این جوری ترازی که میاری کاذبه ، واقعی نیست...نقل قول:
من خودمم میخونم :31: ولی کار درستی نیست.
Printable View
این جوری ترازی که میاری کاذبه ، واقعی نیست...نقل قول:
من خودمم میخونم :31: ولی کار درستی نیست.
ممنوننقل قول:
شیمی یه مثال بود
واسه ریاضیات هم همین شکلی عمل کنم.؟
عمومی ها چطور؟
نقل قول:
ممنون
شیمی یه مثال بود
واسه ریاضیات هم همین شکلی عمل کنم.؟
عمومی ها چطور؟
ریاضیات رو سعی کن چه ریاضیاتت خیلی خوبه چه بد خیلی خیلی بیشتر مسئله حل کنی و اون مفهوم رو کامل بدست بیاری از مسئله
عمومی هارو هم تست رو بزار واسه یه هفته بعد یا حتی 10 روز بعد خیلی هم تعجب نکن که چرا اینو میگم 10 روز اون رو همون روز :دی :دی
البته سعی کن الان 30 درصد عمومی هارو کار کنی 70 درصد اختصاصی
یک سوم تستات تست سنجشی باشه و دو سوم هم آموزشی
یه تعادل دیگه بودش با این دوتا میشد سه تا تعادل مهم برای کنکور که همیشه باید حفظ بشه سومی رو یادم نمیاد :دی :دی
و مهمتر از همه بدون که کنکور 50 درصد کنترل روحیات و روان هستش و بعد این هست که 50 درصد علم و دانش و آگاهی میاد پس سعی کن وقتایی که داری تست میزنی 50 درصد اول برای خودت از الان تکمیل کنی مخصوصا سر جلسات قلم
آها باز یه چیزی یادم اومد ببین من اینو دارم جدی بهت میگم باز تصمیم با خودته چون خیلیارو دیدم و تا الان هم ندیدم کسی بگه دیگه واجب دیدم گفتنشو قرمز هم مینویسم با فونت بزرگ که کاملا به چشم همه بیاد
قلم چی چه بهتر شدی نباید خوشحال بشی که بهتر شدم اگه هم ترازت شد 3000 هم نباید ناراحت بشی که وای من دیگه هیچی نمیشم وقتی که کاملا درس خوندی و واسه قلم هم نبود و واسه کنکورت بود اون موقع چه توی قلم یا هر آزمون دیگه بد شدی یا خوب شدی فقط بگو به درک که این شدم از این خیلی بهتر هستم من اگه اینطوری بخونم و به تلاشم که بهش ایمان دارم ادامه بدم حتما جزو نفرات برتر هستم
:دی :دی
قلم چی چه بهتر شدی نباید خوشحال بشی که بهتر شدم اگه هم ترازت شد 3000 هم نباید ناراحت بشی که وای من دیگه هیچی نمیشم وقتی که کاملا درس خوندی و واسه قلم هم نبود و واسه کنکورت بود اون موقع چه توی قلم یا هر آزمون دیگه بد شدی یا خوب شدی فقط بگو به درک که این شدم از این خیلی بهتر هستم من اگه اینطوری بخونم و به تلاشم که بهش ایمان دارم ادامه بدم حتما جزو نفرات برتر هستم
:دی :دی
[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
واقعا ممونم
نمیدونم چرا با حرفات متحول شدم .دمت گرم.خیلی عالی بود
ولی یه سوال دیگه.از خودت.بچه ها شرمنده میدونم جاش نیست
سوالم اینه که به نظرت چه کتابای خوبن.اگه میشه بهم معرفی کنی
واسه درسا رشته ریاضی
من زیاد اطلاع ندارم
جوابتو تو تاپیک جامع کتب آموزشی دادم:11:نقل قول:
سوالم اینه که به نظرت چه کتابای خوبن.اگه میشه بهم معرفی کنی
واسه درسا رشته ریاضی
Man soalamo az elendil porsidam!!!
فکر کردم لیست کتاب میخوای دیگه نگاه نکردم از کی پرسید بعدش هم آقا امین لیستی که قرار داده کامل خیالت راحت:46:نقل قول:
Man soalamo az elendil porsidam!!!
یک توصیه :
بهتره زیاد به برنامه ی آزمونها توجه نکنید ( تون هم قلم چی ! ) ، بهتره از برنامه ی آزمونتون جلو بیافتید ، مثلا برنامه آزمون دوم رو تموم کنید و برید آزمون یک رو بدید !
این که چند روز قبل از آزمون یا شب قبل از آزمون بخواید درسهای آزمون رو بخونید و بعد فرداییش امتحان بدید ، اصلا فایده ای نداره ، باید با اطلاعات ثبت شده توی مغز ، آزمون داد ! ، مطالبی که شب قبل از آزمون یا چند روز قبل از آزمون می خونید ، چند روز بعد از ذهنتون پاک میشه ...
اگر قراره که مثلا آزمون سوم رو بدید ، سعی کنید توی چند هفته ای که وقت دارید ، مباحث آزمون سوم رو بخونید و مباحث آزمون چهارم رو هم تموم کنید و چند روز قبل از آزمون سوم ، مباحث مربوط به اون رو مرور کنید ...
این طوری روی رتبه و تراز آزمون بیشتر می شه حساب کرد ...
توی امتحانات کشوری به خاطر اینکه وقت رو بتونن مدیریت کنن و امتحانات در یک زمان از همه گرفته بشه ، بعضی مدارس رو برای حوزه های امتحانی در نظر می گیرن و امتحانات رو اونجا برگزار می کنن ( به خاطر کمبود جا ) ...نقل قول:
نه اقا محمود.آخه بهمون گفتند نهاییه یعنی مثل سال سوم باید بریم یه حوزه دیگه امتحان بدیم.یعنی طوریه که قراره تو کنکور تاثیر بدند.ولی فکر کنم به کنکور 89 نرسه.
اینکه فقط بخوان 4 درس از پیش دانشگاهی رو توی کنکور تاثیر بدن بعیده ، هر سال هم همینطور هست ، یعنی 2 تا درس به صورت کشوری هست ولی امسال شده 4 تا ...
دارن کم کم خودشون رو آماده می کنن که تمام امتحانات پیش رو مثل سال سوم کشوری کنن تا شرایط برای تغییر وضعیت کنکور مهیا بشه ...
به هر حال ، موفق باشید ...
salam,نقل قول:
اگر قراره که مثلا آزمون سوم رو بدید ، سعی کنید توی چند هفته ای که وقت دارید ، مباحث آزمون سوم رو بخونید و مباحث آزمون چهارم رو هم تموم کنید و چند روز قبل از آزمون سوم ، مباحث مربوط به اون رو مرور کنید ..
be nazare shomaaa vaaaghean hamchin chizi momkene ke ham be azmoone masalan in hafte va badish berese darsaye madresam ...:18:!
khodetoon mitoonin ?!l
age are mamnoon misham be manam begiiin HOW?!
...NADARAM MAJBOOR SHODAM PINGLISH BENVISAM
توی دوره ی پیش دانشگاهی هفته ای سه روز مدرسه دارید ، توی همون سه روز می تونید درسهای مدرسه رو بخونید ، و توی چهار روز دیگه برنامه ی آزمونها رو بخونید ، برای هر آزمون 2 هفته وقت هست ( قلم چی ) ، توی هر هفته می تونید مطالب یک آزمون رو تموم کنید ، در هفته های اول شاید مثلا نصف مباحث آزمون بعدی رو هم خوندید ، ولی این باعث میشه که جلو بیافتید و در آزمونهای بعدی به راحتی می تونید یک آزمون جلو بیافتید ، اگه همین طور پیش برید ، قبل از این که دو آزمون آخر برگزار بشه ( به غیر از جامع ها ) ، احتمالا شما درسهاتون رو تموم کردید ...نقل قول:
salam,
be nazare shomaaa vaaaghean hamchin chizi momkene ke ham be azmoone masalan in hafte va badish berese darsaye madresam ...!
khodetoon mitoonin ?!l
age are mamnoon misham be manam begiiin HOW?!
...NADARAM MAJBOOR SHODAM PINGLISH BENVISAM
البته قلم چی همیشه دانش آموزها رو مجبور می کنه که همیشه زیر نظر برنامه ی خودش درس بخونن و موقعیت رو برای ( مثلا ) شرکت در آزمون های دیگه می گیره ، مثلا آزمون هاش با سنجش توی یک روز هست ، ولی گزینه ی دو نه ، گزینه دو حتی تبلیغ می کنه که در آزمونهای سنجش شرکت کنید ، من تجربه ی قلم چی ، گزینه ی دو و سنجش رو دارم ، اصلا از قلم چی خوشم نیومد ، فقط تعداد آزمونهاش زیاده ! ... ، دیگه هیچ ویژگی خاصی نداره !
به هر حال ، این روشی که گفتم ، پله به پله شما رو چند آزمون جلو می اندازه ...
موفق باشید ...
manam gozine 2 sherkat kardam !نقل قول:
be nazare man ke nemishe ye hafte e BE ....RESID
HARFY KE SHOMA .... ro ye moshavre ham migoft age beshe in kao kard kheily khoobe
moshkel injas ke hame ye darsaro nemishe ... .....!
!!!!!!!!!!!!
bikhial
shab bekhyr
البته این مورد رو هم در نظر بگیرید که شاید بعضی از مدارس سه روز در هفته نباشن. مثلا ما 6 روز هفته تا ساعت 3 مدرسه ایم و اصلا به قلم چی کار نداریم و فقط سنجش میدیم. البته بازم احتمال میره بره سنجش سوم عقب بمونیم...نقل قول:
بره همین دو سه روز قبل از سنجش مطالعه زیاد لازمه که اطلاعات جمع بندی بشه.
من امروز که فردا سنجش برای برای اولین بار 9 ساعت خوندم.....
الان دیدن فیلم saw vi خیلی حال میده...:27:
سلام یه خبر خوب
شنیدم سازمان سنجش اعلام کرده که امتحان نهایی ( حوزه تصحیح ) کنسل شده و فقط مانند سالهای قبل هماهنگه و این طرح از سال دیگه عملی میشه.:31:
بچه ها مهندسي شيمي دانشگاه تهران ( شبانه ) براي يه منطقه 3 چه رتبه اي ميخواد ؟
جدی میگی!!!امیدوارم کردی:46:نقل قول:
بچه ها الان دیگه وقت آزمونتون داره تموم میشه حدودا : دی
هنوزم سوال منو جواب ندادید
اینی که میگن درس هر روز رو همون روز بخونید چقدر تاثیر داره ؟
امید کلا چیزیست خوب :دینقل قول:
خوندن هردرس درهمان روز چیزیست خوب:31::31:نقل قول:
منم اولای سال تصمیم داشتم که این کارو تا آخر سال ادامه بدم ولی از روزی که امتحانای مستمر شروع شد برنامم به هم ریخت،مثلا روزهایی که فرداش امتحان داشتم دلم نمیومد که درس همون روزو مرور کنم،میشستم برای امتحان فرداش تست میزدم
سلام حتما زیر 1000 میشد توی منطقهنقل قول:
نزدیکای 600
عزیزم اینا هیچی ! :دینقل قول:
برو یه نگاه بنداز به همین مجله قلمچی !
اگه اینجوری که شما میگی باشه باید همه ی 50 نفر از مدارس سمپاد میبودن !
در حالی که همین الان توی مجله دیدم یکی از بچه های مدرسه ی نمونه جز اون 50 نفر شده و خدا میدونه چقدر بچه های ما زور میزنن تا بش برسن و نمیتونن :دی
وگرنه توی تیزهوشان که کار خاصی نمیکنن !فقط بشدت وقت مارو میگیرن. منم خیلی دوست دارم کلا غیر حضوری بگیرم تا کنکور و خودم بخونم تا وقتم اینجوری تلف نشه . الان اگه مدرسه عادی بودم و بجای ساعت 3 ساعت 12 خونه بودم زمین تا آسمون وضعم فرق میکرد . اینهمه خودمو میکشم بیشتر از 5 ساعت نمیرسم بخونم تو روز !
پس بجای غر و غر از وقتتون استفاده کنید : دی
یک توصیه هم بکنم بتون ! هدفتون رو رتبه یا تراز نزارید . هدفتون تسلط بر روی مطالب باشه . چون این رتبه ها به هیچکس وفا نکردن ! : دی
شما هفته ای چند ساعت میخونی الان ؟نقل قول:
حالا انصافا اون ها از ما بهتر نیستند؟
خدا بگم چی کار کنه این کنکور رو !!
پیر شدیم اما هنوز کنکوره دست از سر ما بر نمیداره!!:31:
با هزار بدبختی مرخصی گرفتیم تا ببینیم ترم بعدی مرخصی میدن یا نه :41:
راستی امروز کی سنجش بود؟؟
پشتیبان کانون دیشب خودشو کشت که این آزمون رو غیبت نکنم اما من بازم کار خودمو کردم امروز کانون نرفتم سنجش رفتم :31:
باز هم مثل همیشه این ازمون رو هم خراب کردیم............
اومدم خونه نیگاهی به دین و زندگی ها کردم ....حساب کردم یکی رو حدود -30 و یکی رو حدود -40 زدم..............
خودمم باورم نمیشه......
به امید آزمونی دیگر...
واین داستان ادامه دارد......خدایااااا..
من می خواهم 1 روبات مین یاب بسازم چگونه این کار را بکنم؟
مگه ميشه - 40 زد ؟؟ من فكر ميكردم -33 ديگه آخرشه.
حالا ناراحت نشو دين و زندگي رو يه هفته قبل از كنكور هم بخوني ميتوني درصد خوبي بياري.( اين آزمون منم منفي زدم :31:).
من سنجش دادم امروز.نقل قول:
به نظرم سوالای زبانش سخت بود. کلوز تستش راجع به نظریه بیگ بنگ بود!!!
وقتشم کم بود. گند زدم رفت ....
درصدام هم ادبیات 55 عربی 65 دینی 70 زبان 78 ریاضی 60 فیزیک 50 شیمی 40
نسبت به آزمون قبل افت خفنی داشتم ....
شما وقت کم نیوردی؟
ماشا الله :31:نقل قول:
درصد ات و ترکوندی :31:
من به معنای واقعی گند زدم :41:
در ضمن خدا طراح اون کلوز تستشو لعنت کنه
من دیدم سخته راهنما زدم رد شدم :31:
من ساعت 10:30 اومدم بیرون
هیچی نخونده بودم اعصابم داغونه
به امید خدا برای 20 آذر قشنگ میخونم
سلام ...نقل قول:
من سنجش دادم امروز.
به نظرم سوالای زبانش سخت بود. کلوز تستش راجع به نظریه بیگ بنگ بود!!!
وقتشم کم بود. گند زدم رفت ....
درصدام هم ادبیات 55 عربی 65 دینی 70 زبان 78 ریاضی 60 فیزیک 50 شیمی 40
نسبت به آزمون قبل افت خفنی داشتم ....
شما وقت کم نیوردی؟
سنجش امروز خیلی خوب بود ، سئوالاتش واقعا عالی بود ...
من روی ریاضی یه خورده زایاد موندم ، شیمی و فیزیک رو وقت کم آوردم ، فیزیک که کلا حدود 15 درصد شد ...
ادبیات و زبانش هم سخت بود ، مخصوصا زبان ...
درصدهای من هم این شد :
ادبیات 52 ، عربی 8 ! ، دین و زندگی 84 ، انگلیسی 65.33 ، ریاضی 65.55 ، فیزیک 12.22 ، شیمی 50.66
حیف شد ، می خواستم فیزیک و شیمی رو بیشتر بزنم ، ان شاالله آزمون بعدی ... ! ( برای عربی هم باید یک فکر ویژه بکنم ! )
همگی موفق باشید ...
درصدهارو کی میزنن؟
اوندفعه که یکی 2 روز بعد زیدن :41:
48 ساعت بعد از آزمون به تدریج قرار می گیره ، شهرهای غیر از تهران کمی دیرتر براشون میاد ، چون پاسخنامه ها باید ارسال بشه ، ولی کارنامه رو خیلی دیر می دن !!نقل قول:
درصدهارو کی میزنن؟
اوندفعه که یکی 2 روز بعد زیدن
...
بابا لعنتی این فیزیک درصد خطا توش خیلییییی زیاده من 30 تا فیزیک و زدم بعد گفتن5 دقیقه بیشتر نمونده به امید فیزیک شیمی رو همین طوری زدم بعد که با پاسخ نامه چک کردم دیدم از 30 تا 12 تاش رو اشتباه زدم!!!نقل قول:
این انگلیسی هم که دیگه شورشو دراوردن آخه نظریه بیگ بنگ میدن تو تست؟!!
خوش به حال قلمچی ها چون همین امروز کل کارنامه با جزییات میدن بهشون.
کو تا هفته بعد....:41::41:
آره خرابه کلا نمیادنقل قول:
طبق آخرین اخبار رسیده کانون در حال زاییدن است:41:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
سایت کانون باز نمی شه
کسی موفق نشد بره تو؟
ey babaaaaaaaaaaaaaaa
kho hame raftin bast neshastin tu in site kanoon nemiad dge
y chan tatun biayn birun bezarin ma berim shayad nobati begim bedan behemun:31:
آره دارن توش یه سری تغییر میدن! من فقط تونستم درصدامو ببینم ولی ترازا نیومده. رو این حساب کارنامه ها هم دیر چاپ میشه توی نمایندگی ها!نقل قول:
به سلامتی ایشا... :31:کد:طبق آخرین اخبار رسیده کانون در حال زاییدن است:31:
ایشالله قدمش خیره :31:
حالا که ترازا نیومده بیاین ترازامون رو پیش بینی کنیم.لطفا جدا ترازی رو بنویسید که فکر میکنید میشه.جالب میشه!:46:
اول خودم میگم :5800
Server is too busy
واقعا جالبه موسسه به این بزرگی سرورش باید به همین سادگی به همین خوشمزگی بپوکه :دی :دی :دی
یه دسته گل به خاطر قدم نو رسیده برای کاظم جون ببریم :31:نقل قول:
بزار سایت درست بشه الان کارنا مه ی کل بچه های شرق کشور رو میزارم :31:نقل قول:
پیش بینی نمی کنید؟الآن کارنامه ها میاد ها!