من این رو روی کامپیوترم دارم؟Microsoft SQL server 2000
سلام مجید 20 عزیز:10:
با توجه به توضیحی که در مورد
Win.MSSQL.worm.Helkern داده شده در صفحه ی اول:
من از کجا مطمئن می تونم بشم که Microsoft SQL server 2000 روی PC من نصب نیست؟ (هر راهی به جز Add/remove)
من کامپیوترم خونگی هست ولی از این نگرانم که برنامه های متعددی رو که روی ویندوز نصب کردم این برنامه هم توسط یکی از همین برنامه ها اتوماتیک!!! نصب شده باشه!!! (چون ممکنه بعضی از این برنامه ها بهش احتیاج داشته باشن)
من تا به الان که این پست رو نوشتم 65 حمله شده که آخریش توی قسمت ریپورت این رو نوشته بود:
UDP from 117.103.192.49 to local port 1434 Absent Detected: Intrusion.Win.MSSQL.worm.Helkern
البته توی حمله های بعدی همیشه IP تغییر می کنه.
هر بار که به اینترنت وصل میشم حداقل یک بار به من حمله میشه!
یه روز که PC رو روشن کردم دیدم که تمام برنامه هام (مثلا Win RAR, IDM, Nero ) (که همشون رو هم توی درایوی که ویندوز توی اون نباشه نصب می کنم. به جای C توی مثلا E) پاک شده و فقط فولدر کسپرسکی هست و دو سه تا هم از فولدر های برنامه های دیگه که البته کسپرسکی سالم بود و بقیه فولدرهای مربوط به بقیه ی برنامه هام خالی بود یا Notepad هایی با عنوان عجیبی که داشتن
خلاصش کنم که مجبور شدم تمام برنامه هام رو از اول نصب کنم و احتمالا می تونی تصور کنی چه حالی آدم توی اون لحظه داره!!!
به عبارتی تا حدودی بیچاره شدم:2:
ولی خدا رو شکر فقط محتویات فولدر Programs من توی اون درایو به این سرنوشت دچار شد بقیه ی قسمت های هاردم تا به الان که سالم و دست نخورده به نظرم میاد (خدا رو تریلیون ها!!! بار شکر که اطلاعات دیگم سالمه)
من فکر کنم این کار یه هکر باشه شاید ولی کسپرسکی فقط حمله های Helkern رو تا به الان گذارش کرده...
حالا نظرت چیه؟ یه کمکی کن تا من به این واقعه! دیگه دچار نشم
:11:خیلی مرسی!