سلام
این سیستم برای بازی چطوره؟
cpu:amd athlon processor 3500+ 2.2ghz
vga:feforce 7100gs 512 m
ram : 2g
Printable View
سلام
این سیستم برای بازی چطوره؟
cpu:amd athlon processor 3500+ 2.2ghz
vga:feforce 7100gs 512 m
ram : 2g
اينجا كسي اهميت نميدهنقل قول:
قبلا هم اين پيشنهاد را كرده بوديم
رم و سي پي يو خوبهنقل قول:
ولي گرافيكت پائينتره
فكر كنم رو مديوم بتوني بازش كني
پس مدیر اینجا چیکارست؟ مدیر فقط وظیفش این نیست که بیاد پست پاک کنه و اخطار بده !
به هر حال اگه یکی همه پچ هارو یه جا جمع کنه که واقعا دمش گرمه !
دوست عزیز ممنونم ولی با چه رزولیشنشی میشه بازی کرد؟نقل قول:
اصلا این کار ربطی به مدیر ندارهنقل قول:
خودت ببین که میاد بین 400 تا صفخه رو بگرده که لینک ها رو پیدا کنه؟؟؟؟؟؟
خود شما همچین کاری میکنید؟؟؟
آقا بدبخت شدم ولی هیچ ایرادی به ساکر نمیگیرم
و حتی ایراد به بازیهای کرک شده
هفته 35 بودم که بازی رو بردم و بعد اومد اتو سیو و بعد بازی بعدی پرید هفته 28
ولی هیچ ایرادی نمیگیرم
خدایی تو این 421 صفحه چندتاتون پول بازی اورجینال رو دارید؟
من که ندارم
آقا نتونستم دوری PES رو تحمل کنم دوباره نصب کردم خوبه حالا سیو Fernando رو توی BAL نگه داشتم دوباره دارم بقیه فرناندو رو میرم فرناندو اولین شخصیت من توی BAL هست الان 25 سالشه و امروز بعد درخشش تو جام ملتهای اروپا تو ترکیب اسپانیا تونستم تیم رو به نایب قهرمانی برسونم الت اینکه قهرمان نشدیم تقصیر من نبود فینال رو از دست دادم یعنی مربی نمیدونم چرا نیمه اول بازی نداد بهم و نیمه دوم هم بازی از جریان نیفتاد که به بازی برم خلاصه از دست PSV راحت شدم و بعد جام ملتها به لیورپول ترانسفر شدم و الان زوج خط حمله لیورپول هستیم با تورس اون 9 هست من 10 پوشیدن شماره 10 تیم محبوبم چه لذتی داره.
آقا واسه یووه ادیت خاصی نیومده ؟ مثلا GDB Folder لباس هاش یا صورت بازیکناش ؟! مثل الکس یا ترزگه ؟!
این تاپیک خیلی مسخره شدهنقل قول:
کلا نصف تاپیک مربوط به قبل از عرضه بازیه
بقیش هم یا یکی می پرسه این سیستم خوبه ؟ ( میخوان پز سیستم هاشون رو بدن )
یا همه از اریجینال نبودن بازیشون میگن
یا همه حرفایه تکراری
وبلاگ ها از این تاپیک مفید ترن
از p30world بعیده
پیشنهاد میکنم یه تاپیک جدید برای ادیت این بازی باز شه
معلومه ما هیچ کاره یهو بیایم 400 صفحه بگردیم لینک جدا گنیم این وظیفه مدیر ها هست نه کاربر معمولی
این تاپیک واقعامسخره شده .
کلا نصف تاپیک مربوط به قبل از عرضه بازیه
نصف دیگه هم موربوط میشه به این جمله :
این سیستم برای اجرای بازی خوبه ؟ ( میخوان پز سیستم هاشون رو بدن )
بقیه هم حرفای تکراری
از p30world بعیده
پیشنهاد می کنم یه تاپیک جدید برای ادیت pes 2009 باز شه تا مفید باشه
نیازی نیست 400 صفحه بگردید
نمیدونم چرا شما پست های هر صفحه ای رو 40 تا نمیزارید تا تعداد صفحه ها زیاد نشه ؟!! واقعا اینقدر سخته این کار ؟!!!!
در کل 2 تا پچ آپدیت از کونامی برای این بازی اومده (به نام konami 1.10 , 1.20)
نقل قول:
بقیه پچ ها هم همون کیت سرور هستش که هر روز بهتر و کاملترش معرفی میشه
فکر نکنم پیدا کردن این 3 تا مورد ، بیشتر از 5 دقیقه طول بکشهنقل قول:
این هم یکی از بهترین پچ های بازی
Complete Patch with kits
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33271
اینقدر هم بی معرفتید فقط دانلود میکنید یه تشکر نمیزنید که هیچی بعدش هم میایید شکایت میکنید که چقدر این تاپیک مسخره است
آقا مشکل چیه در حین بازی میپره تو ویندوز اصلا بازی کامل بسته میشه چکار کنم لطفا کمک ... ؟
بچه ها لطفا یه آدم نیکوکار پیدا بشه یه سیتینگ برا من بزاره من الان بدون سیتینگ دارم بازی میکنم
به جاش منم هر سوالی در مورده بازی داشتید در خدمتم (ایستگاهی زدن_تک به تک_کرنر_و...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ......
اسکوربورد SportTv Portugal
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
کد:http://www.uploading.com/files/L9CQR3FV/Scoreboard_Sporttv.rar.html
.................................................. .................................................. ....................................
Villa Torres C. Ronaldo Menu by DynamoForever
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/164170854/torres_villa_ronaldo_1.rar
.................................................. .................................................. ...................................
UEFA Champions League Beta
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/164220340/UEFA.BoBo.rar.html
Catalogo Total 90 Omni Ball + T90 Colores Fantasy
لینک دانلود : 7.5 mb
کد:http://rapidshare.com/files/164164276/Catalogo_T90_Omni_Pes_2009_skills_rooney.rar
متاسفانه در اين سايت مديرها فقط اينكارها را بلدندنقل قول:
البته همشونو نميگم منظورم بيشترشون
1024*768نقل قول:
شما گرافيك هر قسمت از بازي را كه خواستي كم كني بكن ولي رزوليشن را سعي كن از اين كمتر نكني
در همه بازيها
خيلي هم ربط دارهنقل قول:
من باشم اينكارو ميكنم
ولي نه به اون صورت كه شما فكرشو ميكنيد
از همون اولش تاپيكهاي جداگانه باز ميكردم
و همه كاربران ميومدند سر جاي خوش بحث كرده ويا پچ ميذاشتند
يه طوري ميگي اورجينال كه انگار 2 تومنه قيمتشنقل قول:
تو ايران درامد به ريال هست
و واردات به دلار
حتي اگه قانون كپي رايت هم رعايت بشه بازم كسي نميتونه سي دي اورجينال بگيره
پس ما فعلا مجبوريم نسخه كپي و دزدي گيمها و نرم افزارها را استفاده كنيم
اين نسخه ساكر 2009 هم مثل بقيه گيمها كپي هست
این داستانش چیه یه توضیح بده بیخود دانلود نکنیمنقل قول:
اخه adsl من نا محدود نیستش اگه بخوام همه رو دانلود کنم سه سوته تموم میشه
متشکر
من فکر می کنم مال لباس های آپشن فایلی باشه. فکر کنم اگر پوشه cv06.img رو کلا از پوشه img داخل کیت سرور حذف کنید، مشکل حل بشه. البته این یه حدسه، خودم این کارو کردم و تمام لباسا رو با GDB کیت سرور درست کردم، الانم لباس همه تیما درسته.نقل قول:
فقط قبلش حتما بک آپ بگیرید که اگه کار نکرد یا مشکلی پیش اومد بتونید برش گردونید.
Wow Wow Wow!
دیدین وقتی بهترین بازیکن سال اروپا میشی، یه تیکه مراسم اهدای جایزه رو نشون میده؟ :18:
خیلی تمیز بود، دیدم کف کردم! :8:
فیلمش رو گرفتم آپلود کردم:
واقعا دم کونامی گرم، خیلی این حرکتش ردیف بود :11:کد:http://www.fcbarcelona.ir/ME/PES/PES2009_BAL_Year_Player.zip
golmohammadi عزیز منم که خودم گفتم پول اورجینال رو ندارم یه بازی 25 هزار تومان واسه آدم در میاد با این پول میشه یه شلوار معمولی خرید نه یه بازی تو خونه هم گیر بدن چیه هر روز داری بازی میکنی
اخه شد واست نون و آب
سلام دوستان
میشه لطف کنید اسامی تیم ملی ایران رو قرار بدهید. مطمئنا تو این تاپیک هست. ولی قبول کنید که نمیشه تو 423 صفحه دنبالش گشت. متشکرم از لطفتون.
پچ burgum رو که بریزی اسامی تیم ملی ایران هم درست میشهنقل قول:
كرك بازي خرابه من از p30wold خريدم pach 1.10 konami را هم ريختم تقريبا بعد از 5 بازي در bal يك دفعه صفحه سياه ميشه بعد كامپيوتر هنگ مينكنه در master كه بعد 2 بازي اينجوري ميشه كه فقط بايد دكمه پاور سيستم را زد هيچ دكمه اي كار نميكنه حتي alt+ctrl+delete كرك dvd مشكل داره بعضي اوقات كه بازيكن وسط بازي تعويض ميكني شطرنجي ميشه!!!!!!!!!!!كمك كنييييييييييييييييييد
فكر نكنم مشكل از ويندوز هستنقل قول:
كرك بازي خرابه من از p30wold خريدم pach 1.10 konami را هم ريختم تقريبا بعد از 5 بازي در bal يك دفعه صفحه سياه ميشه بعد كامپيوتر هنگ مينكنه در master كه بعد 2 بازي اينجوري ميشه كه فقط بايد دكمه پاور سيستم را زد هيچ دكمه اي كار نميكنه حتي alt+ctrl+delete كرك dvd مشكل داره بعضي اوقات كه بازيكن وسط بازي تعويض ميكني شطرنجي ميشه!!!!!!!!!!!كمك كنييييييييييييييييييد
نمی دونم پس چرا من هیچکدوم از این مشکلا رو ندارم
من چند فصل bal رو بازی کردم و جام باشگاهها رو هم همینطور
نه dont send تا حالا دیدم نه سیاه شدن
البته بازی رو دانلود کردم و یه کرکم توش بود که همونو ریختم
بچه ها چطوری میشه ساکر 9 رو انلاین بازی کرد
اخه تو ایران دیگه کسی رو رقیبم نمیبینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیران پاک کنید این پست رو .
این که چیزی نیست وقتی میرسی به 27 سال میتونی درخواست بازنشستگی بدی اونموقع آخرین بازی فصل رو فیکس بازی میکنی از اول تا آخر بعد وقتی بازی تموم میشه دور ورزشگاه میچرخی هم تیمی هات بغلت می کنن و تماشاگران هم ابراز احساسات می کنن و شما به طرفشون میرید و به ابراز احساساتشون پاسخ میدی در واقع اون بازی به عنوان بازی خداحافظی شماست و بعد اون شما از فوتبال رسما خدافظی می کنید بعدش هم bal به اتمام میرسه البته اینم بگم 27 سال حدقل سن بازنشستگی هست و شما می تونید مثل علی دایی تا 38 سالگی از فوتبال خدافظی نکنید ولی وقتی به این سن میرسید خود به خود زورکی بازنشست میشی و بازی تموم میشهنقل قول:
بفرمایید برین یه نسخه اورژینالش رو بخرید تا با شماره سریال معتبر بتونید کانکت بشین و آنلاین بازی بفرمایید!!!نقل قول:
يه فايلي ، پچي، پوشه اي بزارين كه فقط لباس تيمها درست بشه و لباس هاي سومشون باز بشه آخه لباس اول و دوم بعضي تيمها يكدست سياه هست
ندات
سلام دوست عزیزنقل قول:
از راهنماییتون متشکرم. من همون روز اول این پچ رو ریختم. اما همه چیز به غیر از اسامی تیم ملی دزست شد . برای همین گفتم.
سلام راهی هست که این براقی بیش از حد در لباس تیمها در حین بازی رو بعد از استفاده از کیت سرور از بین ببریم؟! یه جور ناجوری برق میزنه لباسا! چجوری میشه صفحه رو مات کرد؟!
دوستان این کیت سرور چیه ؟ من الان اسکور بورد بی بی سی رو دانلود کردم اما نمی دونم باید چی کار کنم ! میشه یکی راهنمایی کنه ؟ !
توی مود bal کسی تونسته تمام توانایی ها رو به 99 برسونه؟
فقط تا سن 23 سالگی میتونی قدرت بازیکن رو از 95 به بالاتر ببری بعد از 23 سالگی فقط تا 95 قدرتش زیاد میشهنقل قول:
به نظر من خیلی طبیعی هستش ، تنظیمات تصویر رو که میتونی خودت تغییر بدینقل قول:
سلام راهی هست که این براقی بیش از حد در لباس تیمها در حین بازی رو بعد از استفاده از کیت سرور از بین ببریم؟! یه جور ناجوری برق میزنه لباسا! چجوری میشه صفحه رو مات کرد؟!
کیت سرور یه برنامه ای برای معرفی انواع آیتم ها ، مثل لباس ، توپ ، کفش و .... به بازی هستشنقل قول:
دوستان این کیت سرور چیه ؟ من الان اسکور بورد بی بی سی رو دانلود کردم اما نمی دونم باید چی کار کنم ! میشه یکی راهنمایی کنه ؟ !
آموزش استفاده از این برنامه ها هم بار ها در همین تاپیک ارائه شده
این پچ ها تقریبا هر هفته آپدیت میشند و خیلی چیز ها بهشون اضافه میشهنقل قول:
از راهنماییتون متشکرم. من همون روز اول این پچ رو ریختم. اما همه چیز به غیر از اسامی تیم ملی دزست شد . برای همین گفتم.
این یکی از بهترین پچ های بازی هستش
حتی چهره های تیم آلمان مثل ینس لمان و پودولسکی و کلوزه و ......... درست شده اون هم نه با وارد کردن عکس ، خیلی طبیعی درست شده
Complete Patch with kits
کد:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33271
اینم یه پچ تقریبا کامل ...................... البته حجمش یه کم زیاده 75mb
اینم امکانات این پچ
+ INCLUDE KIT SERVER 8.1.2
+ All transfers on 09/11/08 in all teams
+ Include complete All GDB kits
+ Update Transfer : by me (EYINATION)
Beckham (AC MILAN - January 2009 update transfer)
Hewson - Gibson - Cleverley (manchester United - skill n face copy from official konami)
+ INDONESIA replace THAILAND (100%) face beta
+ INDONESIA GDB KITS Credit to RIAN
+ FULL serie A, EPL, EREDIVISE, Bundesliga, La liga , National , oyher league A 100%
+ Bundesliga teams in Other B
- Kits, fonts and numbers for all EPL teams
- Kits, fonts and numbers for all Bundesliga teams
- Kits, fonts and numbers for all La Liga teams
- Kits, fonts and numbers for all National teams
- Update some kits
- Added CL kits
- Added CL training kits
- Unlock all teams
- Unlock all bonuses
- New balls, gloves
+ Bott pack for PATCH 120
+ Nike Menu by G@l@g@n MIX by Fery
+ real All Liga logo n embled by AKONAMI mix by me
+ Real Cups and Logos for Become a Legend by foreverryo
+ ALL LIGA AND CUP REAL REPLAy
+ Menu logo MIX by me
+ Best Mega face Pack mix by Fery
Berbatov (black hair)
Kaka face by luxor DDD
Petrboat Face Pack V.1 by Petroboat
Face Shock Pack V3 Pes 2009 by skills rooney
V2 Face Shock Pack PES 2009 by skills rooney
Face Shock Pack v1 by Skills rooney PES 2009
and many more
+ refree kit (serie A - Premier League) Mix by fery
Serie A by Diablos
EPL by Sarrassar
+ Mega stad adboards by Buzzyhead
+ Kaskus adboards by Fery
+ UEFA CHAMPION LEAGUE score board
+ PS3 pad Menu by UU99
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/164613879/EYINATION_KASKUS_SUPER_PATCH.rar
نقل قول:
سلام
آیا این پچ تمام لباسهای تیم ها را درست میکنه منظورم اینه که اون تیم هایی که جلوی لباسهاشون آرم باشگاه نداره مثل آرسنال و چلسی و .... و همینطور لباسهای دوم و سوم
چهره بازیکنان رو طبیعی تر نشون میده از اینی که الان هست
این نسخه ای که من دارم فکر کنم برای xbox باشه چون تو تنظیماتش عکس دسته xbox هست چون دکمه هاش rt - rb - lb -lt به این صورت هست ولی در صورتی که تو عکسی که شما از تنظیمات دسته گذاشتید همون دستهای معمولی هست
آیا این فایل به نسخه ای که من دارم میخوره الکی دانلود نکنیم به درد نخوره
پس از دانلود باید این فایل رو کجا ریخت
لطفا و خواهشا به تمام این سوالات جواب بدید
گوگل بوی عزی دستت درد نکنه...
این پچی که گذاشتی لیگ المانش کامله و همه بازیکنا با امار و صورت خودشون رو داره؟؟؟؟
یا این که فقط اسم بازیکناست؟؟؟
دوست من تمام کسانی که pes بازی می کنن عکس دکمه هاشون برای Xbox 360 هستش چون این بازی اختصاصی این کنسوله ok کسی که اون پچ رو ساخته عکسش رو عوض کرده برای PS3 رو گذاشتهنقل قول:
من که دروغ نمی گم داداشنقل قول:
من همین پچ رو به همراه آپدیتش ریختم اسامی تیم ملی درست شد
هیچ چیز دیگه ای هم به غیر از burgum تا حالا نریختم