سلام
بچه ها تو ساختای جدید این گوشی هم ترک هنوز وجود داره ؟
خیلی از این گوشی خوشم میاد و ترک نمیزاره برم طرفش
Printable View
سلام
بچه ها تو ساختای جدید این گوشی هم ترک هنوز وجود داره ؟
خیلی از این گوشی خوشم میاد و ترک نمیزاره برم طرفش
عرض به حضور که کار این دکمه چرخش اسکرین بود یعنی دستی روتیت میکرد که بعدا دیدن لازم نیست حذفش کردن.. میشه رو سافت کی ها تنظیم کرد که اسکرین رو روتیت کنه.نقل قول:
دوستان این عکس جز اولین عکسهای ارائه شده از X1 بود... این دکمه چی بوده که حالا سر جاش نیست؟!!!
من فکر کنم اگه اون دکمه بود هم کاربردی تر بود، هم یه جای خالی رو گوشی حس نمیشد... در ضمن وقتی سافت کی رو روتیت تنظیم بشه دیگه نمیشه توسط دو دکمه سافت کی و دکمه ریست پشت هارد ریست کرد.
X1 قرار بود با اسپیکر 3D ارائه بشه... من خودم همون اوایل این مطلب رو تو یه سایت خارجی خونده بودم ولی اینم از بین رفت!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز دوباره آپش کردم میتونی دانلودش کنی.نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/259974115/df_timestamp_fix_sms_time_fix_final.cab.html
من معمولاً هر وسیله ایی میخرم توی همون روز اول سر و تهشو پیدا میکنم و کار باهاش دستم میاد ولی اینو ماشالا اونقدر پیشرفته و توش چیز میز داره یادم میره بعضی از چیزاش کجا بودن....
سلام ! مباركت باشه. چند خريدي گوشي رو؟نقل قول:
سلام منم امروز به جمع x1 دارها پیوستم.....
قابش از نوع جديده يا قديم؟؟؟
این ایرانسل چرا بعد از هر تماس هی موجودی اعلام میکنه؟
رو اعصابه ها...راهی نیس واسه غیر فعال کردنش؟
مخلصیم
قیمت روز این گوشی چنده ؟
د ضمن قضیه ترک چیه ؟!
با تشکر ، خشایار غمگین
سلام برادر غمناك ! :دینقل قول:
قیمت روز این گوشی چنده ؟
قيمت كه حولو حوش 480 تومن بدون گارنتي ميباشد
قضيه ترك هم همينه كه ميبيني!گوشي خود به خود دچار شكستگي ميشه! كه ممكنه با قاب جديد اين مشكل حل شده باشه ! هنوز منتظر جواب دوستانيمنقل قول:
د ضمن قضیه ترک چیه ؟!
دوستان من از علائدین طبقه همکف گرفتم 465 تومن ولی اینا فیلم دارن ... 30 تومن هزینه نصب نرم افزار زورکی میگرن...!!!! و همینطور 30 تومن هم برای GPS که جمعاً میشه 60 تومن .... میره روی قیمت کل گوشی.... من گفتم بدون GPS میخوام ... 495 تومن برام تموم شد ولی حالا جالب اینجاست که طرف حواسش نبود و GPS هم برام ریخت .... امروز که رفته بودم بیرون توی خیابون GPS رو تست کردم حرف نداشت عالی بود ... خیلی دقیق سرعت رو با اختلاف چند ثانیه میزد... و همینطور نام خیابان ... و جهت حرکت ( شمال , جنوب و .. ) من وقت نداشتم توی تنظیمات دیگش برم ببینم چیا داره .... من گوشیم ساخت تایوان هست اصله؟؟ ... گوشی بصورت نور صفحه تا آخر بالا ... بازی با گوشی , آهنگ گوش کردن حدود 3-4 ساعت , چند بار خاموش روشن کردن و کلی توی گوشی گشتن و فلاش زدن و عکس گرفتن و خلاصه همه کار با گوشی ... خوبه باطریش 24 دوام آورده؟؟؟؟
یا کمه؟؟؟ من یه بار یه P1 رو از توی جیبم توی شلوغی اتوبوس سال گذشته زدن به نظرتون بهترین راه برای مقابله با به سرقت رفتن گوشی چیه؟؟؟؟
ببخشید دو تا چیز یادم رفت....
1- هزینه GPS چجوری محاسبه میشه؟؟
2- چطوری میتونم از این نرم افزارهایی که روی سیستمم نصب کرده بک آپ بگیرم؟؟؟
GPS هزینه نداره( از طریق ماهواره اطلاعات میگیره).یک برنامه بکاپ مثل SPB Backup نصب کن بکاپ بگیر.نقل قول:
1.gps هزینه ندارد...یه سخت افزار در داخل گوشیه که اگر سیم کارت هم نباشه کار میکنه...gprs یا همون اینترنت هزینه داره که کیلوبایتی هست.نقل قول:
سئال 2 هم خیلی برنامه ها هست...resco و ....
:31:نقل قول:
1- هزینه GPS چجوری محاسبه میشه؟؟
پولي نيست كه
نقل قول:نقل قول:فکر کنم دیگه سوال الکی نپرسه:31:.نقل قول:
ویندوز 7 رلیز نشد؟
برای من هم همینجور بود,توصیه می کنم:نقل قول:
زنگ بزن ایرانسل و تهدیدشون بکن:31:
منظورت چیه؟؟؟؟ سوال الکی چیه؟؟؟نقل قول:
پرسيدن عيب نيست ندانستن عيب است!نقل قول:
فکر کنم دیگه سوال الکی نپرسه.
دوستان ری باطری شما چی نوشته؟؟؟؟؟؟
واسه من مشخصاتش اینه....
min 1500 / 1450mAh 5.4Wh / 09w19
ولی تویه سایت دیگه دیدم این عکس رو گذاشته!!!!!
بچه ها میشه یکی یه کاری برام بکنه
میخوام ببینم میشه بوکمارک ها و نوت های اپرای کامپیوتر رو به X1 منتقل کرد
خیلی برام مهمه
اصلش اونيه كه تو عكسهنقل قول:
دوستان ری باطری شما چی نوشته؟؟؟؟؟؟
واسه من مشخصاتش اینه....
min 1500 / 1450mAh 5.4Wh / 09w19
باطی منم دقیقا با عکس مطابقت می کنهنقل قول:
آقا داستان چیه
باطری من هم نوشته 1500/1450 mAh
آخرش باطری 1500 یا 1450 ؟؟؟
جسارت نشه منظورری نداشتم:10:نقل قول:
دوستان یه سوال حیاتی....چطور میشه مکانی که عکسها پس از عکاسی ذخیره میشن رو تغییر داد...من 2 بار با این مشکل مواجه شدم که موقع عکاسی ارور میده که دیگه جای خالی نداری و مجبور شدم یه سری رو پاک کنم تا یه چند تا دیگه عکس بگیرم...خیلی زیاد هم عکس نگرفته بودم ... حالا با توجه به اینکه کلی حافظه ی خالی موجوده تو گوشی، چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟؟؟
والا این طبقه اولی ها خیلی زور گو شدننقل قول:
به زور از مردم پول میگرن خیلی نامردن
من یک بار سر این مساله بعد دعوایی تو این علا الدین راه انداختم فکر میکرد خیلی حالیشه !!!!
ما الکی 30 تومن رفت تو پاچمون.... حالا باطریشم دوستان میگن اصل نیست!!!!!نقل قول:
ولی روش هولوگرامه سونی اریکسون داره!!!!!!!!!
:10:نقل قول:
هولوگرام هر چند تا بخوای واست میارم.. تو خود بهارستان چاپ میکنن:5:نقل قول:
باید توی تنظیمات محل ذخیره رو به کارت حافظه تغیر بدی:10:.نقل قول:
حالا سوال من:
چطور هندفری بلوتوث بهش وصل کنم(از نوع W960)؟
برو تو کانکشن...بلوتوس...هندزفری رو اد کن....همیننقل قول:
گوشی خودتون رو پولیش کنید تا قشتگتر بشه. مخصوصا کسانی که رنگ نقره ایش رو دارند.
توضیحات بیشتر و نحوه ی پولیش کردن.
کد:http://blog.whitesites.com/Sony-Xperia-X1i-hand-polished-chrome-battery-cover__633838209852009149_blog.htm
روش پولیش کردن رو دیدم...اما به نظر من ریسکه....بعدم براق شه با گوشی چینیا چه فرقی میکنه؟
همین ماتیش کلاس داره...گرچه زیاد میزارم تو جیبم و در میارم بعضی جاهاش خود به خود داره پولیش میشه....ولی مطلب جالبی بود دوست عزیز
انجام دادم ولی نشد.نقل قول:
فکر کنم مشکل از هندفری باشه:11:
منم هندز فری شما رو دارم و فقط اد کردم...کاره دیگه ای نکردم...از اون به بعدم هندزفری رو که روشن میکنی وصل میشهنقل قول:
دوستان من میخوام زنگ گوشی رو عوض کنم ولی توی لیستش فقط یه سری پیش فرض هستش از کجا میتونم از زنگهای خودم انتخاب کنم؟؟؟؟
یه سوال دیگه که توی پست اول هم هست ولی نفهمیدم چطوری میشه بدون باز کردن گوشی صفحه رو چرخوند؟؟؟؟؟؟
mp3 که میخوای زنگ کنی بریز تو my document مموری داخلی...نقل قول:
باید واسش کلید تعریف کنی....در....setting...button
بالاخره دیروز گوشی به دستم رسید
رنگ مشکی و بدون گارانتی
فقط یه بدی که داشت اون کارت مشکیه توی پکش نبود که اصلا به کار من نمیادش
من کلا با اکتیو سینک مشکل دارم . اولش که اصلا گوشی رو نمیشناخت
حالا که میشناسه هم اصلا نمیشه فایلهای Exe رو نصب کنم . اون پنجره Add/Remove میاد و هنگ میکنه
پنل Spb Mobile shell 3 رو هم که نصب کردم اومد جای پنل اولی . بعضی آیکون هاش مشکل دارن و یه جوری نشونشون میده
تا حالا 3 تا بازی جاوا که برای همین سایز بوده رو نصب کردم ولی موقع اجرا فقط گوشه بالای ال سی دی بازی رو نشون میده
اونم با سایز خیلی کوچیک . نمیشه بزرگش کرد ؟
بعضی وقت ها هنگ میکنه ناجور که مجبور میشم در باطری رو در بیارم و ریستش کنم . با آپدیت حل میشه ؟
بقیه سوالام رو فعلا یادم نمیاد
دوستان راهی نیست که آنتن دهی گوشی با همراه اول بهتر بشه؟؟؟؟ .... با ایرانسل خوبه
نقل قول:
دوست من گوشیت مبارک باشه
چند گرفتی؟؟؟
در مورد active sync که اولش منم مشکل داشتم بعد یه خورده دستکاری pc خوب شد
ولی مشکل دومت رو تا حالا ندیدم کسی اینو بگه ؟ یه بار حذف و نصب کن شاید جواب بگیری در ضمن بهتره که از usb پشت کامپیوتر استفاده کنی
راسیتش علاقه ای به بازی ندارم و تا حالا فقط 2 بازی nfs و xtract رو ریختم روش که خیلی جالب به صورت تمام صفحه نمایش داد
دوستان سوال آخرش سوال منم هست گوشی منم چند وقتیه که هنگ میکنه اساسی نمیدونم داستانش چیه؟؟/
باید بگم که من از رام original خود دستگاه استفاده میکنم
مشکل من برعکس مشکل شماست:31:,ولی از وقطی آپ دیت کردم دیگه چنین مشکلی ندارم:10:نقل قول: