اول مودمو از پشتش ریست کن یا 192.168.1.2 و یه چنتا دیگه رو امتحان کن!نقل قول:
Printable View
اول مودمو از پشتش ریست کن یا 192.168.1.2 و یه چنتا دیگه رو امتحان کن!نقل قول:
والا تا حالا 3 بار ريست كردم . ميترسم يه بلايي سر مودم بياد .
در ثاني تو اينترنت اكسپلورر كه بايد اون آدرس رو وارد كنيم . ميگم تا ديروز وارد ميشد الان نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زیاد مهم نیست ، برای منم موقع اتصال به نت ، اون تنظیمات نمیادنقل قول:
مودمو خاموش کن ، خط تلفنو ازش جدا کن ، دوباره روشن کن ، وارد اون آدرس شو ، احتمالا تنظیمات میاد
در ضمن ریست مشکلی برای مودم ایجاد نمی کنه!
دوستان من یک لبتاپ دل مدل 1530 دارم و یک مودم adsl وایرلس دار tp -link مدل w8901g می خوام هم دسکتابم را از طریق یک از چهار لن که داره به اینترنت وصل کنم هم اینکه همزمان لبتاب را از طریق وایرلس به اینترنت کانکت کنم لطفا راهنمایی ام کنید البته الان دسکتابم به اینترنت وصل هستش مشکلی از این بابت ندارم فقط در مورد وایرلس توضیح کاملتری بدین ممنون میشم در ضمن سیتسم عامل در لبتاب ویستا هست
ممنون دوستان . ولي چه جوري برگردونم به حالت ppppoe ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتو نمیفهمم!نقل قول:
خب یه کانکشن بریدج بساز باهاش وصل شو!
اگرم نمی شه مودمو ریست تنظیم کن ، وصل میشه
سلام دوستان
منم مودمم linksys wag54g2 هست که با حالت NAT باهاش به نت وصلم که به صورت اتوماتیک خودش شیر میکنه اما من میخوام از حالت NAT خارجش کنم و روی چند تا آیپی خاص شیرش کنم یکی از دوستان گفت میشه ممنون میشم کمکم کنید.
آقا شما فكر ميكني من اين كار رو نكردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اولا كه تو تنظيمات مودم الان نميتونم برم !!
دوما بعد از اينكه ويندوز رو عوض كردم 10 بار سعي كردم كه با ppppoe كانكت بشم كه نشد !!!!!!!!!!!!!!!!! :2:
نقل قول:
سلام.
یه آمار گرفتم دیدم چنتا دیگه این مشکلو داشتن و هیچ پشتیبانی نتونسته حلش کنه!
نقل قول:
کسی میدونه؟
سلام دوستان من میخوام یه مودم وایرلس دار بخرم به نظر شما چی بگیرم؟ قیمتشم مقول باشه دیگه بالای 100 نره. تو این قیمت چی هست؟ در ضمن مودمو از بازار ایرانیان بگیرم یا از جای دیگه؟
سلامنقل قول:
به فاروم ما خوش اومدی :46: امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10::11:
ASUS WL AM - 604 G
ASUS WL 600 G
فکر نکنم جفتشون به صد تومان برسن... ولی باز هم قیمت بگیر :46:
شما هم اگر می خوای بخری، برو پاساژ ایران ( نه ایرانیان - اون برای موبایل هست )، از پله ها که می ری بالا طبقه دوم دست راستت دم پلکان، یه پخش کننده خرد و عمده شرکت ایسوز هست. اون از همه منصف تره... :46: ازون بگیر...
آموزشی برای اینطور مودمها وجود نداره ؟ یا حداقل برا wireless شون :|نقل قول:
با سلام من یه لبتاپ دل مدل 1530 با سیستم عامل ویتسا دارم مدل مودم ام هستش tp - link td-w8901g نوشته 54m wireless adsl+router با چهار لن که من با اینها مشکلی ندارم ولی وقتی می خوام از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم نمی تونم مشکل را هم نمی دونم از کجاست لطف کنید یه راهنمایی کاملتری کنید
نقل قول:
با سلام دوست عزیز تقریبا همه تنظیماتی که شما فرمودید من هم انجام داده ام ولی نمی شه در ضمن پسورد و یوزر را کجا بدم و چه پسورد و یوزری همان پسوردی که باهاش وصل میشم به اینترنت لطف کن بیشتر برام توضیح بده نمی تونه مشکل از وایرلس لبتاب باشه یعنی باهم جور نباشند که ست نمی شند ؟
سلام داريوش مودم-روتر جديده ي asus را ديديDSL-G31 از DSL-N11 هم جديدتره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم ايسوس مي خواد اين مدل رو جايگزين wl-am604g يا wl-600g بكنه.
من همین شنبه یدونه 604 ایسوس گرفتم 75.نقل قول:
از فروشگاه شبکه هوشمند توی پاساژ رضا
آخرش هم نشد كه نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
تنها كاري كه كردم و به سفارش پشتيباني isp انجام دادم كابل لن رو نصب كردم و با لن وصل شدم كه اون هم تو حالت PPPPOE جواب نداد و در حالت بريج جواب داد . ولي به نظر ميرسه سرعت لود صفحات بيشتر شده !!!!!!
يعني وقتي با لن كانكت ميشم .
فعلا در حالت بريج به سر ميبريم . اگه كسي كمكمون كنه دعا ميكنم رستگار بشه نزد خدا !!! :10:
سلام علیکم
یه سوال
من مودم رو که روشن میکنم میپره تو اینترنت (ADSL صبانت دارم)
تو سایت صبانت نوشته که برای دانلود رایگان شبانه باید که با یوزر و پسورد guest و ngsnet وارد بشی حالا من سوالم اینه که من که برای وررود به اینترنت اصلا یوزر و پسورد وارد نمیکنم باید چی کار کنم ؟
یه سوال دیگه اینکه من سرعت دانلودم حدود 10-20 Kb/s هست دوستام میگن کمه مشکل از کجاست؟ یا اینکه درسته باید همین باشه؟؟
مودمم هم tplink هستش مدل TD -8811
منظورت اینه که از حالت pppoe استفاده میکنی ؟نقل قول:
حالا باید از حالت bridge استفاده کنی!
آره فکر کنم همینی که تو گفتی هستنقل قول:
خوب چطوری؟ من اصلا هیچ تنظیمی نکردم و نمیدونم از کجا باید این کار رو بکنم
یه سوال دیگه اینکه من سرعت دانلودم حدود 10-20 Kb/s هست دوستام میگن کمه مشکل از کجاست؟ یا اینکه درسته باید همین باشه؟؟
سلام ممنون از این همه لطف:11:.نقل قول:
از نظر مارک smc بهتر یا asus?
سلام .من در رابطه با اینترنت adsl به مشکلی برخوردم مشکل من هم اینه که رسیو اینترنتن هر 5 دقیقه یکبار قطع می شه و باید Local Area Connection
را disable یا repair نم تا برای 5 الی 10 دقیقه دیگر رسیو داشته باشم.
دو دفعه ویندوز عوض کردم دو تا آنتی وبروس 2010 ( ناد و کاسپر ) را هم امتحان کردم .مودم و کابلش را هم به یک کامپیوتر دیگه وصل کردم مشکلی نداشت....حالا نمی دونم اشکالم نرم افزاریه یا سخت افزاری....
پورت لن اگر خراب باشه خب اصلا کانکت نمی شه....ضمنا مودمم adsl wireless هستش و از طریق وایرلس هم مشکلی نیست مثلا وقتی با لپ تاپ وصل می شوم....
کسی راه حلی به نظرش نمی سه؟
نقل قول:
ASus حرف نداره
با سلام
یه سوال داشتم اینه که میخواستم بدونم آیا با وای فای مودم AM 604 g asus میشه pc و نوت بوگم رو با هم شبکه کنم و فایل بینشون رد و بدل کنم ؟
سلام
دوستامه من مودم asus am604g گرفتم و حالا چند تا سوال و مشکل با این موم دارم
اول اینکه چه جوری میشه با این مودم با یوزر شبانه دانلود کرد چون این مودم auto connect هستش و خودش کانکت میشه و نمیشه دستی کانکت کرد و نمی خواهم که وای فای این مودم هم از کار بیفته و کانکتشن pppoe نباشه چون من پرسیدم گفتم تو خالت غیر pppoe وای فای این مودم قابل استفاده نیست
حالا راهی هست یوزر شبانه را به این مودم تعریف کرد و از اکانت شبانه بشه استفاده کرد؟؟؟
چون من زیاد وارد نیستم اگه میشه منو کامل راهنمایی کنید با ذکر تمامی مراحل :11:
واقعا گیج شدم و موندم باید چی کار کنم:19::18:
با تشکر از تمامی دوستان
اصلاح شد دو بار ارسال شده بود
احتمالا مشکل از کارت شبکه یا فریمور اون باشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
میشه!
من یه بار دیدم که این کار رو انجام دادند. ولی تا حلا خودم چنین کاری نکردم.
فکر کنم باید یک سیستم رو به عنوان Admin تعریف کنید و سیستم بعدی یه Clinet باشه.
نقل قول:دوست عزیز، مطمئن باشید تا زمانی که شما در حالت pppOe هستید، نمیتونید با یوزر دیگه ای کانکت بشید.نقل قول:
چون قبل از اینکه از کانکشن دستی استفاده کنید، مودم هنگام بالا اومدن، با یوزر pppoE ریجستر میشه.
(مگه اینکه مودمتون اون قابلیت رو داشته باشه که فکر نکنم چنین موردی وجود داشته باشه.)
موفق باشید :11:
سلام
من از اون اولی که سرویس adslگرفتم ، نتونستم بصورت مستقیم بیام توی فروم!!
باید حتما با پیلتر شکن بیام توی فروم!!
تا چند روز پیش که توربو اپرا کار میکرد ، زیاد مشکلی نبود ، ولی الان که قطعش کردن ، خیلی سخت میتونم با پر وکسی وارد فروم بشم
کسی راهی ، پیشنهادی ، نظری برای برطرف کردن این مشکل نداره؟؟
البته با چند تا سایت دیگه هم همین مشکل دقیقا وجود داره!!
نمیدونم حالا به این تایپیک ربطی هم داشت یا نه؟؟؟
سلام و ممنون از پاسخ گویی شمانقل قول:
یعنی من برای استفاده از اینترنت شبانه باید هر شب تنضیمات username و password کانفیگ pppoe را باید عوض کنم که با شبانه کانکت بشه؟؟؟
سلام یه سوال داشتم
اگه ضرفیت دانلود من 3 گیگ باشه با وب گردی هم از بین می ره یا اینکه دانلود
اگه اینجوره واسه ویدیو هم صدق می کنه یا اینکه توی یک صفحه استفاده از Refresh لطفا توضیح بدید که ضرفیت دانلود با چه نوع خدمات اینترنتی از بین می ره
ممنون
سلام.نقل قول:
مقدمه: هرگونه استفاده از اينترنت كه شامل باز كردن صفحات اينترنتي باشه، آپديت آنتي ويروس باشه، دانلود يا آپلود فايل باشه، استفاده از برنامه هاي Messenger مثل Yahoo باشه و كلاً هر نوع استفاده اي كه نياز به اتصال شما به اينترنت باشه، جزء ظرفيت دانلود شما يا بهتره بگيم ترافيك حجمي شما حساب ميشه.
تمام مثال هاي كه زدم صرفاً كار دانلود از اينترنت رو انجام نميدن و آپلود يا فرستادن اطلاعات به اينترنت رو هم دارن.
ترافيك حجمي ماهيانه برابر است با مجموع دانلود و آپلود در آن ماه
يه مثال ديگه:
وقتي يه صفحه web رو باز ميكنيد، عملاً داريد يه سري اطلاعات دانلود ميكنيد. (يه مقدار كمي هم آپلود انجام ميشه)
در نتيجه:
نتيجشو شما بگو :)
سلام یه سوال داشتم نمیدونم کجا باید میپرسیدم
چند روز پیش اتفاقی تو خونه وایرلس لپتاپ رو روشن کردم یه شبکه پیدا کرد منم شانسی زدم دیدم وصل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخواستم بپرسم چجوری باید بفهمم این شبکه مال کیه؟ و اینکه مگه شبکه وایرلس secure نیست؟ که هرکسی به راحتی میتونه بهش وصل شه؟
ممنون
نقل قول:
البته اینجا جاش نیست!
شاید شرکتی چیزی نزدیک خونتون باشه!
سلام دوستان
قضیه ی این نویز چیه؟
مشکل سند و رسیو داشتم نصاب شرکت اومد گفت سیم کشی داخلیتون نویز داره
چطوری باید درستش کنم؟
نقل قول:
سلام
می ری به مرکز مخابراتی تون. اونجا می گی که خط ما نویز داره؛ و حتما پاپی شو... چون اگه بری یه درخواست ساده بدی اصلا رسیدگی نمی کنن!
برای ما بار اول توجه نکردن، بار دوم که دیگه یه نموره خشن تر عمل شد ( :31::27: ) اومدن و درست کردن...!
اگر گفته داخلی باید سیمی تلفنی رو که برای pc امده برسی کنی ببینی اتصالاتش محکم(جایی که سیما دو تیکه هستن یا توی پریز )از کنار سیم برق هم رد شدن نویز میندازه بعضی وقتا/تلفن بیسیم هم نویز میندازه بعصضی وقتا/ا اسپلیتر قبل از تلفن هاتون استفاده کنیدنقل قول:
میتونی یه سیم جدا برای pc بکشی سیم مرغوب باشه
سلام دوست عزیز قیمت این مدل ها چنده؟نقل قول:
اون جدیدرو نمیدونم اما WL-Am604s قیمتش بین 78 تا95نقل قول:
هر کی یه قیمت میده:31: