دارم به وام شهریه اعتقاد پیدا میکنم :دی
دارم به حذف اون یه واحد عملیمم اعتقاد پیدا میکنم :دی
Printable View
دارم به وام شهریه اعتقاد پیدا میکنم :دی
دارم به حذف اون یه واحد عملیمم اعتقاد پیدا میکنم :دی
من ايمان پيدا كردم بهش :دينقل قول:
منتظرم فردا برم دانشگاه مطمئن شم تغيير نميكنه بيام 2 واحد از عمليام رو حذف كنم به جاشون درس خودخوان بردارم :31::31:
من 200 تومن گرفتم واسه شهریم از پدر گرام :دینقل قول:
من ايمان پيدا كردم بهش :دي
منتظرم فردا برم دانشگاه مطمئن شم تغيير نميكنه بيام 2 واحد از عمليام رو حذف كنم به جاشون درس خودخوان بردارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این 130 تومنو از کجا بیارم :( :دی ببین چه جوری با استعداد های جوونای مملکت بازی میکننا :((
الان عملیه که باید حذف شه هیچ :دی 10 20 30 40 باید بکنم که کدوما خود خوان شه :دی
یا که کاسه گدایی دستم بگیرم بتونم بلکم بیشترش کنم :دی
خودم خوبه هنوز نريختم شهريه مو.خواهرم كه واريز كرده بايد بره چي بگه؟اون 100 تومن چطوري اضافه شده ؟!!نقل قول:
حالا شهريه رو اضافه كردن فكر ميكني توي شرايط نمره گرفتنمون تغييري ايجاد ميشه؟نه تازه بايد بيشتر بخونيم واسه درساي خودخوان :دي
راهت جواب نميده... ما الان 1 ميليون پيام نوري داريم. رقبا زياد ميشن ديگه كسي كمكمون نمي كنه :31::31:
من همین الان یك نامه توسایت تابناك نوشتم تاشایدپیگیری كنند شماهم اگه دوست دارید برید توسایت تابناك قسمت بابینندگان وبه خاطراین افزایش شهریه اعتراض كنید وبخواید اقایونی كه هرچندوقت میاند مصاحبه توتلویزیون یاخبرگزاری ها میكنند لطف كنند برای این افزایش یافتن شهریه ها هم پاسخ گوباشند
از بس دی اس هستی دیگه !نقل قول:
یا که کاسه گدایی دستم بگیرم بتونم بلکم بیشترش کنم
رشتت کامپیوتره ، خوب برنامه نویسی یاد بگیر ساعتی 8 تومن کار کن !
هرچند اگه کاسه ی گدایی بگیری بیشتر در میاری !
من نمیدونم :دی خلاصه این مدرک مارو زودتر بدن کاروزندگی داریم والا!نقل قول:
حالا شهريه رو اضافه كردن فكر ميكني توي شرايط نمره گرفتنمون تغييري ايجاد ميشه؟نه تازه بايد بيشتر بخونيم واسه درساي خودخوان :دي
ما تو راه یونیمون یه مسجد داریم همیشه دم این مسجد چند تا گدا وایسادن:دی کلا هر وقت هرکی پول کم میاره یکی از پیشنهادا اینه که به اون گداها ملحق شه:دینقل قول:
راهت جواب نميده... ما الان 1 ميليون پيام نوري داريم. رقبا زياد ميشن ديگه كسي كمكمون نمي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا این ترم نصف بچه ها رو دم اون مسجده میبینیم=))))) احتمالشم هست کلاسا تو اون مسجده برگزار شده :دی خدارو چه دیدی:دی
حالا این افزایش شهریه ها هیچ ..
من نگران اینم که وقتی این آقای ا.ن رفت و یکی دیگه اومد این پیامنور رو جم کنن !
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
DS :دینقل قول:
از بس دی اس هستی دیگه !
رشتت کامپیوتره ، خوب برنامه نویسی یاد بگیر ساعتی 8 تومن کار کن !
هرچند اگه کاسه ی گدایی بگیری بیشتر در میاری !
من خودم طراح وب بیدم خیر سرم اما کوو کار :دی والا با این نوناشون:دی
بسوزه پدر تجربه :دی
رعنا این حرفا چیه میزنی زشته :دینقل قول:
&#@$^@$%@*$#@)(!
نه چرا جمش كنن؟به اين راحتي دارن ازمون پول ميگيرننقل قول:
قبلا مي تونستم به اين راه فكر كنم ولي از وقتي ساختمون دانشگاهمون جابه جا شده و اوميدم توي برهوت ديگه نه:31:نقل قول:
احتمالا این ترم نصف بچه ها رو دم اون مسجده میبینیم=))))) احتمالشم هست کلاسا تو اون مسجده برگزار شده خدارو چه دیدی
برو جم کن بابا ، یارو داره برنامه نویسی میکنه ساعتی 8 تومن ! میگه اینقدر کار هست که وقت نمیکنم سرمو بخارونم ..نقل قول:
DS
من خودم طراح وب بیدم خیر سرم اما کوو کار والا با این نوناشون
بسوزه پدر تجربه
تو زمینه کامپیوتر مشکل از نبود کار نیس چیزی که هست کار ِ زیاده
مشکل از یه جای دیگست که بارها بهت گوش زد کردم :دی
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
مثل اینکه خبر نداری این آقای ا.ن حامی ِ سرسخت پی ان یو هست و با اینکاراش که ظرفیت پی ان یو رو زیاد کرده + رشته های زیادی آورده رقیب سرسخت آزادیا هست و با این کاراش میخواد ورودیای آزادیا رو کم کنه که همینم شده الان !!نقل قول:
نه چرا جمش كنن؟به اين راحتي دارن ازمون پول ميگيرن
خوب وقتی بره و یکی دیگه بیاد رو کرسی کی حامی ِ پی ان یو میشه ؟
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
+ اینکه @$%^$#%&*%$@@ٌ$ خطاب به دی اس ها :دی
اينا دارن چه غلطي مي كنن؟ تازه فردا بايد برم براي ثبت نام حضوري :18:.....كي برنامه بدن ...كي كلاسا شروع بشه....اي كساني كه ايمان آورديد همانا زودتر واحدهاي عملي را حذف كنيد تا شايد نزد پدر و مادر رستگار شويد...همانا پيام نور بهتر از شما ميداند.
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
نميدونم چرا ولي وقتي پامو ميزارم تو اون بيابون يه حسي بهم ميگه يا من خيلي بيشعورم يا اينا خيلي استادن...آخه مرتيكه ي چ**م****ي***چور فلان شده قراره 180 تومن پول بي زبون بدي كه بشيني سر كلاس نه اينكه.....لااله الا الله بر مصوبش لعنت(نباد) كه خودم بودم.
خبر فوري
شهريه ها افزايش يافته به دستور جناب آقاي كي منش معاون اداري و مالي دانشگاه پيام نور
به زودي بخشنامه هاي مربوطه و كل جدول شهريه به صورت اختصاصي از سايت PNUNA.COM منتشر خواهد شد
سلام
ار کجا باید بفهمم مثلا درس فیزیک 1 چه کتابی رو باید بخرم؟
پس دفترچه ثبت نام ازمون فراگیر کی میاد؟مگه نگفتد 15 مهر میاد؟ چرا هنوز نیومده؟
در ضمن من مدرکم دیپلم فنی و حرفه ای هست و میخوام تازه آزمون بدم و وارد دانشگاه پیام نور شوم برای همین باید ازمون فراگیر چیو بگیرم؟
ناراحت نكن خودتو اينا اگه تونستن ازاد رو جمع كنن ميان پيام نور رو هم جمع ميكنن.منباع درامد رو كي مياد حذف كنه؟!!!نقل قول:
مثل اینکه خبر نداری این آقای ا.ن حامی ِ سرسخت پی ان یو هست و با اینکاراش که ظرفیت پی ان یو رو زیاد کرده + رشته های زیادی آورده رقیب سرسخت آزادیا هست و با این کاراش میخواد ورودیای آزادیا رو کم کنه که همینم شده الان !!
خوب وقتی بره و یکی دیگه بیاد رو کرسی کی حامی ِ پی ان یو میشه ؟
دارن به صورن نرم شهريه ها رو زياد ميكنن.نقل قول:
اينا دارن چه غلطي مي كنن؟ تازه فردا بايد برم براي ثبت نام حضوري .....كي برنامه بدن ...كي كلاسا شروع بشه....اي كساني كه ايمان آورديد همانا زودتر واحدهاي عملي را حذف كنيد تا شايد نزد پدر و مادر رستگار شويد...همانا پيام نور بهتر از شما ميداند.
چه دل خوشي دارن اينا!!!اول اقدامشون رو عملي ميكنن بعد خبر ميدن تازه اونم در اينده !!نقل قول:
خبر فوري
شهريه ها افزايش يافته به دستور جناب آقاي كي منش معاون اداري و مالي دانشگاه پيام نور
به زودي بخشنامه هاي مربوطه و كل جدول شهريه به صورت اختصاصي از سايت PNUNA.COM منتشر خواهد شد
ليست منابع رشته ت رو دانلود كن توي اون اسم مولف و انتشاراتي كتاب رو زده.نقل قول:
سلام
ار کجا باید بفهمم مثلا درس فیزیک 1 چه کتابی رو باید بخرم؟
اينجا رو ببين :
نقل قول:
کد:http://pnuna.com/1390/07/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%8A-91-90-%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%D8%B1.html
تاريخش تغيير كرده.اخرين تاريخ اعلامي 24 مهر ماه بوده.نقل قول:
پس دفترچه ثبت نام ازمون فراگیر کی میاد؟مگه نگفتد 15 مهر میاد؟ چرا هنوز نیومده؟
در ضمن من مدرکم دیپلم فنی و حرفه ای هست و میخوام تازه آزمون بدم و وارد دانشگاه پیام نور شوم برای همین باید ازمون فراگیر چیو بگیرم؟
شما بايد دفترچه كارشناسي رو بگيريد.
ای بر پدرشون لعنت. شهریه من 200 تومن بود الان رفتم دیدم شده 246 تومن.
من الاف شدم نمیدونم چیکار کنم.میگن 20 مهر بخشنامه باید بیاد. (اونایی که پیش ندارن)
این دفترچه فراگیر نیومده؟؟
نقل قول:
مشکل از یه جای دیگست که بارها بهت گوش زد کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونکه بعله دس :دی
هر چی میکشیم از همین نرم جاته :دینقل قول:
دارن به صورن نرم شهريه ها رو زياد ميكنن.
به روح اعتقاد دارن یعنی؟نقل قول:
چه دل خوشي دارن اينا!!!اول اقدامشون رو عملي ميكنن بعد خبر ميدن تازه اونم در اينده !!
آینه آینه :دینقل قول:
+ اینکه @$%^$#%&*%$@@ٌ$ خطاب به دی اس ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دیپلم فنی هم میشه فراگیر ثبت نام کرد؟
من دیپلمم فنی ـه، الآن دارم پیش میخونم، اونوقت میگن تا 30 بهمن باید فارغ التحصیل شده باشی! من که تازه دی ماه باید امتحان ترم اول بدم چطوری 30 بهمن مدرک بگیرم؟؟
درضمن از راه دور و غیر حضوری دارم میخونم.
بله میشه اما باید تهدادی از واحدهایی رو که تو دوره پیش دانشگاهیی پاس نگردی رو پاس کنینقل قول:
با دیپلم فنی هم میشه فراگیر ثبت نام کرد؟
مثل ریاضی دیفرانسیل و ریاضی گسسته!!
خبر فوري
جزئیات شهریه دورههای دانشگاه پیام نور + جدول شهریه های دانشگاه پیام نور
http://pnuna.com/?p=10560
.
برای رشته های انسانی هم میشه؟نقل قول:
مثلاً من الآن با دیپلم فنی میخوام برای فراگیر یه رشته انسانی بزنم باید دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونم؟ (الآن دارم دروس پیش انسانی رو میخونم)
حسین جان اگه مدرک پیش رو داشته باشی وارد پیام نور بشی کارت راحت تره....خیلی راحت ترنقل قول:
برای رشته های انسانی هم میشه؟
مثلاً من الآن با دیپلم فنی میخوام برای فراگیر یه رشته انسانی بزنم باید دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونم؟ (الآن دارم دروس پیش انسانی رو میخونم)
اما اگه نداشتهباشی تعدادی درس پیش رو تو دانشگاه باید پاس گنی که امتحاناش خیلی سخته
من خودم مدرک دیپلم فنی کامپیوتر رو داشتم.وقتی وارد پیام نور شدم درسهای ریاضی و زبان و فیزیک پیش رو پاس کردم اونم با چه دردسری
با سلام.
دانشجویان جدیدالورود، حداکثر چند واحد میتونن بردارن؟ صفحه اول سایت گلستان گفته حداکثر 16 واحد، اما چون معدل من در دوره دانشپذیری بالای 12 شده سیستم گلستان اجازه میده تا 20 واحد بردارم و خطایی هم نمیده.
حالا به نظر شما تکلیف ما چیه؟
ممنون
مثل اينكه براي ترم اول 16 واحد بايد بردارن.امروز كارشناس رشته م داشت براي يه ترم اولي ميگفت.نقل قول:
ولي براي فراگير رو نميدونم.من خودم 15 واحد برداشتم اون موقع.شما تماس بگير با دانشگاهتون ببين چي مي گن.
دیروز تو سرویس دانشگاه ، دو نفر داشتن صحبت میکردن با هم و به گوشم خورد و جالب بود. طرف میگفت که اگر سه ترم با معدل بالا ( که نفهمیدم چند هست :31: ) در پیام نور بگذرونی ، میتونی درخواست بدی تا به دانشگاه های سراسری بری و با پرداخت شهریه به اونا در رشته خودت ادامه تحصیل بدی. اصلا چنین چیزی هست یا کلا سرکاری بود؟! :31:
واقعا؟!!!نقل قول:
به اشکان بگم کتابو قورت میده
دوستمو میگم
راستی این طرح تجمیعی و سنتی و اینا رو گفته بود ازتون بپرسیم
چی هستن اینا؟ چه فرقی دارن؟
و گفت بگم که تهران زندگی میکنه اما از واحد شهریار دانشگاه پیام نور مجاز شده و حالام که اونجاست ، میشه انتقالی بگیره تهران؟
و همچنین گفت بگم که برنامه هفتگیشون رو توو سایت قرار ندادن و دانشگاهم رفته رو برد نبوده( : دی) کسی داره بده؟
و گفت بپرسم که چارت رشته اش یعنی اقتصاد چیه؟
عجب غلطی کردم باهاش دوست شدم : دی
نه ولی جدی از همتون تشکر کرد و گفت خیلی کمکاتون به دردش خورده(البته کمکای من دیگه ، منظورم همون کپی پیست جوابای شماست : دی)
منم خودم دنبال صحت و سقم این ماجرا هستم :31:نقل قول:
اقعا؟!!!
به اشکان بگم کتابو قورت میده
دوستمو میگم
من یادمه واسه کارهای انصرافم که رفته بودم دماوند ، مسئول آموزش اونجا بهم گفت که مهمانی و انتقالی از تهران به شهرستان خیلی ساده هست. ولی برعکس واقعا سخته و نیاز شدیدی به پارتی با کیفیت داره:31:نقل قول:
و گفت بگم که تهران زندگی میکنه اما از واحد شهریار دانشگاه پیام نور مجاز شده و حالام که اونجاست ، میشه انتقالی بگیره تهران؟
همون قسمت دومش :دينقل قول:
اصلا چنین چیزی هست یا کلا سرکاری بود؟!
اولين باره اينو ميشنوم!!!
ترم اول انتقالي يا مهمان نميدن.از ترم ديگه مي تونه براي مهمان شدن اقدام كنه.انتقالي ممكنه بهش سخت بگيرن.نقل قول:
و همچنین گفت بگم که برنامه هفتگیشون رو توو سایت قرار ندادن و دانشگاهم رفته رو برد نبوده( : دی) کسی داره بده؟
و گفت بپرسم که چارت رشته اش یعنی اقتصاد چیه؟
چارت رو از اين لينك دانلود كن براش.ليست ارائه دروس.
نقل قول:
کد:http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=9cf7a18c-0f8f-4ae5-9941-bfd7e58b4ce8
شهریه ثابت تاموقع فارغ التحصیلی همین 73تومن میمونه یا سال به سال افزایشش میدند-شهریه متغیر 10درصد سال به سال افزایش پیدامیكنه یانه هرچقدربخواندافزایشش میدند
بله تغيير ميكنه ولي ممكنه 2 سال ديگه اين تغيير انجام بشه و اگر تغيير بكنه 15 درصد زياد ميشه.نقل قول:
شهریه ثابت ویامتغیرسال قبل شما همین مقداری است كه الان برای ورودی های90رسمی اعلام كردند چون گفتندمال امسال باپارسال فرقی نكردهنقل قول:
نقل قول:
نه شهريه زياد شده.هم ثابت هم واحدها.
جایی هست که بشه این کتاب " قوانین حاکم بر پروژه رو گیر آورد ؟
هرجا میرم اصلا نیست :41:
انقلاب میشه و نمایندگیای رسمی پیام نورنقل قول:
سلام....
منابع رو ديديد؟قسمت نحوه ي سوالات.بعضي از درسا از اين ترم فقط به صورت تستي ازشون سوال مياد!!
ترم اوليا خوش شانس بودن تو اين زمينه.
مباني - پيشرفته-پايگاه داده-هوش-اصول كامپايلر. فقط تستي!!
چرا اين كارا رو ميكنن با ما!ميزارن وقتي ما داريم تموم مي كنيم ميان امتحانا رو تستي مي كنن !
خداییش این پیام نور اصلا برنامه ریزی درست و حسابی نداره موقع انتخاب واحد درس زبان خارجی رو نداشت الان که نگاه میکنم میبینم درس رو برای انتخاب قرار داده ! منم کلیه واحدهام رو پر کردم یعنی اینجوری خیلی راحت من یه ترم عقب افتادم :13: فکر میکنم اول این درس رو برای خانم ها گذاشته بودن بعد که دیدن ظرفیت پر نشده تو حذف و اضافه قرار دادن یعنی ما پسرها باید ته مونده خانم ها رو انتخاب کنیم یعنی واقعا خاک تو سرشون :41: این قضیه رو خودم از کارشناس پرسیدم و گفت به همین دلیل بار اول برای پسرها این درس رو نذاشتن ! اعصاب نذاشتن برامون بمونه :44:
بچه ها ایست منابع آپدیت شده بعضی درسا که شکممونو صابون زده بودیم تمام تستی شده ( مثل فیزیک 2 یا ذخیره بازیابی) مثل قبل شده:(
کد:http://pnunews.com/post-806.aspx
الان یعنی من برم منبع ها برای درس هام بگیرم
ارشد مدیریت بازرگانی
تغییری درکار نیست؟
زده تستی