من 5850 دیدم USB نمیخورد.حالا اینم فکر نکنم بخوره.حالا دوستان کسی اطلاع داره راهنمایی کنه!نقل قول:
من 5850 دیدم USB نمیخورد.حالا اینم فکر نکنم بخوره.حالا دوستان کسی اطلاع داره راهنمایی کنه!نقل قول:
نقل قول:میشه مشخصات این باند و قیمتش رو بگید؟ اصلش تو بازار نیست یا اصلا کم گیر میاد؟ اگه این گیرم نیومد چی بگیرم؟نقل قول:
آخه میخوام ازکسی بخرم رو ماشینشه اینم نمیدونه میخوره یا نه از پشتش چطوری میشه فهمید؟؟جایی داره مشخص بشه؟؟نقل قول:
سلام:نقل قول:
ممنون دوست عزیز:10:
فقط الان چه جوری بایدنصب بشه!؟تااونجایی که بقیه دفترچه آمپو خوندم هرکانال2اهمه و هر بریج4اهمه و Monoبرای 8-4اهم طراحی شده و 2اهم پشتیبانی نمیشه وهمین طور استریو برای8-4-2اهم طراحی شده.
اینم بخش دیگه از دفترچه هست شاید بتونه کمک بهتری کنه"لطفایه نگاهی بندازید
بخش1:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101210011144.png
بخش2:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101210011259.png
ببخشیدکه اذیت میکنم
سلام
من یه 8105d کارکرده گرفتم و وصلش کردم به 1240w اینفینیتی سوالم اینه که چرا با همون روش قدیمی برای تنظیم گین (صدای هدیونیت رو 90 درصد) 0.4 ولت میشه
هدیونیت jvc r801 هست که خروجیش 2.5 ولته باید گین آمپ هم بین 2 تا 3 باشه ولی روی 1 هم صداش درنمیاد با تنظیمات ضبط هم ور رفتم subwoofr level رو ماکس گذاشتم
راهنمایی کنید لطفا
سلام..نقل قول:
اگه usb پشت بخوره باید به پشت پخش یه سیم کوتاهی(30-40 سانتی) وصل باشه...که فلش به سر اون سیم وصل میشه..
خواهش میکنم .:10:نقل قول:
شما فقط میتونی یک کویل سابت رو راه بندازی باش.چون تو این قسمت زده روی 2 اهم استیبل نیست.
برای نصب هم به دو تا از کانال ها اسپیکرات رو وصل کن و دو تا دیگه رو بریج بده به یکی از کویل های سابت.:8:
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
آمپلی روشن میشه؟نقل قول:
سیم رو از باتری آوردی یا انشعاب گرفتی؟
سیمت گیج چنده؟
باتری و دینام چند آمپر؟
اگربه یکی از کویل ها بدم فقط ازنصف قدرت ساب استفاده میکنم؟درحالت بریج چندوات بهم میده?اینجوری صدا بد نمیشه؟قبلا یه ماشین دیگه داشتم نصاب کویل سابو موازی بست بعد بست به بریج آمپ:18:با این کارش چه بلایی سرم آورد؟:41:رو8اهم نمیشه ببندم؟راستی بلندگوهام(718)4اهم مگه نیست!؟؟پس چه جوری به هر کانال 2اهمی میشه بست؟نقل قول:
یه سوال دیگه:بعدا که پول دستم اومدیه آمپ2کانال برای بلندگوها باید بگیرم بعداین آمپوهربریج رو به هر کویل ساب ببندم؟؟
یه سوال دیگه:ببخشید اینقدرسوال میکنم آخه این نصاب ها تا بستن پیچو یاد گرفتن اومدن نصاب شدن:41:.
الان مثلا هر کانال آمپ من100وات میده"اگربریج بشه200وات میشه؟
تشکرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر رررررررر:10:
سلام به همه وقت بخير
اينجوري كه تو سايت ساند ديدم سري هاي dtr و stl تنظيم گين ندارن تو كلاس هاي A و B شون
نداشتن گين چقدر تاثير داره ؟ واسه انتخاب يه امپ ميشه ازش كذشت يا نه ؟
والا این آمپلی , آمپلی پدر و مادر داری نیست که اطلاعات کاملی داده باشه!در واقع چرت و پرت نوشته!نقل قول:
ولی اگه خواستی آمپلی بگیری حتما مونو بگیر و این آمپ هم یا رد کن بره و یا بده برای اسپیکرات.
روی 8 اهم هم ببندی احتمالا آمپلی فرت میشه!البته بستگی داره چقدر فشار بیاری!
وقتی بریج میبندی روی 4 اهم استیبل هست.
چرا ندارن؟اونی که زده ریموته و جدا از دستگاه نصب میشه و میتونی بزاری دمه دسته خودت که هی باش ور بری!:31:نقل قول:
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت:10:نقل قول:
پس پولی دست اومدهمین کارومیکنم یه آمپ دیگه میگیرم.
یه امتحان کنم رو8اهم بدک نیست.کویل سابوسری باید ببندم(مثبت به منفی و منفی به مثبت)؟؟بعدبه بریج آمپ ببندم؟؟؟درسته؟اسپیکرهم که هر کدوم به یه کانال وصل کنم؟؟درسته؟اگر8اهم جواب نده چه نشانه هایی داره؟
اگرم نشد1کویل رو ببندم به بریج؟؟فیوزآمپ100هست اماباتری55!فیوز آمپولازم نیست عوض کنم؟؟
استاد نگفتی اگر 2باره نصاب خواست مثل قبل سابو موازی ببنده بعد به بریج وصل کنه نذارم این کاروکنه؟
خیلی خیلی ممنون از راهنماییت:10:نقل قول:
پس پولی دست اومدهمین کارومیکنم یه آمپ دیگه میگیرم.
یه امتحان کنم رو8اهم بدک نیست.کویل سابوسری باید ببندم(مثبت به منفی و منفی به مثبت)؟؟بعدبه بریج آمپ ببندم؟؟؟درسته؟اسپیکرهم که هر کدوم به یه کانال وصل کنم؟؟درسته؟اگر8اهم جواب نده چه نشانه هایی داره؟
اگرم نشد1کویل رو ببندم به بریج؟؟فیوزآمپ100هست اماباتری55!فیوز آمپولازم نیست عوض کنم؟؟
استاد نگفتی اگر 2باره نصاب خواست مثل قبل سابو موازی ببنده بعد به بریج وصل کنه نذارم این کاروکنه؟
درسته..نقل قول:
نوشته شده توسط [URL="http://forum.p30world.com/member.php?u=339399
اینجوری که من شنیدم, تنظیم گین با ولت خروجیه پخش باعث میشه در ولومهای پایین صدای ضعیفی داشته باشید به طوری که که باید ولوم خیلی زیاد کنید تا صداش در بیاد..
بهترین راه اینکه گین آمپ رو با گوشاتون تنظیم کنید..
نقل قول:
سلام
اون 2تا درجه FRONT LEVEL ,REAR LEVEL کار همون گین رو برای خروجیهای جلو و عقب آمپ انجام میدن..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به نظر من یا ساب رو فعلا وصل نکن و یا فقط یک کویلش رو وصل کن .اینجوری بهتره فعلا!
روی 8 اهم اگه ببندی قدرت آمپلی خیلی میاد پایین.زیاد فشار بیاری هو الباقی:31:
بابا به خدا نه ما استادیم و نه چیزه دیگه!:18:
سلام سامان امپتو وصل كردي چطوره ؟ چطوري نصبش كردي ميشه از بغل نصبش كرد مثل بقيه امپ ها يا نه ؟نقل قول:
من ميخوام stl4.500 بردارم چون به نظرم مشكل نصب نداره نظرت چيه ؟ سري stl هم از ترانتولا بالا تره تو سايتش
ببخشید2باره مزاحم شدم:10:نقل قول:
رفتم نصاب ضبط و باندوآمپونصب کرد.سابو گفت میتونی کویلهاروموازی ببندی(2اهم)بعدبه یکی از کانالهای آمپ وصل کنی!!فعلا سابو نذاشتم ببنده تا بیام ازشما هم یه نظربگیرم؟؟؟حالا یکی از کویلهاروبه بریج ببنده یاجفت کویل رو به کانال؟
معذرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتت:11:
بستگی به آمپت داره که بتونه تحمل کنه یا نه!اونم یه راهیه-البته باید ببینی روی 2 اهم هر کاناله آمپت چقدر میده!نقل قول:
ولی نصاب همچین ناوارد هم نبوده !از یه چیزایی سر در میاورده!
سلام سعید جان..نقل قول:
آره وصل کردم و کاملا" ازش راضیم..این آمپ هم به صورت ایستاده نصب میشه هم به صورت خوابیده.. باید بگم بسیار کوچیک و جمع و جوره..
اینم آموزش نحوه نصب تو کاتالوگ که اسکن کردم..
stl شنیدم سری کامل شده RUB هست و در STL عیبهای rub بر طرف شده..به نظر آمپ خوبی میاد..از نظر تنضظیمان کاملا" شبیح dtr هست..ولی از اونجایی که کسی تجربه ای باهاش نداره آدم در خریدش 2دل میشه..کد:http://www.image-upload.net/viewer.php?file=f4kyyij3owhbx9y9qak1.jpg
بهترین آمپ برای 1 جفت باند P963 JBL چیه ؟
چند تا موردو با قیمتاش بگین
ممنون
سلام..نقل قول:
آمپلی 4کاناله میخواید یا 2کاناله..؟
چون باندتون 2اهومی هست دستتون تو انتخواب آمپلی باز هست..
شما حداکثر مبلغی رو که میخواید هزینه کنید بگید تا بر اساس قیمت بهترین محصول رو دوستان بهتون معرفی کنند..
موفق باشید..
دو کاناله باشهنقل قول:
قیمت هم مهم نیست
از برند JBL یا Sound Stream یا Power acoustik باشه
اگه قیمت براتون مهم نیست حتما 4 کانال بگیرید.چون دیر یا زود به فکر تقویت استیج جلو هم میفتید.نقل قول:
ولی اگه اصرار دارید این خوبه
.Soundstream PCX2.350
فعلا اگه 2 كاناله ميخواي stl2.350 حدود 90 تومنه جزو سري هاي بالاي ساند هست 175 وات ميده واسه باند شمانقل قول:
سلام
پانل جلو DEH-P7500MP پایونیر پیدا میشه؟
اگر هست قیمتش چه حدود هست؟ خود ضبطش چقدری در میاد؟
تنکس
درود,
یکی از رفقا سیستم زیر رو بسته؛
Pioneer 4250
1Pair 6975 300W
Tornado 4CH
حدود 420 هم هزینه کرده، اما خودش از صدا راضی نبود؛ خودمم که رفتم دیدم همچین مالی نیست صداش.
دلیلش چیه؟ چیکارش کنم؟
سلامنقل قول:
ماشینش چیه؟؟
پخشش که خوبه باندش هم اگه اصل باشه بد نیست ولی خوب ظاهرا زیاد پول پاش داده که ارزش خرید نداره و آمپ هم فکر کنک از همون چینی ها باشه , البته چون آمپش 4 کانال هست میتونه یه دست کامپوننت هم بزاره واسه استیج جلو صداش خیلی بهتر میشه .
ازتعمیر کار ها بپرسی شاید پیدا کنی.نقل قول:
اگه باندش اصلی باش یه ساب بندازه ردیفه!البته تنظیمش هم باید خوب باشه.راستی حتما چک بکن که دو تا آرسی آورده باشه و تبدیل 1 به 2 نزده باشه.نقل قول:
راستی باند ها رو چند گرفته؟
نقل قول:پراید؛نقل قول:
یعنی زیاد ازش پول گرفته؟
ریز قیمتها رو نمیدونم، ولی حدوداً چقدر باید در بیاد؟
خودمم احساس کردم پول زیاد داده، و اینکه هزینهی نصب چقدر باید باشه؟ :10:
ویرایش:
راستی فروشنده بهش گفته باند اصل تو بازار نیست و همش چینیه.
خود رفیقمم میگفت که گارانتی پایونیران نداشت، ولی هدیونیت با گارانتی بوده.
پول که زیاد ازش نگرفته ولی با پولی که داده پای باند 6975 اونم از نوع چینی میتونست باندهای بهتری بگیره , آمپش هم زیاد تعریفی نداره و میتونست آمپهای بهتری رو بگیره مثل کنوود و ساند استریم . به تنظیمات آمپ هم یه نگاهی بندازین شاید نصاب درست تنظیم نکرده باشه و البته باندتون اگه گارانتی پانیران نداره دیگه مصیبت هست , چون الان 2 نوع 6975 هستن که یکیش 300 وات تایلندی هست و معمولا بهش میگن از اون قدیمی ها هست و یکی هم 6975 ورژن 2 هست که 500 وات هست که این 500 واتی ساخت چین هست ولی کیفیتش بد نیست و این باند دوست شما میگین 300 وات هست ولی چینی!!! این به خورده مشکوکه .نقل قول:
کلا اگه ندونی چی میخوای بخری و قیمت نداشته باشی همینه اوضاع.نقل قول:
ما میریم این همه از دوستان مشاوره و قیمت میگیریم آخرش کلاه سرمون میره.
اگه تو گوگل سرچ کنی متوجه میشی که فرق 6975 اصلی با تقلبی چی هست و میتونی مقایسه کنی!
ولی اگه برچسب پایونیران نداره 90 درصد تقلبیه!چون اگه داشت حداقل 140 -190 پوله باند بود.
ممنون از دوستان،
یه سوال هم واسه خودم بپرسم!
ماشین خودم (بابام!) لوگان ِ میخواستم کامپوننت بگیرم واسش، هدیونیت Pioneer 5050 و دیگر هیج! نه باند، نه آمپ.
آیا خرید فقط کامپوننت معقوله؟
قیمتها؟ مدلها؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
کامپوننت بدون آمپ و ساب هیچ معنی نداره و اصلا نبندی بهتره , اگه میخواین زیاد خرج نکنید پیشنهاد میکنم حتما یه باند بیضی مثل mtx 693 بندازین و اگر میخواین تا حدودی خرج بکنید میتونید واسه جلو هم یه جفت کامپوننت بندازین + یه آمپ 4 کانال.
شما میتونید از کامپوننت هایی استفاده کنید که کراس اورش داخلش هست .صداشم بد نیست.ولی برای جلو.(هم کلاریون داره و هم اینفینیتی-هر دو هم خیلی صداشون خوبه)نقل قول:
برای عقب همان طور که دوستمون گفتن میتونی بیضی بندازی.
سلام
من 200 تومن مایه دارم! میخوام ضبط و و یه جفت باند برای 206 بخرم. چی پیشنهاد میدین؟
سلامنقل قول:
پخش pioneer 3250
باند هم : infinity 6913 يا alpine sps609 يا mtx 693
هر كدومو انتخاب كني خوبن ولي يكم گرونتر از بوجه شما ميشه ولي ارزششو داره هزينه نصب و كابل هم داريد
ممنون از جوابتوننقل قول:
سلام
پخش pioneer 3250
باند هم : infinity 6913 يا alpine sps609 يا mtx 693
هر كدومو انتخاب كني خوبن ولي يكم گرونتر از بوجه شما ميشه ولي ارزششو داره هزينه نصب و كابل هم داريد
تفاوت 3250 و 2250 در چیه؟ارزشششو داره 10 تومن بیشتر بابتش بدم؟
نقل قول:
فرقش فقط تو خروجی آمپلی فایرشون هست(RCA)که اون دو تا داره.پس به نظر من ارزش 10 تومن رو داره.
یه فرق دیگه هم که داره اینه که 3250 پنلش برای cd گذاشتن باز میشه اما 2250 سادست که این بیشتر جنبه ظاهری دارهنقل قول:
فرقش فقط تو خروجی آمپلی فایرشون هست(RCA)که اون دو تا داره.پس به نظر من ارزش 10 تومن رو داره.
در کل به نظر من برا 10 تومن می ارزه
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
راستی دوستان من اگه بخوام دو تا ساب ببندم بهتره که هر کدوم رو تو یه باکس جداگانه ببندم یا اینکه دوتاشو تو یه باکس ببندم مثل این:
در ضمن حالت باکس چجوری باشه خوبه؟
مثلا کدوم حالت های زیر بهتره؟ :
سلام..نقل قول:
اگه واسه هر ساب , باکس جدا طراحی بشه بهتره..و از لحاظ حمل ونقل و جابجایی هم راحت تر هستید..
مرسینقل قول:
سلام..
اگه واسه هر ساب , باکس جدا طراحی بشه بهتره..و از لحاظ حمل ونقل و جابجایی هم راحت تر هستید..
من مشکلی با حمل و نقلش ندارم فقط میخوام بدونم کدوم کیفیت و کارایی بهتری داره؟
راستی در مورد جهتش هم یه کمکی بکنید