کار برادرای ارزشی هست اقا
Printable View
کار برادرای ارزشی هست اقا
والا یکی قبلا میگفت چیز پی ان های مجانی خطرناک هستند.میگفت خود س پ ا ه اینا رو میزاره واسه اینکه مچه ملتو بگیره.حالا راست و دروغشو نمیدونم ولی چیز پی ان های پولی فکر نکنم اینجوری باشه.من خودم یه ساله دارم استفاده میکنم.با حرفایی که من زدم اعدام روو شاخمه ولی تا حالا اتفاقی نیفتاده:11:نقل قول:
بله / یاهو مسنجر بلاک شده ...
هرچند اینجا جای بحث در باره چیز پی ان نیست اما جهت اطلاع باید بگم هر طور به اینترنت وصل بشی بازهم به راحتی قابل رد یابی هستینقل قول:
------------
درباره قطعی یاهو بعید می دونم تحریم باشه
چون سرویس ایمیل کار می کنه
فکر کنم کار بچه های بالا باشه
ای بابا این چه کاری بود دیگه :2:دوستان تحریم از طرف یاهو هست یا این بی سوادای احمق یه غلطایی کردن ؟! اخه اگه تحریم از طرف یاهو باشه پس چرا از سایت یاهو میشه چت کرد ؟!:13:
.
ای لعنت به هرجی ...
تا حالا شده بود ياهو مسنجر رو ف ي ل ت ر كنن؟
اینا گوگلو که خیلطر کردن یاهو سهله:31:
من هنوز مسنجر رو تست نکردم ولی یاهو میل که مشکلی ندره و از طریق ایمیل میشه به راحتی وارد مسنجر شد و گفتگو کرد
آفلاین رو میگیره؟ در ضمن مگه وب مسنجر یا میل مسنجر محدودیت نداره؟ اگه بعد از چند دقیقه چت از کار بیفته که فایده ای نداره...نقل قول:
فراووننقل قول:
هر از چند مدتی این اتفاق می افته.
ولی دلیلشو نمیدونم.
البته این روزها اوضاع منطقه هم خیط شده و این احتمال وجود داره پادشهان منطقه:18: در عملی خودجوش یاهوو رو متقاعد کرده باشن که به روی ای پی های منطقه قفل بشه.
انشاا.. اینترنت ملی که بیاد دیگه این چنین بحث هایی وجود نداره چون دیگه اصلا یاهوو مسنجری در کار نیست.
بهر حال راه های رسیدن به یاهوو زیاد هست و امت همیشه در صحنه همیشه راه های زیادی واسه این کار داره
اگه یاهو ایران رو تحریم کرده باشه پس چرا وب مسنجر راحت باز میشه
و چرا gtalk و windows live هم بسته شدهکد:http://webmessenger.yahoo.com
نقل قول:
آف ها رو منظورتونه ؟ آره میگیره
من که با ایمیلم اومدم بالا مشکل خاصی نیست و میشه گفتگو کرد و فعلا که چند ساعته از کار نیوفتاده
بله ، دفعه اول كه نيست!!!نقل قول:
باش نمیشه رفت روم که.فقط میشه با اد لیستا چت کرد.درسته؟نقل قول:
از طریق میل میشه با اد لیست چت کرد اما خود مسنجر بالا نمیاد+ ف.یلتر شکن هم نمیشه هااا:31:نقل قول:
می خوان مسنجر اسلامی بدن بیرون فعلا اینو شیلتر کردن
شاید این شنبه بیاید شاید
سلام به دوستان
من تا دیروز به یاهو مسنجر می تونستم sign بشم ولی امروز هر کاری می کنم نمیشه ؟؟؟ یاهو رو پاک کردم دوباره نصب کردم نشد
ویندوزو عوض کردم باز هم نشد
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن که علت چیه؟
یاهو تحریم کرده یا ف . ی . ل . ت ره؟
قیلتره . آخه مگه یاهو بیکاره که ایرانی ها رو تحریم کنه ؟ فکر کنم به خاطر شلوغ پلوغی های شمال غرب هستش.
در ضمن بعضی ها نوشتن با چیز پی ان هم نمیشه. به این دلیله که بیشتر چیز پی ان ها نور چشمی عزیزان هستن و قبلا باهاشون هماهنگ میشه. من تونستم با چیز پی ان وارد بشم. ولی ازچپیز پی ان بدم میاد و ترجیح میدم اصلا استفاده نکنم. چون همه چیز پی ان ها وابسته هستن .
در ضمن اولین بار نیستش که این اتفاق میوفته. همه ما چند سال پیش رو خوب یادمونه. جالب اینجاست که کسایی که اینکار رو میکنن اینقدر جسارت ندارن که بطور رسمی اعلام کنن :27:
چرا یاهو اینطوری شده از دیروز نمیشه وصل شد:2:
من با موبایل میتونم وصل شم ولی با کامپیوتر نمیشه:41:
من با وی.....ان وصل میشم:20:
با وی | پی / ان میشه وصل شدنقل قول:
دیشب که تا 11 شب مشکلی نداشت و امروز گویا اینطوری شده حالا شاید هم بعد 11 اینطوری شده باشهنقل قول:
موبایل هم بخاطر اینکه اپراتور تلفن همراه فعلا جلوی پورت هاش رو نبسته و الا اونم نمیشه کانکت شد
برو خدارو شکر کن هنوز وی | پی / ان ها رو قطع نکردن
اگر زیاد غر بزنی میگم اونم قطع کننا : دی
اگر این اتفاق هم بیفته و اینترنت جهانی از کار بیفته، باز هم تقصیر خودمونه که اجازه دادیم باهامون همچین کاری بشه...واقعا که متاسفم...:29::thumbsdowنقل قول:
...
به به! گل بود و به سبزه نیز آراسته شد!!! گوگل تاک هم لاگین نمیشه! :4:
بابا خبری نیست که اینا قطع کردن ! نکنه میخواد خبری بشه !؟
حالا نمیشه پورت رو عوض کرد یا کار دیگه ای انجام داد؟
:31:دوستان کسی روشی راه کاری چیزی نداره؟؟:31:
بچه ها اینجا تاپیک یاهوو مسنجره نه تاپیک ...
خواهشا پست ها رو کنترل شده بزارید تا مشکلی واسه انجمن پیش نیاد.دیگه حال فیلتر شدن انجمن ندارم.
فقط یه چیزی من میخوام بدونم با این کار چیزی هم درست میشه ؟ اون هم تو این دوره که عصر فناوری و ارتباطات هست؟
بهرحال یاهو فعلا مشکل داره و اگه دوستان راهی بلدن همینجا اعلام کنن .اخه امار اومده که تو همین یه روز که یاهو مشکل داشته(؟)کلی افراد با هم قهر کردن و کلی از قرار ها:10: بهم زده شده و کلی اف های گلایه یاهو داشته .دیگه از اف های عاشقانه :10:خبری نیست و کلی درخواست طلاق شده:27::31:
بابا بزارن مردم فارسی وانشون رو تماشا کنن :41:نقل قول:
اینجا از همه چی حرف زده میشه به جز یاهو مسنجر!!!
سلام
آقا من وی پپپپپی انننم تموم شده! کسیم که ازش می گیرم تو مسنجرمه!!!!!!! چطوری می تونم باهاش ارتباط داشته باشم بدون مسنجر؟
مسنجر و نیمباز منم پوکیده!:10:
50 سال چت کردید . قبول باشه . یه روز هم بشینید لای کتاب ها رو باز کنید و تفکر کنید :دی
یاهوو باز کردن که راحت شده دیگه اینجور موقع ها . 50 تا راه هست . از طریق Web messenger ها . پ..را..کسی ها ، ویپی+ ان و ... در نهایت اینکه کسی اگه نتونست وصل بشه . بهتر . آدم پلاس میشه بیلوکس :دی
از طریق میل یاهو هم می تونید چت کنید :20:
با میل یاهو بالاخره شد!
ممنان!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلات نرم افزار یاهو مسنجر
سلام من وقتی yahoo 8 داشتم همه چیز خوب بود
ولی وقتی yahoo 9 - yahoo 10 نصب کردم
user pass که میدم sign in که میزنم بیشتر مواقع اررور Dont Sent میده و بسته میشه
اینم یه عکس اگه باز کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه از چیه ؟؟ و راه حلش چیه ؟
----------------------------------
java run time نصب کردم نشد - 6
Microsoft .NET Framework نصب کردم نشد - 1 - 2 - 3 - 3.5 - 4 -
Microsoft Visual C++ نصب کردم نشد - 2008 و 2010
ولی الان فکر می کنم می بینم که همین یاهوو مسنجر بود که ما رو از خیلی از کارهامون انداخت :31:
چه شب های امتحانی که مسنجر ما رو تا صبح بیدار نگه داشت و نذاشت درس بخونیم
سلام من یه مشکل دارم که در یاهو sign in نمیشم عنوان خطا
yahoo messenger trouble shooter : we cant sign you in to yahoo . there might be problem with your internet connection من مجبور شدم ورژن 9 و 10 و 11 یاهو مسنجر رو دانلود کنم که باز هم رفع نشد حتی با چند تا id درست دیگه رفتم درست نشد در ضمن connection جدید هم ساختم اثری نکرد الانم ورژن یاهوم 11 است تو همین ویندوز من sign in میشدم ویندوز هم عوض نکردم. لطفا دوستان کمک کنید که چجوری میشه sign in شد
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما اگه یکی دو صفحه قبل رو می خوندی متوجه می شدی این مشکل همگانیه
فعلأ کسی نمی تونه با مسنجر آن شه
یا باید با یاهو میل آن شید
و اگه قصد استفاده از مسنجر رو دارید باید از چیز پی ان استفاده کنید :20:
yahoo messenger را خدا آزاد کرد.:28: نصر من الله و فتح القریب. برید حالشو ببرید:40:
من امروز تونستم به یاهو مسنجر sign بشم :46:
این چه ف.یلتر شدنی بود که یه روز طول کشید؟ :18:
حالا واقعا ف .یلتر شده بود یا مشکل دیگه ای داشت؟
نه فیلتـــــرش دائمی نبود پارسال هم اگه یادتون باشه موقع روز قدس یاهو میل کلا باز نمیشد..نقل قول:
اینم مث قضیه فیل تر کردن گوگل بوده احتمالا..