[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی یه سوال مسخزه از کجا باید قیچیش کنیم؟ : دی
خوبه گفته:
از قسمت نقطه چین برش داده شود
راستی یه سوال مسخزه از کجا باید قیچیش کنیم؟ : دی
خوبه گفته:
از قسمت نقطه چین برش داده شود
رنگی :31:نقل قول:
ایول داری
ما سیاه سفید زدیم بهش
رفیق های ما هم همه درس تعطیلنقل قول:
یا تو کوچه هستن
یا با دوست دختر هاشون بیرون
:31:
فکر کنم 12 هستیم ریاضی ها
شما چی زدی؟ رشته ها؟ به تریتب میگی؟
من
کامپیوتر زدم :31: 6 تاش
600 هزار نفر سراسری میرن
800 هزار نفر ازاد
= ظرفیت میشه یک میلیون و 4 هزار نفر
که از ثبت نامی ها بیشتر هست
حرف و امار هاشون درست بود
امسال همه دانشگاه قبولند
رفیق های
من هم آزاد همش کامپیوتر زدم گزینه 7 هم زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر 6 تاش شهر خودمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا زدی؟نقل قول:
میشه به ترتیب بگی
میگم داداش ما تو اطرافیان یکی فقط زده بود کامپیوتر
شما دور و ری هات امار چطوریه؟
خیلی زدن؟
مگه بازرسی بدنی هم میکنن؟
به قول معلممون همه اخر کار کیف میگیرن تو دستشون.نقل قول:
ولی یه نفر نگفت اخه چه رشته هایی؟اب یاری گل و گیاه دریایی؟؟پرورش گل و گیاه قالی؟؟
برادر هر کس بیشتر درس بخوونهنقل قول:
نتیجه ی بهتری هم میگیره
یکی درس می خونه دولتی تو شهر خودشون
یکی کمتر میخونه دولتی یک شهر دیگه
یکی متوسط
ازاد تو شهر خودشون
یکی مثل ما نمیخونه باید بره آزاد اون سر ایران :31:
دولتی پتارسال دادیمنقل قول:
بازرسی و این ها خبری نبود :20:
سایه سنگین سیاست برسرکنکوریها
اضطرابهای سیاسی اکثر نوجوانان را فرا گرفته است.
به گزارش خبر، 8 روز از برگزاری کنکور 4 گزینهای انتخابات دهم ریاستجمهوری میگذرد هر چند هنوز با شرایط ملتهبی که کاندیداها و گروههای سیاسی به آن دامن زدهاند، بحث در مورد این کنکور سیاسی در جامعه پایان نیافته است. شاید اگر انتخاباتی در کار نبود، کنکور ورودی دانشگاهها میتوانست امسال به یک خاطره تاریخی تبدیل شود اما اوایل خردادماه بود که محمدمهدی زاهدی وزیر علوم گفت: «ایام انتخابات زمان مناسبی برای حذف کنکور نیست.» این سخنان او را میتوان پاسخی به اعضای کمیسیون آموزش مجلس دانست که پیش از این بارها بر حذف کنکور تأکید کرده بودند. اینچنین شد که کنکور ورودی دانشگاهها، در سایه سیاست همچنان به موجودیت خود ادامه داد.
رقابت برای صندلیهای خالی
امسال به دلیل افزایش سهمیهآزاد جذب در رشتههای پرطرفدار دانشگاهی، همچنین وجود حدود 200 هزار صندلی مازاد در دانشگاههای دولتی و عمومی، پیشبینی میشد که دانشآموزان بتوانند کنکور بدون اضطرابی را پشتسر بگذارند، ولی وضعیت عرضه و تقاضای آموزش عالی به نقطهای رسیده که این طور نشد
.دانشگاههای درجه 2 و 3 ناچارند برای پر کردن صندلیهای خالی خود، جذب گسترده دانشجوی خارجی را در دستور کار قرار دهند.التهابهای سیاسی و انتخاباتی 2 هفته اخیر، آرامش را از بسیاری جوانان و خانوادهها گرفته است و این موضوعی است که کنکور نیز نمیتواند از آن بیتأثیر باشد.
پنجشنبه و جمعه آخر این هفته، کنکور سراسری رشتههای مختلف دانشگاهی دوره کارشناسی برگزار میشود. صبح پنجشنبه نوبت داوطلبان گروهآزمایشی ریاضی و فنی است. کنکور رشته های هنر نیز عصر همان روز برگزار میشود. رقابت جمعه صبح به گروه علوم تجربی اختصاص دارد و متقاضیان رشتههای زبان خارجی، جمعه عصر در مراکز برگزاری کنکور حاضر خواهند شد. شنبه صبح نیز نوبت به رشتههای علوم انسانی میرسد.
کنکور همزمان در 17 کشور خارجی نیز برگزار میشود. تعداد متقاضیان رشتههای مختلف به شرح ذیل است:
1- علوم ریاضی و فنی، 307 هزار متقاضی
2- هنر، 57 هزار متقاضی
3- تجربی، 44 هزار متقاضی
4- زبان خارجی، 126 هزار متقاضی
5- علوم انسانی، 458 هزار متقاضی
جوانان پرهیاهو، نوجوانان آرام
براساس تصمیم مسئولان دانشگاههای دولتی و آزاد دانشجویانی که در سالهای پیش، سد کنکور را پشتسر گذاشته و با عنوان دانشجو شناخته میشوند، فرصت این را یافتند که امتحاناتشان به تأخیر افتد و چند هفته بعد، در فضایی عاری از ناآرامیهای سیاسی، درسهای دانشگاهی خود را پس بدهند. اما دانشآموزان متقاضی ورود به دانشگاهها از چنین شانسی برخوردار نیستند. حتی برخی از آنها مجبور شدند برای دریافت کارت ورود به آزمون خود از خیابانهایی عبور کنند که این روزها به صحنه زورآزمایی سیاستمداران تبدیل شده است. به عقیده جامعهشناسان و روانشناسان این زورآزماییهای خیابانی، صحنه دلپذیری برای جوانان 18 و 19 ساله به شمار نمیآید.
کاهش متون آزمون
آنطور که حسین توکلی معاون سازمان سنجش کشور میگوید منابع سؤالات کنکور محدودتر از سالهای گذشته است: «سؤالات دقیقاً از کتب اعلام شده دوره دبیرستان و پیشدانشگاهی نظام جدید سالی - واحدی طراحی شده و از بخشها و مباحث حذف شده از سوی آموزش و پرورش سؤالی طرح نمیشود.»
در نگاه اول سخنان او میتواند چشمانداز کنکور آسان و کماضطرابی را پیش روی داوطلبان قرار دهد. اما وقتی نگاه دقیقتری به ماجرا بیندازیم، هنوز هم کنکور پراضطراب است.
علیرضا علی احمدی وزیر آموزش و پرورش و رئیس پیشین دانشگاه علمی- کاربردی چندی پیش اظهار امیدواری کرده بود که واحدهای آموزش تحت پوشش وزارتخانه متبوع وی، از مدرسه کنکور به مدرسه زندگی تبدیل شوند. با این حال برخی کارشناسان آموزشی، این سخنان را در شرایط کنونی، بلندپروازانه و شعارگونه میدانند.
علت اصلی هیجانها و اضطرابی که برای وارد شدن به دانشگاه در بین کنکوریها ایجاد شده است، مسئله رقابت با دیگر همکلاسیها و فشار خانواده برآنهاست. متأسفانه جامعه ایران به شدت مدرکگرا شده است و به دلیل آییننامههای نادرست و سادهانگارانهای که بر نظام اداری و شرکتهای دولتی حاکم است چنین تصور میشود که افراد، فقط اگر مدرک فوقلیسانس و دکترا بگیرند، ارزش دارند. اینجا از هدایت شغلی دانشآموزان و تشویق آنها به کسب مهارتهای فنی خبری نیست و در چنین حالتی طبیعی است که کنکور به یک واقعه مهم در زندگی جوانان تبدیل شود.
اضطراب ترافیک
امسال مسئولان شهرداری تهران تصمیم گرفتهاند به دانش آموزان اجازه دهند برای شرکت در آزمون در صورت لزوم با خودروی شخصی خود یا خانواده به محدوده طرح ترافیک وارد شوند. این کار با ارائه کارت ورودی کنکور امکانپذیر است. در نگاه اول، شاید این یک امتیاز تلقی شود که میتواند به داوطلبان ورود به دانشگاهها فرصت دهد تا بدون گرفتاری و اضطراب ترافیک ، شلوغی مترو یا دشواری سوار شدن به اتوبوس و تاکسی، به محل آزمون برسند. اما بخش عمدهای از کنکور سراسری در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار میشود و اصولاً طرح ترافیک در این روزها اجرا نمیشود.
این امتیازی است که البته فقط شامل حال متقاضیان پذیرش رشتههای علوم انسانی میشود. با این حال این هم یک گام برای کاستن از اضطراب کنکوری هاست در این «موقعیت اضطراب».
اون قسمت که قرمزش کردم یعنی چی؟
میشه توضیح بدید
:13:واسه ما که بود:13:نقل قول:
دوستان آزمون آزاد ریاضی چندم هستش ؟
احتمالا 12 هست.نقل قول:
اگر امکان داره سوال صفحه قبل هم پاسخ بئید
همش کامپیوتر* هست:نقل قول:
کجا زدی؟
میشه به ترتیب بگی
میگم داداش ما تو اطرافیان یکی فقط زده بود کامپیوتر
شما دور و ری هات امار چطوریه؟
خیلی زدن؟
1-کارشناسی *بندعباس
2-کارشناسی*قشم
3-کاردانی* بندرعباس
4-کاردانی* قشم
5-کاردانی*حاجی آباد
6-این یکی رو به افتخار بربچ زدم کارشناسی فیزیک بندر عباس (چون گزینه آخره اصلا تعطیله:.:دی)
بچه های کلاسمون مثله من درس= تعطیل نبودن (همه خر میزدن)
اکثرشون زدن برق ومعماری و عمران
ما مغز خراب همه رو زدیم کامپیوتر کارشناسی استان خودمون:41:نقل قول:
دوستان من واسه انتخاب آزاد تردید داشتم بین مهندسی نرم افزار و IT آخر سر هم IT تبریز رو زدم . به نظرتون IT بهتره یا نرم افزار ؟ سراسری هم برم ، IT میخونم !
سایه سنگین سیاست برسرکنکوریها
اضطرابهای سیاسی اکثر نوجوانان را فرا گرفته است.
به گزارش خبر، 8 روز از برگزاری کنکور 4 گزینهای انتخابات دهم ریاستجمهوری میگذرد هر چند هنوز با شرایط ملتهبی که کاندیداها و گروههای سیاسی به آن دامن زدهاند، بحث در مورد این کنکور سیاسی در جامعه پایان نیافته است. شاید اگر انتخاباتی در کار نبود، کنکور ورودی دانشگاهها میتوانست امسال به یک خاطره تاریخی تبدیل شود اما اوایل خردادماه بود که محمدمهدی زاهدی وزیر علوم گفت: «ایام انتخابات زمان مناسبی برای حذف کنکور نیست.» این سخنان او را میتوان پاسخی به اعضای کمیسیون آموزش مجلس دانست که پیش از این بارها بر حذف کنکور تأکید کرده بودند. اینچنین شد که کنکور ورودی دانشگاهها، در سایه سیاست همچنان به موجودیت خود ادامه داد.
رقابت برای صندلیهای خالی
امسال به دلیل افزایش سهمیهآزاد جذب در رشتههای پرطرفدار دانشگاهی، همچنین وجود حدود 200 هزار صندلی مازاد در دانشگاههای دولتی و عمومی، پیشبینی میشد که دانشآموزان بتوانند کنکور بدون اضطرابی را پشتسر بگذارند، ولی وضعیت عرضه و تقاضای آموزش عالی به نقطهای رسیده که این طور نشد
.دانشگاههای درجه 2 و 3 ناچارند برای پر کردن صندلیهای خالی خود، جذب گسترده دانشجوی خارجی را در دستور کار قرار دهند.التهابهای سیاسی و انتخاباتی 2 هفته اخیر، آرامش را از بسیاری جوانان و خانوادهها گرفته است و این موضوعی است که کنکور نیز نمیتواند از آن بیتأثیر باشد.
پنجشنبه و جمعه آخر این هفته، کنکور سراسری رشتههای مختلف دانشگاهی دوره کارشناسی برگزار میشود. صبح پنجشنبه نوبت داوطلبان گروهآزمایشی ریاضی و فنی است. کنکور رشته های هنر نیز عصر همان روز برگزار میشود. رقابت جمعه صبح به گروه علوم تجربی اختصاص دارد و متقاضیان رشتههای زبان خارجی، جمعه عصر در مراکز برگزاری کنکور حاضر خواهند شد. شنبه صبح نیز نوبت به رشتههای علوم انسانی میرسد.
کنکور همزمان در 17 کشور خارجی نیز برگزار میشود. تعداد متقاضیان رشتههای مختلف به شرح ذیل است:
1- علوم ریاضی و فنی، 307 هزار متقاضی
2- هنر، 57 هزار متقاضی
3- تجربی، 44 هزار متقاضی
4- زبان خارجی، 126 هزار متقاضی
5- علوم انسانی، 458 هزار متقاضی
جوانان پرهیاهو، نوجوانان آرام
براساس تصمیم مسئولان دانشگاههای دولتی و آزاد دانشجویانی که در سالهای پیش، سد کنکور را پشتسر گذاشته و با عنوان دانشجو شناخته میشوند، فرصت این را یافتند که امتحاناتشان به تأخیر افتد و چند هفته بعد، در فضایی عاری از ناآرامیهای سیاسی، درسهای دانشگاهی خود را پس بدهند. اما دانشآموزان متقاضی ورود به دانشگاهها از چنین شانسی برخوردار نیستند. حتی برخی از آنها مجبور شدند برای دریافت کارت ورود به آزمون خود از خیابانهایی عبور کنند که این روزها به صحنه زورآزمایی سیاستمداران تبدیل شده است. به عقیده جامعهشناسان و روانشناسان این زورآزماییهای خیابانی، صحنه دلپذیری برای جوانان 18 و 19 ساله به شمار نمیآید.
کاهش متون آزمون
آنطور که حسین توکلی معاون سازمان سنجش کشور میگوید منابع سؤالات کنکور محدودتر از سالهای گذشته است: «سؤالات دقیقاً از کتب اعلام شده دوره دبیرستان و پیشدانشگاهی نظام جدید سالی - واحدی طراحی شده و از بخشها و مباحث حذف شده از سوی آموزش و پرورش سؤالی طرح نمیشود.»
در نگاه اول سخنان او میتواند چشمانداز کنکور آسان و کماضطرابی را پیش روی داوطلبان قرار دهد. اما وقتی نگاه دقیقتری به ماجرا بیندازیم، هنوز هم کنکور پراضطراب است.
علیرضا علی احمدی وزیر آموزش و پرورش و رئیس پیشین دانشگاه علمی- کاربردی چندی پیش اظهار امیدواری کرده بود که واحدهای آموزش تحت پوشش وزارتخانه متبوع وی، از مدرسه کنکور به مدرسه زندگی تبدیل شوند. با این حال برخی کارشناسان آموزشی، این سخنان را در شرایط کنونی، بلندپروازانه و شعارگونه میدانند.
علت اصلی هیجانها و اضطرابی که برای وارد شدن به دانشگاه در بین کنکوریها ایجاد شده است، مسئله رقابت با دیگر همکلاسیها و فشار خانواده برآنهاست. متأسفانه جامعه ایران به شدت مدرکگرا شده است و به دلیل آییننامههای نادرست و سادهانگارانهای که بر نظام اداری و شرکتهای دولتی حاکم است چنین تصور میشود که افراد، فقط اگر مدرک فوقلیسانس و دکترا بگیرند، ارزش دارند. اینجا از هدایت شغلی دانشآموزان و تشویق آنها به کسب مهارتهای فنی خبری نیست و در چنین حالتی طبیعی است که کنکور به یک واقعه مهم در زندگی جوانان تبدیل شود.
اضطراب ترافیک
امسال مسئولان شهرداری تهران تصمیم گرفتهاند به دانش آموزان اجازه دهند برای شرکت در آزمون در صورت لزوم با خودروی شخصی خود یا خانواده به محدوده طرح ترافیک وارد شوند. این کار با ارائه کارت ورودی کنکور امکانپذیر است. در نگاه اول، شاید این یک امتیاز تلقی شود که میتواند به داوطلبان ورود به دانشگاهها فرصت دهد تا بدون گرفتاری و اضطراب ترافیک ، شلوغی مترو یا دشواری سوار شدن به اتوبوس و تاکسی، به محل آزمون برسند. اما بخش عمدهای از کنکور سراسری در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار میشود و اصولاً طرح ترافیک در این روزها اجرا نمیشود.
این امتیازی است که البته فقط شامل حال متقاضیان پذیرش رشتههای علوم انسانی میشود. با این حال این هم یک گام برای کاستن از اضطراب کنکوری هاست در این «موقعیت اضطراب».
اون قسمت که قرمزش کردم یعنی چی؟
میشه توضیح بدید
فکر کنم 11 آزاد ریاضی بود........نقل قول:
احتمالا 12 هست.
انگار نه انگار که کنکور داریم انگار نه انگار که تو این روزا ثانیه ها هم مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش کارم شده رفتنه تو اینترنت گزارش از اینو اون گرفتن که کی ترکید و کی به خدا پیوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو تهرانم که خفقانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت به این سیاست که همه چیو بهم ریخته
منم میگم 11 هستش
باید ریاضی اول باشه
حالا یا صبح یا ظهر
یکی جواب ما رو نداد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3878744&postcount=4217
من واسه محکم کاری یه سه چهار تا پرینت گرفتم.یکی رو انگشت می زنم و با خودکار امضا می کنم.یکی رو با مداد امضا می کنم یکی رو هم فقط انگشت می زنم.!!!!!!بازرسی بدنی منم سالهای قبل داشتم.
جناب 1240 عزیز(شرمنده اسمتو نمیدونم)نقل قول:
لطف کنید در این شرایط که این جماعت قلم به دست نیاز به آرامش نیاز دارن از نوشتن این مطالب استرس زا خودداری کنین
آقا من شناسنامم عکس نداره !!!
بهم گیر می دن؟؟
نه بابا گیر نمیدن
ولی خب کارت ملی که هس
شناسنامه من که عکس 4 5 سالگمیه : دی هرجا میرم گیر میدن بهم : )))
دوستان شما با پرینت کارتتون مشکلی نداشتین؟!
کارت زبانم بدون عکس پرینت میشه!!!!!! چیکار کنم؟!
:18: وا مگه میشهنقل قول:
خوب ببین از کارتت عکس بگیر بعد پرینتشو بگیر
شاید جواب داد
:19:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وا مگه میشه
خوب ببین از کارتت عکس بگیر بعد پرینتشو بگیر
شاید جواب داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلاً که شده!!!!!!!! عکسش هست وقتی پرینت میگیرم نیست!!!!!!!
بردم بیرون دادم پرینت بگیره یارو میگفت کلاً عکس نداره!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی تو سیستم خودم عکسو نشون میده ولی بقیه نه!!!!!
الانم رفتم سایت سنجش دیگه کارتو نمیده ...به تمام معنا بدبخت شدم...
یه سوال: این کارت از کجاش باید برش بدم؟! میدونم که مشخص کرده ولی در امتداد اون قسمت باید کجاشو ببرم؟!: دی
آجی همونجوری برش بده بره دیگه
از همون نقطه چین!
چیزی نیس که
بعدا میگیرن ازت
عجیبه ..............حالا خوبه واسه زبان بوده خودتو ناراحت نکن ببین شاید بتونی بری اون باجه ها که واسه رفع نواقص هست شاید یه کاری کردن چه میدونم
فک نکنم مشکلش طوری باشه که بخواد برم باجه های رفع نقص!!!!!!!!
میتونم با سازمان سنجش تماس بگیرم؟!
این برش کارتم دردسر شده!!!!!!!!!: دی
الان تی وی گفت اونا که نمیتونن بگیرن برن آموزش پرورش!!!!!!
البته اگه درست شنیده باشم : دی
سلام به همگی
نمیدونم چرا تا میام تو این تاپیک استرس میگیرم : دی
حوزه ما افتاده دانشگاه صنعتی .... این چند روزه هم که دانشگاه صنعتی خیلی خبرا بوده!:19: خدا به خیر بگذرونه!
ضمنا باتوم برقی خریداریم(شاید برای دفاع لازم بشه: دی)
:40:
سپاس از جواب ی که به سوال های من ندادید.
کجا میتونم ببینم انتخابام تو ازاد پزشکی و غیره پزشکی چی بوده؟ یادم رفته :دی
میشه سوالتونو دوباره بگین ؟
من نمیتونم لینک باز کنم فعلا... شرمنده
خب دیگه منم می خوام از فردا دینی رو شروع کنم ( جدی میگم)
از همون اول سال برنامم این بود که دینی رو این دو سه روز اخر بخونم که یادم نره
:18:یعنی هیچ کپی چیزی نگرفتی؟:31:نقل قول:
فعلا که نمیشه دوست عزیز
تا زمانی که بری کارتت ورود به جلسه تو بگیری تو کارت نوشته شده انتخاب هات:20:
شما وقتي صفحه اينترنتي رو سيو ميكني يه فولدر ايجاد ميشه كه عكس ها اونجاست . احتمالا وقتي فايل رو كپي كردي كه ببري بيرون واسه پرينت گرفتن ، اون فولدر رو كپي نكردي . البته معمولا وقتي صفحه اينترنتي رو كپي ميكني اون فولدر هم باهاش كپي ميشه ولي بعضي وقتا هم نميشه !!!نقل قول:
خیلی ممنون ولی چیزه مهمی نیست که :دی امروز نبینم 10 روز دیگه میبینم :31:نقل قول: