سلام
کسی میدونه چطوری میشه توی ورد یا اکسل هرم سنی کشید؟
Printable View
سلام
کسی میدونه چطوری میشه توی ورد یا اکسل هرم سنی کشید؟
سلامنقل قول:
با استفاده از چه روشي فرمول نويسي ميكنيد
مسير دقيق رو بگيد
سوالتون كلي و منظورتون نا مفهوم هستنقل قول:
در ضمن ممكنه اين مورد به اكسل بيشتر مربوط باشه تا ورد
بصورت كامل تر در تاپيك خودش مطرح كنيد
من از طریق مسیر فوق فرمول نویسی میکنم
word2007 - insert - equation
از این طریق
سلام بچه ها
چه جوری می تونم دکمه های کیبورد رو به حروفی که خودم می خوام تغییر بدم
توی 2007 مشکلی ندارم ولی توی 2010 مثلا(ن) رو 5 می نویسه!!!!
دوستان یه کمک فوری می خوام.
توی ورد2007 توی قسمت multilevel وقتیRight-to-left میکنی عددها برعکس میشه٬ یعنی مثلا به جای اینکه به اینصورت باشه "1-3-6" (فصل یک٬ بخش سه٬ زیر بخش شش) این شکلی میشه "6-3-1" یعنی کاملن برعکس.
البته در حالت انگلیسی مشکلی نداره و درست میزنه ولی وقتی Right-to-left میکنی ترتیبش هم برعکس میشه
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه. اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی خیلی ممنون میشم. خیلی حیاتیه دوستان. فقط یه کم زودتر اگه ممکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لینکش رو میزارم ولی عکسش رو نمیاره
اینم از لینک
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدینکد:http://img4.-------------/viewer.php?file=6r7moui06oonafeneqcr.jpg
thanks
سلام.من وقتی یه مطلب فارسی رو داخل word کپی میکنم زیر کل مطلب خط قرمز میکشه(فکر کنم غلط گیر باشه) بعد فونت مطالب رو هم نمیشه عوض کرد و جای بعضی حروف حروف دیگه ای مینویسه.در کل قاطی کرده.ممنون میشم اگه کمک کنید.word هم 2003 هست.
سلام
نمی دونم این سوال قبلا مطرح شده یا نه اما من مشکلی در "ورد" و فونت ها دارم
وقتی از فونت های بی و 2 استفاده می کنم و زمانی که می خواهم از اسکریپت های فونت مثل ( " " ) استفاده کنم.سریعا فونت به صورت خودکار به تایمز رومن تغییر داده می شود.
کسی تا به حال این مشکل را داشته؟ ایراد از فونت است؟ راه حلی برای آن هست؟
سپاس بسیار
سلام مي خوام همچين كاري در برنامه ورد انجام بدم يعني وقتي دكمه اينتر را زدم خودش اتوماتيك وار تشخيص دهد كه در اول سطر بعدي چه عددي را بنويسيد ممنون ميشم به من كمك كنيد
1-1
====1-1-1
====1-1-2
====1-1-3
1-2
====1-2-1
====1-2-2
====1-2-3
(علامت ==== بيانگر فاصله است چون در اينجا نميشد فاصله بذارم و نميشد درست منظورخودمو بيان كنم اينا گذاشتم)
دوستان ببخشید
نیم فاصله رو چه جوری تایپ کنم؟
ممنون
دوست عزیز شما برای اینکار باید از گزینه Multilevel list استفاده کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از کلیک روی این گزینه و باز شدن پنجره مربوطه حالت دلخواه را انتخاب کنید. (موردی که مد نظر شما بود حالت ششم است.)
حالا کافیه هر تیتری که مینویسید از قسمت Style نوعش رو تعریف کنید تا زیر بخش مناسب رو خودش اضافه کنه. (Heading1,Heading2,Heading3....)
(البته برای این قسمت راههای دیگری هم هست ولی این راحتترین راهه)
مزیت فوقالعاده استفاده از سیستم Multilevel listing اینه که بعد از تموم شدن کار میتونید از قسمت preferences فهرست اتوماتیک با تعداد زیربخشهایی که دوست دارید نمایش داده بشه و شماره صفحه رو درست کنید و در صورت تغییر کردن متن و جابجا شدن بخش ها و یا کم و زیاد شدن صفحه ها فقط با یک کلیک فهرستتون رو آپ کنید.
(فقط یه مشکل تو فارسی Multilevel listing وجود داره که همینجا من مطرح کردم ولی متاسفانه هنوز کسی پاسخ نداده)
"توی ورد2007 توی قسمت multilevel وقتیRight-to-left میکنی عددها برعکس میشه٬ یعنی مثلا به جای اینکه به اینصورت باشه "1-3-6" (فصل یک٬ بخش سه٬ زیر بخش شش) این شکلی میشه "6-3-1" یعنی کاملن برعکس.
البته در حالت انگلیسی مشکلی نداره و درست میزنه ولی وقتی Right-to-left میکنی ترتیبش هم برعکس میشه
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه. اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی خیلی ممنون میشم. خیلی حیاتیه دوستان. فقط یه کم زودتر اگه ممکنه"
از اینکه برای در خواستم یه تاپیک باز می کنم خیلی خیلی پوزش میخوام
ولی دیگه واقعا در مونده شده بودم...هر جای فروم رو گشتم یه اموزش برای این موضع پیدا نکردم
از اساتید عزیز خواهش می کنم اگه امکانش هست یه لطفی بفرماید و اموزش گام به گام طراحی سر برگ رو لطف
کنید و بزارید
لطفا زیر دپلم هم توضیح بفرماید:20:
خیلی خیلی ممنون می شم
با سلام
يه متن رو ريختم تو word2007 كه تو اين متن هم شعر هست و هم متن وقتي كه ريختم تو word كه نوشته همه صفحات تا اخرين صفحه در يك نقطه تمام نميشود و به صورت نا منظمند يعني عقب و جلو هستند البته تو خود سايت هم اينجوري بود .چكار كنم كه خطوط در يك نقطه تمام شوند چون واسه چهپ ميخام و ناجور اينجوري .
با تشكر
سلام
من می خوام توی یه متن 2 سری شماره صفحه تایپ کنم. یعنی اول یه سری شماره بزنم و بعد از یه صفحه ای به بعد دوباره شماره ها رو از 1 شروع کنم. لطفا کمک کنید. توی word2007. در ضمن می خوام شماره ها به فارسی باشه.
ببين اگه با فرمول نويسي از طريق حالت دوم مورد دوم (ورد 2007) در پست زير مشكل حل نشد يك نمونه از فايلت رو بذار تا يه چك بكنمنقل قول:
البته اين مورد مشكل صفحه كليد شماست كه مربوط به ويندوز ميشه و نه جاي ديگهنقل قول:
پس بهتره يه بار زبان فارسي ويندوز رو حذف و پس از ري استارت دوباره اونو به سيستم اضافه كنيد
البته استفاده از نرم افزار زير هم ميتونه در تغيير جاي دكمه ها به شما كمك كنه
سلامنقل قول:
يه نمونه فايل تون رو بذاريد تا چك كنم
سلامنقل قول:
بله اون مورد از غلط گير آفيس هست
شما از چه ويندوز و فونتي استفاده ميكنيد كه نميشه تغيير داد
البته اگه هم ميگيد در كل قاطي هست بهتره پس از حذف زبان فارسي و آفيس به ترتيب دوباره اون دو تا رو نصب كنيد
سلامنقل قول:
من فكر كنم اين ايراد از فونت باشه
من هم هنوز راه حلي براي اين موضوع پيدا نكردم
نقل قول:
شما دقيق بگيد چه مراحلي رو طي ميكنيد تا اون اعداد رو وارد ميكنيد
چون بعيد هست كه اين مشكل وجود داشته باشه
يا صفحه اي از فايل كه اين مشكل درش هست رو بذاريد تا چك كنم
براي تايپ نيم فاصله كليد استاندارد اون Shift+Space هستنقل قول:
كه اگه در ويندوز شما اين مورد تنظيم نباشه ميشه با نصب نرم افزار مفيد زير اونو اصلاح كرد
سلامنقل قول:
ابتدا جستجو كردن و سپس پست دادن جزء قوانين انجمن هست
رعايت كنيد
معمول متن هايي كه از اينترنت كپي ميشن در قالب وب هستند و در قالب متن ساده بهم ميريزننقل قول:
شما بايد جدا اونو تايپ كنيد
نقل قول:
منظورتون سربرگ در كجاست؟
مثال واضح تر بزنيد كه اصلا چه كاري ميخوايد انجام بديد
با سلام من می خواهم
مثلا I را اینطوری تایپ کنم ولی ورد حرف بزرگ را اینطوری نشان می دهد l چه کار کنم
میخوام علامت زیگما میون متن هم مثل زیگمای پایینی باشه یعنی اعداد بالا و پایین زیگما باشننقل قول:
thx
نقل قول:
از طريق استايلها و انتخاب هدينگ مورد نظر و بعد هم multilevel listing ديگه
اينم فايلش :اينم تصويرشکد:http://up.--------.com/6/1262447695.docx
مرسي
با سلام
دوستان به کمکتان نیاز دارمفایل وردی دارم که در آن تمامی پارانتزها برعکس شده اند مثلا )1978) و الی آخر هر جا هر پارانتزی دارم به این شکل شده است چگونه این مورد را برطرف کنم مشکل دیگری هم که دارم این است که بین بعضی از کلمات فاصله زیادی وجود دارد می توانم با فرمانی همه این فاصله ها را به یک فاصله تبدیل کنم مثلا بجای اینکه بنویسد (شماره ردیفها و ستونهای )نوشته (شماره ردیفها و ستونهای )ممنون می شوم کمکم کنید
سلام
فایل متنی ای دارم که می خواهم هم عنوان بندی داخل متن و هم فهرست آن بصورت اتوماتیک باشد.
برای این کار اول عنوانها را با استفاده از گزینه Multtilevel list بصورت اتوماتیک تنظیم کردم،بعد ازاین خواستم فهرست اتوماتیک آنرا تنظیم کنم که با مشکل برخورد کردم. برای تنظیم فهرست اتوماتیک می بایست اول استیل مشخصی برای عناوین تنظیم می کردم. برای قست های 1-1 و 1-2 استیل مشخص(Heading1) و برای گزینه هایی که اعداد آن سه رقمی بود استیل دیگری (Heading2) تعریف کردم .این کار تا آخر قسمت بخش اول خوب پیش رفت .اما زمانی که خواستم استیل Heading2 را برای شماره1-2-1 تعریف کنم ،به جای زدن 1-2-1 ، شماره 1-1-4 را تعریف می کند .در واقع ادامه شماره عنوانهای بخش اول را تشخیص می دهد.
لطفا مرا راهنمایی کنید.ممنونم.
1-1 بخش اول
====1-1-1 شرح...
===1-1-2 خدمات...
===1-1-3 اصول...
1-2 بخش دوم
===1-2-1 شرح
===1-2-2 خدمات...
.
.
....
سلام دوستان
ممنون از همه زحماتي که مي کشيد. من با ورد 2007 کار مي کنم و يک مشکل در فهرست نويسي دارم و اونم اينه که وقتي فهرست ايجاد ميشه، نيم فاصله هاي موجود در عنوانها رو اعمال نميکنه و به صورت چسبيده بهم مياره مثلا اينطوري: نمونهها
ممنون ميشم بگيد مشکل از کجاست؟
سلامنقل قول:
اين مورد ميتونه مربوط به نوع فونت انتخابي شما باشه
يه چك بكنيد
نقل قول:
دوست عزيز
من ميگم قسمتي از فايل حاوي متن و فرمول رو بذاريد
شماره دوباره عكس رو قرار ميديد !!!!!!!
نقل قول:
اين مورد به نظر من طبيعي هست
چون اعداد از سمت چپ سازمان دهي ميشن
و نميشه اين مورد ظبيعي رو در مورد اونا اصلاح كرد
مثلا متن مه از راست به چپ براي فارسي نوشته ميشه
اعداد هم از چپ به راست سازمان دهي ميشن و اين امر موجب ميشه كه به نظر شما اشكال پيش بياد
به نظر من استاندارد هموني هست كه ورد مي نويسه
سلامنقل قول:
شما ميتونيد CTRL+H رو بزنيد و در باكس اول پرانتز باز رو بذاريد و در باكس دوم پرانتز بسته رو بذاريد تا همه رو جايگزين كنه
سلامنقل قول:
متن مورد رو انتخاب كنيد و بعد اون استايل رو بهش اعمال كنيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
خيلي عجيب هست اين مورد
شماره چگونه فهرست نويسي رو انجام ميديد؟؟؟
سلام دوستان؛ من وقتی میخوام اعداد رو فارسی بکنم مسیر
tool/option
رو میرم ولی مال من گزینه coplex script رو نداره؛ لطفا راهنماییم بکنید؛
این استاندارد زبان انگلیسیه. استاندارد زبان فارسی دقیقا برعکسشه. اگر به کتابهای فارسی دقت کنید همگی بر اساس این چیزی که بنده دنبالش بودم نوشته شدن.نقل قول:
به وبلاگ آموزشکده ایمیل زدم و ازشون خواستم که راهنمایی کنن. ایشون هم لطف کردند و آموزشش را قرار دادند. دوستانی که این مشکل رو دارند به اینجا مراجعه کنند:
(از زحمات شما هم ممنون)کد:http://amoozeshkade.blogspot.com/2010/01/heading-word-2007-heading.html
نقل قول:
سلام
من موقع تایپ عنوانها را heading میکنم و در نهایت از تب رفرنس ، table of content، را میزنم. نیم فاصله های داخل متن رو هم با کلید ترکیبی ctrl و - میزنم.