اِ؟ نمی دونستم:31:نقل قول:
آخه اکثر بازی هایی که تا حالا داشتم بعد از عوض کردن ویندوز کار نمیکردن...:13:
ممنون از تذکر
راستی با اون روشه بازی رو آپدیت کردم، نمی دونم چرا نشد!
Printable View
اِ؟ نمی دونستم:31:نقل قول:
آخه اکثر بازی هایی که تا حالا داشتم بعد از عوض کردن ویندوز کار نمیکردن...:13:
ممنون از تذکر
راستی با اون روشه بازی رو آپدیت کردم، نمی دونم چرا نشد!
اتفاقا تو سایت دانشگاهمون زیاد بازی کردم با اینکه ممنوع بود !نقل قول:
بازی رو از حالت full screen در میاوردم و رو window میذاشتم و صفخه بازی رو خیلی کوچیک می کردم ! دیگه کسی متوجه نمی شد !
laptop همراتون باشه همیشه که دیگه عالی میشه !
عزیزم اینجا ایرانه.اروپا نیست که تو اتوبوس بشینی اینترنت پرسرعت وایرلس یا wifi داشته باشی.:31::41:نقل قول:
laptop همراتون باشه همیشه که دیگه عالی میشه !
نه . ولی تو دانشگه و محل کار و خونه فک و فامیل و جایی که با کار کردن با PC دیگران مشکلی هست ولی امکان کانکت شدن هست با laptop خودت کار می کنی !نقل قول:
مجتبی کجاست؟
خبری ازش نیست.
حلال زاده اینجاست
ما بعد 1 ماه برگشتیم.خط جدیدمون لامصب adsl پشتیبانی نمیکرد 1 ماه الاف شدم
LordClue اومده گایا لایت شده کل اون صلاح های خفنشو فروخته چهارتا بیلو کلنگ اشغال خریده من سه سوته کشتمش
منم بعد یکی دو هفته چند روزی می تونم بازی کنم !!نقل قول:
ا بعد 1 ماه برگشتیم.خط جدیدمون لامصب adsl پشتیبانی نمیکرد 1 ماه الاف شدم
حدوده 2 ماه پیش از etain رفت.نقل قول:
LordClue اومده گایا لایت شده کل اون صلاح های خفنشو فروخته چهارتا بیلو کلنگ اشغال خریده من سه سوته کشتمش
OMG
بعد 3 روز خواستیم بازی کنیم یه صحنه دیدم ناامید شدم !
قیمت گولد رو وحشتناک ارزون کردن !!
3bill گولد فقط 7 دلار !!!! 0-0
خیلی بازی واسه اونایی که پول خرج نمی کنن سخت خواهد شد !
کاظم خبری شد بگو. اگه character rival رو پیدا کردی بگو . من یه سری آیتم مثل Op و Conti دارم ، که باهاش میشه هر کسی رو راضی کرد.
adamas walker هم رو اگه بدی فوقش یه هفته دیگه باز دراپ میشه و elliot بهت میده دوباره . walker هم که درست کردنش از همه سخت تره بغیره weapon !
اون orc رو هم دیدم . از cape Dex base که تنش بود معلوم بود چیزی از orc بودن نمی دونه .
همه جا باید این بدشانسی دنبال من باشه.10 ثانیه نشد conti تموم شد که این اتفاق افتاد.نقل قول:
یه mob تو دیوار گیر کرده بود.به orc گفتم جاتو تغییر بده.این میزنتت.
این احمق همون جا واستاده بود هی می خواست heal کنه هی mob میزدش نمیذاست.
من سریع pot زدم اومدم UT بزنم boss منو stun کرد.اون احمق هم هنوز همون جا واستاده بود هی ضربه می خورد.
تموم mob ها ریختن سرم و اون افتضاح به بار اومد.حالا raid درست کرده auto join نیست.
چقدر یه آدم می تونه احمق باشه؟
بعد هم سریع lead رو داد به من.منی که مرده بودم و کاری نمی تونستم بکنم.حماقت رو داری؟ انتها نداره.
نمی دونم رو چه حسابی اینو تو Vengeance راه دادن.
به هر حال Sniper و Urban سریع بهم PM دادن و پیشنهاد گلد کردن.قرار شد Urban یه GM link بفروشه.
هنوز که خبری نشده.باید صبر کرد ببینم چی میشه.
دمت گرم حاجی که به فکر مایی.
اوه .... چرا Res normal نداشتی ..... :41:نقل قول:
orc اگه mob هم برزیزه سرش برای disple کردن مشکلی نداره. وقتی stun شدی راحت می تونست disple کنه.نقل قول:
این رو هم فقط به حساب اینکه orc هست راش دادن.
دیروز elliot رو دیوانه کرد تا از CS رد کنتش. پشت elliot نمی تونست حرکت کنه و هی agro می گرفت می مرد. elliot می رفت کنار portal تا این دوباره lead rez کنه !
به هر حال من تا حالا ندیدم goddess walker رو زیره 10k ap بدن . اگه بخوای با 7.5 k trade کنی احتمال خیلی زیاد ردیف میشه.
چون PID تموم شده بود.امکان داشت Drop بشه.واسه همین تو WH بود.نقل قول:
من تو pvp وقتی cont دارم یه normal هم تو پکم هست ولی تاحالا drop نشده PID هم ندارم ...نقل قول:
WTF هم می گفت reg rune drop نمیشه مگه اینکه bug یا چیزی باشه.
این رو از کجا آورده برای لول 60 ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم وقتی تو Shadow Hearts بودم یکی reg rune خودش رو تو PVP ز دست داد و کاراکترش پاک شد.
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
این weapon مال quest lvl 60 هست.کوئستش سخته و باید CTI رو بکشی.نقل قول:
من خیلی با reg rune بازی کردم ولی تا حالا دراپ نشد ولی خوب کم تو 1-15 میمردم.نقل قول:
من خودم وقتی تو Shadow Hearts بودم یکی reg rune خودش رو تو PVP ز دست داد و کاراکترش پاک شد.
این quest یه چیزش رو نفهمیدم ! باس CTI یه Fragment دراپ می کنه که اون رو اگه full raid هم باشی 1 دونه هست و به 1 نفر میرسه . و لا این آیتم تازه quest epic 60 شروع میشه .نقل قول:
این weapon مال quest lvl 60 هست.کوئستش سخته و باید CTI رو بکشی.
حالا موندم حتما باید Kill باس رو بگیری و تو raid باشی یا اگه اون 1 دونه دراپ رو بهت بده لیدر می تونی کوذست رو انجام بدی.
مرحله بعدی کوذست رو هم دیدم . کاری نداره . 7 تا از این fragment هایی که relic ها دراپ می کنن می خواد.
اون رو با 7 تا از اون یارو ها رو وقتی باس مرد میبری همون جا ک باس هستش یه چالست میپری توش یه اژدها زخمی عین CTI هست رنگش فرق داره به اون میدی بهت اون صلاح رو میده kill باس رو هم لازم نیست که بگیری.نقل قول:
واسه اینکه من صلاحام یا res run که همراهمه drop نشه همیشه چند تا صلاح اتااشغال همرام هست چون اولویت drop صلاح هستش بعد ring o amulet o loop کم کم میرسه به ap item ها اخرش هیچی نداشته باشی شانستم مثل من و کاظم باشه صلاح و زره تنت drop میشه
صلاح و زره تنت تا موقعی که Endurance صفر نشه به هیچ عنوان دراپ نمیشه. اگه حواست نباشه و تعمیر نکنی از دستش میدی!
چه غم انگیز (نقل قول:
همه جا باید این بدشانسی دنبال من باشه.10 ثانیه نشد conti تموم شد که این اتفاق افتاد.
-----
پریست خوب یه نعمت عظیمیه ! من پریستم (خیلی حیف شد ) ول کرد رفت خودش سرور زد و gm شده !. من فقط تو کفم چطور این پسر منو تو لول 57 با اون وضعیت افتضاح gear و دف ضعیفی که من داشتم توی فارم لول 5 زنده نگه می داشت . لول 58 هم رفتیم باس لول 60 کشتیم . واقعا معجزه می کرد . امروز با یه پریست لول 60 و یه mage 58 رفتیم نتونستیم همون باس رو بکشیم .
من خودم دو بار دیدم دو نفر top تنشوم رو دروپ کردن .نقل قول:
صلاح و زره تنت تا موقعی که Endurance صفر نشه به هیچ عنوان دراپ نمیشه
ای بابا هرکی یه چی میگه.نقل قول:
یکی میگه گلدت تموم بشه دروپ میشه یکی شما میگی اینجوری من خودم دیدم هانتر blade همه چیز ترکونده بود pid o EE غیره کمون لول 59 پرپر شد یقه GM ها رو چسبید و از طرفی چون بیشتر ap تو این بازی رو Blade میخره سه سوته یه بهترشو بهش دادن
این رو 100% مطمئنم چیزی که تنت باشه تا endurance 0 نشه دراپ نمیشه. حتی mount هم یه آیتم دراپ شدنی هست . اگه تو inventory بزاری بجای اینکه استفاده کنی احتمال افتادنش هست.
من 1 سال هست نه EE زدم نه Pid و تا حالا 454665 بار هم لایت ها من رو کشتن و چیزی که تنم بود تا حالا دراپ نشد. البته همیشه به BS سر میزنم.
شاید اون قضیه گولد مال زمانی باشه که EE داری ولی بازم اگه Pid داشته باشی حتی اگه Endurance هم صفر شه چیزی دراپ نمیشه.
تعمیر نکردن . کاملا واضحه. اگه هم pid داشتن و دراپ شد یه SS می تونن بگیرن و تیکت بفرستن تا پس بگیرن.نقل قول:
من خودم دو بار دیدم دو نفر top تنشوم رو دروپ کردن .
کسی نیست ؟؟؟؟ اگه 2 بیل بهم قرض بدین فردا 4 بیل بهتون می دم یه چیز خیلی خوب توی ah هست .
-------------
بی خیال ... !
یکی تو گایا داره همون سیستم آیتم دو تا کنی ! رو اجرا می کنه ... لامذهب ... کلی پول در آورد توی یه ساعت
---------------------------
این پست رو من چند وقت پیش اینجا زدم :دینقل قول:
این رو 100% مطمئنم چیزی که تنت باشه تا endurance 0 نشه دراپ نمیشه.
حالا شاید باگ چیزی بوده اونموقع چون خیلی زیاد شده بود . ولی من بعد اینکه از دو تا gs پرسیدم و گفتن شانس دروپ آیتم تن هم هست یک ماهه بدون pid بازی نمی کنم . آیتم خاصی ندارم ولی همین آیتم درپیت ها هم اگه دروپ بشه امکان جبرانش برم نیست ^^نقل قول:
به GS گفتی در حالتی که EE نداری؟ چون من بازم امکان نداره اگه به موقع تعمیر کنی دراپ شه.نقل قول:
یه چیزه دیگه . GS ها هم چیزه خاصی نیستن و لزوما چون GS هستن دلیل نمیشه همه چیز رو بدونن. من تا حالا کلی چرت و پرت از GS ها شنیدم . فقط تو بن کردن اینجور قضایا وارد هستن !
به gs گفتم توی 1-15 احتمال داره که من آمرم که تنم هست دروپ کنم در حالی که pid نداشته باشم . گفت بله یه احتمال بسیار کمی وجود داره که خیلی به ندرت ممکنه اتفاق بیافته ... EE و endurance 0 یه چیز جدای از دروپ آیتم توی pvp باید باشه این یه جور غنیمت جنگی گرفتنه که کسی که طرف رو می کشه به عنوان یه امتیاز می گیره .
البته شما که عضو گیلد خوبی هستین و کلی اونجا با تجربه هست خودتون هم که با تجربه ترید ... ولی من بدون pid عمرا بازی نمی کنم
راستی این ko noss دقیقا چطو عمل می کنه ؟! یعنی مثلا من چارم هیچی luc نداشته باشه بازم crit می زنم با این نوزز ؟ تمام ضربات کریت می شه یا مثلا 50% ....
این سوال رو از منم بپرسی همون جواب GS رو میدم. اختمال کمی وجود داره .منتها ادامش هم توضیح میدم این احتمال واسه چی هست .نقل قول:
ه gs گفتم توی 1-15 احتمال داره که من آمرم که تنم هست دروپ کنم در حالی که pid نداشته باشم .
1 چیز رو دقت کن اگه یه آیتم قابل افتادن باشه با اولین یا حداکثر دومین بار مردن تو pvp دراپ میشه . خودت می تونی امتحان کنی . فقط یه دونه سلاح بزار تو inventory بدونه pid بعد از اولین بار یا حداکثر دومین بار دراپ میشه ، به این میگن Dropable . نه اینکه 1 ساله دارم بدونه Pid و ee بازی می کنم و هنوز چیزی دراپ نشده . به این دیگه نمی گن dropable .
همه با تجریه های گیلد ما هم همین رو می گن . حتی Maha که officer گیلد هست و بهترین ست لباس orc رو داره خیلی وقت ها pid نمیزنه . چون نیازی نداره.
اگه چند تا ele top داشته باشی یا ele weapon مجبوری pid بزنی . مثل همه pvper ها که اینکار رو می کنن .
ربطی به luck نداره . full str هم باشی +95% با نوس critical میزنی. فقط باید به مقدار کافی Dex داشته باشی تا miss نشه.نقل قول:
راستی این ko noss دقیقا چطو عمل می کنه ؟! یعنی مثلا من چارم هیچی luc نداشته باشه بازم crit می زنم با این نوزز ؟ تمام ضربات کریت می شه یا مثلا 50% ....
پچ جدید داره میاد ! اسکیل ها رو مثل اینکه یه تکونه کلی می خوان بدن . مثلا دیگه KB نداریم یا دیگه HP base نیست . این تغییرات پیش زمینه اومدن EP5 هست . مثل اینکه زودتر از اونکه فکرش رو می کردیم ep5 داره میاد.
Eliot گفت اگه EP5 اونجوری که شایعه شده باشه کاره این بازی تمومه ! خود Elliot اولین نفریه که این بازی رو ترک می کنه!
بخاطر اینکه Stat ها خیلی زیاد میشه مثلا واریر ها و فایترها دیگه همدیگه رو راحت 1 hit kill می کنن و هر کی زودتر ضربه بزنه برده و دیگه pvp کاملا جذابیتش رو از دست میده .
مرسی . چه خوب . من احتمالا um رو با نوز لول می کنم . solo خیلی زود آدم لول می شه . البته از نظر هزینه عقلانی نیست ولی حال می ده فکر کنم.نقل قول:
ربطی به luck نداره . full str هم باشی +95% با نوس critical میزنی. فقط باید به مقدار کافی Dex داشته باشی تا miss نشه.
همونطور که گفتم ترس من اینه که dropable باشه ولی شانس دروپ مثلا یک در هزار باشه ! شانس خیلی کمه و ممکنه یه نفر اصلا طی یک سال براش پیش نیاد .نقل قول:
به این دیگه نمی گن dropable .
>. این چند می ارزه ؟ شاید بفروشمش . دلم نمیاد. ولی من اونقدر قوی نیستم که همچین آیتمی استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:8 + میارزه !نقل قول:
این چند می ارزه ؟ شاید بفروشمش . دلم نمیاد. ولی من اونقدر قوی نیستم که همچین آیتمی استفاده کنم
فروختنش حوصله می خواد . مگه کسی از بچه های گیلدمون بخواد بدمش بهش . گلد هم که روز به روز داره بی ارزش تر می شه . این ah اگه قیمتای بالاتر رو هم ساپورت می کرد خیلی خوب می شد . هیچ آیتم درد بخوری دیگه توی ah پیدا نمی شه ((
خوبیش اینه که قیمت ها که از اون سقف اخرین پیشنهاد بالاتر بره دیگه سرعت گرون شدنش کم میشه ملت نمیتونن بزارن اونجا تا قیمت رو بالا ببرننقل قول:
---------------------------
کسی از شما legend adamas /mithril cap سراغ نداره واسه ما ردیف کنه بخریم
بلند شین بیاین گایا ول کنین اون سرور نوب ها رو.اینجا همه گیلد ها بر علیه blade شورش کردن لامصب خیلی دلم واسه گیلدی که به این زور قوی کرده بودیمش میسوزه که ملت میخوان خرابش کنن از اون ور هم لایت ها دارن قوی میشن تابستون هم که میشه هر چی جوجه هست میرزه تو بازی
دقیقا ما هم همین مشکلات رو تو Etain داریم.همه می خوان گیلد رو تیکه پاره کنن.نقل قول:
همه می خوان یا جاسوس بفرستن تو گیلد یا ele لول 2 بگیرن.
تابستون هم که بشه بچه لایت ها میریزن سرور رو پاره می کنن.شرایط ما مشابه هست.
آره ولی دیگه الان فقط خرید legend adamas /mithril cap سخت نیست ! من که یه سه slot لول 30 هم می خوام دیگه توی ah پیدا نمی شه حالا هی باید از این و اون بپرسم یا فروم رو بگردم تا شاید یکی بذاره برای فروش ... تا یه ماه دیگه هم معلوم نیست چی بشه ...نقل قول:
خوبیش اینه که قیمت ها که از اون سقف اخرین پیشنهاد بالاتر بره دیگه سرعت گرون شدنش کم میشه ملت نمیتونن بزارن اونجا تا قیمت رو بالا ببرن
شماها هم از حرفه ای ها می ترسید هم از جوجه ها ؟ :دی JKنقل قول:
تابستون هم که میشه هر چی جوجه هست میرزه تو بازی
اونی که شما بهش میگید حرفه ای ما بهش میگیم جوجه واسه اونی که شما بهش میگید جوجه ما فعلا لغطی پیدا نکردیمنقل قول:
شماها هم از حرفه ای ها می ترسید هم از جوجه ها ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
legend adamas /mithril cap لینک نشده چند می ارزه ؟
7 یا 8 mithril و 11-12 adamasنقل قول:
فعلا که تا epic5 نیاد تصمیم اساسی نمیشه گرفت. هفته دیگه patch مربوط به اسکیل ها میاد و اسکیل ها یه سری تغییراتی می کنه . ep5 کلا بازی زیر و رو میشه! . اگه elliot بازی رو ول کرد میایم گایا lol
البته یه احتمال دیگه هست که Eliot بره یه بازی دیگه و ما رو هم ور داره ببره ! که بازم احتمالش هست که بریم یه بازی دیگه.
بازی خفن رو اعصاب هست . خیلی هکر تو بازی زیاد شده .
دیشب یه B-defender ناشناخته 5.4K بدون اسکیل به من damge می زد . kapoof که mage هست به orc من که 950 wis داره 3.7k با اسکیل های معمولی دمیج میزنه، nemmy راحت maha رو می کشه ! FS راحت elliot رو میترکونه . بعضی از archer ها با یه Rapid shot بهت 5 تا ضربه میزنن !!!! آخرین روزایی که shoxx بازی می کرد رو هیچ وقت یادم نمیره . بنده خدا رو همه 1 shot می کردن . منم جای اون بودم با اون رنک و لباس وقتی با 1 اسکیل می مردم دیگه بازی نمی کردم.
البته تو linked event که خدا بود. archer ها teos ترکونده بودن . خود GS هایی که تو Raid ما بودن می گفتن اینا -- می کنن . هر جور هکی بگی اینا می کنن . تو teos دیگه fury نمیره تو pvp60 بخاطره هکر ها ، رسما Teos تعطیل شده .
تو linked event ها که اصلا هیچ لایتی از gaia نمی بینم . تک و توک میان . ولی کلی از fury gaia میان .
----------
قرار شده [17] enchant رو هم به زودی آزاد کنن دوباره . هر روز دارن یه تصمیم اشتباه دیگه GM ها می گیرن . خودشون دارن بازی رو می کشن .
mithril حدود 8 یا 9نقل قول:
legend adamas /mithril cap لینک نشده چند می ارزه ؟
adamas حدود 10 یا 11
بستگی به orange stat داره . البته سعی کن adamas بگیری.