تیتان اگه عکس گذاشتی چیزی معلو م نیست با و بی قند شکن.
تیتان اگه عکس گذاشتی چیزی معلو م نیست با و بی قند شکن.
اِ پست من سند نشد
معرفی سامی 8 نوامبره که اشتباها 6 گفتم :دی
و اینکه با توجه به واید بودن صفحه ش شاید یکی از سیمبین های بی سرانجامه که بعد از کنار گذاشتن سیمبین ، کنسل شد ....
شایدم جاوا سایبرشات 16 مگ باشه !
مثله آینو !
Sony Ericsson set to ‘blow the doors off’ Droidcon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاااا ؟!!کد:http://www.mobileindustryreview.com/2010/10/sony-ericsson-set-to-blow-the-doors-off-droidcon.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MobileIndustryReview+%28Mobile+Industry+Review%29
یعنی چی میخواد بشه؟
Sony Ericsson Android Phones Hits iPhone Sales in Japan
From the above image, the company which tops the list is Sharp which is followed by Fujitsu and Panasonic. Apple gets the 7th spot, just behind Sony Ericsson.
کد:http://www.devicemag.com/2010/10/26/sony-ericsson-android-phones-hits-iphone-sales-in-japan/
فری این چارت که گداشتی کدومش کدومش سونیه؟:دی
ای بابا مگه شما جاپونی بلد نیستید :دینقل قول:
سونی اریکسون قبل از اپله دیگه :دی
ولی اینجور که خودش گفته
قرمز شارپه ، زرد فوجیتسو و صورتی کم رنگ تره پاناسونیکه ...
آبی هم سونی اریکسون و صورتی پررنگه هم که اپله ....
معرفی کی هست.اینا رو ولش:دی..
کمتر از 20 روز دیگه ...
اون آقاهه گفت :دی
ايشالا يكي دو هفته ديگه هممون يا رو سياه ميشيم يا سورپرايز ميشيم
از اين دو حالات خروج نمي كنه :31:
آقا بدو psp phone رسید : واقعی به گفته :The PlayStation Phoneکد:http://www.engadget.com
It's hard to believe that what we're looking at is real -- but we assure you, the picture above is in fact the PlayStation Phone you've long been waiting for. As we reported back in August, the device you see is headed into the market soon, likely boasting Android 3.0 (aka Gingerbread), along with a custom Sony Marketplace which will allow you to purchase and download games designed for the new platform. The device snapped up top (and in our gallery below) is sporting a 1GHz Qualcomm MSM8655 (a chip similar to the one found in the G2, but 200MHz faster), 512MB of RAM, 1GB of ROM, and the screen is in the range of 3.7 to 4.1 inches. Looking almost identical to the mockup we hit you with this summer, the handset does indeed have a long touchpad in the center which is apparently multitouch, and you can see in the photos that it's still bearing those familiar PlayStation shoulder buttons. For Sony buffs, you'll be interested to know that there's no Memory Stick slot here, but there is support for microSD cards.
The particular model in these shots is still in prototyping mode. As such, the unit doesn't have a custom skin (not even SE's Timescape design seen on the Xperia devices), and is said to be rather buggy. We're digging into more facts as we speak, but it's likely that much of what we reported earlier is still accurate, and though the device could still be headed for a 2010 release, 2011 is looking much more realistic. Still, there's a lot of time between now and the holidays... so keep your fingers crossed!
کد:http://www.engadget.com/2010/10/26/the-playstation-phone/#comments
---------- Post added at 09:01 AM ---------- Previous post was at 08:57 AM ----------
اینم تصاویرش :
اقا من هم امدم بازی
ایول.خوشمان امد.خوشگله از طرح ویواز باز هم استفاده کردن....اندو 3؟سی پی یو 1 واسش کم نیست اون موقعی که میخواد بیاد؟
اما کلا چیز حقیه...ایوووول به ولش...خیلی های کلاسه.دانشجو ها بخرن تو کلاس گیم بازی کنن:دی
خداییش سونی اریکسون هر چی داره از سونیه
گوشيش چه قدر كهنه هم هست :31:
مثيكه خيلي وقته اومده
اوا!
ای که گفتی یهنی چه؟
چرا از cpu گالاکسی توش استفاده نکردن یکم حال کنیم؟؟؟
دکمه های left و right ش کشته منو ! فکرشو بکن بشه باهاش pes2011 زد ! :دی
مصطفی چطوری ؟
راست میگه گوشی خلی کهنه هست پورتوتایپ اولیه هست .. اگه 2010 بیاد بازار ببین چی میشه !
بازیهاشم مثکه باید از آندرویید مارکت دانلود کرد در یک بخش جدا ایجاد میشه .
من از طرحش خوشم واومد مسلما تو عکسهای رسمی خیلی خوشگلتره .. مثل ویواز که همه میگفتن چه زشته بعدا دیدن چه قشنگه !
cpu و ram کلا سخت افزارش احتمال تغییر داره و اینهایی که گفته شده طرح نهایی نیست برای تست هست .
The PlayStation Phone قیافش خیلی افتضاح .... خیلی
برداشته بدنه ی ویواز پرو رو بزرگ کرده
آره این رو تو کارگاه ساختن:دی.
رو نمایی بشه ملوسه.
نه حميد
به نظر من اصلا روي طراحي اين گوشي كاري نشده
فقط يه پرتوتايپي ساختن كه بيشتر بعد نرم افزاري و سخت افزاري گوشي رو درست كنن
اين طراحي يه چيزي بود كه تو ذهن همه بود
چيز جالبي هم نيست اصلا
بعيد مي دونم به همين قيافه وارد بازار بشه.
خلاصه خيلي زشته
چيزي به اسم طراحي سوني اريكسون توش ديده نميشه.
من كه اصلا حال نمي كنم با گوشي بازي كنمنقل قول:
فکرشو بکن بشه باهاش pes2011 زد !
ولي آدم باورش نميشه
اينقد ملت رو چرزوندند :31: كه ديگه آدم بهش نميچسبه
من بيشتر منتظر ايكس هاي بعدي هستم
مخلص مصطفي و كله كچلش هم هستيم
عكست خيلي هويدا بود پسر :31:
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
سي پيو گاراكسي كه توخود كالاكسي هستنقل قول:
چرا از cpu گالاکسی توش استفاده نکردن یکم حال کنیم؟؟؟
برو حال كن ديگه :31: چرا ميخواي دوجا حال كني؟ :31:
به نظره من عمرا قیافش تغییر کنه بگو چرا ! اولین قدم برای طراحی قیافه گوشی هست که تایید میشه(چرت گفتم:دی) دوما ما هر چی عکس پورتوتایپ دیدیم یا بدون تغییر وارد بازار شد یا کلا کنسل شد مگر در تغییراته خیلی جزئی !نقل قول:
فقط يه پرتوتايپي ساختن كه بيشتر بعد نرم افزاري و سخت افزاري گوشي رو درست كنن
اين طراحي يه چيزي بود كه تو ذهن همه بود
چيز جالبي هم نيست اصلا
بعيد مي دونم به همين قيافه وارد بازار بشه.
این گوشی رو هم نمیشه طرحه دیگه ای زد خداییش هر چی کانسپت اومد همین شکلی بود .. مگه اینکه مثلا بیاد مستطیلی بزنه گوشی رو . تو اسلاید بودن و اون دکمه هاش هیچ کاری نیمشه کرد و باید باشه.
منم در حد سودوکو ایکس :دی ولی وقتی فکرشو میکنم اگه بازیهاش با کیفیت باشه چی . واییییییییییییییییی یه تجربه عالی ...در کل بازار زیادی نداره این گوشی.نقل قول:
من كه اصلا حال نمي كنم با گوشي بازي كنم
ولي آدم باورش نميشه
اينقد ملت رو چرزوندند كه ديگه آدم بهش نميچسبه
من بيشتر منتظر ايكس هاي بعدي هستم
عجب گوشی خوفیه
فقط به خاطر god of war هم که شده اینو میگرم.
:42:
Sony Comments On 'Fake' PSPhone
نقل قول:
Earlier today NowGamer contacted Sony Computer Entertainment Europe for comment on the reported images of a PlayStation Phone.
“Sony Europe debunked the images as false”
Sony Computer Entertainment Europe has since confirmed its official line on the rumoured phone as, "We do not comment on rumour and speculation."
However, NowGamer still understands that the images are indeed fake.
The suspect images have come under criticism from a number of news sites. A closer look at the top screen in particular reveals a number of telltale signs, such as a large amount of dirt collecting around the screen, as well as mention of 'A' and 'B' buttons on the interface.
The images supposedly show the 'PlayStation Phone' as having phone capabilities, PlayStation buttons, multi-touch thumbars and an onboard camera.
NowGamer also contacted Sony Ericsson for a comment. A spokesperson also responded, "Sony Ericsson does not comment on rumour or speculation".
کد:http://www.nowgamer.com/news/4488/sony-psp-phone-is-fake
اومدیم نظرمونو بگیم خبر از فیک بودنش دادن بچه ها:دی
برید پی کارتون تا 20 روز دیگه:دی
بابا فیک نیست من خودم فتوشاپ کارم شما دیتیلز این دو تا عکس رو که یکیش با فلاش گرفته شده رو با هم مقایسه بکنید :
گوشی کاملا واقعی هست . حالا اگه بعدا کنسل بشه اونش تقصیر من نیست :دی
حميد شايد منظورشون اين بوده كه اين گوشي رو ما نزديم :31:نقل قول:
بابا فیک نیست من خودم فتوشاپ کارم شما دیتیلز این دو تا عکس رو که یکیش با فلاش گرفته شده رو با هم مقایسه بکنید :
اين چيني هاي پدر سوخته زدن
ولي كلا من اصلا ذوق زده نشدم
چيه اين بابا
اينو بگيري در گوشيت صحبت كني؟؟؟؟؟/
مثل اينه كه آتاري دستي بگيري در گوشت :31:
خدا وکیلی خیلی زشته. همون پی اس پی گو رو سیم کارت میکردن توش خیلی خیلی بهتر بود بخدا
اونجوری که اون سایت گفته درباره عکسها اظهار نظر کرده :
NowGamer still understands that the images are indeed fake.
و چینی هم نیست .. کپی های چینی دقیقا از Sony Ericsson استفاده نمی کنند چون
کپی رایت مانع میشه .
از لحاظ اندازه هنوز معلوم نیست به نظره من که بزرگ نیست ویواز پرو رو فرض کن به جای کیبورد گیم پد داره (غیب گفتم :دی)
از n900 که گنده تر نیست بابا یه چیزه گوشتکوبیه من از نزدیک دیدم!
سونی اریکسون هم نمیاد بگه آره اینو ما زدیم یه ماه دیگه معرفی میکنیم ... میگه ما روی شایعات و حدسیات نظر نمی دیم . ولی گوشی حقیقی هست و الدار هم تایید کرده .
حمید من یه فکر دیگه کردم:دینقل قول:
Sony Comments On 'Fake' PSPhone
ببین سونی گفته فیکه ولی سونی اریکسون سکوت اختیار کرده. من فکر میکنم سونی اریکسون بی اذن پدر:دی رفته گوشی ساخته دست سونی رو گذاشته تو حنا. آخرش کارشون میکشه به خین و خین ریزی:دی
اگه سخت افزارش رو قوی تر نکنه منم رای به فیک بودنش میدم :دی
بابا ما کلی دلمون رو به سی پی یو دوال 1.5 و رم 1 گیگ و دوربین 16 و .... دلمون رو خوش کردیم
چیه این :دی
رمش از دیزایر اچ دی کمتره ... سی پی یوش هم که از نظر گرافیکی ضعیفه ... البته خبری از GPU ندارم ...
فري به قيافه گوشي نگاه كني معلوم ميشه يه 1 سالي ميشه طرف داره انگولش ميدهنقل قول:
اگه سخت افزارش رو قوی تر نکنه منم رای به فیک بودنش میدم
اين كانفيگش اگه اينطوري هم باشه اينطوري ريليز نميشه
امكان نداره اصلا
The
handset will be armed with a 45nm
1GHz Snapdragon (MSM8655 chipset)
that comes with the Adreno 205 GPU,
a screen size between 3.7-4.1-inches,
512MB of RAM and 1GB of ROM.
اين همون gpuاي هست كه تو ديزايرhd استفاده شده
كدنيمش هم zeus هستش
سايت engadget هم دوباره خبرش رو زده و فيك بودن رو تكذيب كرده
آقا اين انكجت قاطي كرده گفته هركي ميگه گوشي فيكه .... خورده :31:
گفته ما كارمون درسته و فلان و بيسال
آخرش هم گفته مداركش هم موجوده :31:(جدي)
اينم رو كه دوستمون گفتنقل قول:
Even since last night we've received more info about the phone -- learning that its codename is "Zeus," and it was last seen running Android 2.X (not 3.0, which we suspect will be the shipping version)
نقل قول:
ببین سونی گفته فیکه ولی سونی اریکسون سکوت اختیار کرده. من فکر میکنم سونی اریکسون بی اذن پدر
این فقط بتونه بازیهای psp رو اجرا کنه ! ببین منو ! اوه مای گاد ! :دی من فکر میکنم آندرویید این یه چیز معمولی نیست حتما سونی اومده انگولکش کرده پلتفورم گیمینگ رو روش پیاده کرده .. سونی هم خوراکش لینوکسه مثل من :دی
حالا طوری نیست که بازیها رو روون اجرا کنه ما به سخت افزارش چیکار داریم . بعد بچه ها آندو 1.6 با 2.3 یا 3 خیلی فرق داره ها از نظره سرعت ترکونده !
مصطفی اومد فرار کنید ! :دی
از برق کلش فهمیدم از سه کیلومتری نور بالا میزد ! حاجی منورتو عشقه ! :دی
حميد چشم بسته غيب ميگي :31:نقل قول:
بچه ها آندو 1.6 با 2.3 یا 3 خیلی فرق داره ها از نظره سرعت ترکونده !
نصف غم بچه هاي اينجا همينه الان كه ايكس 10 شون آندو 1.6 پيشرفته هست :31:
اسپم نده بذار گرگين پست بده :31:
مخلص بر و بچز باصفا
خوبی علی؟اخه چرا شعر میگی؟یعنی چی که یه طرحی داده بعد عوضش میکنه.هیچوقت هیچ برندی همچین کاری نمیکنه.شاید سخت افزار بنا به دلایل خاص عوض شه اما طراحی یه چیزیه که اول فکر میشه روش بعد ساخته میشه دیگه اگه تغییراتی هم باشه خیلی ناچیزه توی طراحی....کلا من ندیدم نمونه پروتوتایپی با اصلش تفاوت زیادی داشته باشه
چطوری حمید عزیز دل؟بیا دارلمجانین دیگه
مطمئنا بازی های خوف که روش نمیگذارن بازار بقیه وسایل رو کساد کنن اما خوب دیگه یه چیزی 10 کلاس بالاتر از سایر گوشی هایی که به اسم گیم تولید شده اند.
بوس بوس
اينم كه تغيير اساسي نمي خواد خوب :31:نقل قول:
خوبی علی؟اخه چرا شعر میگی؟یعنی چی که یه طرحی داده بعد عوضش میکنه.هیچوقت هیچ برندی همچین کاری نمیکنه.شاید سخت افزار بنا به دلایل خاص عوض شه اما طراحی یه چیزیه که اول فکر میشه روش بعد ساخته میشه دیگه اگه تغییراتی هم باشه خیلی ناچیزه توی طراحی....کلا من ندیدم نمونه پروتوتایپی با اصلش تفاوت زیادی داشته باشه
يه ورق براق آلومينيوم بندازه زير كيبوردش كه كنتراست ايجاد كنه با كيپدش
ديگه چه ميدنم زه بغلشو بندازه
قالپاقاش رو برداره اسپرت كنه :31:
كيپدش رو خوشكل تر كنه ديگه حله
ما كه به كمش هم ساختيم هميشه :31:
حمید تو از کجا فهمیدی دارم میام؟:دی جدی جدی کلم نور داره؟چه باهال:دی
به نظر من طراحیش در نگاه اول تو ذوق میزنه چون....یه طرح غیر متعارفه واسه گوشی.جز این چجوری میتونه باشه؟فقط اون اسلاید زیری خیلی خلوته.یکم خط و پیت میداشت بهتر بود.چی گفتم من؟
مخلص مصطفی خان هم هستیم که دم معرفی گوشی که میشه خودشو میرسونه.:دی