یه کم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
دیپورتیوو تو خونش در مقابل ما رکورد داره
یه کم بیشتر توضیح بدهنقل قول:
دیپورتیوو تو خونش در مقابل ما رکورد داره
دوستان عکسی از دلارد ندارین؟
من کلا خییلی قبولش دارم ایشالا که در تیم میمونه حیف شد گرانرو رو از دست دادیم باید قرضی میدادیمش نه قطعی.
منظور از عکس از دلارد عکس ازش در کمپ هست نه جای دیگه.
مورینهو جان کل مطلب اینه که ما فکر میکنم بیش از سی سال هستش که اونا رو در خونه شکست ندادیم ایشالا که این فصل چون اولین بازی هستش دهنشون رو اسفالت میکنیم.
در مورد رونالد کومان بگم که فکر کنم اونجا ها رو تمیز میکرده اخه تو عمرش فکرش رو هم نمیکرده که یه روز به عنوان مسئول کفشهای بازیکنهای رئال انتخاب بشه و با اونا به کمپ دیدنی اونها بره:d
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااام
اوه خسته شدم از بس داد زدم
خوبيد خوشيد سلامتيد در سلامتي كامل به سر مي بريد هو
فقط بگيد رونالدو چي شد
مهرداد جان سلام داداش خوش اومدی یه چیزی بگو...
خوب کسی عکس از دلارد نداشت اصلا بدبخت جزو بازیکنهای به کمپ رفته هست یا نه؟
مهرداد میگم چی شده یاد چارخونه کردی؟
والا نه این رونالدو بدبخت که خودش گفته چی میخواد ولی خوب این منچستر همه عالم و ادم رو گذاشته سر کار اقا بذار بد بخت بیاد رئال چه گیری دادین به این کریس برین یکی دیگه پیدا کنید دیگه ولش کنید بدبخت ترقی کنه .
یا اباالفضل ... 30 ســــــــــال؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مورینهو جان کل مطلب اینه که ما فکر میکنم بیش از سی سال هستش که اونا رو در خونه شکست ندادیم .
100 درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ایشالا که این فصل چون اولین بازی هستش دهنشون رو اسفالت میکنیم.
من اوووووووووووووووووووووومد م
بالاخره از بن شدن برگشتيم و بابك جان موس زيباشون رو تكانيدند و ما رهاييديم
خوش برگشتی اند جان ولی خوب دیگه پسر خوبی باش و بن نشو وگرنه اینبار خودم یه کاری میکنم تا اخر عمرت بن شی ها؟:دی
راستی میگم دوستان کسی میدونه بلاخره قضیه این داوید ویا چی شد اومدنیه یا نه؟
وسلی اشنایدر هافبک تهاجمی تیم رئال مادرید پس از گذشت چند روز از تمرینات تیمش با روزنامه AS اسپانیا مصاحبه ای کرده که بنده مهمترین مسائلش رو برای شما ترجمه کردم .......
-تعطیلات شما چطوربود؟آیا شما جاهای زیادی رفتید یا فقط یکجا بودید؟
تعطیلات من فوق العاده بود.من به ساحل رفتم.با خانواده ام به رستوران های مختلفی رفتم و لذت بردم.من زمان زیادی رو با همسرم و پسرم (جرسی) گذراندم.من در این مدت خوابیدم.با برادرانم فوتبال و تنیس بازی کردم.وخیلی کارهای دیگر.من تعطیلات خوبی داشتم اما می خواستم برگردم به تیم.
-من حدس میزنم شما بازی تنیس میان نادال و فدرر رو در بازی فینال جام ویمبلدون دیدید؟
(با خنده)نادال باور نکردنی است.مهارتش با راکت متحیر کننده است.من برای او وقتیکه برد خیلی خوشحال شدم.من بخوبی نادال تنیس بازی نمیکنم.اما از برادرانم بهترم چون همیشه آنها را می برم(با خنده)
-شما به روند حرکتی رئال اعتقاد دارید؟آیا این تیم می تواند قهرمان چمپیونز لیگ شود؟
من میدانم و انجام میدهیم.ما به رم در حالی باختیم که بازیکنان مصدوم زیادی داشتیم.اگر راموس،روبن و من بودیم ما آن بازی را می بردیم.
-شما در تغطیلات خود کجا بودید؟
من یک هفته در هلند بودم الان به همراه خانواده ام به اینجا(آلگاروه)آمدیم.این بار چهارم است که من به اینجا می آیم.اینجا یکی از جاهای زیبای پرتغال است.من اینجا را دوست دارم.اینجا ساحل زیبایی دارد.من و خانواده ام از بودن در اینجا لذت می بریم.
-به جز تنیس شما چه کارهایی در تعطیلات کردید؟
من سعی کردم که بیکار نباشم.بعضی مواقع روزنامه می خواندم.من با برادرانم بازی می کردم و با پسرم در کنار ساحل بودم.
-آیا او خوب رفتار می کند.آیا او روزی فوتبالیست میشود؟
او میتواند بزرگ باشد.من خیلی جدی می گویم.او یک چپ پاست و پای قوی دارد با وجود اینکه تنها دو سال دارد.چپ های هلند از بهترین چپ پاهای دنیا هستند.
-آیا او میتواند مارادونا جدید باشد؟
بله درست است!اما او هرگز شبیه پدرش نیست.من با هر دو پا شوت میکنم(با خنده)
-شما درباره غملکرد اسپانیا در یورو 2008 چه فکر میکنید؟
من برای اسپانیا خوشحالم.من دوست داشتم که آنها به جای آلمان قهرمان شوند.فوتبال آنها متحیر کننده بود و من دو دوست آنجا داشتم.راموس و کاسیاس.اسپانیا شایسته قهرمانی بود.آنها تیم قوی و با کیفیتی داشتند.البته آنها خوش شانس بودند.چون روسیه در مقابل ما خیلی خوب بود ولی در مقابل آنها بسیار ضعیف.
-آیا به آنها تبریک گفتی؟
بله من به آنها تبریک گفتم و برای آنها خیلی خوشحالم.
هدف شما از این فصل؟
من سه ماهه خیلی بد داشتم فصل قبل.اما الان می خواهم که در تمام فصل خوب باشم.من دوست دارم که دوباره بازی کنم.من میدانم که ما می توانیم دوباره برنده باشیم.بنابراین تمام بازیهای بعدی هدف ماست.
-رویای امسالتان برای رئال؟
برنده شدن تیم رئال در چمپیونز لیگ.
سلام اند جون .
راستی چرا انقدر اینجا تلفات داریم ؟(بن شدن رو می گم ! )
اقا این گزارش بالایی کپی رایت داره ها !!!
مرسی !!
منظورت چی بود وحید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
end عزیز خیلی خوشم اومدی.............:11:
بقول احمد حواست باشه که دیگه بن نشی.......................
سلام بر اند گل داداش منو شناختی ؟؟ بابا من دیویدم همون که تو تایپیک بارسا خون به پا کرد- منو رومن اونجا رو به خون کشیدیمالبته دیوید باز بن شده ولی برمیگردهنقل قول:
سلام داش روبی گل خوبی ؟ خوشی ؟؟1- دستت درست بابت اخبارت (این نریدا واسه خودش .......... هستا)2- امشب میای گروه چرت و پرت بگیم یا نه باید بری پادگان3- داش رائول چرا یواشکی نیگاه میکنی بیا تو دم در بده
سلام خدمت دوستان گل:
اقا یه چیزی رو توجه کردین این بازیکنهای که بسیار سریع معروف میشن و مجرد هستن و قبلا در فقر به سر میبردن و بعدش یی هو پولدار شدن بسیار زود هم از ازهان رفتن و همیشه درگیر حاشیها بودن و بعد اینکه معروف شدن به سرعت هم نابود شدن.
مثل :دنیلسون-رونالدینهو-ادریانو و خیلیهای دیگه.
اما در مقابل این مطلب بازیکنهای که واقعآ ندید پدید نبودن و دنبال شهوترانی نبودن و دارای خانواده بودن مثل بزرگانی چون:رائول-زیدان-بکام-توتی-دل پیرو و خیلیهای دیگه همچنان اسمشون بر سر زبونها هستش و واقعآ که بزرگ هستن من کلا با بازیکنهای که داری خانواده هستن بیشتر حال میکنم تا بازیکنهای که به خانواده اهمیت نمیدن و به خوش گذارنی مشغول هستن.
راستی در مورد کریس رونالدو:
باید بگم که اینطور که بوش میاد دیگه کریس از خودمونه اما دعا میکنم که با اومدنش جو زیبا و صمیمی تیم به هم نخوره اگه مارادونا و پله هم بیان تیم ولی باعث برهم خوردن جو تیم بشن من حاضر نیستم بیان چی برسه به رونالدو امیدوارم که این جوان یاغی فوتبال در مادرید ادم بشه.
و منش و وقار سلطان رائول باعث بشه که ازش یاد بگیره و بره یه زن بگیره و عین بچه ادم سر خونه زندگیش بره ویه سر و سامونی بگیره.
ولی در کل گرچه بدجوری میخوامش بیاد رئال ولی خوب نه در مقابل برهم خوردن جو تیم.
نظر شما چیه؟
البته با این که از توتی خوشم نمیاد ولی قبولت دارم مخصوصا دیویدو که مثل رائول بیشتر وقتشو دوست داره با زن و بچش بگذرونه-در مورد کریستم موافقم- نظم خوبی تو تیم هست امیدوارم با کاراش هر روز واسه تیم مشکل درست نکنه مثل بچه آدم بره زن بگیره البته بزرگای تیمم باید براش آستین بالا بزنن-راستی داش رائول امشب ساعت 10 همگی هستن تو هم بیا گروه
در ضمن از کریس برا محل نزاشتنش به پاریس هیلتون خوشم اومد ولی اون ودکا خوردنش نه
گلیزرها اماده صحبت در مورد فروش رونالدو
مالکان امریکایی باشگاه منچستر یونایتد امادگی خود را برای مذاکره با رئال مادرید مبنی بر فروش رونالدو اعلام کردند.
به نظر می رسد پروژه خرید رونالدو وارد مرحله جدیدی شده است. گلیزرها در مذاکره با فرگوسن تا حدودی این مربی اسکاتلندی را راضی کرده اند تا با فروش رونالدو موافقت کند.
کالدرون : احتیاجی به خرید تازه نداریم.
رامون کالدرون برای فروکشی عصبانیت و نگرانی هواداران از عدم خرید بازیکن جدید اعلام کرد که ما باید خوشحال باشیم که رئال احتیاجی به خرید بازیکن جدید ندارد.
رامون کالدرون گفت :
ما تیمی داریم که تمام رکوردها را شکسته است رکورد امتیازها ، گل زده و گل خورده را همه متعلق به رئال مادرید کرده است و باید خوشحال باشیم که احتیاجی به خرید بازیکن نداریم.
بارسلونا امیدوار است که پس از اختلافات میان رئال مادرید و روبینیو بتواند با یک مگا پیشنهاد این ستاره را جذب کند .
خوان لاپورتا امیدوار است که در این تابستان یک بازیکن سطح جهانی بگیرد که بتواند مخالفانش را به سوی خودش جذب کند .
ال موندو دپورتیوو نوشت که بارسا پس از جدایی رونالدینیو دنبال یک نام بزرگ برای جانشینی اوست .
روزنامه ی طرفدار بارسلونا نوشت که حالا رامون کالدرون هم از تمایل طرف کاتالانی به بازیکنش خبردار است .
در هفته ی های گذشته روینیو به دو برابر شدن دستمزدش اصرار کرده بود .
رئال پیشنهاد ۶۰ میلیونی چلسی برای ستاره اش را رد کرده است و بارسا مجبور است که بهایی بیشتر از آن برای این ستاره بپردازد .
اخبرا کالدرون و لاپورتا طی تفاهم نامه ای هر گونه مبادله ی بازیکن میان دو باشگاه را رد کرده بودند اما اگر طرف کاتالانی این تفاهم نامه را نقض کند میان دو باشگاه روابط تیره می شود .
رامون کالدرون رئیس رئال مادرید هنوز به پیوستن کریستیانو رونالدو به تیمش امیدوار است و به بازیکنانش گفت که به زودی رونالدو با آنها خواهد بود .
بنا بر آس رامون کالدرون در آلگاروه به تیمش ملحق شد و در سر تمرینات این تیم حضور یافت .
وقتی که بازیکنان در اطرافش بودند با شوخی فریاد زد : پرسی ؛ کی کریستیانو می آید ؟ و خودش با شوخی جواب داد : نگران نباش ؛ به زودی اینجا خواهد بود .
کالدرون اصلا دوست ندارد که در پروژه ی بدست آوردن رونالدو شکست بخورد .
در حال حاضر می خواهد رافا فان در فارت را به خدمت بگیرد .
از تماشاگران ویژه ی تمرین رئال رونالدو کومان مربی هلندی است که ارتباط نزدیکی با برند شوستر دارد .
برنامه کامل بازیها.........
[HTML]http://madridismo.persiangig.ir/Barname.rar[/HTML]
در مورد بازیکنان خانواده دوست هم بگم که........
اسم هرکیو میبرید اسم این بکهام رو نبرید..........
بابا این چند وقت پیش داشت از زنش طلاق می گرفت............شاید خیلی ها این موضوع رو بدونن ولی اگر هم نمیدونید امشب تویه گروه یادم بندازید تا براتون بگم.........البته تازگیها داره آدم میشه.........
ولی بازیکنی مثل رائول و دلپیرو رو قبول دارم.........
البته این توتی هم هنوز دو سال نیست که ازدواج کرده و خوب باید دید که چه میشود.........
ولی اسطوره تمام بازیکنا باید رونالدو(بازیکن میلان) و الیور کان باشن..........!!!!!!!!!!!!
کسایی که فقط سه بار طلاق گرفتن...........
حالا چه برسه به اینکه با چند نفر بودن.....!!!!!!!!!!!!!!!
چارلیز جای دیویدو خالی دیدی پشت سرش حرف میزنی :دی باشه امشب یادت میندازم ولی این وصله ها به دیوید عزیز نمیچسبه اونم با 3تا بچه گل
سلام خوشگلا
از همه تون ممنونم بچه ها
راستي قضيه اين گروه چيه
منم ميخوام بيام
دعوتنامه واسه منم بفرستيد تا با كله بيام تو
منم زن دارم من رو یادتون رفت.
با نظر رائول جون در مورد اومدن رونالدو کاملا موافقم.
رونالدو شیطونه واسه تیم دردسر درست می کنه ! هر شب باید پلیس از یه ..... دستگیرش کنه !
یه تصمیم گرفتم...
اگه میخواید شما هم همکاری کنید...
من آدرس خونه کریس رو بلدم..اگه نیومد رئال میریم دم در خونش تا میخوره میزنیمش!
اند عزیز بیا اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گزینه عضویت و بزن تا وحید که سازنده گروهه ردیفش کنه امشبم ساعت 10 با بچه ها قرار گذاشتیم تو هم بیا تا اسپم بدبم حالشو ببریم
داش رائول اینو برات گذاشتم حال کنی البته بچه ها این جا جاش نیست ولی داش رائول بد جور دنباله این بازی میگشت
[HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/HTML]
فیفا 98 :31:
خب کاری نداره رونالدوام زنگ می زنه به 110 .......نقل قول:
سلام خدمت دوستان گل:
علیرضا جووون خیلی ممنون بابت فیفا98 ولی خوب من ورلد کاپش رو میخواستم در ضمن این رپید شیر جدیدآ یه جورایی مشکل دارم همش میگه تعداد گربه ها رو بگو یه همچین چیزی در کل مشکل داره دیگه...
بچه ها من خواستم عضو گروه رئال بشم اما نمي دونم اين وحيد تاييد نمي كنه
چه مرگشه اين پسر
خيلي وقت هم هست بهش گفتم
سلام اشکال نداره ایشالا تا قرا بعدی این وحید ادم میشه تایید میکنه -شما تو گروه درخواست دادی یا پ خ زدی؟؟
هر دو مورد صحيح است
بچها امیدوارم حالتون خوب باشه.
بنده یکی از طرفداران فیلمهای خسرو شکیبائی بودم و خیلی دوسش داشتم مخصوصآ بازی در اتوبوس شبش رو عالی بود.
باز هم این دنیا یکی دیگر از خوبان رو و یکی دیگر از گلهای این مملکت رو چید بله خسرو شکیبائی به دیدار حق شتافت .
خسرو دیروز مثل ما بود نفس میکشید -حرف میزد -میخندید ولی امروز دیگه در میان ما نیست و دیگر ما اون صدای گرمش را نخواهیم شنید و دیگر شاهد هنرنمایی او نخواهیم بود..........
امروز روز سختی هست مهم نیست که صدای من به گوش کی میرسد یا نمیرسد فقط باید بگویم که بنده شخصا از طرف خودم و تاپیک رئال مادرید به خانواده بزرگ هنرمندان و خانواده گرامی ایشان تسلیت گفته و از خداوند برای دوستداران ان عزیز صبر میخواهم.
احمد08
تاپیک رئال مادرید
انجمن پی سی ورلد
ایول می گم این رو توی یه نامه بنویس بفرست براشون !
منم تسلیت می گم !
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد با توجه به روند كنوني، در آستانه پيوستن به رئال مادريد قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، كريستيانو رونالدو، گلزن برتر فوتبال جزيره به زودي به رئال مادريد ملحق مي شود.
گزارشات دريافتي حاكي است كه وي براي رفتن به مادريد ديگر مشكلي از لحاظ مالي ندارد و همراه وكيل خود، امروز راهي پايتخت اسپانيا مي شود.
رونالدو از سر الكس فرگوسن نيز اجازه انتقال گرفته و ديگر خبري از لجبازي هاي قديمي سرمربي منچستر يونايتد نيست.
اول که خوندم فکر کردم فارس بازم چرت نوشته. اما !!!:نقل قول:
مثل اینکه قضیه داره جدی میشه.
از یه طرف گلیزرها قبول کردن و مشکلی ندارن
از یه طرف رونالدو و فرگوسن در این مورد بالاخره صحبت کردن (البته فرگوسن بازم لجبازی کرده اما خیلی ملایم تر)
از جهتی دیگر کالدرون گفته قرارداد رونالدو حله. تا 10 رو روز دیگه می آد. (البته خیلی از این حرفا زده)
به جان خودم اگه پرز بود 3 سوته خریده بودش ! :40:
روی کین هم حرفای بلاتر رو در مورد برده داری در فوتبال تایید کرده ! :27:
بالاخزه این فرگی سر عقل اومد....
در ضمن راموس این دیگه چه عکسایی بود گذاشتی....
یارو رو دیدار راه می ره....
شرمنده این جاذیه زمین پس این جا هویجه.....
شایدم یارو سرعتش از یوس پلنگ زیاد تره ...مثل این موتورا که رو صفحه چوبی ره میرن ها...
شایدم به کمرشون طناب بستن بعد با فتو شاپ پاکش کردن...در هر صورت یه کاری کردن...
وگرنه کی رو دیدی رو دیوار راه بره..؟؟؟؟؟؟:18: