با سلامنقل قول:
دانلود با سرعت ثابت ندارین یعنی ؟
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
صحیح ..... :27:نقل قول:
Printable View
با سلامنقل قول:
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
صحیح ..... :27:نقل قول:
[QUOTE=arashrasa;4868938]با سلام
روزا تقریبا صابت حدود 100 ولی شبا خیلی متغیره!!! البته من مرکز تلفونم ازادی چون منطقه ما همشون اینترنت دوستن اکثر پورتای isp ها پرن و سرعت هم پایین !!
شما هم پارس داری؟
سلام دوستااااااان :10:کف احوال؟:31:
من ببببببببببلاخره از همارا دل کندم رفتم .... اگه گفتین کجاااااا؟:27:
صبانت؟:5::5:نقل قول:
سلام.
سرعت اونقده پایین اومد که بالاخره پنچر شد!!!
قطعی چند ساعته در ADSL هماراسیستم
الان که دارم این پست رو میدم ADSL همارا کاملا قطع هست و هیچ سایتی به غیر ازسایت هماراسیستم باز نمیشه.
آیا برای بقیه شرکت ها همینطوریه؟
الا با دیال آپ ماکس نت اومدم.
Bh_hellboy خوش اومدی دوست من :10:
از کجا سرویس گرفتی؟!
:11:
دقیقا مال منم بعد از چند روز سرعت تا حددایل اپ دیروز کلا adsl ام قطع بود امروز صبح زنگ زدم گفتن تنظیمات مودمم بهم خورده !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
زود گوشی رو قطع کرد حتی فرصت نداد که بپرسم چرا سرعت این قدر امده پایین اگه به خمین منوال پیش بره منم میرم ماکسنت یا جای دیگه.
میدونین ماکس نت سرعت 128 محدود و چند تومن میدهو سرعتش تو حالات رایگان و غیر رایگان چنده؟
اگه میخواستم با 8 دانلود کنم دیگه چرا دایلاپمو ول کردم!!!!!!!!
منیم که بعضی وقتیلر 16 تا 20 قایخر. اوکینقل قول:
اشتراک هزینسی (اوچ آیا) :
396000 ريال
مخابرات آبونمانی :
90000 ريال
ماليات :
23760 ريال
هاممیسینین جمعی :
509760 ريال= 510000 ریال
(البته اول ده 10000 تومن ثبت الماخ اوچون آلیر)
قطعیسی که بیراجاخ یوخوردی (بیر آی یاریم دی المیشام) سرعتی ده فرق المز همیشه 14-15 دی.
سلام به همه مخابرات از کی سرویس میده تو تبریز؟
نه :31:نقل قول:
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد:27:
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
پارس آفلاین :26:سرعت روزانه 50 تا 130 شبانه 15 تا 70 (احتمالآ اولای ساعت رایگان به خاطر حجم دانلود ها کم شده بود) 9 گیگ 3 ماهه :8:نقل قول:
ماله منم عین شماست سرویستون F هستش یا E در ضمن میشه بگین link speed روی 1mb هست یا 2mb و کدوم مرکز هستین؟:46:نقل قول:
اینم وضعیت من با سرویس 256 که همزمان در حال گوش دادن موزیک یاهو هم بودم :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دوستان از این دو ای اس پی کدوم را بهتره تا من سرویس اینترنت رو از انجا بگیرم
ماکس نت یا لایز
مبارکه.نقل قول:
پس از دوستمون dibagroup اشتراک گرفتید که در جلسه ی سابق با من همراه بود.... :27:
(همون چلسه ای که نیومدی :دی)
حالا 9 گیگ 3 ماهه چند شد؟
:11:
واقعا اين پشتيباني همارا درست بشو نيست كه نيست! :41:نقل قول:
من هم این سه ماه به خاطر درسم تمدید نمیکنم ولی بعد از سه ماه حتما قید همارا را خواهم زد . این یک ماه را هم تحمل کنیم راحت میشیم .
اقا من از همارا سیستم سرعت توربو 1 مگابایت استفاده میکن اینم ماله تست سرعت
بابا ایول من دارم اینجا 1 مگ استفاده میکنم با سرعت دانلود 116نقل قول:
تو داری با 128 120 تا دانلود میکنی
عجیبه
پس برم زود مکس نت
من قبلا تو مکس نت بودم ولی همچین سرعتی نداشت
خیلی با حال میشه اگه بشه
از یه نماینده دیگشون گرفتم :31: 44 تومن میدادن ولی با پارتی بازی شد 33 تومن :21:سرویس های سی پی و اف پی ارزونتر هستن برای جلب مشتری که دیگه نمیدن ...نقل قول:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
این هم تست سرعت همین الان گرفتم ...
منم از همارا استفاده می کنم.
سرویس 512 classic
اما دانلود شبانش واقعا افتضاحه...15-20 kb/s
خیلی جالبه از 181 تا کشوری که Speedtest.net ازشون تست گرفته ایران 168 رتبه آورده!!!
یه نگاهی به کشورای دور و ور رتبه ایران بندازین،شرم آوره.
کد:http://speedtest.net/global.php
انصافآ من شبانه مشکلی نداشتم لینک مستقیم فیکس 50:8:نقل قول:
دوستان من الان از همارا استفاده میکنم ولی حسابی نا امیدم کرده
من میخوام فقط فیلم دانلود کنم اونم از نوع اچ دی به نظرتون بهترین سرویس رو کدوم شرکت میده سرعت دانلود شبانه خیلی مهمه
نوکر همه فقط جوابمو بدید :11::whistle:
شبانه همارا، 512 classic
واقعا اعصابم رو خورد کرده.
اگه از بچه ها همین مشکل رو دارن بگن لطفا.
پینگش که خیلی خوبه ولی سرعت...نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراطی هستی؟
مدنی.البته بعضی وقت ها درست میشه،اما به ندرت!نقل قول:
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
اصلا شب و روزش قابل مقایسه نیستن!
فکر میکنم چند روزه سرعت پائین اومده
بابا همشهریا به دادم برسید دنبال راهنماییتون هستمنقل قول:
با سلام خدمت دوستای عزیز
از دوستا کسایی که از سرویس کلاسیک یا توربو همارا سیستم استفاده میکنن مشیه لطف کنن و بگن سرعت داونلود شبانه شون چقدره؟؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز اگه سرعت شبانه می خوای یا باید صبا نت بگیری یا پارس انلاین من خودم با پارس شبا تا 1.2 گیگ میزنم البته دوستام که تو پاری هستن تا 1.7 گیگ هم زدن حالا بستگی به مرکز تلفنتون داره که صبا خوبه یا پارس بهتره از یه کافی نت تو محلتون بپرسی
60 - 70 دانلود داشتم تا همین صبح ساعت 8 !!نقل قول:
ولی موقع دانلود سرورش هم مهمه !!!
مثلا چند روز پیش داشتم فیلم دانلود میکردم که سرعت در حدود 15 - 20 بود . کلی بد و بیراه نصیب بانیان ای دی اس ال و . . کردم :دی
ولی بعد دیدم مشکل از سرور هستش !!
سرعت دانلود از همارا برای کاربران نامحدود دقیاقا نصف شده است .. نمیدونم اینا با چه حسابی چنین جسارتی به خودشون میدن .. کلاهبرداری یعنی چی ؟؟؟؟ یعنی بهت 128 نامحدود میده ولی با سرعت دانلود 8 کیلوبایت .....
پارس هم تا ساعت 5 صبح 14 تا 60 متغیر شده ولی از 5 به بعد 125 فیکس :8:احتمالآ کاهش سرعت به خاطر قطعی فیبر نوری هست حدود 20 درصد پهنای باند کشور از اون خط تامین میشده...نقل قول:
نقل قول:
آقا زود شروع نکن به ...ش دادن .
لااقل به همارا سیستم زنگ میزدی بعد . 2 نصف شب هم زنگ بزنی جواب میدن .
الان چند روزه که به خاطر قطعی کابل ، سرعت همه سرویس دهنده ها پائین اومده .
البته همین الان که دارم مینویسم سرعت درست شده و برگشته سر جای اولش .
بازهم ممکنه پائین بیاد ولی کلا باید صبر کنیم تا خرابی اصلاح بشه .
سلام
من دیشب بر ا دانلود رایگان بیدار شدم اما adsl قطع بود.
الان که ساعت 10 اینو میذارم برا شما.
اگه مشکل از قطع کابل نوری که اینترنت کلا باید قطع شه چطور ممکنه روزا وصل باشه با سرعت تحمل کردنی اما عصرو شب یا قطع باشه یا سرعت بره رو دایل اپ؟
دفعه قبل که من به پشتیبانی زنگ زدم گفتن تنظیمات مودم بهم خورده جل الخالق مگه به دگمه ریست مودم دست نزنی یا صفحه تنظیم مودمو رو ie باز نکنی مگه تنظیمات مودم بهم میخوره!!!!!!!!!!!!
مثل این که همه شرکتا قطعی دارن چون سایت پر از تاپیکای شکایت از شرکتاس .
این چه وضعی بید؟
این کابل لعنتی ما هم که از همه جا گذشته :دی
نامرد از ایتالیا هم گذشته و ما خبر نداشتیم :دی
جاالبش اینجاس که این کابل ایتالیا که میگن قطعه اصلا از ایران نمیگذره که حالا بخاد پهنای ایران رو هم تامین کنه !!
البته وزیر فناوری ای که واسش سرعت 128 و دو مگ فرقی نداشته ازش بیشتر از این نباید انتظار داشت !!!!
دوست عزیز بعد سه بار تماس با شرکت این پستو گذاشتم . ...ش هم لازم نیست چون همارا برای همه شناخته شده است . در ضمن تمام حرفام بر روی دلیل است و بیدلیل نمیحرفم که بیهوده پست بزارم .نقل قول:
در ضمن سرعت همارا درست بعد از عید پایین اومده شاید شما متوجه نشدید یا پیگیری نکردید !!!!! وقتی خود شرکت قبول میکنه که پهنای باند نداره و دو ساعت توضیح میده تا کاربرو راضی کنه و یا وقتی که میگه : بله درسته سرعت دانلود شما نصف است و بیشتر از 10 نمیتونی دان کنی یعنی چه؟
بازهم میگیم دشمنی با همارا که نداریم ولی در عوض سرویسش نسبت به کاربران باید جواب گو و مسئول باشد و وقتی که گیر کرد نگه : بیا سرویستو پس بگیر ..... !!!
نقل قول:
اینو همین الان گرفتم :
سرویسم هم کلاسیک 5 گیگ 128 تا 256 سه ماهه هست .
خوب تو هم مثل من ول کن هماراروووو برو یه شرکت دیگه چرا خودتو عذاب میدی از وقتی یادمه با همارا موشکول داشتی :31:اگه بدونی چقدر کیف میکردم خانومه میخواس متقاعدم کنه جمع آوری نکنم ولی من میگفتم نمیشه :27:نقل قول:
شما 1.2 گیگ میزنی من به زور 450-500 مگ :19: با سرعت حداکثر 16 کیلوبایتنقل قول:
اینترنت ایرانی = تخم مرغ شانسی
من هم به خاطر درسم ایندفعه تمدید نخواهم کرد .... از این لحاظ مطمئن هستم و سه ماه بعدش هم از یه شرکت دیگه سرویس میگیرمنقل قول:
بعد اینکه از چند ساعت پیش سرعت دانلود و لود صفحات بسیار خوب شده از همارایی هایی تشکر میکنیم .... (اینو به خاطر این گفتم که نگن AAKOJ با همارا مشکل داره بلکه هر کس و یا شرکتی که لایقش باشه باید تقدیر و تشکر کرد )