وقتي وارد بازي ميشم بهم eror ميده
مشخصات سيستم من:
graphic 256 ge fource
ram 256
hard 80 gig
لطفا مرا راهنمايي كنيد
Printable View
وقتي وارد بازي ميشم بهم eror ميده
مشخصات سيستم من:
graphic 256 ge fource
ram 256
hard 80 gig
لطفا مرا راهنمايي كنيد
ببخشيد كه پستم اينجوري شد (دوقسمتي شد)
لطفا راهنمايي كنيد
عزیز رمت که خیلی کمه .
يعني بايد چقدر ram داشته باشم؟
از graphic ام نيست؟
infernal کلا بازی سبکی نیست
من در بازی 25 to life مشکل دارم بعد از دموی بازی از بازی میپره بیرون
سلام
من بازي رو نصب كردم وقتي اجرا ميكنم صفحه سياه ميشه و ديگه هيچي نشون نميده !
بعد از مدتي كنترل آلت ديليت كه ميزنم و ميرم تسك منيجر ميبينم نات ريسپونت هست و من هم اند تسك ميكنم
سي پي يو اي ام دي 2800 دارم اتلون!
كارت گرافين جب فورس ام ايكس 440 با 64 مگ حافظه
رم 512 مگابايت هست !
كسي ميدونه چرا اجرا نميشه ؟
چيكار كنم درست بشه ؟
آقایون تو readme فیفا نوشته کارت گرافیک سری mx رو ساپورت نمیکنه !!!!!!!!!:41:نقل قول:
Recommended Chipsets:
NVIDIA GeForce3
NVIDIA GeForce3 Ti200/500
NVIDIA GeForce4 Ti4200/4400/4600/4800
NVIDIA GeForce FX series
NVIDIA GeForce 6xxx series
NVIDIA GeForce 7xxx series
NVIDIA GeForce 8xxx series
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9xxx series
ATI Radeon Xpress 200
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800/850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
ATI Radeon X1950
ATI HD 2900 XT
Intel 915
Intel 945/950
Intel GMA 3000
S3 Graphics DeltaChrome S4
S3 Graphics Chrome S27
***NOTE: *Laptop models of these chipsets may work, but are not officially supported as they have not been tested.
*NVIDIA GeForce MX series are not supported.
*S3 Graphics cards are not supported under Windows Vista.
*Only DirectX 9 ‘capable’ cards are supported by FIFA 08 running on Windows Vista.
*Performance issues may be experienced on some graphic cards when running FIFA 08 on Windows Vista.
If you experience problems, please contact your card manufacturer or chipset vendor to get the latest drivers.
یعنی واقعا آره ؟! کاریش نمیشه کرد!؟
نخیر برادر.گرافیکت 2 زار نمی ارزه!برو یک جیفورس 256 بگیر.به خدا 20،30 تومنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aziz man vaghti khereje keshvaram nemitoonam 100$ bazi bekharam
نقل قول:
آهان . ببخشید نمیدونستم . پس به همین خاطر هم هست که انگلیسی می نویسی .نقل قول:
aziz man vaghti khereje keshvaram nemitoonam 100$ bazi bekharam
خوب بحث رو عوض نکنیم .
احتمالا اونی که دانلود کردی ناقص بوده . شما که اینترنت خوبی داری . از یه لینک معتبر دیگه دانلود کن .
جواب ما رو هم بدین
احتمالا از مونیتورهست
مونیتور رو روی 75 یا 85 Hertz بذار
من که گفتم مشخصات سیستمتونو بزارید .نقل قول:
من در بازی 25 to life مشکل دارم بعد از دموی بازی از بازی میپره بیرون
ولی به احتمال زیاد اشکال از کرکی هست که نصب کردید .
در تاپیک مربوطه درخواست بدید واستون بزارند .
دوستان
به خدا من هنوز نتونستم بازی soul reaver 2 رو تموم کنم
اون اخراشو میگم
هی یک چند ماه یک بار میام اینجا و از شما درخواست کمک میکنم
ولی شما هیچی کمکم نمیکنید
دوست من اینجا برای حل مشکلات دراجرا و نصب بازی هاست نه راهنمایی بازی ها
اینم سیستم من Ram256
Graphic Card 128
بازی به سیستمم میخوره ولی میپره بیرون و این بازی اصلا کرک نداره بعد از دموی بازی میاد بیرون
خوب دوست عزیز ممکنه که کرک نداشته باشه ولی شما درخواست یه کرک بده و نصب کن . ضرری که نداره .نقل قول:
دوست من اینجا برای حل مشکلات دراجرا و نصب بازی هاست نه راهنمایی بازی ها
اینم سیستم من Ram256
Graphic Card 128
بازی به سیستمم میخوره ولی میپره بیرون و این بازی اصلا کرک نداره بعد از دموی بازی میاد بیرون
من وقتی warcraft III رو اجرا میکنم وقتی وسط های بازی به جهت های مختلف میرم یه دفعه می پره ته نقشه اگه کسی فهمید مشکل من چیه کمک کنه ممنون میشم
دوست عزیز اینطور مشکل ها رو در تاپیک خود بازی مطرح کنید :نقل قول:
من وقتی warcraft III رو اجرا میکنم وقتی وسط های بازی به جهت های مختلف میرم یه دفعه می پره ته نقشه اگه کسی فهمید مشکل من چیه کمک کنه ممنون میشم
تاپیک مخصوص World Of WarCraft: The Burning Crusade
تاپیک مخصوص World of WarCraft---- Map: Dota AllStarsکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=63711
موفق باشید .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=83031
من بازی bioshok را نصب کردم ولی اجرا نمیکند و پیغام نقص در نصب می دهد
ورود شما به رو به انجمن P30world خوش آمد میگم .نقل قول:
دوست عزیز شما اول از همه مشخصات سیستمت رو ( CPU , VGA , Ram ) اینجا بزار .
بعد یا متن پیغام رو بزار یا یه عکس ازش بگیر .
مشخصات کامپیوتر:
ram 1 gb
vga 512
cpu 3000
یوسوف جان یه عکس بزار
آقا این stronglhold مشکلش حل نشد؟
6000 تومن پول بی زبون داره الکی الکی حیف میشه.....
اول منو ها سالمه..خود بازی هم روون اجرا میشه...اما تا new gameمیزنی loading شروع میشه صفحه سیاه میشه و.....
cpu : amd 3000
ram : 1 gb
vga : 7300se
در اجراي بازي پانازر مشكل دارم
علی اقا مشکلت رو واضح تر بگو
اقا حسام یک بار دیگه بازی رو نصب کن شاید اومد
سلام
لطفا منو راهنمایی کنید.
برای اجرای بازی 1.6 counter strike بر روی شبکه داخلی (دو تا 4 کامپیوتر) و بدون اینترنت باید چه کار کنم .
ممنون میشم .
دوست عزیز اگه این کامپیوتر ها شبکه هستند ، باید مراحل زیر رو طی کنی :نقل قول:
سلام
لطفا منو راهنمایی کنید.
برای اجرای بازی 1.6 counter strike بر روی شبکه داخلی (دو تا 4 کامپیوتر) و بدون اینترنت باید چه کار کنم .
ممنون میشم .
اول با یکی از کامپیوتر ها سرور میسازی . یعنی اول که Counter Strike رو اجرا کردی ، Change Game میزنی و Counter Strike اولی رو میزنی ***. بعد که یه صفحه ی دیگه اومد New Game ( دقیق نمیدونم اسمش چیه ولی هرچی هست گزینه ی اوله ) رو میزنی و اونجا تنظیمات دلخواه مثل انتخاب نقشه و اینطور چیز ها رو تنظیم میکنی . بعد Start Game رو میزنی . وقتی رفت داخل بازی اونو همونطوری بزار . سیستم های دیگه رو هم تا مرحله *** انجام بده ولی به جای اینکه New Game بزنی ، Find Server بزن و از تب های بالا گزینه ی Lan رو انتخاب کن . بعد یه Refresh بزن و اسم سروری که خودت ساختی میاد . روش دوبار کلیک کن و میری داخل بازی . بقیه کامپیوتر ها هم همینطور .
ولی اگه شبکشون نکردی ، باید شبکه بشوند و بعد این مراحل رو ادامه بدی .
خیلی ممنون از راهنماییت.نقل قول:
کامپیوترهامون شبکه هستند اما نسخه بازیم Portable Counter-Strike 1.6 هست .condition zero اما نسخه portable.
منظورت از سرور ساختن رو نفهمیدم . ولی همانطور که گفتی بازی را که اجرا کردم صفحه اول که امد . new game را زدم و بعد از تنظیمات نقشه start کردم و بعد یک پسورد 25 حرفی که مربوط به همین نسخه هست را وارد کردم ولی بعد مدتی پیغام آمد که سرور پیدا نشد و برگشت به صفحه اول و منتظر نماند که من بازی را در کامپیوتر های دیگر اجرا کنم.
منظورم اینه که چطور باید create server کنم . و کامپیوتر اولی را به عنوان سرور معرفی کنم.
اگه راهنماییم کنی ممنون میشم.
البته فکر کنم مشکل حل شد . در تنظیمات باید Host name رو به نام کامپیوتر تغییر میدادم .
ممنونم . خیلی کمکم کردی.
سلام دوستان من هم دقیقا همین مشگل رو دارم لطفا یکی کمک کنه:41::41::41::41::41::13:نقل قول:
دوست عزیز Portable یعنی یه نسخه ای که احتیاج به نصب نداره .نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییت.
کامپیوترهامون شبکه هستند اما نسخه بازیم Portable Counter-Strike 1.6 هست .condition zero اما نسخه portable.
منظورت از سرور ساختن رو نفهمیدم . ولی همانطور که گفتی بازی را که اجرا کردم صفحه اول که امد . new game را زدم و بعد از تنظیمات نقشه start کردم و بعد یک پسورد 25 حرفی که مربوط به همین نسخه هست را وارد کردم ولی بعد مدتی پیغام آمد که سرور پیدا نشد و برگشت به صفحه اول و منتظر نماند که من بازی را در کامپیوتر های دیگر اجرا کنم.
منظورم اینه که چطور باید create server کنم . و کامپیوتر اولی را به عنوان سرور معرفی کنم.
اگه راهنماییم کنی ممنون میشم.
یعنی میتونی روی سیدی کپی کنی و روی هر کامپیوتری بدون نصب اجرا کنی .
در مورد سرور ساختن توضیح دادم .
به این قسمت میگن سرور ساختن و کامپیوتری که باهاش این کارو میکنی بهش میگن سرور .نقل قول:
یعنی اول که Counter Strike رو اجرا کردی ، Change Game میزنی و Counter Strike اولی رو میزنی ***. بعد که یه صفحه ی دیگه اومد New Game ( دقیق نمیدونم اسمش چیه ولی هرچی هست گزینه ی اوله ) رو میزنی و اونجا تنظیمات دلخواه مثل انتخاب نقشه و اینطور چیز ها رو تنظیم میکنی . بعد Start Game رو میزنی
خوب من خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد . فقط دوست عزیز هر مشکلی در بازی کانتر داشتی در تاپیک زیر مطرح کن :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=9326
سلام....بچه هایی که این مشکل رو دارند باید برنامه PhysX_6.10.05_SystemSoftware رو نصب کنن...نقل قول:
اگه تو سی دی bioshok نبود میتونین از بازی medal of honor : air born کمک بگیرین...اون داره
راستش من 2 بار نصبش کردم...اما بازم همونطوریه...یکی میگفت cpu کم میاره...منم خدا بخواد دارم عوضش میکنم... اگه درست شد خبر میدم...اما اگه نشه..که احتمالشم زیاده...
لطفا پیگیرش باشین...مرسی
آقا یکی این مشکل رو حل کنه.این ارور رو ببینین بگین چه کنه این بنده خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. اول اینکه شرمنده توی مباحث شرکت ندارم. گرفتاریم زیاده
مشکلی بنده داشتم که کلافه ام کرده.
فیفا 08 امروز خریدم. چند وقت پیش هم 07 گرفته بودم. اونم نتونستم مشکلشو حل کنم
3 تا سی دی. بعد از اینکه هر 3 مراحل نصبش تموم شد اخطار داد که سی دی رو داخل بزارم
سی دی شماره یک رو که گذاشتم مشکل حل شد. در واقع چون درایو مجازی رو نتونستم
نصب کنم این مشکل هست که باید سی دی داخل سی دی رام باشه. اگر ممکنه منو راهنمایی
کنید. می دونم با clone cd و nero میشه ایمیج گرفت اما چه جوری و اینکه از هر سی دی باید
ایمیج گرفت؟ کلا در زمینه ایمیج مشکل دارم. اگر فیفا 08 راه حل دیگه ای می خواد که ممنون
میشم راهنمایی کنید
سلام بچه ها
من دو تا سوال دارم كه نميدونم جاش اينجاست يا نه:
1. من تازه بازي F.E.A.R extraction point رو از فروشگاه همين سايت خريدم كه در توضيحاتش نوشته بود يك دي وي دي شامل نسخه اصلي بازي و expansion pack نسخه extraction point. اما در دي وي دي كه من خريدم نسخه اصلي يا اوليه نيست فقط extraction point نصب ميشه كه از آخر بازي اوله.... من اصلا يازي اول رو نديدم ...
2. يه جاهايي ديوارها ديده نميشه... خورد تو ذوقم چه بايد كرد؟
سلام بچه ها
کمک فوری لازم داشتم
من بازی Strangleholdرانصب کردم خیلی هم خوب بابلا میاد ولی وقتی میزنم روی New Gameمینویسه Loadingولی بازی لود نمیشه
یک مشکل چرا تمام بازی ها اجرا میشه ولی تکه تیکه اول بازی خوبه ولی بعد
اینم سیستمدوستم
ram512
vga256