خدائیش من شرکتی عجیب غریب تر از این آسیاتک ندیدم، یک سیاست مشخص ندارن یه روز میان خط 128 رو با خط 1 مگ سرعتش رو یکی میکنن دوباره فرداش سرعت رو واقعی میکنن پس فرداش کلاً دایال آپه معلوم نیست چه خبره تو اون شرکت اصلاً!!
Printable View
خدائیش من شرکتی عجیب غریب تر از این آسیاتک ندیدم، یک سیاست مشخص ندارن یه روز میان خط 128 رو با خط 1 مگ سرعتش رو یکی میکنن دوباره فرداش سرعت رو واقعی میکنن پس فرداش کلاً دایال آپه معلوم نیست چه خبره تو اون شرکت اصلاً!!
سلام من هم تازه از آسیا تک مودم خریدم هنوز وصل نشده نمی دونم پشتیبانیشون چطوره.امیدوارم پشیمون نشم.
با تشکر از نویسنده ی این تایپیک:20:
دیشب سرعت افتضاح بود همیشه با 110 دانلود میکردم ولی دیشب بیشتر از 30 نرفت.برای شماهم همینطور بود؟
برا من كه هميشه شبا رو 30 - 40 ء :27:
از چه سرویسی استفاده میکنید . ظاهرا اسیاتک سرویس شبانش رو برگردونده به سرعت استاندارد سرویس . من 1 مگ دارم و دوشبه دارم با 120 دانلود میکنمنقل قول:
512 دارم....
نه سرعت دانلود تغییری نکرده من هم 1 مگ دارم و سرعت دانلود حدود 120-130 هستش.
نمیدونم بعضی مواقع چه مرگش میشه ولی برای من هم پیش میاد که سرعت دانلودم به شدت افت میکنه در اونموقع وقتی میرم با speedtest سرعت رو چک کنم isp رو asiatech نمیزنه و communication and information technology میزنه . یه دفعه مودم رو خاموش روشن میکنم از سرور اسیاتک استفاده میکنه و مشکل سرعتم حل میشه شما این راه رو امتحان کن شاید مشکلت حل بشه.نقل قول:
آسیاتک چند روزی است سرعت دانلود شبانه را برابر سرعت سرویس مشترک قرار داده.
نامردا دقیقا شبا قبل ساعت 2 سرعت دانلود150 تا ساعت 2میشه سرعت دانلود میره رو 30 40:31:
نمیدونم این آسیاتک چرا داره بازی در میاره یه شب خواستم زرنگی کنم از 1:50 زدم دانلود دقیقا تا 2 داشت با 150 دانلود میکرد دقیقا راس 2 سرعت دانلود رسید به 30:31:
دوست عزیز این سرعت 300 با IDM سرعت واقعی نیست و با نوسان نشون میدهنقل قول:
سرعت واقعی 2 مگابیت نهایتا 210..215 هست و محاله 300 باشه
اشتباه میگنید. سرویس 2 مگ اسیا تک یکم براست هم داره! شما بگو 3 مگ !!!!
رفیق خودمم داره.... سرعت کاملا وافعیه
آقای مهندس حالا که شما میگید حتما اشتباس.اما من که قبلا که سرعتم بهتر بود سرعت 500 هم با HDM تجربه کرده بودم.اونا هم حتما همشون اشتباس.پس من الکی خخوشحال بودم سرعتم 500 بوده:31::31::31:نقل قول:
كسي تو تهران 2 مگ داره ؟ احتمالا" ماه بعد 2 مگ ميگيرم !
دو مگ اسیاتک بیشتر از 220 نمیره میتونید با نت لیمیتر ببینید
5 ..6 ساعت اخیر هیچ صفحه ای رو نمیشه باز کرد من با ایرانسل اومدم
بزودی از آسیاتک میرم
2مگ با 1 مگ هیچ فرقی ندارهنقل قول:
من چند وقت 1 مگ داشتم، این ماه 2 مگ گرفتم با 10 تومن پول بیشتر، ولی سرعت دانلود در هر دو یکی هست:2:
ااا
من که گفتم 2 مگ نگیرید فرقی نداره
ولی فکر کنم فرق کرده :31:
اگه سرعتا واقعی شده باشه 1 مگ دیگه نهایت با 120 دانلود میکنه
نت ایران ....تخیلیه.من میشناسم با اسپید 128 داره 250 کیلو دانلود میکنه.اما طرف 2 مگ داره با 80 90 دانلود میکنه.یه چیزه ثابتی نیست که بگیم حتما 1 مگ 128 کیلو دانلود میکنه 512 64 کیلو.بستگی به خیلی شرایط داره جیییییییگگگگررررر:31:نقل قول:
سرعت دانلود من با دو مگ رو 250 این طوراست اما شبا واقعا ناجوره . تو بهترین حالت ، 60 یا نهایتاً 70 میتونم . چه شرکتی سرعت دانلود شبانش خوبه ؟!؟ من چون سفارش دانلود میگیرم ، باید بتونم شبی دستکم 2 گیگ دانلود کنم !
به نظر من که همینجا بمونید :10:نقل قول:
امروز اتفاقی به تاپیک چندتا شرکت دیگم سر زدم، دیدم مشترکین اون شرکت ها هم رضایت ندارن، کلا کسی رضایت نداشت :2:
تازه بعضی از مشترک ها میخواستن بیان آسیاتک:21:
زیاد سخت نگیرین، کاریش نمیشه کرد:5:
کسی اینجا برنامه ای نداره که مثلا تنظیم کنم مثلا ساعت 2:05 دقیقه با یک کانکشن مخصوص به نت وصل بشه؟
من 128 آسیاتک گرفتم.سرعت دانلودم 90-100 بود.الان از 25 بالا تر نمیره.کسی میدونه جریان چیه؟
خوب بله که میدونم :31:نقل قول:
ببینید ! توی سرویس های حجمی ، بیشتر شرکت ها میان و پهنای باند رو بالا میبندن . مثلا برای 128 ، رو 512 میبندن که کاربر ذوق کنه و کلی دانلود کنه ! بعد که حجمش تموم شد ، محبور میشه دوباره اکانتشو شارژ کنه و این یعنی اینکه شرکت سود بیشتری میکنه .
اما اگه دانلود زیادی نداشته باشید ، دوباره برمیگرده به حالت قبل ! یعنی برای سرویس 128 ، پیزی حدود 20 کیلو در ثانیه !
با idm میتونی این کارو انجام بدی که خودش سر ساعت معینی کانککت بشه و شروع کنه به دانلود:46:نقل قول:
آره ؛ الان یه سر رفتم تاپیک شرکتای دیگه ! انگار کلاً باید ببوسیم بذاریم کنار دانلود شبانه رو !نقل قول:
البته گوش شیطون کر ، گوش شیطون کر ، بزنم به تخته ، سرعت دانلود دیشب خوب بود ، نه اینکه خوب باشه ، بد نبود ! :31: یه لحظه هایی هم بود که سرعت دانلودم تا 600 اومد ! :18: البته بین 7:30 تا 8 صبح .
خدا کنه بهتر شه ! بالاخره زندگی خرج داره و اینا .... :31:
دوباره سرعتم برگشته به حالت قبل.بین 80 تا 100 نوسان داره.
:31::31:همینه تو ساعت های شلوغی و مخصوصا شبا کم میده:46:نقل قول:
برنامه ای که سیستم را روشن کنه هست؟!نقل قول:
دلم میسوزه.واقعا دلم میسوزه.ما باید چقدر از جهان عقبتر باشیم.جایی رسیده که مجبوریم تا ساعت 2 3 شب بیدار بمونیم.از خواب نازنینمون بزنیم که بتونیم رایگان دانلود کنیم.کجای دنیا اینجوریه.کجای دنیا سرویس محدود میدن چرا مسئولا از خودشون خجالت نمیکشن.اینترنت همه جای دنیا مفته.توی ایران قیمت جون آدمه.کی میشه که ایران مهمترین وسیله ارتباط جمعی رو مثل آدم به ملتش ارائه بده. بامید اون روز .....
برای دانلود شبانه كمتر كسی بيدار ميمونه ، يه IDM و يه تنظيم ساده Bios بدون هيچ نرم افزار اضافی. تنظيمات idm هم روی كانكت شدن مجدد باشه ، schedule مربوط به Queue دلخواه رو روی گرفتن 4 فايل همزمان و سعی مجدد در دانلود در صورت timeout قرار بدين و بخوابين !نقل قول:
قيمتها اونطرف خيلی خوبه و كسی شكی در اين نداره مثلا اگه از يه سرويس دهنده مشهور بگيرين مثل اين (برای انگلستان) :
ماهی 50 تومن ميدين 40 مگ نامحدود حالشو میبرين.کد:http://www.productsandservices.bt.com/consumerProducts/displayTopic.do?topicId=25633
میشه دقیق تر توضیح بدهید تنظیمات idm
نقل قول:
:46:اینجا میتونید هر سوالی داشته باشید بپرسید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269540
به زودی حسرت همین سرویسهای تخیلی رو خواهیم خورد .نقل قول:
اینترنت میخوایم چکار همین شبکه تبیان ما رو به زور به بهشت خواهد برد .
]آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن (آموزش جدید در پست دوم)http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185نقل قول:
دوستانی که سرویس 2مگ دارن(کلا این قضیه که 2مگ تو لیستشون نیست ولی سرویس میدن هم جالبه!) با توجه به اینکه سرعتهای شبانه واقعی شده وضعیتشون چطوره؟
قاعدتا باید شبانه با 200 و خوردهای دانلود داشته باشن، آیا همینطوره؟
چون اگه 10 تومن گرونتر از 1مگ باشه فک میکنم به صرفه باشه
سایت آسیاتک چیه؟
و خداوند گوگل را افریدنقل قول:
کد:www.asiatech.ir
:2:سرعت شبانه من چند وقت وحشتناک افتضاح شده:2:
دیشب سرعت دانلود 10 بود آپلودم 1 بود:2:
این چه وظعیه دیگه:2:
سلام
من سرویس سه ماهه 128 گرفتم .تقریبا نسبت به شرکت های دیگه راضی هستم.سرعت دانلودم الان به 70 کیلو هم میرسه.
نسبت به پولی که میدم (تو این مملکت)فک کنم خیلی خوب باشه
اینم از تستش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]