الان چی داری؟نقل قول:
Printable View
الان چی داری؟نقل قول:
دوست عزیز لطفا اطلاعات اشتباه ندین با تشکرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان صبانت دارم که فردا قراره جمع آوری بشه مقصد بعدی یا مخابراته یا آسیاتک 10 مگنقل قول:
اونو که خودمم دارم گذاشتم واسه جمع آوری...یک هفته نگذشته از تمدید 8مگ.:n28:نقل قول:
مخابرات من یکساله ونیم داشتم قطعی فراوان+دزدی آشکار روی صورتحساب+صورتحساب باز میمونه تا روزی که جمع اوری بشه اگر خواستی جمع کنی. (دزدی آشکار)+...الان هم فکر میکنم همینطور باشه هنوز.
یک سری به صفحه آسیاتک بزنی ازش پشیمون خواهی شد
شما کدوم شهری؟نقل قول:
یه سوال از بچه هایی که داتک دارن:من دنبال یه شرکتی هستم که سرعت دانلودش تو تایم شبانه خوب باشه و به دانلود زیاد تو این تایم(حدودا شبی 4تا 5 گیگ)گیر نده یعنی سرعت محدود نکنه!آیا داتک جوابگوی من هست؟خداییش راست و حسینی جواب بدین.{بنظرتون بین مخابرات-آسیاتک و داتک کدوم یکی رو انتخاب کنم؟بقیه شرکت ها که گندش رو درآوردن!!!}
سلام به دوستان داتکی
عزیزان وضعیت و کیفیت وایمکس داتک چطوریه؟
این که شرکت ادعا می کنه پهنای باند وایمکس باز است واقعیت داره؟
سرویس 256 با چه سرعتی دانلود میده؟
ممنون میشم به این سوالات من جواب بدید
سلام
اینترنت داتک چطوره کسی استفاده کرده ؟ اینترنت شباش رایگانه ؟
سلام.
یه موضوعی رو لازمه با دوستان در میون بذارم مخصوصاً اونایی که میخوان دانلود شبانه داشته باشن،لطفاً عزیزانی که از مشترکین قدیمی داتک هستند راهنمایی کنند.
من وقتی از اینترنت شبانه استفاده میکنم صبح که تاریخچه ی مصرف رو چک میکنم به اندازه ی دو سه درصد از مقدار دانلود شده رو از حجمِ من کم میکنه،
زنگ زدم پشتیبانی گفت فردا با شماره ۸۱۶۸۱ داخلی 3 تماس بگیر موضوع رو اعلام کن،تقریباً هر شبی رو که چک کردم متوجه این موضوع شدم و فقط مختص به یک شب نبود،امشب هم دوباره چک میکنم،لطفاً اگر از دوستان کسی اطلاعی در این ضمینه داره به بنده بگه،ممنون.
-------------------------------------------ویرایش-----------------------------------------
سلام دوستان،باز معادل دو درصد از مقدار دانلود رایگانم،از حجمم کم کرد!
در صورتیکه از قبل از 12 بامداد هم وای فای رو از خود مودم دی اکتیو کردم و هم کامپیوتر رو تا ساعت 2 خاموش کردم که یه وقت آپدیتی چیزی انجام نشه
دزدی در روز روشن که میگن همینه.
امروز تماس میگیرم تکلیف رو مشخص میکنم.
------------------------------------------ویرایش-----------------------------------------
سلام،
دوستانی که میخوان دانلود شبانه داشته باشن دقت کنن ساعت شروع دانلود رو 2:05 و ساعت پایانش رو 6:55 تنظیم کنن چون ظاهراً یه چند دقیقه این ور اون ور داره و این کم شدن از شارژه من بخاطر همین موضوع بوده احتمالاً چون از وقتی خودمم این کارو کردم شارژم کم نشده.
دوستان سرعت شبانه سرویس 8 مگ این شرکت چند هست تقریبا با IDM؟
دزد جدید در ساعات شبانه رونمایی شد :
من دیشب 2.5 گیگ داشتم صبح پاشدم صفر شده بود بعد تازه متوجه این طرح شدم تازه اطلاع رسانی نکرده بودن! طرحمو تازه تمدید کرده بودم الان با این شرایط میخام فسخ کتم. بقیه شرکتاهم همین طوریه یا رایگان دارن؟نقل قول:
من 2.5 گیگ داشتم ولی یهو صبح دیدم صفر شد ... دزدی واضح به این میگن .. دیگه تمدید نمیکنم و حذف رانژه هم زدم... داتک دیگه طرحش دزدیه
باز داتک 10% ( یک دهم) شبانه رو پولشو میگیره؛ پارس آنلاین و صبانتو بقیه شرکتا که 33% ( یک سوم) پول شبانه رو میگیرن!!!!!!!!نقل قول:
از طریق مسیج اطلاع رسانی کردن... بعد جالبه که داخل متن گفتن برای رضایت بیشتر مشتری!! این طرح رو اجرا کردن
من قرارداد این ماهم تموم بشه سرویس رو کنسل می کنم احتمالا میرم نامحدود شاتل می گیرم
چون اینجوری بخوام پول دانلود شبانه بدم، معادل همون نامحدود باید هزینه کنم
خیلی از شرکت ها شبانه ی رایگان دارن... ولی مشکل اینجاست سرعتشون خیلی پایین میاد. و اینکه داخل قرار داد هم نوشته که هر وقت بخوان می تونن سرویس رایگان شبانه رو حذف کنن و صرفا یه طرح تشویقی محسوب می شه
داتک مشکل افت سرعت شبانه رو نداشت که اون هم اینجوری بازی در آورد
خیلی این طرحشون مشکل داره
شما میگی 33 درصد
مشکلی نیست درست حساب کنه آدم تنظیم میکنه دانلودش رو
من دیشب هر چی گذاشتم دانلود شده از 2 تا 6 صبح تمامش از حساب روزانه و عادی کم شده
خوب این عین کلاهبرداریه دیگه
من سرویس ۸ مگ داتک دارم و خدایی هم سرویس اش برای دانلود شبانه خوب بود ولی با این قضیه ۱۰٪ و ۲۵٪ که درست کردن نشستم حساب کردم که اگه هر گیگ حجم اضافه روزانه رو ۳ تومن بگیرم ماهی باید حدود ۹۰ هزار تومن فقط حجم اضافه بخرم. خوب چه کاریه؟ یه سرویس نامحدود ۲ مگ بهتر از این جواب میده. تو سایت داتک گشتم. به نظر میاد سرویس نامحدود ندارند. سوالم از دوستان اینه که کدوم شرکت نامحدودش از بقیه بهتره؟
سلام دوستان این شرکت دانلود شبانش از سرور داخلی محدود میکنه؟پشت سر هم دانلود کنم
و اینکه از حجم اصلی هم کم میکنه ؟چند درصد
باتشکر
من در ساعات شبانه دانلودی از سرور داخلی نداشتم که ببینم چطوریه ولی فکر نکنم محدودیتی باشه. در کل من راضی ام. نسبت به ۸ مگ صبانت که اون افتضاح مصرف منصفانه رو بالا آورد خیلی بهترهنقل قول:
من در ۴ ماه گذشته ۳ تا شرکت عوض کردم (پارس آنلاین - صبانت - و الان هم داتک) و به نظرم داتک بهتره. هر چند routing اشون نمیدونم چطوریه بعضی وقت ها به هیچی نمیشه وصل شد. ولی اگر هدف دانلود شبانه باشه نسبت به بقیه بهترهنقل قول:
اگه اینطوری بخوای فکر کنی باید از ایران (مملکت دزدها) بری! :n08:نقل قول:
این سوال کلا مستقل از شرکت اینترنت به منطقه مخابراتی شما بستگی داره. یه جا شلوغه یه جا خلوته. تو منطقه مخابراتی پیام نور تهران که من هستم و سرویس ۸ مگ دارم از ساعت ۲ تا ۴ حدود ۶۰۰ کیلوبایت هست و بعدش بهتر میشه تا ۸۰۰ کیلوبایت هم میرسه. من از سرور شخصی خودم دانلود می کنم . بعضی شب ها شده اصلا route به سرور خودم نداشتم. یعنی این مسائل هم هست. ولی اگه شانس یار باشه از ساعت ۲ تا ۶ میتونی ۹ تا ۱۰ گیگ با سرعت ۸ مگ بگیری که البته ۱۰٪ اش یعنی تقریبا ۱ گیگ از حجم روزانه ات کم میشه.نقل قول:
من شرکت فن آوا رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
سلام به همگی
مگه شبا اینترنت رایگان نیس پس چرا حجمش کم میکنه؟:n03:
درسته که سرعت شبانه خیلی بالا رفته قبلا حدودا 3.5 گیگ دانلود میکردم ولی دیروز ده گیگ دانلود شد یک گیگ حجمم تموم کرد رفت امروز مجبور شدم بخرمش:n03:
تو سایتش زده که :نقل قول:
به اطلاع میرساند، برای تمامی سرویسهای حجمی، حجم مصرفی شبانه از ساعت ۲ لغایت ۶ صبح با ۹۰٪ تخفیف و از ساعت ۶ لغایت ۸ صبح با ۷۵٪ تخفیف در اختیار شما مشترک گرامی قرار خواهد گرفت.
وایمکس داتک کیفیتش خوبه؟
سرعت 128 هم بخری روی 8 مگ بسته میشه؟
واقعاً حسرت داره که ما حتی نمیدونیم اینترنت یعنی چی. وقتی به کشورایی آسیای شرقی یا اروپا و امریکا برید میبینید با این پول میتونید اینترنت 100 مگ داشته باشید، جالبه بدونید واسه اونا محدودیت حجمی خنده داره! دقیقاً در همون حدی که واسه ما دایل آپ نسبت به adsl خنده داره! اینترنت رو 1000 تومن میخرن و به ما با کلی منت 10000 تومن میفروشن!
در هر صورت، من مدت زیادی هست مشترک داتک هستم و نظرم رو مینویسم برای اشخاصی که مردد هستن مشترک بشن یا نه.
تا الان سرویسهایی مثل شاتل، پارس آنلاین، صبانت، آسیاتک و مخابرات رو در سیستمای مختلفی امتحان کردم که متاسفانه همه اینها (به جز پارس آنلاین) مشکلاتی داشتن از جمله اختلال سرعت دانلود شبانه و حتی روزانه، قطعی، عوض شدن IP و ...
اما داتک خوشبختانه در زمینه سرعت اصلاً مشکلی نداره، به طوری من با سرعت 512 از اسفند پارسال که پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد، تا الان مینیمم سرعتی که داشتم 400 یا 500 کیلوبایت بر ثانیه بوده و در خیلی اوقات به بالای 1 مگابایت هم رسیده. (رکوردی که دارم 1.2 مگ هست)
من دانلود شبانه زیاد دارم، هر شب بدون هیچ مشکلی مینیمم 7 گیگ دانلود میکنه و گاهی اوقات به بالای 10 گیگ هم میرسه. (رکوردی که دارم 14 گیگ هست)
امسال تا الان فقط دو بار قطع شده که اون هم به خاطر مخابرات بوده و adsl کل منطقه قطع شده. پارسال هم یک بار قطع شد که روز قبلش sms داد.
پشتیبانی داتک واقعاً عالیه، وقتی تماس بگیرید خانمای خوش اخلاقی هستن که کاملاً با حوصله وقت میذارن تا مشکلتون رو حل کنن. (نه مثل بعضی شرکتای دیگه مثل مبین نت و مخابرات و ... که بعد از 10 دقیقه پشت خط بودن آخرش میگن اختلال داریم و معلوم نیست کی حل شه!)
اگر داخل سایت برید و شکایتی داشته باشید، روز بعد با شما تماس میگیرن و در این مورد صحبت میکنن.
در کل در ایران چنین شرکتایی که واقعاً به مشتری بها بدن معدود هست.
تنها گله ای که دارم پولی کردن دانلود شبانه هست که واقعاً حال من یکی رو گرفت! با این حال مزایاش انقدر زیاد هستن که ترجیح میدم همین داتک رو داشته باشم تا اینکه بخوام برم سمت نامحدود که سرعت داغونی داره و فقط یه اسمه.
همینطور باید توجه کنیم که داتک 90% تخفیف میده، در حالی که بقیه شرکتا 50 تا 70% تخفیف میدن.
ضمناً اطلاعاتی که دادم مربوط به تهران میشه، ممکنه داتک داخل شهرستانا مشکل داشته باشه.
برای تکمیل اطلاعاتی که دادم:
پارس آنلاین هم مثل داتک هست، سرعت خوبی داره و دانلود شبانش هم خوبه، ولی علت اینکه من داتک رو انتخاب کردم، اولاً قیمت کمتری داره و ثانیاً پشتیبانی بهتری داره. توی اکثر شهرستانا هم پارس آنلاین جزء بهترین هاست.
مخابرات فقط به درد نامحدود میخوره و اون هم با قبول اینکه سرعتتون از 60 کیوبایت یا نهایتاً 100کیلوبایت بالاتر نمیره.
شاتل هر کی دیدم ازش ناراضی بوده، دو تا دوست اهوازی دارم که هر دو همیشه از قطع بودن و پایین بودن سرعتش شاکی هستن. و توی تهران هم خیلی بیشتر.
آسیاتک و صبانت به نظر من در صورتی که پارس و داتک در دسترس نباشه انتخابای بهتری میتونن باشن.
این هم تست با سرورهای مختلف:
یکی نیست جواب بده؟؟؟نقل قول:
دوستان عزیز داتکی
سلام
یه چند تا سؤال درباره سرویسهای داتک داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم:
1. داتک سرویسهای حجمیش رو روی سرعت اسمی سرویس میبنده یا بالاتر؟ (مثلاً یه سرویس OPT04096 سرعت دانلودش همون 4مگابیته یا بالاتر بسته میشه؟)
2. اون وقت سرعت شبانهاش چقدره؟ با روزانه فرقی میکنه یا نه؟
3. پینگ و سایر مشخصات کیفی سرویسهاش در چه وضعیتیه؟
خیلی ممنون میشم.
قبلاً اینجا کامل توضیح داده شده:نقل قول:
داتک عالیه . پینگش کلا بدون تایم اوته و خیلی stable هست.فقط پینگش بالا هست که برای بازی انلاین با کاهش پینگ به خوبی جواب میده و هیچ مشکلی نخواهد بود.متاسفانه توی مرکزی که من هستم مثل اینکه دیگه پورت نمیده وگرنه هیچ وقت پارس انلاین نمیگرفتم
راستی با داتک خیلی راحت هم میشه استریم کرد.
واقعاً حسرت داره که ما حتی نمیدونیم اینترنت یعنی چی. وقتی به کشورایی آسیای شرقی یا اروپا و امریکا برید میبینید با این پول میتونید اینترنت 100 مگ داشته باشید، جالبه بدونید واسه اونا محدودیت حجمی خنده داره! دقیقاً در همون حدی که واسه ما دایل آپ نسبت به adsl خنده داره! اینترنت رو 1000 تومن میخرن و به ما با کلی منت 10000 تومن میفروشن!
در هر صورت، من مدت زیادی هست مشترک داتک هستم و نظرم رو مینویسم برای اشخاصی که مردد هستن مشترک بشن یا نه.
تا الان سرویسهایی مثل شاتل، پارس آنلاین، صبانت، آسیاتک و مخابرات رو در سیستمای مختلفی امتحان کردم که متاسفانه همه اینها (به جز پارس آنلاین) مشکلاتی داشتن از جمله اختلال سرعت دانلود شبانه و حتی روزانه، قطعی، عوض شدن IP و ...
اما داتک خوشبختانه در زمینه سرعت اصلاً مشکلی نداره، به طوری من با سرعت 512 از اسفند پارسال که پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد، تا الان مینیمم سرعتی که داشتم 400 یا 500 کیلوبایت بر ثانیه بوده و در خیلی اوقات به بالای 1 مگابایت هم رسیده. (رکوردی که دارم 1.2 مگ هست)
من دانلود شبانه زیاد دارم، هر شب بدون هیچ مشکلی مینیمم 7 گیگ دانلود میکنه و گاهی اوقات به بالای 10 گیگ هم میرسه. (رکوردی که دارم 14 گیگ هست)
امسال تا الان فقط دو بار قطع شده که اون هم به خاطر مخابرات بوده و adsl کل منطقه قطع شده. پارسال هم یک بار قطع شد که روز قبلش sms داد.
پشتیبانی داتک واقعاً عالیه، وقتی تماس بگیرید خانمای خوش اخلاقی هستن که کاملاً با حوصله وقت میذارن تا مشکلتون رو حل کنن. (نه مثل بعضی شرکتای دیگه مثل مبین نت و مخابرات و ... که بعد از 10 دقیقه پشت خط بودن آخرش میگن اختلال داریم و معلوم نیست کی حل شه!)
اگر داخل سایت برید و شکایتی داشته باشید، روز بعد با شما تماس میگیرن و در این مورد صحبت میکنن.
در کل در ایران چنین شرکتایی که واقعاً به مشتری بها بدن معدود هست.
تنها گله ای که دارم پولی کردن دانلود شبانه هست که واقعاً حال من یکی رو گرفت! با این حال مزایاش انقدر زیاد هستن که ترجیح میدم همین داتک رو داشته باشم تا اینکه بخوام برم سمت نامحدود که سرعت داغونی داره و فقط یه اسمه.
همینطور باید توجه کنیم که داتک 90% تخفیف میده، در حالی که بقیه شرکتا 50 تا 70% تخفیف میدن.
ضمناً اطلاعاتی که دادم مربوط به تهران میشه، ممکنه داتک داخل شهرستانا مشکل داشته باشه.
برای تکمیل اطلاعاتی که دادم:
پارس آنلاین هم مثل داتک هست، سرعت خوبی داره و دانلود شبانش هم خوبه، ولی علت اینکه من داتک رو انتخاب کردم، اولاً قیمت کمتری داره و ثانیاً پشتیبانی بهتری داره. توی اکثر شهرستانا هم پارس آنلاین جزء بهترین هاست.
مخابرات فقط به درد نامحدود میخوره و اون هم با قبول اینکه سرعتتون از 60 کیوبایت یا نهایتاً 100کیلوبایت بالاتر نمیره.
شاتل هر کی دیدم ازش ناراضی بوده، دو تا دوست اهوازی دارم که هر دو همیشه از قطع بودن و پایین بودن سرعتش شاکی هستن. و توی تهران هم خیلی بیشتر.
آسیاتک و صبانت به نظر من در صورتی که پارس و داتک در دسترس نباشه انتخابای بهتری میتونن باشن.
سلام دوست عزیز من مشترک پارس انلاین هستم و تا الان هم از سرویس adsl راضی بودم ولی مثل اینکه یک ضرب العجل تعیین کردن که از 10 اذر 33 درصد از حجم دانلود شبانه کم میکنند با این اوصاف دیگه نمی ارزه که سرویسم رو تمدید کنم پس دنبال یک ISp جدید هستم با توجه به تعریف شما و دوستان داتک رو یکی از گزینه هام قرار دام دادم حالا هم از دوستان داتکی چند تا سوال دارم:
1-من تو پارس انلاین شبانه با سرعت 700 کیلو به طور متوسط دانلود دارم میخواستم ببینم تو داتک هم میتونم همچین کیفیتی رو داشته باشم یا نه؟
2-ایا داتک هم سرویس نامحدود داره و اگر اینطور هست کیفیت سرویس نامحدودش چه قدر هست ؟(حداقل سرعت اسمی رو داره یا نه؟)
3-این قانون 10 در صد و 25 درصد رو داتک از چه زمانی اجرا کرده؟ (اگر از خیلی وقت پیش هست که احتمال داره دوباره تغییرش بده و بشه مثل پارس که در اینصورت خواب من همین سرویس فعلی رو ترجیح می دم.)
4-من خیلی با سرویس دهنده های اینترنتی اشنایی ندارم و فقط از مبین نت و پارس سرویس گرفتم ولی چیزی که در مورد داتک تو ذوقم میزنه کاربر های کمترش نسبت به دیگر ای اس پی ها ست (حداقل به نظر من) و یک شاهد برای حرف های من همین تعداد صفحات این تاپیک نسبت به تاپیک دیگر ای اس پی هاست اگر واقعا کیفیتش برابر با کیفیت پارس انلاین هست با توجه به اینکه قیمتش نسبتا پایینتره پس چرا کاربرهاش کمترند؟
داتک هم دزدیو خوب بلده علاوه بر اینکه حجم دزدی میکنند بعد از اجرای طرح سرعت من در روز از 400 به 200 و در شب از 400 به 40 رسیده برای افزایش کیفیت .نوع سرویس منم 512 است. بله پشتیبانای خوبی داره البته از لحاظ اخلاق!!!! ولی کارت راه نمیفته
ممکنه برای شما اینطوری بوده باشه اما توی شهرک غرب کاملا اینترنت بسیار عالی رو ارائه میده به صورتی که اینترنت ها همه اختلال داشتن(در بازی انلاین کاملا از لگ و delay مشخص بود) اما این شرکت مشکلی نداشت.این که پکت لاست نداره شوخی نیست و اینکه با تمام کاهش دهنده های پینگ به بهترین نحو جواب میده.اینکه استریم hd هم به خوبی و smooth جواب میده هم یکی از نقاط قوتشه
من و دوستام از 5 نقطه مختلف تهران از هفته پیش این مشکلو پیدا کردیم شرکت داتک خیلی خیلی پررو هست دوستم برای تخلیه مجبور به 195 شکایت کنه اونم 2 بار !!!! منطقه شما خیلی خاصه لذتشو ببرنقل قول:
1- سرعت دانلود شبانه با روزانه داتک تفاوتی ندارن. من 512 دارم و به یاد ندارم که تا الان سرعتش از 400 پایین تر اومده باشه، سرعت میانگینش 500 هست، اما بعضی از شبا به بالای 1 مگ هم میرسه.نقل قول:
2- دو مدل سرویس نامحدود داره که داخل سایت هم نزده. یکیش همون سرویس مخابرات هست که به درد نمیخوره (ضریب اشتراک 1 به 10). یکی دیگه هم هست که کیفیتش از سرویسای معمولی بالاتره (ضریب اشتراک 1 به 4) اما قیمت خیلی بالایی داره و 512 یه سالش تا اونجا که یادمه بالای 1 میلیون میشد.
3- دقیقاً یادم نیست، فکر میکنم یازده آبان بود.
4- بله کاربرای داتک خیلی پایین تر هست، دلیل زیاد داره، یکی اینکه مثلاً پارس در اکثر شهرها نمایندگی داره ولی داتک خیر، دوم اینکه مشتریای داتک اکثراً غیرخانگی و تجاری هستن و توی این تاپیک نمیان فعالیتی کنن. البته من این رو حسن میدونم که تعداد کاربراش کمه، چون باعث میشه سرعت بیشتری بهم اختصاص پیدا کنه.
داداش سرعت شما هنوز 400 است . منم تا هفته قبل سرعتم 400 بود. الان یک هفتس تو روز سرعتم 80 و در شب سرعتم 40 است. این مشکل برای چند تا دیگه از دوستام هم پیش اومده. پشتیبانی هم میگه ما فقط سرعت اسمی میدیم و قبلا لطف میکردیم. من با این وضعیت میخام تخلیه کنم. جالبه دوستم برای تخلیه مجبور شد دو بار به 195 شکایت کنه!!!!!!!!!!نقل قول:
هیچکس وایمکس داتک استفاده نمی کنه؟
در صورت امکان کیفیت و نحوه سرعت بندی وایمکس رو بفرمایید. سرعت اسمی میده یا 128 رو بالا می بنده؟