اگه واسه کنسول میخوای ACE COMBAT .نقل قول:
برای pc اگه میخوای HAWX 2 کرک نشده هنوز صبر کن همین کرک بشه.
(البته اینها آرکید هستند اگه شبیه سازی میخوای شبیه ساز پرواز مایکروسافت.)
Printable View
اگه واسه کنسول میخوای ACE COMBAT .نقل قول:
برای pc اگه میخوای HAWX 2 کرک نشده هنوز صبر کن همین کرک بشه.
(البته اینها آرکید هستند اگه شبیه سازی میخوای شبیه ساز پرواز مایکروسافت.)
سلام
یاکوزا4 جدیدتره یا یاکوزا کنزان؟
سری یاکوزا رو پیشنهاد میکنین بگیرم یاMGS4 رو؟
این دو بازی سبک های متفاوتی دارند ولی به نظر من متال گیر سالید 4 خیلی سرتره.نقل قول:
باید دست پخت کوجیما رو شخصاً امتحان کنید!
نبود؟ منتظرما...نقل قول:
خب... جوابتون رو داده بودم.نقل قول:
میتونین بیشمار پازل خلق کنین. تعداد قطعاتش رو هم کم و زیاد کنین. ابزارش موجوده.
مورد دیگه ای هم به این خوبی یافت نمیشه.
لطفا بازی معرفی کنید مثل Virtua Tennis 2009 باشه ... گرافیک و گیم پلی اش همون حدودا باشه یا بهتر . در ضمن حتما با Nvidia GeForce GT 240 سازگار باشه و لگی نداشته باشه . ویندوزم 7 هست 32 بیت ، رمم 3 گیگ هست و سی پی یو Intel Pentium D 3.00 هسته .
ممنون !
سلام سری top spin رو بازی کردی؟نقل قول:
اگه بازی نکردی نسخه های 3,4 رو بگیر بازی کن
به نظر من بهترین بازیه تنیس همون Virtua Tennis 2009 هستش.نقل قول:
دوستان سلام . من میخوام یه بازی استراتژیک دانلود و نصب کنم از نظر سیستم مشکل ندارم
دوستان با تجربه در این زمینه چند تا بازی استراتژیک خوب معرفی کنن
جدید باشه - اگه نسخه فارسی باشه بهتره - جنگی باشه
ممنون میشم پیشنهاد کنید
Age Of Mythology پیشنهاد میشه .نقل قول:
نقل قول:
ممنون از پیشنهادتون
میشه توضیحات بیشتری در مورد بازی به همراه عکس بازی بذارید و بگین جدیدترین نسخه بازی شماره چند میشه ؟
من هنوز یک بازی تو همین مایه ها پیدا نکردم.سراغ دارین بگین.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگه سوالی در مورد این فرم بازیا داری میتونی بیای تو این تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5725897&posted=1#post5725897
دوستان سلام . من میخوام یه بازی استراتژیک دانلود و نصب کنم از نظر سیستم مشکل ندارم
دوستان با تجربه در این زمینه چند تا بازی استراتژیک خوب معرفی کنن
جدید باشه - اگه نسخه فارسی باشه بهتره - جنگی باشه
ممنون میشم پیشنهاد کنید
من یکی از بهترین بازی های این سبک : star craft 2 رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
ضمناً سری بازی های total war هم فوق العاده هستند.
البته اگه امتحان دارید پیشنهاد نمیشند!!
سلامنقل قول:
همون طور که دوستمون گقت توتال وارها عالی هستند!
اسار کرفت2 هم دارم ولی هنوز وقت نکردم نصب کنم.
ولی بنده ازempire total war خیلی خوشم اومد
یه بازی میخوام که سبک قلعه باشه اینایی که معرفی کردین این سبکیه ؟
با سلام و درود
دوستان،من الان چند وقته فقط دارم برنامه نویسی کار می کنم.مغزم داره سوت می کشه.چون خیلی سخته یه بچه ی اول دبیرستانی ماتریس و تابع یاد بگیره.
برای همین می خوام لپ تاپ و از این حالته مضخرفی در بیارم.دیگه زیادی ماشینی شد.
دنبال یه بازی خوب می گردم.زیاد شلوغ نباشه.منظورم جنگی و پر سر و صدا بود.یه بازی باحال.مثل ساختن خونه ای مزرعه ای یا خونه و مزرعه ای :31:.یه همچین چیزایی دیگه.البته نه من دخترم و نه مانتو می پوشم فقط دیگه خسته شدم.(این از زندگی ماشینی اونم از رفتن به کوهمونو و تور کشی(تور=تبر))
با تشکر بسیار زیاد
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
نه یه بازی می خوام گستردگیش زیاد باشه.نقل قول:
اگه دنبال خونه ساختنی من بازی sims رو بهت پیشنهاد میکنم.
آقا یادم نبود.از لحاظ سیستم هم تقریبا مشکلی نیست.فقط گرافیکش از یه ذره اون ورتر پایینه ولی خب می تونم یه کاریش بکنم.
با تشکر
بچه ها یه بازی بهتر از کانتر استرایک که ایرانیا بازی کنن بهم معرفی میکنین؟
دیگه از شکل و شمایل کانتر بدم اومده.
نه با اون فرق دارننقل قول:
یه بازی میخوام که سبک قلعه باشه اینایی که معرفی کردین این سبکیه ؟
گفتی چند تا بازی خوب توی سیک استراتژی می خوای؟
اگه می خوای فقط خوب باشه که استار کرفت 2 به درد نمی خوره چون اون فراتر از خوبه! :31:
بدون شک استار کرفت 2 جزو بهترین بازی های تاریخ این سبکه و حتی شاید در رده اول قرار بگیره! حیفه که این ابر شاهکار رو از دست بدید. سطحش نسبت به یه سری بازی مثل قلعه که ایرانی ها خیلی دوس دارن خیلی بالاتره. فقط کافیه امتیاز های اون و جایزه هایی که گرفته رو ببینید...
به هر حال خیلی توصیه میشه. فقط با فضای تخیلی بازی باید کنار بیاید....
بستگی داره که چه سبکی رو دوست داشته باشیدنقل قول:
با سلام و درود
دوستان،من الان چند وقته فقط دارم برنامه نویسی کار می کنم.مغزم داره سوت می کشه.چون خیلی سخته یه بچه ی اول دبیرستانی ماتریس و تابع یاد بگیره.
برای همین می خوام لپ تاپ و از این حالته مضخرفی در بیارم.دیگه زیادی ماشینی شد.
دنبال یه بازی خوب می گردم.زیاد شلوغ نباشه.منظورم جنگی و پر سر و صدا بود.یه بازی باحال.مثل ساختن خونه ای مزرعه ای یا خونه و مزرعه ای .یه همچین چیزایی دیگه.البته نه من دخترم و نه مانتو می پوشم فقط دیگه خسته شدم.(این از زندگی ماشینی اونم از رفتن به کوهمونو و تور کشی(تور=تبر))
با تشکر بسیار زیاد
می تونم یه سری بازی ساده که خیلی سرگرم کننده و جزو بهترین ها هم هستن معرفی کنم
برای نمونه این بازی ها:
Trine
Plants Vs Zombies
Worms Reloaded
Super Meat Boy
The Misadventures Of P.B. Winterbottom
البته دو تای آخری بازی های خیلی سختین
نقل قول:
با تشکر و سپاس فراوان.
اما اینا همه که جنگین.:31:
فکر نکنم اون بازی هایی که من می گم هنوز ساخته شده باشه.(البته تو آیتونز و سیستم های مک زیاده از این بازی های باحال از نظر من:31:.)
سری The Guildنقل قول:
سری Anno
Farm Tribe
Majic farm
Farming Simulator
2 تا مونده به آخری و یکی مونده به آخری خیلی باحال بودن
میخواستم یه بازی خوب تنیس برای PC معرفی کنید. اینجور که فهمیدم معروفترینش همون virtua tennis هست. ولی این بازی خیلی آسونه. منظورم از آسونی این نیست که کامپیوتر رو راحت میشه برد، منظورم اینه که سخت ترین ضربه ها رو هم میشه توش به راحتی با یه دکمه و یه جهت زد و پیچیدگی نداره. اگر بازی خوب دیگه ای هم هست که یه کم پیچیدگی ضرباتش بیشتر باشه و طول بکشه توش ماهر بشی معرفی کنید ممنون میشم. ترجیحا بازیکنهای واقعی باشن.
سلام علیکم. اقا من تازه یه سیستم جدید گرفتم گراف و سی پی یو و نمیدونم قطعاتم خیلی بالا هستن و همه بازیها رو میتونم با بهترین کیفیت اجرا کنم.
حالا با توجه به این مساله بازیهایی که بشه آزادانه با ماشین تو شهر گشت و مسابقه داد و این صحبتا رو معرفی کنید لطفا.
سلام به نظرم برای شما سری top spin مناسب باشه مخصوصا شماره 3 که واقعا جذابه 4 هم تو راهه تو این بازی به سختی میتونید حرکات ترکیبی اجرا کنید و برای تموم کردن career یه چند ماهی باید سرگرم باشی در ضمن تموم بازیکناش هم واقعی هستم اما میتونی برای خودت بازیکن سفارشی بسازینقل قول:
فکر کنم الان دیگه کل دنیا بدونن بهترین بازی برای گشت زدن آزادانه با ماشین تو دنیا gta هستش،نسخه IV رو بازی کردی؟اگه بازی نکردی بگیر بازی کن و حالشو ببرنقل قول:
در ضمن اگه میخوای مسابقه ای هم باشه سری need for speed مخصوصا نسخه جدیدش یعنی hot pursuit رو بهت پیشنهاد میکنم
دوستان یکی بهم بگه تایپک درخواست دانلود بازی های کامپیوتری کجاست ؟
همچین تاپیکی نداریمنقل قول:
دوستان یکی بهم بگه تایپک درخواست دانلود بازی های کامپیوتری کجاست ؟
انجمن دانلود بازی خیلی وقته که بسته شده
بازی شبیه The Island می خواستم معرفی کنید
:40:
دومی فقط نسخه ی پورتابلش هست؟نقل قول:
واقعا دستتون درد نکنه.دقیقا تو همین سبک رو می گفتم.چیزای دیگه هم مثل این هست؟یا نسخه ی دیگه ی همین؟
با تشکر فراوان.حیف که نمی شه چند تا تشکر زد.:46:
بازی در سبک Driving simulator چی هست؟
سلام
لطفا چند تا بازی استراتژیک در سبک RomeTW
معرفی کنید.
Crash Time 4نقل قول:
شما می تونید بازی های دیگر total war رو امتحان کنید.نقل قول:
مثل: ناپلئون توتال وار.
اگه ریسینگ میخوای nfs:shift رو بزن حالشو ببرنقل قول:
اگه هم که به ps3 دسترسی داری gt5 بهترین بازی ریسینگ تازه رسیده
سلام میشه سری بازی ترسناک جدید معرفی کنید؟
دوستان این بازی فارم ترایب که معرفی کردید می تونم بپرسم برای چه کونسول هایی هست؟
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
اینم اگه کسی جواب بده ممنون می شمنقل قول:
سلام احسان جان،به سبک اون بازی میگن استراتژی نوبتی که در اون سبک به نظرم بهترین بازی سری تمدن هستش که نسخه جدیدش یعنی 5 بهترین و کاملترین اونهنقل قول:
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
[/COLOR]تا اونجا که من میدونم فقط برای pc هستش در مورد اون پستم که به نظرم معنی پرتابل رو نفهمیدی،پرتابل به معنی قابل حمله که به بازیها یا نرم افزارهایی گفته میشه که به نصب روی سیستم احتیاج ندارن و همینطوری اجرا میشننقل قول:
دوستان این بازی فارم ترایب که معرفی کردید می تونم بپرسم برای چه کونسول هایی هست؟
سلام
من تا حالا Battlefield : Bad Company 2 رو بازی نکردم.
میخواستم ببینم ارزشش رو داره بگیرم و به آدم لذت میده؟
نقل قول:
100000000 %