سلام دوستان عزیز
میخوام تلویزیون سامسونگD6920 رو به قیمت 1739 بخرم حالا می خواستم ببینم که یک سینما خانگی از 300 تا 350 که 4 تا باند داشته باشه چی پیشنهاد میکنید....
Printable View
سلام دوستان عزیز
میخوام تلویزیون سامسونگD6920 رو به قیمت 1739 بخرم حالا می خواستم ببینم که یک سینما خانگی از 300 تا 350 که 4 تا باند داشته باشه چی پیشنهاد میکنید....
خواهش مي كنم.نقل قول:
راه خاصي به ذهنم نمي رسه.يادمه حدود يك ماهه پيش دوستان در مورد همين قضيه بحث مي كردند و يكي از بچه ها راه حلي پيشنهاد داد بدين صورت كه يك سري رابط هست داراي چند ورودي اپتيكال و يك خروجي اپتيكال كه يك كنترل دستي هم داره و شما هر وقت بخوايد از هر دستگاهي استفاده كنيد ورودي اپتيكال مورد نظرتون رو به راحتي از طريق كنترل دستي انتخاب مي كنيد.اگر دقيق تر بخوايد بدونيد بايد وقت بذاريد و بريد به صفحات گذشته و مطالعه كنيد.
با سلام
من در نظر دارم يه سينما خانگي 7.1 بخرم تا حدود 1.5 براي ال اي دي سه بعدي سوني 46 .يه چيزي تو مايه هاي اونكيو s8400 لطفا منو راهنمايي كنيد.فقط خواهشا فوري...
سلام دوستان آپدیتی برای مدل marshal 885 me نیومده ؟
اگه کسی اطلاع داره لطفا لینک بدید
سلام دوستان من سینما خانگی sony dz810 گرفتم اسپیکرها ووفر و سنتر رو در محلهای خودشون با توجه رنگ سیمهاشون به دستگاه وصل کردم ولی صدای ماهواره و تلویزیون فقط از اسپیکرهای جلو پخش میشه و اسپیکرهای عقب کار نمی کنند قبلا هنگام پخش بعضی فیلمها صدا کامل پخش می شد ولی الان نه فکر می کنم تنظیماتش دستکاری شده اگر امکان داره راهنمایی کنید
باسپاس
صداي ماهواره 2 كانال! اگر از خروجي آنالوگ گرفته باشيدنقل قول:
بايد سيستم روي حالت دالبي پرولاجيك2 تنظيم كنيد تا صداي دو كانال مجازي بشه 5.1
بی زحمت از بین پلیرهای 3بعدی غیر از برندهای کره ای چند مدل که فایل های mkv دانلودی رو با زیرنویس فارسی به خوبی پخش مکنه رو بهم معرفی کنید
تا سقف 600 تومان
مرسی
آیا پلیر rs77 این قابلیت رو داره؟
Behtarin set speaker ke man emtehan kardam M series az monitor audio bood . Seda 100% az Jomo ya bolandgohaye moshabeh va hata gerantar bemarateb khosh sedatarand. pas az search kardan, motevajeh shodam ke monitor audio chandin jayzeh ham gerefte.نقل قول:
با تشکر از شما لطفا منابعی که در این زمینه موجوده رو معرفی کنیدنقل قول:
کسی فایل بروز رسانی اپدیت ویونا رو نداره؟تو سایت خودشون رفتم و موقع اکسترکت ارور میده
لطفا اگه کسی داره بزاره تا ما هم استفاده کنیم؟
چرا كسي جواب ما رو نميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشكر فراوان از راهنماييتوننقل قول:
فقط اگه بتونيد يه فروشگاه خوش انصاف هم معرفي كنيد خيلي ممنون ميشم
با سلام به تمامی دوستان لطفا دوستانی که اطلاعاتی در این رابطه دارن کمک کنن.
حداکثر توان خرید من برای AV/R و اسپیکر 2 میلیون تومانه
AV/R از برند Marantz چه مدلی را پیشنهاد می کنید؟(HD , 3D ساپورت کنه) قیمت Marantz SR5005 را در ایران کسی میدونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ست 5 تکه اسپیکر Focal هم نیاز دارم .باز هم پیشنهاد بدین چه مدلی از focal بردارم تا با یک AV/R در خور خودش نهایتا 2 میلیون تومان بشه :2:
اگر با این پول اسپیکر Focal نمیشه برداشت نظرتون رو درباره Jamo S 608 HCS 3 چیه؟ آیا توی ایران هست؟ قیمتش چقدر هست. یا بهتر مدل Jamo S 606 HCS 3 بردارم. فرق این دو مدل چیه؟!!!
اما بازم می گم بیشتر دوست دارم focal بردارم اگر امکانش باشه
اگر کسی مکان فروش هم می شناسه به جز جمهوری و پارک وی لطفا کمک کنه
پیشاپیش منونم از دوستان
Jamo S 608 HCS 3
مبارک باشه.....نقل قول:
دوست عزیز تست کردی چی شد؟
منم می خوام Marants و Focal بخرم اما جمعا 2 میلیون بشه .
منتظر تست شما هستم و راهنمای دوستان تاپیک که با 2 تومن چی می تونم بخرم توی این 2 تا برند.
از jamo هم بدم نمی باد.
منتظر راهنمایی دوستان هستم.
قیمت گرفتم به شرح زیر:نقل قول:
:8: Marantz SR5005 یک میلیون صد و پنجاه
:8: Jamo S 606 HCS 3 هشتصد وسی هزار
فکر کنم برم و Marantz SR5005 و اسپیکر Jamo S 606 HCS 3 را بگیریم و در آینده وضع مالیم خوب شد به سپیکر فکال بردارم. خیلی گرونه( برای من :wac::wac::18:)
به سوال دیگه اینکه من توی این هفته دارم می رم برای خرید در موقع تحویل گرفتن AV/R و اسپیکر دقیقا به چیزی دقت کنم. و اینکه آیا باید هردو را آکبند تحویل بگیرم؟
چه مدل و چه مارکی از کابل HDMI بگیرم با توجه اینکه می خوام ار قابلیت HD ,3D استفاده کنم.برای ----- هم از همون مدل بگیرم؟ حدود قیمتش چفدره؟
دوستان لطفا زود راهنماییم کنید.........
قبلا یکی از دوستان زحمت کشیده بود و اطلاعات کاملی در این زمینه تو یکی ازتاپیکها آورده بود . لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره ارائه کنهنقل قول:
با سلام
من در نظر دارم يه سينما خانگي 7.1 بخرم تا حدود 1.5 براي ال اي دي سه بعدي سوني 46 .يه چيزي تو مايه هاي اونكيو s8400 لطفا منو راهنمايي كنيد.فقط خواهشا فوري...
سلام من میخوام یه سینمای خانگی بلوری بگیرم قیمت تا 800 تومان که فایلهای mkv vرو بدون مشکل پخش کنه و از همه مهمتر اینه که صدای خوبی داشته باشه با توجه به گفته های دوستان بر این شدم که فیلیپس بگیرم ولی باز هم تردید دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
کسی نیست جواب بده من منتظر هستم میخوام برم سینما رو زود بخرم
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
با سلام اینقدر جواب ندادین که دلو زدم به دریا رفتم خریدم (;نقل قول:
اما هنوز موفق نشدن موزیک را بر روی 5 تا اسپیکر بفرستم....
فقط از Front صدا دارم و از Center و Surround صدا بگیرم!!!!!!
کسی می دونه که آیا این قضیه به فرمت music بستگی داره!!!! فرمت موزیک MP3 192kbps هست...
هم با manuel setting speaker و هم با auto setup که از میکروفن خودش استفاده می شه برای تنظیم تست کردم مشکلم حل نشد!!! توی تست اسپسکر ها صدا دارن ولسی در پخش موزیک صدا ندارن.
دوستان لطفا راهنمایی کنید...
sسلام
من بين انتخاب اينها واقعا موندم
denon 2312 ci
denon 3312 ci
onkyo 809
onkyo 709
yamah 867
yamaha 771
yamaha 671
واقعا بنظر شما اساتيد كدوم رو ميشه بدون ترديد انتخاب كرد
ممنون و مرسي از كمكتون
علاقمندي اول موزيك و بعد فيلم
نقل قول:
سلام دوست عزیز، من اطلاعات کافی برای خرید سینما خانگی بلوری ندارم.
فقط خواستم بگم، در صورتی که به بلوری های اوریجینال دسترسی ندارید و استفاده ی شما در حال حاضر، تنها فایل های mkv و سایر فرمت ها با کیفیت HD یا Full HD هست، فکر میکنم بهتر این باشه که یک سینمای خانگی معمولی (غیر بلوری) تهیه کنید و در کنارش از یک HD Media Player مثل WD TV Live استفاده کنید. این جوری هم سیستم صوتی بهتری نصیبتون میشه و هم اینکه خیالتون از پشتیبانی بسیاری از فرمت ها توسط HD Media Player راحت میشه. ضمن اینکه مشکل نمایش زیرنویس های فارسی که توی بعضی سینماها وجود داره، گریبانگیر شما نخواهد شد.
گفتم این مورد رو بهتون گفته باشم، تا زمانی که اساتید بیان و بهتر شما رو راهنمایی کنن.
این مدل اینجا نیست.نمی دونم تو این سبک چی پیدا میشه با این بودجه.برید تحقیق کنید و زحمت بکشید نتیحع رو اینجا هم اعلام کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند.نقل قول:
سلام دوستان من یک بلوری مدل bd-c6900 دارم میخواهم یک سینمای خانگی بدون پلیر برای استفاده از اون بخرم لطفا منو را راهنمایی کنید چی بخرم
شما بايد سيستم روي Dolby Pro Logic II تنظيم كني تا دو كانال به 5.1 مجازي تبديل كنه.نقل قول:
الان سيستم روي اتوماتيك
براي موزيك كه سيستم سينماي اون هم گرون نميخرن.
براي صداي 5.1 واقعي بايد فيلم ارجينال با صداي dts بخري.
میشه یکم در مورد اسپیکر هایی که خریدی توضیح بدی؟نقل قول:
از لحاظ کیفیت صدا چه جور هستند؟
جنس خود باند ها چه جور هست از لحاظ بدنه و ... کلا با کلاس هست یا نه ؟(زیبایی ظاهری هم مهم هست برای من علاوه بر کیفیت صدا)
دوستان کسی نیست منو راهنمایی کند
پكيج دنون DHT-1311 XPنقل قول:
دوستان سلام. یه سوال دارم: به نظر بزرگان Denon 1911 بگیرم یا Marantz 5005؟ به نظرتون اختلاف قیمتشون میارزه یا نه؟
راستی کسی خبر داره سری های جدید مثل Onkyo 609 یا Denon 1911 یا Jamo 608 اومده تو بازار یا نه؟
بدجوری موندم تا 2 تومن چی جمع کنم! فعلا پیش فرضم Denon 1911 با ست Jamo 606 و یه Sub 250.
اگه کسی پیشنهاد بهتری داره صمیمانه پذیراشم...!
تلفن میزدی به شرکتش!نقل قول:
تا فردا برات میذارم برو دانلود کن
امروز دسترسی به مسئول سایت ندارم
کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87
دنون 1911 برای jamo 606 ضعیفه.باید 2311 تهیه کنید.ساب هم 260 تهیه کنید.جدیدتره،البته jamo 606 نیازی به ساب نداره.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون. ولی متاسفانه دیروز از همین acoustichifi.ir پرسیدم گفتن هم Jamo 606 تموم شده، هم رنگ مشکی 1911! فقط Silver باقی مونده! پیشنهاد کردن به جای اونا یه Marantz 5005 بگیرم با یه ست اسپیکر Marantz LS-7000، نظرتون چیه؟
این سیستم خریدن من شده اوضاعی برام! برا ماشینمم دقیقا یه همچین اتفاقایی افتاد!
سلام دوست عزیز .نقل قول:
شما یک سر به فروشگاه ارمغان تو پاساژ شرکا بزن . من 5شنبه اونجا بودم ست جامو 606 رو داشت .
یک سوال از دوستان داشتم . میخواستم ببینم از دوستان کسی پایه دیواری برای نصب سراند به دیوار سراغ داره ؟ میخوام که قابلیت تنظیم جهت هم داشته باشه.
من هرجا پرسیدم پیدا نکردم و میگفتن که نیستش . یکی دو جا هم بهم گفتن از این پایه های دوربین های مدار بسته باید بگیرم و با تغییراتی بتونم برای سراند ها استفاده کنم .
اما من با سرچی که کردم فعلا تنها مورد قابل استفاده ای که پیدا کردم این مدل هست که البته برای مانیتور و تلویزیون تا 20 اینچ هست اما میشه برای سراند هم استفاده کرد :
کد:http://www.lcdarm.ir/product_detail_LW_65.html
تو گوگل سرچ کردم مدلهای خوب و مناسبی پیدا میشه که متاسفانه من اینجا ندیدم . مثل این مدلها :
کد:http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=297859
کد:http://www.standsandmounts.com/wallmounts.aspx
دوستان اگه جایی رو سراغ دارید که از این پایه های دیواری داشته باشه یا طرح و ایده ای اگه سراغ دارید ممنون میشم من رو هم مطلع کنید.
کسی اطلاعی داره که سینمای خانگی ال جی 1090 را چگونه میشه به تنظیمات کارخونه برگردوند
با سلام
میخواستم بدونم کلا denon 1311 بهتره یا pioneer rs77
بلندگو marantz نگیر.اصلا توصیه نمیشه.نقل قول:
همونطوری که دوستمون دارا گفت یسر به پاساژ شرکا بزنی گیرت میاد.
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
اگر صدای پر حجم بخوای rs77 توصیه میشه در غیر این صورت تو حالت کلی دنون 1311 صدای نرم تری داره.نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه داشتم.باند بلندهای rs77 محافظ توری روی بانداش نداره؟توی عکس که اینجوریه
جنس چوبش نئوپانه یا mdf?
مدل HTP-ES3TB توري جلوي بلندگو دارد.نقل قول:
همون نئوپان بايد باشه
منظورم توری لاکی نه پارچه ای
یه چیزی باشه که بچه دست نکنه تو بانداش:13:.اگه نداره میشه جدا تهیه کرد؟باند کوچیکاش دارن تو عکس