاع رسانی مناسب کاربران از سرویس های ارائه شده، زمان راه اندازی سرویس، نبود قیمت مناسب و مسترد کردن مبالغ پرداخت شده مربوط می شود.
وی گفت: در بحث کیفیت نیز بیشترین شکایات مربوط به قطع و وصلی سرویس و رفتار نامناسب برخی اپراتورها با مشترکان عنوان شده است.
مدیرکل نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: زمانی که اعتراض ارائه شده از سوی کاربر به حق باشد به اپراتور اعلام می شود و حتی ممکن است این شکایت منجر به تعلیق یا اخطار پروانه فعالیت اپراتور شود.
منبع:
کد:http://www.wimaxnews.org/showthread.php?p=3082#post3082