خودت یه بار دیگه سوالتو بخون !نقل قول:
منظورت پسورده ؟
Printable View
خودت یه بار دیگه سوالتو بخون !نقل قول:
منظورت پسورده ؟
سلام عزیزان!
این یاهو مسنجر هم صد ها عیب و نقص داره.
من چند روز قبل از یاهو مسنجر 7 استفاده میکردم چون ورژن های 8 و 9 را نداشتم. زمانی که میخواستم Sign in کنم، این یاهو مسنحر 7 میپرید و غیبش میزد و آیکون آن از System Tray ناپدید میشد.
من هم برای حل این مشکل از قسمت Compatibility کمک گرفتم و تنظیمات را بروی ویندوز 2000 تنظیم نمودم که مشکل کاملاً حل شد اما خیلی برام عجیب بود.
مؤفق باشید!
فرهمنـــــــــد
سلام فرهمند جان
من خودم هم مشکل دارم با این مسنجر .
یاهو مسنجر 8 که همش هنگ می کنه . 7 را هم که نصب می کنم موقع ارسال پی ام یه پنجره مزخرف باز می شه و بسته هم نمی شه و یه جورایی کلیک اینتر را از روی صفحه کلیدم از کار می ندازه .
در ضمن جدیدا ویروسهایی اومدن که در کار یاهو مسنجر اختلال ایجاد می کنند .
سلام مهدی عزیز!:11:
حرفات کاملاً درسته.
گرچه قبلاً هم ویروس های بودند که بوسیله یاهو مسنجر خود را انتشار میدادند اما جدیداً نسخه های حرفه ای تر این ویروسها عرضه شده که نتنها خود را انتشار میدن بلکه مزاحمت هم ایجاد میکنند.:46:
اما مشکل من از ویروس نبود.زمانی که مسنجر را برای ویندوز 2000 تنظیم کردم، مشکلم حل شد.خیلی هم برام عجیب بود که چطور برنامه ای که برای ویندوز Xp و دیگر ورژن های قدیمی ویندوز ساخته شده در خود ویندوز Xp کار نمیده اما در ویندوز های 2000 راحت کارمیده؟ ویندوزم هم اورجینال بود اما دلیلش برام معلوم نشد.
به هر حال، امیدوارم یه نسخه جدید عرضه کنند که این نواقص رفع شده باشه.
مؤفق باشی عزیزم!:10:
فرهمنـــــــــــــــــــد
سلام من وقتی میخوام از چت روم استفاده کنم وارد رومهایی که قبلا میرفتم میشم فقط id من و id خود یاهو هست وقتی هم رو لینک بالای صفحه کلیک میکنم وارد پوشه یاهو تو کامپوتر خودم میشه اخرین مسنجرم دانلود کردم درست نشد اتبته از 1/5 پیش این مساله بوده تا حالا . اگه ممکنه بگید چه کار بکنم؟؟ ممنون.
من هم همین مساله رو دارم . گرچه سالی یه بار هم وارد روم نمیشم . یه بار هم خواستیم بریم با این مشکل مواجه شدم .نقل قول:
در ضمن من هیچی تو آرشیو یاهوم نمی مونه . قبلا هم اینجا گفتم کسی علت رو نمی دونه ؟
نقل قول:
تو Perferences مسنجرت یه قسمتی داره که میتونی تنظیم کنی .
1-همیشه Save بشه
2-هر دفعه که یاهو رو میبندی پاک بشه
3-هیچ وقت Save نشه
اینو چک کردی ؟
سلام
اگه امکانش هست بفرمایید چطوری میشه سند تو آل کرد ؟
با اینکه یه چیز ابتدایی هست ولی چون من زیاد از مسنجر استفاده نمی کنم بلد نیستم
باتشکر
كليك راست روى نام گروه مورد نظر و انتخاب گزينهى اول...
◙
ممنون از همه
الانم مسنجر 8 رو نصب کردم. هنوز با 9 امتحانش نکردم.
من مسنجر 9 و Ie 7 رو روی سیستمم دارم و فقط زمانی که میخوام با فری گیت کار کنم میرم سراغ Ieو وگرنه همه کارم با فایرفاکسه.
حالا اگه فری گیت رو با فایرفاکس کار کنم بازم برای مسنجر مشکل پیش میاره؟
نقل قول:
بله دوست عزیز . قبلا که تو همین تاپیک گفته بودم اشاره کرده بوئم به این مساله که تنظیمات درسته . مساله اینه که اصلا هیچی نمی مونه حتی قبل از sign out .
سلام سمانقل قول:
راستش مشکل مسنجر خیلی نمی تونه به فری گت ربطی داشته باشه .
بیشتر مشکل یاهو مسنجر با اینترنت اکسپلورر هستش .
شما یاهو مسنجر 8 را نصب کن و IE-7 را هم نصب کن و فری گیت را هم نصب کن و فایرفاکس را هم نصب کن .
بعد ببین مشکلی به وجود میاره یا نه .
که احتمال ضعیف می دم مشکل به وجود بیاره . اگه مشکل به وجود اومد از ورژنهای دیگه فری گیت استفاده کنید .
ok سما
موفق باشی .:11:
راستش نمی دونم ورژن فری گیتم چنده. اما نمی خوام مسنجرم 8 باشه :دی
راهی بجز فری گیت نیست؟ یعنی یه پراکسی دیگه که با فایرفاکس کار کنه و مشکل درست نکنه ؟
سلام سمانقل قول:
نرم افزارهای دیگه هم وجود دارند که کار Freegate را انجام می دن مثل UltraSurf و PLink و CProxy و Gpass و VIDALIA و غیره ...
به خاطر این که Freegate بعد از اجرا شدن خودکار ------ را روی اینترنت اکسپلورر تنظیم می کنه به همین دلیل با اینترنت اکسپلورر با یاهو مسنجر دچار مشکل می شه . چون موقع کار با یاهو مسنجر باید ------ شما غیر فعال باشه .
می تونی ------ های دیگه را امتحان کنی .
ok
موفق باشی
سلامنقل قول:
ببین گلم . شما داری با یک کسی چت می کنی منتها شما اسم و فامیلی که اون برای معرفی خودش تعیین کرده رو میبینی و ای دیش رو نمیده می خواستم ببینم ایدی اون چیه . البته احتمالی که خودم می دم اینه که ایدی اون همون نام و نام خانوادگیش باشه و به خاطر همین نشون نمیده .
باتشکر
بابا اصلا رومش نمیاد که رو لنک کلید کنم دلیل اجرا نشدن یاهو 7.8.9. چیه پس
کودوم یکیش بهتره که اگه با فایرفاکس هم کار می کنم، به مشکل نخورم.
بگبن تا همونو دانلود کنم
راستش فری گت از همشون بهتر هستش . البته زبان اصلی این برنامه چینی هستش . یعنی چینی ها این برنامه را نوشتن اما نسخه ای که ما ازش استفاده می کنیم انگلیسی هستش .نقل قول:
خوبی این برنامه اینه که میتونه ip شما را موقع جستجو توی اینترنت مخفی کنه .
به نظر من Gpass نسبت به بقیه بهتر هستش . و سرعت نسبتا خوبی هم داره اما ممکنه توی ساعت های مختلف روز سرعتش متفاوت باشه .
دقیقا نمی دونم که با فایرفاکس مشکل داره یا نه . یه بار امتحان کن ببین مشکل داره یا نه . احتمالش خیلی کمه که مشکل داشته باشه .
موفق باشی .
دوستم برناميی داره که وقتی من of هستم ميفهمه کا من رو خط هستم حالا برناميی هست که هيچ
هيچ برناميی نتونه بفهمه که من online هستم،،يعنی ضد اون برنامه رو ميخوام،اگر هم همچين برناميی
نيست منو رهنمای کنيد
ممنون از کمک
FreeGate با فایر فاکس مشکلی نداره ، کافیه که اجراش کنید و بعد ------ رو تو تنظیمات فایر فاکس وارد کنید ، من در اینجا ------ رو فقط برای پروتکل http فعال کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من هنگامی که من یه رومی رو برای چت انتخاب میکنم خطامیده...
لطفا کمک کنید.
سلام من یه مشکل دارم در مورد یاهو .
میخواستم ببینم چجوری میتونم یه کار کنم که یه شخص خاص بهم ایمیل نده ؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزاري ميخوام که بتونه offهاو چت آنلاينو رو در ياهو مسنجر به طور خودکار ذخيره کنه(فقط توي ياهو مسنجر باشه نرم افزار هايي مثل trillion ونميخوام
منم دقیقا همچین مشکلی دارم. با هر ورژن یاهو. من هر دفعه گزینه اول که میگه آرشیو سیو بشه و اینا رو میزنم ولی بعد که اوکی میکنم و آف میشم ، دوباره که آنلاین میشم همه چی برمیگرده به حالت پیش فرض.نقل قول:
تو Perferences مسنجرت یه قسمتی داره که میتونی تنظیم کنی .
1-همیشه Save بشه
2-هر دفعه که یاهو رو میبندی پاک بشه
3-هیچ وقت Save نشه
اینو چک کردی ؟
بله دوست عزیز . قبلا که تو همین تاپیک گفته بودم اشاره کرده بوئم به این مساله که تنظیمات درسته . مساله اینه که اصلا هیچی نمی مونه حتی قبل از sign out .
این مسئله فقط برای سیو آرشیو و اینا نیست واسه همه تنظیماتمه. به هرچی دست میزنم دفعه بعد که آن میشم انگار نه انگار.
میشه لطفا یکی این مشکلو حل کنه.
تو مسنجر 8 وقتي كه پسورد save باشه بخواي پسورد رو با نرم افزارهايي كه پسورد ستاره رو نشان ميده بخوني پسورد رو ميزنه password. كسي ميدونه چطوري ميشه پسورد IDي كه رو سيستم save شده رو گير آورد؟
با اين
تو مسنجر 8 وقتي كه پسورد save باشه بخواي پسورد رو با نرم افزارهايي كه پسورد ستاره رو نشان ميده بخوني پسورد رو ميزنه password. كسي ميدونه چطوري ميشه پسورد IDي كه رو سيستم save شده رو گير آورد؟
با اين نرم افزارايي كه پسورد ستاره اي رو نشون ميدن نمي شه چون پسورد رو مي گه
با اين نرم افزارايي كه پسورد ستاره اي رو نشون ميدن نمي شه.
سلام دوست عزیز!
نقل قول:
من مراحل را با عکس براتون نوشتم که با استفاده از آن میتوانید آدرس ایمیل مورد نظر را بلوکه نمایید و اجازه ندید تا دیگر از اون آدرس یا آدرس ها براتون ایمیل بیاد.
مرحـــله اول:
مرحــله دوم:
مرحله سوم:
مرحله چهارم:
مرحله پنجم:
اگر باز هم مشکلی بود اطلاع دهید تا بیشتر توضیح بدم.
مؤفق باشید!
فرهمنــــــــد
نقل قول:
اهان:20:
این راهو برو :
Messenger>Preferennces>Appearance> Yahoo ID
تو این قسمت میتونی انتخاب کنی فامیلیو نشون بده یا ایدیو
سلام
یه سوال داشتم.
من با یکی از دوستام با pc to pc call صحبت کردیم.حالا می خواستم ببینم میشه اون مکالمه رو گوش کرد.توی call history هست ولی نمیشه گوشش کرد.
دیگه چی ؟:31:نقل قول:
call history فقط برای زمانی هست که شما افلاین هستید و دوستتون براتون پیغام مذاره تا وقتی انلاین شدید اون رو گوش بدید.
یاهو مکالمه های انلاینتون رو که ظبط نمیکنه.
کسی نيست جوابه مارو بده ،اين برنامه اصلاً هستش که هيچ کس هتی با برنامه همم نفهمهنقل قول:
که رو خط هستی
فکر نمیکنم همچنین برنامه ای وجود داشته باشه.نقل قول:
خیلی وقت هست که تو زمینه یاهو دنبال برنامه و اینجور حرفها نرفتم اما با این حال فکر نکنم هنوز همچنین چیزی امکان داشته باشه.
علي آقا و آقا باربد برنامه نيست عزيزم شايدم باشه البته ولي يه سايت هست كه نشون ميده طرف آنلايته يا نه ( حتي اگه آفلاين كرده باشي ) اسم سايتشم اينه : xeeber.com بري توش خودت همه چي دستت مياد :27:
مگه این انجمن مدیر نداره پس چرا کسی جواب ما رو نمیده.
گویا یا نداره یا مدیرانشون معلومات لازم رو ندارن ...
من هم مدتهاست سوالاتم اینجا بی جواب مونده ...
نقل قول:شما سوالتونو درست مطرح نکردید ! پس توقع نداشه باش زود جواب بدننقل قول:
هزارتا خطا ممکنه بده
بگو چه خطایی یا اینکه یه عکس ازش بگیر
به نظر من یاهوتونو پاک کنید و تو یه درایو دیگه اینستال کنید.نقل قول:
تو فولدر یاهو یک فایل هست به اسم پروفایل برید ببینید در چه وضعیتی هست
بفرما اینم عکش ببینم چه شاهکاری بخرج میدی:20:نقل قول:
جایی که نوشتم 1 اول این خطا رو وجایی که نوشتم 2 این خطا رو میده