نقل قول:
شما الان (هم زمان با ثبت نام )شهریه ثابت رو (نقدی) + حق بیمه + سهم صندوق رفاهی دانشجویان + سفته یا چک برای آوردن اصل مدرک پیش دانشگاهی رو میدی و بعد از انتخاب واحد تا آخر ترم وقت داری شهریه متغیر رو پرداخت کنی ( قسطی)
Printable View
نقل قول:
شما الان (هم زمان با ثبت نام )شهریه ثابت رو (نقدی) + حق بیمه + سهم صندوق رفاهی دانشجویان + سفته یا چک برای آوردن اصل مدرک پیش دانشگاهی رو میدی و بعد از انتخاب واحد تا آخر ترم وقت داری شهریه متغیر رو پرداخت کنی ( قسطی)
سلام
دوستان عزیز عیدتون مبارک
من میخوام برای آزمون آذر ماه 89 دانشگاه آزاد کاردانی به کارشناسی رشته حسابداری شرکت کنم
کسی میدونه تراز چقدر تو اطراف تهران؟ کجا رو بزنم؟ اولویت انتخاب شنیدم تو دانشگاه آزاد خیلی مهمه کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام من فردا صبح میخوام برم دنبال کارای ثبت نام دانشگاه (رزرو)
باید برم از مدرسه چی بگیرم؟ (نگید خودشون میدند کاریت نباشه)
چه مدارکی بگیرم؟
یکی از رفیقام میگفت وقتی مدارک رو گرفتی باید بری آموزش پرورش مهرش کنی.کلا چند بار باید درگیر کاغذ بازی ها تو اداره باشم؟
بعد باید بری محضر(نمیدونم املاش درسته یا نه!).خوب این محضر واسه چیه؟کلا چه قدر کارم طول میکشه؟الان برم مدرسه مدرکم آمادست یا باید صبر کنم آماده بشه؟
این سوالم از همه بالایی ها مهم تره:
توی سایت آزمون نوشته بود ثبت نام مهندسی های دانشگاه ما از شنبه تا دوشنبه.حالا با توجه به تعطیلی شنبه امکان اینکه مهندسی ها رو تا سه شنبه ثبت نام کنند هست یا نه؟
آخه من تا بخوام مدارک رو بگیرم و ببرم آموزش پرورش و محضر یه روز طول میکشه.دانشگاهم که مرودشته که تا شیراز 60 کیلومتر فاصله داره چه طور این همه جریان تو دو روز انجام بدم الله اعلم:41:
ممنون میشم یه راهنمایی کنید:11:
مدرسه برگه گواهی موقت بهت میدهنقل قول:
میری اموزش و پروش 4 تا امضا می زنی میری و مدارک رو برمیداری میری دانشگاه
شنبه یا دو شنبه
حالا یک روز میره اون ور تر . حتما!
والا سوال دوم رو من نرفتم و نشنیدم.
مدرکت که اماده نیست میگه سال دیگه بیا. مدرک موفقت فعلا بهت میده برای همین سفته یا چک 500 تومنی برای ببری به دانشگاه بدی.
کار اصلی صبت نام تو خود دانشگاه هست.
همون یک روز کارت میشه.
فوقش یک روز نشد. باقی کار رو فردا انجام میدی.
مرد مومن حداقل 4 سال باید این 60-70 کیلومتر رو بری و بیای. از حالا باید پز انرژی باشی :20:
حالا مرودشتی یا علوم و تحقیقات؟ چی قبول شدی؟ حالا متولد 70 هستی یا 71؟ نیمه اول یا دوم؟ این سوال هام همین طوری بود :13:
سلام.والا به لا لازم نیست ببری اموزش و پرورش.من از یکی از اشناهام که کارمند ازاده پرسیدم گفت 4تا کپی از گواهی موقت بگیر ببر محضر اسناد رسمی برابر اصل کن + کپی از شناسنامه و کارت ملی وخلاص.حالا دیگه نمیدونم.هرجور خودت میدونی.شاید دانشگاه ما با شما فرق داره.:21:نقل قول:
ممنون.مرودشت آوردم مکانیک.نیمه اول 71.فقط میخوام رزروش کنمنقل قول:
حالا مرودشتی یا علوم و تحقیقات؟ چی قبول شدی؟ حالا متولد 70 هستی یا 71؟ نیمه اول یا دوم؟ این سوال هام همین طوری بود
خود به خود رزرو میشه ها .نقل قول:
ممنون.مرودشت آوردم مکانیک.نیمه اول 71.فقط میخوام رزروش کنم
چون من پارسال طبس قبول شدم امروز زنگ زدم گفتم میخوام بیام .
یارو گفت قدمت رو چشم بیا هیچ مشکلی نداره:دی
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
حالا خودتم یه زنگ بزن مطمئن شو.
میخواهی رزرو کنینقل قول:
بعد سال دیگه بری دولتی یا نیوردی همین رو بری؟
دقیقانقل قول:
ممکنه وسط سال از پشت کنکوری دلزده بشم واز ترم دوم برم
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
عجبنقل قول:
ولی فک کنم باید شما هم شهریه این دو ترمی که نرفتی رو بدی.همون میشه دیگه :31:
اینم حرف جالبی بود فکرش رو نکرده بودم.:46:نقل قول:
دوستان برای ثبت نام احتیاج به تائیدیه تحصیلی هست که باید از پست بگیریم؟تو مدارک که چیزی ننوشته
سلام من هرچی گشتم اطلاعات دقیقی درباره زمان بندی ثبت نام ازاد پیدا نکردم !! من نرم افزار رودهن قبول شدم !! چه روزی باید برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه کنم؟؟؟
نقل قول:
دیگه محضر نداره
تائیدیه تحصیلی رو باید بری پست بفرستی ، البته بعد از این که رفتی دانشگاهنقل قول:
برای فارغ التحصیلی لازمه
یعنی شما میری دانشگاه ترم آخر که بودی میری پست و تائیدیه تحصیلی رو می فرستی
الان لازم نیست
سلام دوستان من گواهی موقت پایان پیش دانشگاهی رو دارم .
حالا اول باید ببرم اموزش پرورش مهرش کنم ؟
یا ببرم محضر ؟
یا همونو ببرم دانشگاه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
پ.ن : پایین گواهی موقت نوشته برای داخل کشور نیازی به تایید اموزش و پرورش نداره .
آقا این رزرو قضیش چی بود که دوستان گفتن؟
اگه دوست داری یه سال دیگه برای کنکور بمونی ولی اون رشته که قبول شدی از دست ندی همه مدارک ثبت نام رو میبری دانشگاه و پول شهریه ثابت رو میدی و میگی میخوای رزرو کنی.همیننقل قول:
یعنی زده قبول قطعینقل قول:
دوستان من كپي شناسنامه رو يادم رفت حاضر كنم. خودم ميخوام الان اسكن كپي كنم ولي نميدونم كپي از تمام صفحات شناسنامه دقيقا چطوريه ! يعني نميدونم به چه شكلي پرينت كنم . لطفا يكي توضيح بده چطور بايد كپي بگيرم. مثلا بگيد كه از هر 6 صفحه شناسنامه بايد كپي بگيرم؟ يا اينكه دو صفحه اول و دو صفحه دوم بايد روي يك طرف A4 كپي كنم و دو صفحه سوم رو پشت A4 ؟ يا ... ؟ لطفا سريع جوابمو بديد البته اگه الان كسي بيدار باشه !
آره دیگه از همه ی همش باید کپی کنی. هر کودوم رو برگه ی جداگونه. نه پشت و رونقل قول:
درود
ببین من تو کار کپی بودم؛ روی A5 میتونی بگیری، حالا دوست داری روی A4 بگیر. اما اصلش همون A5 هست اما اینطوری هم مشکلی نداره.
ببین صفحه اول باید بیافته روی یک برگ؛ منظور از صفحه اول هم همون دو برگ اول (جای اثر انگشت و ... + اسم و اینا :دی) بعدش قسمت ازدواج صفحه دوم :دی به حساب میاد که هر کدوم از اینها (صفحات) باید جداگونه روی یک صفحه باشه پس طبیعتا ما 3 صفحه داریم دیگه کلا. یک رو هم کپی بگیر.
شاد و پیروز باشید
راستی یه سوال، یکی از دوستان اشاره کرده بود؛ حالا دوستانی که فردا میرند برای ثبت نام یا الان مطمئن هستند هم میتونند بگند؛
ما ورودی های جدید برای ثبت نام باید کل شهریه رو نقدا موقع ثبت نام پرداخت کنیم یا شهریه ثابت رو؟؟؟ یکی از دوستان مثل اینکه گفته بود فقط شهریه ثابت رو.
گواهی روهمراه 12عکس +کپی شناسنامه +کپی کارت ملی+نقل قول:کد:پول
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
به من که گفتن بایدکامل بپردازینقل قول:
بستگي به واحد دانشگاهي داره. بعضي شهرها شهريه كامل رو حساب ميكنن بعد شما بايد يه مقدار نقد بريزي به حسابشون بقيه رو تا آخر ترم ميتوني چك بدي بعضي شهرها شهريه ثابت رو بايد همون اول بريزي به حسابشون و بقيه شهريه رو ميتوني چك بدي باز هم تا آخر ترم بعضي جاهاي ديگه هم تمام شهريه رو ميخوان ازتون. كلا مورد سوم خيلي نادره و اكثر واحدهاي دانشگاهي شهريه ثابت رو حين ثبت نام ميگيرن بقيه رو تا آخر ترم !نقل قول:
داستان از این قراره که :
فردا که میریم ثبت نام ...میگن مدارکتون رو لطف کنید بدید.یکم ورق بازی داره. بعدش میگن حالا اون 55 تومن رو برید بریزید به حساب
رسید رو که آوردی دانشگاه یه برگه ی انتخاب واحد موقت میده بهت میگه شهریه ثابت با این واحدات (شهریه متغیر ) واسه ی شماست که ترم اولید. برید بریزید به حساب همون دانشگاه
دوباره رسیده اینو که آوردید میرید پیشه مدیر گروه رشتتون تا برگه ی واحداتون رو ( اون اصلیشو ) بهتون بده
بعد میرید خونه ....
یرای انتخاب رشته/ محل جدید زده 21 تا 25 شهریور بیاین سایت ولی هیچ خبری نیست چه جوریه این؟
سلام من دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز قبول شدم:31:
سلام
شهریه ثابت و هزینه هر ترم سخت افزار قزوین حدودا چقدره؟
همین ها در رابطه با پاره وقت مکانیک تاکستان چطور؟
بچه ها هم رفتن ثبت نام اینجا خلوت شده :دی
سلام ...
من امروز رفتم برای ثبت نام این " پیرینت معرفینامه عکسدار یا کد رهگیری " چیه ؟!
نوشته برید سایت enroll.azad.ac.ir قسمت ورودی های جدید !
من میرم توی سایت ولی همچین چیزی وجود نداره !
کمک کنید ....
----------
هیچ مدرکی نگرفتن ! فقط 14 صفحه فرم دادن که 29 شهریور براشون ببریم .
سلام
بابا امروز رفتم تهران جنوب یه پوشه دادن گفتن برین پر کنید 29 شهریور بیاین........
ولی باید پر کنیما 10 یا 20 صفحست.......:20:
اقا من امروز برای ثبت نام رفتم و همه ی کاغذ بازیهاشو انجام دادم بعد بهم یک برگه ی تایید ثبت نام دادن و بهم گفتن برو شهریه ثابت رو بریز ولی بعد از اینکه شهریه ثابت رو ریختم هیچکس برای انتخاب واحد جوابمو نداد و درضمن توی یک برگه روی تابلوی اعلانات نوشته بود انتخاب واحد 7 مهر وشروع کلاسها 10 مهر
حالا من چیکار کنم؟
ایا من که ترم اولمه هم باید 7 مهر برم؟
من هم مثل شما هستم و امروز رفتم برای ثبت نام اونها هم گفتند تا گواهی موقت رو نیاری خبری از ثبت نام نیست!!! :2::2::2:نقل قول:
باید به فکر ثبت نام با تخیر باشیم تا شاید مهر بتونیم بریم
سایر دوستانی که مدرک موقت پیش رو ندارند چی کار کردند؟
تکمیل ظرفیت تهرانیا پاره وقتو کجا میتونن بزنن؟
مرکزی و سمنان و قزوین میشه؟
گواهی موقت چیه؟
درودنقل قول:
ظاهرا مدرک پیش دانشگاهی هستش
چون اصلش یک سال دیگه میاد
بهتون موقت میدن(مدرسه)
نپرسیدی تا کی وقت داریم برای ثبت نام؟نقل قول:
از صبح زنگ می زنم دانشگاه ازاد زنجان ولی آشغاله !!!!
من بد بخت که مدرک پیشم رو اخرای شهریور می گیرم چه غلطی باید بکنم؟
کسی هست که هنوز از پیشش درس داشته باشه ولی ثبت نام کرده باشه؟
من الان رفتم گواهی موقت رو از مدرسه گرفتم کاری دیگه ای لازم نیست باش انجام بدم؟نقل قول:
من هم مثل شما هستم و امروز رفتم برای ثبت نام اونها هم گفتند تا گواهی موقت رو نیاری خبری از ثبت نام نیست!!!
یکی بطور کامل مدارک لازم و کارایی که باید با مدارک انجام بدیم رو مینویسه
یعنی خودش با طی کردن این مراحل تونسته باشه با موفقیت تو دانشگاه آزاد ثبت نام کرده باشه!
شما تهران مرکزی ؟ رفتی ثبت نام میکردن یا برگه میدادن میگفتن 29 شهریور بیا ؟؟نقل قول:
ثبت نام برای ما عمرانی ها 22 و 23 است اما گفتند اون الکیه و تا 27 فرصت است اما فکر کنم ثبت نام با تاخیر هم هست شاید تا اون موقع گواهی رو بتونیم بگیریمنقل قول:
نه من عمران سازه تبریز هستم.نقل قول:
شما تهران مرکزی ؟ رفتی ثبت نام میکردن یا برگه میدادن میگفتن 29 شهریور بیا ؟؟