دوستان من سال 91 ماشین رو گرفتم و تا امروز 23000 تا رفتم. حالا سوالم اینه سرویس های دوره ای چه جوری باید باشه؟ مثلا هر چند هزار کیلومتر لازم به تعویض چیا هست؟ به جز روغن و فیلتر های های هوا و روغن منظورم
Printable View
دوستان من سال 91 ماشین رو گرفتم و تا امروز 23000 تا رفتم. حالا سوالم اینه سرویس های دوره ای چه جوری باید باشه؟ مثلا هر چند هزار کیلومتر لازم به تعویض چیا هست؟ به جز روغن و فیلتر های های هوا و روغن منظورم
سلام دوستان عزیز
همین پست رو توی بخش فنی گذاشتم کسی جواب نداد بهم
من تقریبا 10 روز پیش ef7پایه گازسوز تحویل گرفتنم تا الان این مشکلات خودشو نشون داده
3وز اول نشتی روغن از پیچ تخلیه فک کنم گیربکس هر روز به اندازه یه کف دست که بعد قطع شد
2.لقی صندلی راننده
3 هنگام بالا رفتن شیشه راننده یه صدای تق مانند می دهد
4.صدای تق تق تسمه هنگام روشن شدن که بعد از کمی رانندگی برطرف می شد که الان هم یه خط درمیان اینجوری میشه
5. خلاصی داشتن دنده هنگامی ماشین در حال حرکت هست وحرکت های یهمقدار بیشتر از حرکت های عادی دسته دنده(دسته دنده رو وقتی بسمت بالا می کشم اندازه نیم سانت تغییر ر می کنه که تو هیچ ماشینی این وضعیت رو ندیدم
6.هنگامی که پا رو از رو گاز بر میدارم در سرعت پایین ماشین یه حالت سکته مانند داره یا تقه میخوره این حالت برای زمانی هم که پا رو از کلاج ور می دارم هست.....از دوستان معذرت میخوام بابت این متن طولانی بالاخره این است خودرو ملی با موتور ملی
از اساتید عاجزانه درخواست دارم بدونم این مشکلات چگونه رفع میشه و مشکل از کجاست مخصوصا مشکلات گیر بکس و دسته دنده ایا شامل گارنتی هست بدلیل مشغله کاری فعلا فرصت ندارم ببرم نمایندگی کیلومتر ماشین 900هست خدا اخر عاقبت مارو با این ماشین بخیر کنه :n28::n28::n28::n28::n28::n30::n27::n28::n28::n28: :n28: ................با تشکر
درودنقل قول:
نشتي واسكازين از محل درپوش سنسوركيلومترشمارهست كه حتماً بايد آب بندي بشه و واسكازين سرريز بشه.
لقي صندلي راننده با آچاركشي ريل و تجهيزات برطرف ميشه.
شيشه بالابر در مسيرحركت درگيري دارد كه با بازكردن رودري ميشه عيب رو برطرف كرد
رفع سكته با تعويض شمع سوزني و اصلاح هواكش و آپ ديت نرم افزار قابل برطرف شدنه
گيربكس همينيه كه هست و اگه دنده ها خوب تعويض ميشن وصداي نابهنجاري نداره ازش استفاده كنيد
راجع به تمام مشكلات جنابعالي به تفصيل در صفحات قبلي بحث شده است به همين دليل كسي براتون توضيح نداده . موفق باشيد
دوستان كسي نظري يا پيشنهادي نداره؟؟؟نقل قول:
درودنقل قول:
به دفترچه گارانتی خودرو مراجعه کنید، اگر در دسترسی نیست به سایت ایران خودرو به این آدرس مراجعه بفرمائید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
از دست این پدیده ای به نام سمند و ef7 به کجا فرار کنیم، مشکلات تمامی نداره
دوست خوبم مبارکت باشه، روزهای اول کمی مشکلات فنی و کیفیتی خودرو شما زیاد هست ، بخشی به دلیل کیفیت ------- عذرخواهی میکنم------------- به شدت آشغال محصولات ایران خودرو در بازه زمانی پیچیده فعلی هستش و بخشی دیگر هم به مسائل مربوط به مونتاژ و موارد این چنینی هست، با گذشت تقریبا 3 ماه بهتر میشه، خودت رو ناراحت نکن
در مورد مشکلات هم در صفحات قبل دوستان مفصل و کوتاه توضیحاتی رو دادن که من سعی میکنم در خصوص اونائی که میدونم یک خطی بنویسم
1- در تولیدات سال 93 به بعد سمند سنسور کیلومتر جاش عوض شده ولی جای فعلی به قول دوستمون با یک خلاقیت و مهندسی خاص کور شده که فقط باعث مصیبت و رنج مصرف کننده هست، البته اگر نشتی از همون نقطه باشه که به احتمال زیاد از همون نقطه هستش، جناب ess_1362 راه و روش کور کردنش رو صفحات قبل به طور کامل توضیح دادن
2- عزیز دل شما یک نگاه به روکش صندلی تون بندازین، از اون روکش کیفیت ساخت رو بگیر و دیگه بدون برای چی بعد از ده روز به صدا افتاده، باید گارانتی که رفتی تقاضای تعویض صندلی بدی، باز خوبه صندلی من بعد از 6 ماه به صدا افتاد، شیوه صدا دادنش هم به این صورته که با گاز دادن و ترمز یک کوچولو لق میزنه و یکی دو تا از فنرها پقی در میره:n19:
3- نمیدونم چیه، حدس میزنم اشکال در مکانیز به دلیل مونتاژ بد باشه، اگر روی شیشه رد هم میفته باید باز بشه
4- نگران نباش ، به خاطر جنس تسمه هستش، راه های زیادی دوستان پیشنهاد دادن، صابون مالیدن روی تسمه، ریختن دو سه قطره مایع ظرفشوئی و مسائلی از این قبیل
5- لیور دنده مشکل داره، به نظرم باز هم به خاطر مشکل مونتاژ هستش، احتمال زیاد خوب رگلاژ نشده
6- من هم این مشکل رو دارم، در آغاز حرکت احتمال زیاد کولر نمیگیری و یا اینکه موقعی که سرده بیشتر اینطوری نیس؟ من خودم اینقدر مشکلات درشت دارم به این توجه نکردم، ولی وقتی گرمتر میشه این سکته رو نداره، خودمم دلیلش رو نمیدونم شاید به خاطر کلاچ باشه
با سلامنقل قول:
دوست عزیز خیلی جالبه منم الان حدود ده روزه که ماشین " سمند EF7 lX بنزینی" رو تحویل گرفتم و مشکلاتی که شما گفتی منم دارم!
دقیقاً موقع روشن شدن یه صدایی میکنه که کاپوت رو باز کردم دیدم واسه این تسمه سمت چپه نمیدونم تسمه تایمه یا چیه ولی صدا واسه همونه بعد از 2-3 دقیقه کارکرد هم تموم میشه!
صندلی راننده هم لقه ترمز که میگیرم میبینم رفتم تو داشبورد! تازه من حس میکنم وقتی روی صندلی میشینم یه ور هستم نمیدونم واقعاً اینجوریه یا اینجوری حس میکنم!
شیشه سمت راننده هم بعضی وقتها یه کمی انگار گیر داره بد بالا میره اما صدا نمیده
ترمز دستی هم که انگار نداره تا آخر آخر که میکشم بالا یه کم کی ماشین رو نگه میداره اما من همیشه میزارم تو دنده!
حالت کپ کردن یا به قول شما سکته رو هم داره توی دنده یک و دو! احساس میکنی راه نمیره اما یه دفعه نفس میگیره و میره!
علاوه بر موارد شما من این مشکلات رو هم دارم!
فرمون ماشین گاهی اوقات وقتی میچرخونیش انگار روی ساچمه ها می چرخه یه حسی شبیه اینکه خیلی چرخوندی و گیر کرده و یه حالت پله ای در چرخوندن. من حس میکنم انگار ساچمه توش دارم و داره روش می چرخه یه حس خیلی بد که تا حالا حتی تو پراید هم ندیدم!
چند روز پیش انداختمش تو جاده ببینم حداکثر چقدر میشه باهاش رفت! حدود 185-190 تا باهاش رفتم اما فرمون و دسته دنده به شدت می لرزید تا حدود 170 تا خوب بود ولی بعدش دیگه احساس امنیت نمیکردم! فکر کنم چرخاش بالانس بخاد
من خودم خودروسازی سایپا کاشان کار میکنم تا قبل این فکر میکردم سایپا آشغال میده دست مشتری و ایران خودرو فرق داره اما با خرید این سمند فهمیدم نه!:n21: ایران خودرو از سایپا هم بدتره پول بیشتر میگیره واقعاً آشغال میده دست مشتری خدایی روکش صندلی تیبا و پراید به کل تریم داخلی سمند می ارزه!
منم حدود 900 تا باهاش رفتم و نمیدونم واسه رفع این مشکلات کی باید برم نمایندگی؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کیلومتر ماشین ما (پایه گاز سوز)رسیده به 20 هزار تا
می خوام خودم شمع بگیرم و شمع های نمایندگی رو بذارم کنار
چند تا سوال در مورد شمع دارم:
1- شمع بوش بهتره یا ngk؟
2- پایه بلند یا کوتاه؟
3- دو پلاتینه یا چهار؟
(در واقع بفرمایید چه شمعی بهتره)
خیلی ممنون
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
شمع بوش چند نفر در این موتور استفاده کردن و متاسفانه رضایت نداشتننقل قول:
شمع NGK خانواده BKR6E دوستان و خودم استفاده کردیم رضایت نسبی داشتیم
این خانواده سه سری داره که ساده ترینش همون مدل بالایی هست دستی 25 تومن که من روی تندر 20000 کیلومتر ازش کار گرفتم و رضایت کامل ازش داشتم و هنوز توی صندوق تندر لاشه اش را نگه داشتم برای روز مبادا
پلاتینومش با نام BKR6EGP هست دستی 45 تومن که در حال حاضر روی تندر دارم ازش استفاده می کنم و بازم رضایت دارم البته مصرفم نیم تا یک درصد نسبت به مدل ساده اش بیشتر شده
ایریدیومش با نام BKR6EIX هم هست دستی 100 تومن که باز هم در حال حاضر روی سورنم نصبه و باز هم ازش رضایت دارم
بجز اینها چیزی که روی موتور ملی تست شده شمع فابریک تندر هست ساخت مکزیک که در نمایندگی های ایران خودرو دستی 47 تومن فروش میره که بازم شمع خوبی هست که اصالتا همون چمپیون هست ولی ساخت مکزیک
لازم به یادآوری هست که همه موارد گپشون 0.9 هست و فقط مدل ایریدیوم گپش 1.1 هست که هیچ کدوم نیاز به تغییر گپ ندارند
خیلی ممنوننقل قول:
تصمیمم شد همون ایریدیوم ngk
طرفی که می خوام ازش بگیرم تقریبا آشنا هم هست می گه این شمع ها برای ماشین های خارجی هست و نیازی نیست روی این موتور از این استفاده کنی چون مصرف رو هم میبره بالا!
حالا اونی که مهمه اینه که این شمع با موتور همخونی داره؟
شما باهاش روی ef7 تون مشکلی نداشتین؟
راستی طرف گفت پایه بلند می خواهید یا کوتاه؟
به نظر شما پایه کوتاه بگیرم یا بلند؟
(پایه کوتاهش رو دستی 120 میده و بلندش رو 140)
خیلی ممنون
فردا میخوام برم بگیرم ممنون میشم زودتر جوابمو بدید
این خانواده پایه کوتاه یا پایه بلند نداره همشون یک مدل هستند
از این صحبتش مشخصه که اصلا این جنس را نداره و می خواد برای شما از جای دیگه تهیه کنه
به نظر من مصرف من با نوع ایریدیوم با گپ 1.1 بهتر از شمع فابریکی (تورچ چینی) در امده بر عکس ال90 که مصرفش کمی بیشتر شده با شمع سوزنی پلاتینوم
ضمنا این آشنای شما قیمتش بسیار تنده
شمع ایریدیوم NGK را یکی از دوستان برای من تهیه کردن و متاسفانه پولش را هم هر کاری کردم رفاقتی نگرفت ولی طبق تحقیقی که کردم قیمت یک دستش در میاد حدود 100 تومن حالا با یک تلورانس 5 تومنی بالاتر یا پایین تر
من قبل از تعویض شمع هم مشکلی نداشتم و حالا هم ندارم ولی اون کپ مصخره اول حرکت کمی کاهش پیدا کرده
اگر حس می کنید این هزینه برای شما زیاده مدل معمولیش را بگیرید دستی 25 تومن ، من روی تندر تستش کردم و عملکردش را تا 20000 کیلومتر تضمین می کنم چون تندر کویل های حساسی داره و اگر شمع ایراد داشته باشه کویل بلافاصله مرخص میشه که مساوی هست با هزینه 140 تومنی برای هر کویل
فرق مدل ایریدیوم ، پلاتینوم و معمولی فقط در عمر کارکردشون هست که معمولی حداکثر 20000 تا ، پلاتینوم بین 20 تا 40 هزار و ایریدیوم چیزی حدود 80 تا 100 هزار کیلومتر هست
سلامنقل قول:
خیلی ممنون
تصمیمم شد همون ایریدیوم ngk
طرفی که می خوام ازش بگیرم تقریبا آشنا هم هست می گه این شمع ها برای ماشین های خارجی هست و نیازی نیست روی این موتور از این استفاده کنی چون مصرف رو هم میبره بالا!
حالا اونی که مهمه اینه که این شمع با موتور همخونی داره؟
شما باهاش روی ef7 تون مشکلی نداشتین؟
راستی طرف گفت پایه بلند می خواهید یا کوتاه؟
به نظر شما پایه کوتاه بگیرم یا بلند؟
(پایه کوتاهش رو دستی 120 میده و بلندش رو 140)
خیلی ممنون
فردا میخوام برم بگیرم ممنون میشم زودتر جوابمو بدید
کلا ef7 شمع پایه کوتاه میخوره.
پایه بلند برای tu5 هستش.
پایه بلند یا پایه کوتاه بودن شمع رو از کد شمع مشخص می کنن.
سلام ماشين من مدل 91 ه و 60 تا كاركرده و دوگانه سوزه 1- لرزش دسته دنده تودنده 3 مخصوصا تو سر بالايي داره 2- وقتي ماشين رو بنزينه وقتي تو دنهده س و گاز و ول مي كني ماشين كله مي كنه اصطلاحا چند بار دل مي زنه و سرعت يكنواخت كاهش پيدا نمي كنه ولي رو حالت گاز سوز اين مشكل و نداره
سلام ماشين من مدل 91 ه و 60 تا كاركرده و دوگانه سوزه 1- لرزش دسته دنده تودنده 3 مخصوصا تو سر بالايي داره 2- وقتي ماشين رو بنزينه وقتي تو دنهده س و گاز و ول مي كني ماشين كله مي كنه اصطلاحا چند بار دل مي زنه و سرعت يكنواخت كاهش پيدا نمي كنه ولي رو حالت گاز سوز اين مشكل و نداره اساتيد راهنمايي كنن لطفا
ماشین ما هم مشکل کله کردن ماشین تو حالت بنزین رو داره (وقتی که گاز رو ول می کنم یا کلاچ می گیرم مخصوصا تو سرعت های پاییننقل قول:
خیلی اعصاب خرد کنه اگه راه حلی هست لطف کنید بگید
خیلی ممنون
سلام
راجع به قضيه BIG3(تقويت برق خودرو) اگر اطلاعاتي داريد لطفاً توضيح بدين ،توي سايت TT روش كار رو اينطوري نوشته بودند * یه کابل از برق دینام به برق باتری *یه کابل از منفی باتری به بدنه خودرو *یه کابل از بدنه دینام به بدنه موتور
سوال: انجام اينكار براي سيستم مالتي پلكس توصيه ميشه و ديگه اينكه BIG3باعث جلوگيري از افت توان موتور هنگام كولر گرفتن در دورهاي پائين ميشه؟؟
دوستان ef7 ایی درود
یک سوالی دارم، این سورن خسته رو میذارم تو پارکنیگ در موتور رو میدم بالا (موتور رو خاموش کردم) به هیچ جای موتور تقریبا نمی تونی دست بزنی تقریبا مطمئنم دستت 5 ثانیه بمونه کباب میشه، خیلی خیلی خیلی داغه:n04:
تا اینجاش مشکلی نیس، دوستان فرمودن ef موتور گرمی هست، باشه من سه ساعت بعد هم میرم دست میذارم روی موتور تقریبا با همون شدت گرمه، گرم نی، در واقع داغه، داغ :n04:
دوستان واقعا طبیعی نیس، حداقل بعد از یک زمانی نباید موتور شروع کنه به تبادل گرمایی، ولی من احساس می کنم یک جای کار میلنگه، در ضمن پارکینگ بسته هست و راه در رو داره
کم کم دارم به حرف جناب ess_1362 میرسم که فرمودن که دست یک المانی به این موتور نخورده، دوستان من ماشینای قبلیم رو هم توی همون پارکینگ میذاشتم، ولی بعد از یک مدت خنک میشن، ولی این اصلا قصد خنک شدن نداره، واقعا چرا؟؟؟:n19:
سلام و درود بر سمند سواران عزیز.
من هم عید فطر امسال که ایران فورغون فروش فوری گذاشت یدونه EF7 دوگانه سوز سخنگو نوشتم که بر خلاف انتظار !! 3 روزه ماشین اومد ولی چون پلاک فکی داشتم پلاک و مدارکش بعد از عید فطر اومد و من هم هفته قبل انداختمش تو جاده و یک مسافرت 1600 کیلومتری باهاش رفتم شمال و اردبیل و آستارا و ...
هیچ رحم و ملاحظه نو بودن و آب بندی رو هم نکردم گفتم بزار هرچی می خواد بشه همین الان بشه! بیشتر مسیر رو با گاز رفتم مگر جایی که گازش تموم میشد میرفتم رو بنزین!کولر روشن.
خداروشکر اکثر این مشکلاتی که دوستان گفتند رو ندارم.یعنی روغن ریزی یا بد دنده جارفتن یا خاموش شدن و .... فقط همون مشکل معروف کپ کردن رو داره که دارم کم کم بهش عادت می کنم و بهتر از قبل شده و مشکل صدا دادن پمپ هیدرولیک با چرخوندن فرمان هست که روزهای اول خیلی زیاد بود و بوضوح شنیده می شد ولی امروز هرچی دقت کردم و فرمون رو چرخوندم دیدم صدایی ازش در نمیاد دیگه خدا رو شکر!!
یک مشکل دیگه اش هم لاستیک های ایران تایر زیرش هست که تو سرعت های بالای 100 فرمون کمی میزنه که موندم برم بالانسش کنم یا برم با 205 رودستون که لاستیک نرمیه عوضش کنم! می ترسم بالانس کنم و بالانس نشه و 12 تومن پول بالانس هم از جیبم بره.
در مجموع ماشین بدی به نظر نمیرسه یا حد اقل من راضی ام ! انتظار داشتم که خیلی داغون تر از این حرفا باشه.ولی خدارو شکر خوبه.از همه جالبتر برام این بود که تقریبا تمام مسیر رو با گاز و کولر روشن رفتم ولی آمپر آب خیلی خوب بود و اصلا به وسط نزدیک هم نشد.
یک سوال از دوستان : قفل شدن درها رو 20 تا سرعت چجوری تو سخنگوها غیر فعال می شه؟
آقا مباركتون باشهنقل قول:
اين توليدات ايران فرغون و مخصوصاً اي اف 7 واقعاً مثل تخم مرغ شانسي مي مونه و اگه خوب از كار دربياد واقعاً عالي است .
من هم يدونه مدل برج 3 سال 93 دارم كه تا الان 42هزارتا كار كرده و انواع واقسام جاده ها با شرايط آب و هوائي از منفي 20درجه زير صفر دماوند تا 50 درجه كوير رو طي مدت زمان هاي طولاني و مكرر باهاش رانندگي كردم و بسيار ازش راضي هستم و شكرخدا مشكلي نداشتم .
البته جناب وحيدخان ما متأسفانه تخم مرغ شانسيش خوب از كار درنيومد و باعث ناراحتي ما شد.
اين گرماي بيش از حد موتور هم دقيقاً همينطوريه و به اين زوديا خنك نمي شه .
به اميد روزهاي خوب براي همه دوستان
ممنون و تشکر از لطف شما جناب کوهگرد.انشاالله ماشین شما هم سالهای سال به خوبی براتون کار کنه.نقل قول:
مه حدود 200 صفحه آخر تاپیک رو خوندم واز مشکلات ماشین آقا وحید هم خبر دارم.ایشاالله که ماشین ایشون هم درست بشه یا فروش بره تا یک ماشین بهتر بخره.
راستش من یک بار سابقه سمندسواری رو 10 سال قبل داشتم و اون ماشین مثل ماشین آقا وحید بود.
اون سمند رو یادمه صفر خریدم 11200 سال 84.کلکسیون مشکلات و خرابی ها بود این ماشین.از خرابی و جوش آوردن موتور تو سرمای دی ماه گرفته تا قاطی کردن دزدگیر و سخنگو و جوشاندن باتری به خاطر شارژ زیاد و ....که بالاخره با 1 تومن ضرر ردش کردم رفت.
نقل قول:
موتور این ماشین دماش بالاست
بابت دمای بالا مشکلی پیش نمیاد چون موتور از این داغتر هم داریم که ترموستاتش توی 92 درجه باز میشه و فن دور کند روی 97 درجه و فن دور تند روی 107 درجه در حالی که ارقام مربوط به موتور ملی خیلی پایین تر از این حدود هست ، اتفاقا اون موتور خیلی خوب و بادوام از آب در امده پس گرمای زیاد موتور نمی تونه ملاک باشه
اما مشکل اینجاست که سیم کشی این موتور متاسفانه خوب ایزوله نشده و گرمای موتور سیم کشی ضعیفش را در میان مدت خشک و نابود می کنه و اینجاست که انواع مشکلات برقی ظهور می کنند
نقل قول:
اما در مورد شما
نشت واسکازین قطعا یقه شما را خواهد گرفت
درپوش کورکن سنسور کیلومتر بقدری بد و افتضاح طراحی و پیاده سازی شده که هیچ شکی در نشت واسکازین وجود نداره
شاید تا همین الان هم نشت شروع شده ولی به علت محل نشت تا زمانی که به زیر خودرو برسه و شما ازش مطلع بشین شاید مدت زیادی بگذره
سلام دوستان دقت کردین هرچی دمای موتور ef7 بیشتر میشه شتابش به صورت قابل توجهی کم میشه؟؟
دوستان تا بحال کسی دقت کیلومتر شمار ماشین رو تست کرده؟من هفته قبل تو سفر چندبار با gps تست کردم که 8 کیلومتر بیشتر نشون می داد یعنی وقتی gps سرعت رو 92 نشون میداد کیلومتر شمار ماشین سرعت 100 رو نشون میداد.
گوشی سامسونگ نوت 2 و نرم افزار سایجیک.
سلامنقل قول:
آره کاملا درسته
من هم با سایجیک هم با HERE و هم با گوگل مپ چندین بار تست کردم دقیقا 8 تا بیشتر نشون می ده
سلام خدمت همه دوستان
لیست نمایندگان NGK رو از سایت IRANNGK دیدم و از نمایندگی مشهد یک دست شمع ایریدیوم (BKR6EIX) گرفتم
گفت خودم دونه ای 21 و پونصد خریدم و دستش رو 100 تومن بهم داد
حالا برای نصبش نمی دونم چکار کنم!
ببرم نمایندگی ایرانخودرو بدم نصب کنن یا مکانیکی بیرون؟
نکته خاصی برای نصبش هست که باید رعایت بشه؟
اینکه گفتید باید گپش 1.1 باشه یعنی چی؟! دقیقا چی بگم بهش موقع نصب؟
خدا خیرتون بده
برای تعویض شمع شما نیاز به آچار شمع دسته بلند و یک بکس یا رینگی شماره 8 داریدنقل قول:
کار خاص دیگه ای هم لازم نیست
فیلر این شمع خودش preset روی 1.1 هست و نیازی نیست دستکاریش کنید
ابتدا کاور روی قالپاق را باز کنید و بعدش هم کویل ها را باز کنید و در نهایت شمع ها را تعویض کنید
لازم هم نیست زیاد سفت کنید شمع ها را چون احتمال بریدنشون زیاده بعد از سفت شدن نهایت 0.5 دور تا 3/4 دور دیگه بیشتر سفت نکنید
اینکه رو همه ماشینا همینطوریه.نقل قول:
اولین باره میشنوم همچین چیزی.دلیل خاصی داره؟؟نقل قول:
درودنقل قول:
کاظم جان مبارک باشه، با سمندت همیشه خوش باشی
دوستم یک ایول بزرگ داری :n16:
ماشالاه 200 صفحه رو وجدانن خوندی؟ پس چرا ef آخه؟:n02:
به هر حال امیدوارم که همیشه از نمایندگی های ایران کندرو دور باشی:n19:
آره غمنامه های من این تاپیک رو ترکونده، انصافا عالی بودیم (خودم و سورن خسته)
ولی الان از اردیبهشت 94 به بعد اوضاع فروش ایران کندرو و سایپا به شدت بد شده، شایعات زیادی شنیده میشه از تعطیلی بعضی شیفتها و خیلی چیزهای دیگه که چون قابل تائید نیست و دولت همه جوره پشت این دو تا کارخونه ایستاده پس بهش محل نمیذاریم
من خودم اردیبهشت می تونستم 34.500 سورن رو بفروشم که دیر عمل کردم و با اومدن کلاس 11 و مذاکرات ه س ت ه ا ی کمی اوضاع خراب شد-- خیلی خراب شد--
تنها دلیل تحویل سه روزه ماشین به شما دوست گلم هم همین بوده، انباشته بودن ماشین در انبارهای ایران خودرو، به خصوص سمند، سورن و دنای سوگلی
الان چیزی حدود سه ماه هست که ایران کندرو همه محصولاتش رو گذاشته واسه فروش فوری و پیش فروش و فروش اعتباری -- تندر، سورن 11 و دنا -- که باید التماسشون میکردی هر ماه دارن به یک طریقی میفروشن
پس یک کوچولو میشه فهمید اوضاع چطوریه
ef7 من هم که فعلا رو دستم باد کرده، شهریور یک تلاش دیگه میکنم، امیدوارم از شرش خلاص شم
سلام و درود بر آقا وحید گل.ممنوم از لطف شما.نقل قول:
وحیدجان راستش هرچی حساب کردم و بالا پایین کردم دیدم با بودجه 31 تومن من چیز بهتری گیرم نمیاد!تیبا دوگانه 26 تومن .تیبا 2 هاچبک 27.5! پزو 405 29 تومن.قبلا هم تندر 90 داشتم و از کیفیتش راضی بودم بدفرم!! ولی دیدم اونهم با قیمت فعلی 43 تومن نمی ارزه رو این حساب سمند رو انتخاب کردم و از اونجایی که یک بار صابون موتور xu7 به تنم خورده بود و از کیفیت مشعشع ! محصولات ایران خودرو خبر داشتم گفتم اینبار موتور ef7 رو انتخاب کنم.الحق فعلا تا الان راضی هستم تا بعد که بقول دوستان اگر روغن ریزی پیش اومد یک فکری به حالش می کنم. چون من مثل شما با حوصله و صبور نیستم! اگه بخواد برام گربه برقصونه طی یک عملیات انتحاری زیر قیمت ردش می کنم بره.
فرمایش شما هم کاملا درسته ایران خودرو به خاطر نداشتن مشتری الان به بهانه های مختلف فروش فوری و اعتباری و ... میزاره.
از اونجایی که دوستان از محسنات فراوان موتور ef7 گفتند :n02: من هر لحظه منتظرم از یک جای ماشین روغن فوران کنه بیرون!! لذا هر روز 3 بار ( یکبار صبح ناشتا یکبار قبل از نهار و یک بار قبل از شام ) می رم می خوابم کف پارکینگ و زیر ماشین رو نگاه می کنم تا ببینم وضعیت روغن ریزی چجوره که خدا رو شکر تا حالا اتفاق نیافتاده.
در موتور رو امروز باز کردم و تنها جایی که بخار روغن نشت کرده همان زیر سایکلونه یعنی اینجا:
در مورد اون جای کورکن سنسور کیلومتر که جنابess_1362 عکسش رو گذاشته بودند و توضیح داده بودند همینطور که ایشون هم حدس زده بودند من اصلا اون در پوش رو پیدا نکردم هواکش رو کامل خارج کردم ولی چیری ندیدم:n03:این هم عکس:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جایی نشتی واسکازین ندیدم.
یک سوال: تو صندوق عقب و محل نصب کپسول گاز یک سوکت اضافی! پیدا کردم که به هیچ جا وصل نیست.مال ماشین دوستان چجوریه؟ این سوکت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
محل سنسور كيلومتر دقيقاً پشت موتور است كه محل آن در عكس مشخص است ولي جاي دستگيري است و جهت دسترسي آسان نياز به جك ستوني يا چاله سرويس دارد
احتمالاً اين فيش مربوط به سيستم آنتن در سمندهاي قديمي است
من امروز با +Here Drive مایکروسافت 640 XL تست کردم دقیق دقیق بود. 1 کیلومتر هم خطا نداشت. از 10 تا شروع کردم تا 115 تا. خطا نداشت. ماشینم مالتی پلکسه.نقل قول:
کلا اگر دقت کرده باشید موتور وقتی سرده شتابش بهتره. این رو میشه وقتی که تو ترافیک هستی متوجه بشی. ماشین وقتی به سمت جوش آوردن پیش میره شتابش هم سریع افت میکنه تا جایی که وقتی جوش بیاره ماشین اصلا راه نمیره.نقل قول:
دلیل علمی و فنیش رو نمیدونم ولی این چیزیه که خودم تجربه کردم.
نقل قول:
شما از بابت موتور خیالت راحت نشتی نمیده مگر خیلی بد شانس باشی
محل نصب را هم جناب کوهگرد دقیق نشون داده
از سمت راننده که اصلا معلوم نیست و اگر بخوای دربوش را عایق کنی باید از محل راننده اقدام کنی ولی اصلا چیزی را نمی بینی و باید بدون دیدن(کور) همه کارها را انجام داد:n02:
تنها محلی که تا حدودی بهش دید داره سمت شاگرد هست که باز هم در وحله اول نمیبینیش و باید گوشی موبایل را بفرستی پایین عکس بگیری
این محل قطع به یقین با این درپوش در همه ی محصولات این سری نشتی میده و هیچ شکی هم توش نیست
راستتی محل این درپوش را با این علامت میشه پیدا کرد که اگزوز از فاصله چند سانتیمتریش رد میشه که در تصویر جناب کوهگرد مشخصه (از طراحی هایی که استحقاق دریافت جایزه نوبل هست)
----------------------------
اما من :
بعد از نشت واسکازین و مسدود کردن محل نشت متاسفانه سطح واسکازین به شکل محسوسی پایین رفته بود
واسکازین قبلی که استفاده کردم الف اصلی بود که الحق والانصاف دنده ها با اشاره یک انگشت جا میرفتن
با توجه به اینکه استفاده طولانی مدت و مسافت های طولانی استفاده من از خودرو داره مجددا بعد از یک وقفه 3 ماهه شروع میشه در نتیجه باید یا واسکازین را سرریز می کردم یا با یک برند دیگه تغییرش میدادم
با علم به این موضوع که الف اصلی پیدا نکردم و قیمتش هم بسیار بالاست (دولیترش نزدیک 80 تومن)
گزینه بعدی که دنبالش بودم ایرانول XP بود که 75W80 متاسفانه گیر نیومد
بازار هم پر بود از اجناس متفرقه مثل توتال و پروفی کار و از این آشغال ها
به ناچار دو لیتر ایرانول XP با گرانروی 85W90 خریداری کردم 15 تومن و دادم تعویضش کنند
واسکازین باقیمانده درون گیربکس طبق گفته آپاراتی کمتر از یک لیتر بود
و از یک جای بسیار عجیب هم پرش کرد که به گفته خودش برای سر ریز این گیربکس 4 محل داره:n36:
فعلا تنها تفاوتی که احساس می کنم با الف سفت تر شده تعویض دنده ها هست به شکل محسوس
به دوستمون KAZEMLU هم توصیه می کنم تا زمانی که گیربکس به نشتی نیافتاده از تعویض واسکازین اجتناب کنند و پس از رفع نشتی با یک واسکازین خوب مثل الف اصل تعویض کنند
دوستان راه حل ي ندارننقل قول:
با دنده یک وقتی گازو پر میکنی از دور 3 به بعد ماشین زور میزنه یا نفسش بازه و سریع دور موتور بالا میره؟؟؟نقل قول:
دوستان پيشنهاد و يا راهكاري نداريننقل قول:
دوستان و اساتيد فن پيشنهادي راهكاري دارين ....... ماشين دوگانه شما هم موردي هست مثل من باشه ...............نقل قول:
درود
دوستاني كه مشكل كله كردن ماشين هنگام رها كردن پدال گاز رو دارند بايد دقت كنند كه اي اف 7 مشكل طراحي داره ( عدم همخواني گيربكس و موتور) بنابراين بايد تا جائي كه ممكنه از رها نمودن ناگهاني پدال گاز پرهيز كنند و همچنين استفاده از شمع سوزني و تصحيح هواكش و بازديد دسته موتورها با عث كمرنگ شدن اين مشكل خواهد شد.
در مورد گازسوزها:
شما زمانيكه تعويض سوخت (از گاز به بنزين ) مي كنيد تمام ديتا هاي اي سي يو تغيير ميكنه و تازمانيكه بخواد با سوخت بنزين همخواني پيدا كنه ،لازمه تا بهش فرصت بدين و اين دقيقاً با نحوه رانندگي شما نيز مرتبطه .
به هرحال اي اف7 موتور هوشمندي است و رفتارش با بقيه موتورها متفاوته و بايد قلقش رو بدست بياريد