تمامی فایل های وی سی دی رو نسب کرد .
directx هم نصبه .
ویندوزمم xp
Printable View
تمامی فایل های وی سی دی رو نسب کرد .
directx هم نصبه .
ویندوزمم xp
? :41:؟ شرمنده. بازي من اصلا error نداده. نميدونم چطور بايد حل بشه.
من بازی رو خریدم و نصب کردم اما زبونش توی من ها چینیه(نمیدونم شاید ژاپنی) توی ستاپ هم همینطور بود،چطوری میشه انگلیسیش کرد؟؟
ممنون
بعد از اجرای بازی, جایی که باید نسخه دایرکت ایکس رو انتخاب کنید (Launcher). از نوار منو, گزینه Language و بعد هم English رو انتخاب کنیدنقل قول:
من بازی رو خریدم و نصب کردم اما زبونش توی من ها چینیه(نمیدونم شاید ژاپنی) توی ستاپ هم همینطور بود،چطوری میشه انگلیسیش کرد؟؟
ممنون
سلام دوستان
نمیدونم از دوستان فروم RE4 کسی هست اینجا یا نه که منو یادش باشه؟
یادمه اون فروم بیشتر از 1 سال اکتیو بود و همه توش بحث می کردند. خودمم هم تا وقتی RE4 رو تموم کردم حسابی سر میزدم. مغلومه اینجا هم مثل اونجا حسابی شلوغه. کلازیاد اهل بازی نیستم ولی عاشق سری RE هستم. 2-3 روزی میشه که RE5 رو خریدم و مجبور شدم بخاطرش کارت گرافیکم رو عوض کنم D:
فعلا تا آخر بازی کنارتون هستم
همین دیگه، خواستم ورودم رو خبر بدم p:
جایی گیر کردم مزاحمتون میشم
سلام دوستان هینم یک ترینر برای دوستانی که در خواست کرده بودند...
البته این سایتش هست.میتونین این یکیشو دانلود کنین
V 1.0.0.129
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_resident_evil_5.shtml#Resident%20Evil%205%20v1.0%20%28v1.0.0.129%29%20+9%20TRAINER
یا از اینجا هم خودم آپلود کردم...امیدوارم مفید باشه...
کد:http://drop.io/RESIDENTTRAINER5#
سلام ببخشید آخر من نتونستم وارد بازی بشم . هنگامی که بازی رو باز می کنم توی یه صفحه ی مشکی مرورگری میاد که برم توی بازی حدود 94 درصد می ره کهerror میده . (تصویرش رو پایین گذاشتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که دیگه نمیشه بازی رو اجرا کرد و نه میشه بازی رو بست و باید سیستم رو ریسیت کرد .
قبلا بازی های روبرو رو نصب کردم و درستم کار کرد (evil 4 , Devil May Cry 4 )
سیستم من :
Display :Nvidia GeForce 7300 LE
CPU : 3.33 GHz & 3.35GHz
Ram : 1.256
لطفا راهنماییم کنید
سلام خسته نباشید
بی زحمت کد تقلب بازی Resident Evil 5 رو برای کنسول Xbox 360 می خواستم.
خیلی ممنون
من اونجایی که یه یارویی با اره برقی دنبالمون میکنه و ما باید دنبال کلید بگردم گیر کردم،کلیده کجاست؟راه کشتن اون یارو چیه؟
کلید پیش همون هست و بعد از کشتنش به دست میاریدنقل قول:
من اونجایی که یه یارویی با اره برقی دنبالمون میکنه و ما باید دنبال کلید بگردم گیر کردم،کلیده کجاست؟راه کشتن اون یارو چیه؟
سعی کنید از بشکه های انفجاری (قرمز) و اون ترانس فشار قوی برق, استفاده کنید. از سلاحهای مختلف, متناسب با شرایط استفاده کنید. بیشتر به سرش شلیک کنید و زمانی هم که در اثر شلیک ها گیجه, بهش بچسبید و دکمه ای رو که میگه بزنید (تا خشاب کمتری مصرف کنید)
تو بخش دانلود فايل هاي ناقص فايل اولي قابل دانلود نيست و error مي ده بايد دوباره upload بشه وگرنه قابل دانلود شدن نيست !
کد:http://rapidshare.com/files/284009921/sxx.part1.rar
ممنون دوست گرامی!نقل قول:
حالا یه جا دیگه گیر کردم!
اون قسمتی هست که ما میریم زیر زمین توی یه تونل بعد از اونورش با آسانسور میایم بیرون و یه کامیونه میاد یه جونوری از پشتش میاد بیرون،اون جونور رو چجوری میشه کشتش؟حدس میزنم با اون مینها؟چجوری منفجرش کنم؟
اسمش روشه مین:31:نقل قول:
خودش منفجر میشه شما فقط هدایتش کن روی مین:46:
ااا راست میگیا:31:
منم هرچی مین داشتم گزاشتم زیرش ترکید ولی نمرد!! سگجونه! چکار کنم؟دیگه مینی نمونده.
با هر یدونه مین روی زمین میوفته.
شما همین موقع به قسمت نارنجی رنگ دُمبِش تیر اندازی کن.
چند دفه انجام بدی تمومه.
من چون روی نرمال میرفتم فکر کنم با همون مینها کلکش کنده شدنقل قول:
(البته فکر کنم چند تایی هم از قبل داشتم:31:)
گشتم نبود ، نگرد نیستنقل قول:
دوست عزیز مشکل شما کارت گرافیکه؛ منم همین مشکل رو داشتم ، کارت گرافیک رو عوض کردم درست شد.نقل قول:
از دوستان کسی میدونه سیو بازی رو چجور میشه انتقال داد؟
من فایل سیو رو به همراه config از فلدر my document کپی کردم ولی وقتی اجرا میکنم میگه فایل سیو damage شده و نمیتونه بازش کنه
یه چیز دیگه این بازی چرا انقدر کوتاهه؟؟؟؟؟؟؟؟ اویل 4 رو 1 ماه در گیرش بودم ولی این رو 2 روزه دارم تموم میکنم، خوشم نیومد
کسی سیو بازی از مرحله 5-2 یا 5-3 رو داره؟ بعد از کشتن اون جونور مسخره که باید بسونیمش
من سیوم رو آوردم کپی کردم ولی باز نمیکنه
بازم من گیر کردم!
توی اون پالایشگاه دو تا از اون اره برقی دارا بهم حمله کردن که اولی رو راحت کشتم ولی دومی خیلی سگجونه 5 تا مین زیرش ترکوندم ولی نمرد!! نمیمیره چکار کنم؟تیرمم کمه زود تموم میشه پول هم ندارم اسلحه بخرم!
اگه درست یادم باشه, اون 2تا تو اون قسمت, چیزی بجز ایتم نمی دادند پس شما بعد از انجام کارها, از در, خارج شیدنقل قول:
بازم من گیر کردم!
توی اون پالایشگاه دو تا از اون اره برقی دارا بهم حمله کردن که اولی رو راحت کشتم ولی دومی خیلی سگجونه 5 تا مین زیرش ترکوندم ولی نمرد!! نمیمیره چکار کنم؟تیرمم کمه زود تموم میشه پول هم ندارم اسلحه بخرم!
نقل قول:
از دوستان کسی میدونه سیو بازی رو چجور میشه انتقال داد؟
من فایل سیو رو به همراه config از فلدر my document کپی کردم ولی وقتی اجرا میکنم میگه فایل سیو damage شده و نمیتونه بازش کنه
اونجوری که قبلآ, دوستان گفته بودند, علاوه بر سیو بازی, باید XLive رو هم برداشته باشید (میتونید 2عبارت قرمز شده رو سرچ کرده و بعد ادامه مسیر (مال من در مسیر بالایی هست - البته مخفی))نقل قول:
من سیوم رو آوردم کپی کردم ولی باز نمیکنه
AppData\Local\Microsoft\XLive
Application Data\Microsoft\XLive
یعنی بدون کشتنشون فرار کنم؟نقل قول:
اگه درست یادم باشه, اون 2تا تو اون قسمت, چیزی بجز ایتم نمی دادند پس شما بعد از انجام کارها, از در, خارج شید
سلام خسته نباشید
بی زحمت کد تقلب بازی Resident Evil 5 رو برای کنسول Xbox 360 می خواستم.
لطفا کمک کنید
خیلی ممنون
شما که میگید برای کشتن دومی مشکل دارید, پس اگه امکانش هست اون قسمت رو بدون کشتنش/کشتنشون رد کنید (چه اشکالی داره)نقل قول:
یعنی بدون کشتنشون فرار کنم؟
آقا ممنون از راهنمایینقل قول:
آره اونجا 2 تا اره برقی به پستت میخوره که هر کدوم یه دستبند یا همیچین چیزی بهت میدن، بهتر در برینقل قول:
راستی یه سوال دیگه، تو RE-4 این treasure ها رو میشد با هم ترکیب کرد و با قیمت بالا تر فروخت اما اینجا من هر چی گشتم نتونستم این امکان رو پیدا کنم، میخوام بدونم اصلا همچین امکانی وجود نداره یا من نتونستم پیدا کنم؟
نه, همچین چیزی وجود ندارهنقل قول:
راستی یه سوال دیگه، تو RE-4 این treasure ها رو میشد با هم ترکیب کرد و با قیمت بالا تر فروخت اما اینجا من هر چی گشتم نتونستم این امکان رو پیدا کنم، میخوام بدونم اصلا همچین امکانی وجود نداره یا من نتونستم پیدا کنم؟
اشکالی که نداره،من خیال میکردم نمیشه!حل شد.نقل قول:
شما که میگید برای کشتن دومی مشکل دارید, پس اگه امکانش هست اون قسمت رو بدون کشتنش/کشتنشون رد کنید (چه اشکالی داره)
با شات گان بزن توی سرش ، گیج میشه بعد برو با لگدی مشتی چیزی بزنش ، چند بار که این کار رو بکنی میمیرهنقل قول:
تنها راه استفاده از Save Game Editor هستش و بس . رمز نداره این بازی و روی 360 کلا رمزی در کار نیست مگر اینکه خود بازی داشته باشه .نقل قول:
شاید حالا یه Gameshark چیزی براش اومد ولی فعلا فقط همین راه هستش .
شما چرا دنبال تراینر و کد تقلب و اینجور چیزا هستید، تمام مزه بازی رو از بین میبره به خدا
خداییش که راست میگی،چیه تند تند رمز میزنن!نقل قول:
اما یه مشکلی پیش اومده که خودم مجبورم ترینر داشته باشم،کسی داره؟توی یه مرحله گیر کردم همه تفنگامو فروختم تا بهترشو بگیرم اما فهمیدم زیر قیمت فروختم و همونا رو هم نمی تونم بخرم و الان هیچی تفنگ ندارم.
لطفا یه ترینری،رمزی،چیزی بدید.
خوب سیو اون مرحله رو از بچه ها بگیرنقل قول:
در ضمن شما چرا اسلحه هات رو فروختی؟ مگه آپگرید نمیکنی؟ من کلت معمولی رو برای شیوا و شاتگان رو برای خودم آپگرید کردم وهیچ مشکلی هم نداشتم تا الان، البته بار اوله دارم میرم و رو نرمال بازی میکنم. تا chapter 5-3 هم رفتم، دیگه چیزی به آخرش نمونده
فروختم تا خیر سرم بهترشو بخرم.
کسی تراینر داره برسونه که من محتاجم.
چی میخواستی بگیری؟ مگنوم، mP5 ، AK47، اسنیپر، شاتگان ، مسلسل و نارجک انداز رو تا الان من از خود بازی گرفتم و نیازی نبوده بخرم، نکنه جا انداختی اینارو؟نقل قول:
از کجا گرفتی؟؟ من که ندیدم.
جدی یعنی هیجکدوم از اینا رو ندیدی تو بازی؟ فکر کنم اصلا محیط ها موقع بازی نمی گشتی و گرنه حتما پیدا میکردینقل قول:
تو قسمتهای مختلف یه چمدونهای فلزی هست که توش اسلحه ست.
سعی کن هر مرحله رو که بازی می کنی حسابی محیط رو بگردی
الان شما تو کدوم chapter هستی؟
دوستان من به یک مشگل برخوردم...
قبلا که این بازی رو بازی میکردم تمام دموهاش میامد اما الان به قسمت دموها که میرسه صدا دارم ولی تصویر ندارم...کسی میدونه اشگال از کجاست؟؟؟
حتی زیرنویس بازی هم میاد اما یک مربع صورتی مید رو صفحه ام
آره یه چند باری یه چیزایی پیدا کردم اما نه اسلحه درست و حسابی.نقل قول:
آقا ما لنگیم یکی کمک کنه.
یکی کمک من کنه خواهشا....
من که بلد نیستم!نقل قول:
یکی کمک من کنه خواهشا....
ای بابا ما شانس نداریم یه تراینر گرفتم اصلا اسلحه نداره.
ادیت:یه چمدون اسلحه پیدا کردم و مرحله رو ردش کردم.