سلام دوست مننقل قول:
بهتون پیشنهاد می کنم یه خورده بیشتر پول جمع کنید حدود 260 تومان و یه 4850 رو بخرید واقعان نسبت به قیمتش عالیه و کارت گرافیک عالی هست:10::11:
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
بهتون پیشنهاد می کنم یه خورده بیشتر پول جمع کنید حدود 260 تومان و یه 4850 رو بخرید واقعان نسبت به قیمتش عالیه و کارت گرافیک عالی هست:10::11:
سلام من ميخوام گرافيك 9600 gso بخرم. sparkle 768 ديدم 166000 تومان... ميرزه بخرم يا نه؟ 384 بخرم؟
اصلا 768 با 384 چقدر فرق داره؟ براي 3dmax و بازي ميخوام.
فرق چندانی تو قدرت کارت گرافیک نداره فقط ممکنه تو بعضی از بازیها به خاطر پایین بودن حافظه افت فریم داشته باشی...در ضمن 166 تومن چون 768 مگابایت هست میارزه:46:نقل قول:
سلام به همگی
جائی خوندم کارت گرافیک 8500gt ddr3 هم داریم.درسته؟ قیمت و مشخصاتش چیه؟
سلام دوستان
من دنبال یه کارت گرافیک مناسب می گردم. من نه بازی می کنم و نه کارهای گرافیکی. کار تخصصی من با کامپیوتر بیش تر مربوط به برنامه نویسی و اتوکده. با این حال می خوام این کارت گرافیک پاسخگوی یه مانیتور خوب باشه. با این تفاسیر شما چه پیشنهاد می کنید؟ اگر قیمتش رو هم می دونید بفرمایید.
آقا بالاخره اومد این 4850؟ یادمه با یک برد نا آشنا بود(his) ولی میگین که با برد کلاب 260 . عالی با گارانتی اهتمام. کسی خریده؟
شما شماره ی پستتو بگو. البته اگه انتظار داری پیشنهاد سیستم بدیم بدون جواب نمی گیری.خلاف قوانینه. شرمندهنقل قول:
درسته وجود داره ولی P/P اصلا مناسب نیست.نقل قول:
HIS یکی از معتبرترین برندهاست... Club3d هم خوبه. :46:نقل قول:
با دورودنقل قول:
اين مدل hd 4850 512 m gddr3
ولي مدل asus -ati radeon eah3870 top -512m gddr4
حالا كدامش بهتره ما كه مونديم؟
حالا شما کوتاه بیا خواهشا:5:نقل قول:
راستی نظرتون در مورد onboard چیه؟نقل قول:
آقا نا آشنا چيهنقل قول:
HIS يكي از بهترين برندهاي ATI هست
دوستان کسی میدونه کارت 9600gso تو اصفهان کجا هست؟
من هرچی گشتم نبود!!
صددرصد 4850 بهتره معماري GPU مهمتر از فركانس رم هستنقل قول:
تو همين تهران هم به زور پيدا ميشهنقل قول:
حالا به چه درد ميخوره DDR5 هم باشه اقاقه نميكنهنقل قول:
اول معماري GPU
دوم فركانس GPU
سوم فركانس رم
يه گرافيك آنبورد هم كارت رو راه ميندازهنقل قول:
مانيتورت فقط اگه LCD باشه و DVI بهتره گرافيك آنبورد هم DVI باشه
حالا مانيتورت چي هست
خوب معلومه..4850 خیلی سرتر از این حرفاست!همه منتظر بودن که 4850 بیاد اونوقت میگی کدومش بهتره:46:نقل قول:
دوست عزیز 9600gso با حافظه 768 مگابات هست ولی پول من نمیرسه من 384 مگ رو میخخوام که پیدا نمیشهنقل قول:
ضمن تشکر از جوابت باید بگم که من تازه دارم سیستم انتخاب می کنم. حالا این که گرافیکم onboard دارای DVI باشه انتخابم رو برای Motherboard خیلی محدود نمی کنه؟ یعنی می تونم یه مادربورد خوب گیر بیارم؟نقل قول:
سلام به همه
برای برد AGP8x می خواستم یه کارت گرافیک بخرم بهترین و بالاترین مدل که تو بازار هم باشه چیه؟
خودم فکر می کنم که sparkle 7800 gs باشه اما هرچی گشتم نبود نمایندگی sparkle هم گفت نداریم(7600 هم نبود!)
ممنون می شم راهنمایی کنید
اگر هم جایی رو سراغ دارید که این کارت ها رو دارند ,آدرسشو لطفا بدید(البته با پیغام خصوصی)
stream عزیز از تلاش شما هم تشکر می کنم
با تشکر:20:
نقل قول:
:13:كسي محله ما نذاشت:13:
ببين اين رو ميتوني گير بيارينقل قول:
مدل مشابهش كه من باهاش كار كردم و اتفا واسه يكي از دوستان گرفتم كه اعتقاد داري بازي واسه بچه ها است اينهکد:http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Wolfdale1333-DVI&s=
هر چند كه گرافيك اينها Intel GMA 950 224M هست و بازيهائي مثل NFSMW رو جواب ميدهکد:http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=Wolfdale1333-D667%20R2.0&s=
اين دومي قيمتش 45 تومنه و مادبرد بسيار خوبي هست(نسبت به قيمتش) بالائي هم دقيقا همونه ولي DVI داره. قيمتش هم بايد همين حدودا باشه.
يه دونه E2180 بندازي روي اينها 65 تومن نسبت به قيمتش چيز بسيار توپي از آب در ميياد
بايد مادبردت رو عوض كني 8400GS كه واسه AGP نداريم HD 2400 pro هست كه اونم چيز جالبي نيست واسه بازيهاي امروزينقل قول:
چقدر ميتوني دركل هزينه كني؟
بهتره قید AGP رو بزنی.نقل قول:
سلام به همه
برای برد AGP8x می خواستم یه کارت گرافیک بخرم بهترین و بالاترین مدل که تو بازار هم باشه چیه؟
خودم فکر می کنم که sparkle 7800 gs باشه اما هرچی گشتم نبود نمایندگی sparkle هم گفت نداریم(7600 هم نبود!)
ممنون می شم راهنمایی کنید
اگر هم جایی رو سراغ دارید که این کارت ها رو دارند ,آدرسشو لطفا بدید(البته با پیغام خصوصی)
stream عزیز از تلاش شما هم تشکر می کنم
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا اصولی نیست که یک کارت گران قیمت با کارآیی بسیار پایین برای سیستم AGP بگیری.
سلام و خسته نباشید
دوستان من می خواستم 8800gx2 بگیرم ولی فرمودید بنده یک ماه صبر کنم می خواستم ببینم آیا سری جدید Nvidia وارد بازار شد یا نه اگه شده به نظر شما بگیرم؟درضمن قیمتش برام مهم نیست و اگه هنوز سری جدید Nvidia وارد بازار نشده آیا همون 8800gx2 رو بگیرم یا بازم صبر کنم ممنون میشم بنده رو زودتر راهنمایی کنید چون فردا می خوام برم بازار مانیتور بگیرم یکدفعه اگه صلاح میدونید کارت گرافیک هم بگیرم
ببخشید زیاد سوال کردم
باتشــــکــــر از دوستان عزیز MicroSystem وStream
:11::11::11:
سلام
خوبید ؟
یه گرافیک برای بازی های روز با کیفیت عالی و یکی متوسط با استفاده از ویندوز Xp لطفا معرفی کنید
100 تومن فی اگر چیزی هم هست که تا 30-40 تومان گرون تره اما عالی تره لطفا اون رو هم معرفی کنید.
با تشکر
سلام بر همگی
من یک کارت گرافیکتو رنج 140000 تومان میخواهم که هم تو بازی کم نیاره هم توکارهای گرافیکی
سلام خسته نباشید
گرافیک 9600 بلاخره با چقدر ram از چه نوعی با چه بوردی؟؟؟؟ بیشتر از 160تومان نشه!!!!!!
میشه راهنمایی کنید اساتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــیــــــ ـــــــــــــــــــــــد!
از کارتهای جدید Nvidia خبری نیست.میتونید همین 9800GX2 رو بگیرید.اگه میتونید تا عرضه 4870x2 صبر کنید.حدود 2 ماه دیگه که ارزش صبر کردن داره!نقل قول:
سلام و خسته نباشید
دوستان من می خواستم 8800gx2 بگیرم ولی فرمودید بنده یک ماه صبر کنم می خواستم ببینم آیا سری جدید Nvidia وارد بازار شد یا نه اگه شده به نظر شما بگیرم؟درضمن قیمتش برام مهم نیست و اگه هنوز سری جدید Nvidia وارد بازار نشده آیا همون 8800gx2 رو بگیرم یا بازم صبر کنم ممنون میشم بنده رو زودتر راهنمایی کنید چون فردا می خوام برم بازار مانیتور بگیرم یکدفعه اگه صلاح میدونید کارت گرافیک هم بگیرم
ببخشید زیاد سوال کردم
باتشــــکــــر از دوستان عزیز MicroSystem وStream
اگه برای بازیهای روز و کیفیت عالی میخواهید باید بیشتر هزینه کنید که در حال حاضر بهترین انتخاب 4850 با قیمت 260 تومن هست. با 100 تومن میشه 8600GT 256 DDR3 رو تهیه کرد که الان دیگه جز کارتهای ضعیف به حساب میاد.نقل قول:
سلام
خوبید ؟
یه گرافیک برای بازی های روز با کیفیت عالی و یکی متوسط با استفاده از ویندوز Xp لطفا معرفی کنید
100 تومن فی اگر چیزی هم هست که تا 30-40 تومان گرون تره اما عالی تره لطفا اون رو هم معرفی کنید.
با تشکر
تو مایه های 50 تومن 8400GS میتونید گیر بیارید.البته این کارت دیگه بسیار ضعیف برای بازیهای روز هست.
نقل قول:
سلام بر همگی
من یک کارت گرافیکتو رنج 140000 تومان میخواهم که هم تو بازی کم نیاره هم توکارهای گرافیکی
9600 GSO رو با حافظه 768 مگابایت تهیه کنید.البته این کارت برای بازیها با تنظیم متوسط به پایین پیشنهاد میشه برای داشتن کارت قدرتمند برای بازیها بهتره بیشتر هزینه کنید.نقل قول:
سلام خسته نباشید
گرافیک 9600 بلاخره با چقدر ram از چه نوعی با چه بوردی؟؟؟؟ بیشتر از 160تومان نشه!!!!!!
میشه راهنمایی کنید اساتـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــیــــــ ـــــــــــــــــــــــد!
تا 100 تومن 8600gt gddr3نقل قول:
160 تومن 9600gso
منظورت 9800GX2 هست ديگه نهنقل قول:
فعلا از اون چيزهائي كه قراره بياد HD 4850 امد 260 تومن كه بسيار هم قيمت خوبيه از 9800GTX هم يه ذره بهتره بخصوص كه قيمت 9800GTX هم 350-400 هست. شما ميتوني دوتا 4850 بخري كراس فاير كني(مادبردت چيه)
اما يه توصيه برادرانه
فعلا يكي بخر همه بازيها رو جواب ميده چند ماه ديگه ميتوني اين رو بفروشي با همين پولي كه الان داري يه گرافيك بهتر كه الان تصورش رو نميتوني بكني بخري.
وقتی همین 4850 قیمت واقعیش 200 دلارهم نمیشه! واقعا 265 تومن (مارک club 3d با گارانتی اهتمام موجوده ) دزدی تو روز روشنه! کاش نظارتی بود که... :41:نقل قول:
لطف کردید دستون درد نکنه
نقل قول:دوستان ناآشنا منظور ناآشنایی خودم بود نه این که نامعتبر باشه. آخه من از این برند توی بازار ندیدم حالا دقیق نمی دونم وضعیتش چه طور هست. اگه کسی استفاده کرده بگه که ما هم بدونیمکه بعد از این 1 ماه صبر ، بالاخره کی میشه اقدام کرد. راستی از وضعیت 9800 GTX که قرار بود هم رده ی 4850 بشه چه خبر؟اون که در دسترس تره.نقل قول:
سلام
من دیگه بی خیاله این AGP شدم حالا که می خوام مادربرد جدید بخرم فکر کنم تو رنج 100 تومن 8600gt خوب باشه شما هم راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن کدوم یکی از اینها بهتره؟
مدل:SF-PX86GT512U2-HP
پردازنده گرافیک: NVIDIA GeForce 8600 GT
مقدار حافظه: 512MB DDR2
نوع رابط حافظه: 128 بیت
نوع گذرگاه: PCI-Express 16x
فرکانس پردازنده: 540 مگاهرتز
سرعت تبدیل انالوگ به دیجیتال: 400 مگاهرتز
مدل:SF-PX86GTS256D3-HP
پردازنده گرافیک: NVIDIA GeForce 8600 GTS
مقدار حافظه: 256MB GDDR3
نوع رابط حافظه: 128بیت
نوع گذرگاه: PCI-Express 16x
فرکانس پردازنده: 675 مگاهرتز
فرکانس حافظه: 2000 مگاهرتز
سرعت تبدیل انالوگ به دیجیتال: 400 مگاهرتز
با تشکر از همه
تصمیم درستی گرفتید. 8600 GTS قویتر هستش ولی قیمت/کارایی کمتری نسبت به GT داره . در ضمن GT به راحتی با اورکلاک به فرکانس های در خور توجهی میرسه. شما اگه میتونی در حدود 140-150 هزارتومن بده برای 9600 GSO که خیلی بهتر از این 8600 هستش.نقل قول:
خب گمرك و ماليات و اين چيزها رو هم بايد درنظر بگيرينقل قول:
حتي شنيدم بعضي كشورهاي صادر كننده هم يه درصدي ميگيرند
سود واسطه ها رو هم( به سبك ايراني) در نظر بگيري همين ميشه