یعنی 500 هزار نسخه خریدن ؟ :18:نقل قول:
اگه صد درصد میخریدن فروش 5 میلیون میشد نه 500 هزار نسخه ...
بازم باورم نمیشه :31:
من از خدامه این فرهنگ تو کشورمون جا بیفته.
اینجا که به هر کی میگم برو بخر مسخره م میکنه :13:
Printable View
یعنی 500 هزار نسخه خریدن ؟ :18:نقل قول:
اگه صد درصد میخریدن فروش 5 میلیون میشد نه 500 هزار نسخه ...
بازم باورم نمیشه :31:
من از خدامه این فرهنگ تو کشورمون جا بیفته.
اینجا که به هر کی میگم برو بخر مسخره م میکنه :13:
واسه اینکه منطقی بودن این اعداد باورت بشه :نقل قول:
به کاور سی دی اورجینال حریص که خریدی یه نیگا بنداز
تیراژ : 600 هزار نسخه ...
خب تهیه کننده خودآزار نیست که این همه میزنه :31:
حتما همین حدودا میخرن که میزنه:31:
ولی بازم میگم در کل راست میگی ...
خیلی مونده تا فرهنگش تو کشورمون جا بیفته ...
دوستان باید بگم که حریص حدود 1 میلیون نسخه فروخته نه 500 هزار نسخه....
چون آلبوم تو روز چهارم رفت واسه تیراژ دوم....
و منطقی نیست آلبومی که هنوز در صدر پرفروش ترین هاست هنوز تیراژ اولش به فروش نرفته باشه....
میگن آهنگ چار دیواری کاور یه آهنگ خارجیه ...
حقیقت داره ؟
اونجا که میگه "با منو دلتنگی تو این 4 دیواری تنها مونده از تو یه عکس یادگاری"
بله این کار تقریبا کاور یه آهنگ از مایلی سایروس بود....نقل قول:
نظر محسن چاوشی در مورد کاور کردن چار دیواری در مجله اتفاق نو:
چاوشی: اشتباه کردم این کار را کاور کردم
محسن چاوشی یک خواننده و آهنگساز مولف است. آنهایی که او را از نزدیک میشناسند. خوب میدانند که چقدر روی ملودی های خودش تعصب دارد و کمتردیدیم که از کس دیگری ملودی بگیرد اما در آلبوم ژاکت محسن چاوشی یک تراک وجود دارد که کاور است. تراک دوم به نام چهار دیواری..
قبول داری که چهار دیواری یک کاور است
متاسفانه بله!
چرا متاسفانه؟
چون اصلا از این کار راضی نیستم...
پس چرا انجام دادی؟
یکی از دوستان این کار را به من داد و گفت که میتوانی استفاده کنی و من هم این کار را کردم.
و اشتباه کردی؟
آره چون همان موقع هم دوست نداشتم نباید انجام میدادم.
پس قبول داری کار کاور است؟
یک کاور صد در صد نیست شاید 40 درصد کار اصلی باشد من اور تور ها را عوض کردم و از ترجیع بند اول به بعد کار دچار تغییرات زیادی شد...
دیگر از کاور استفاده نمیکنی؟
شک نکنید که این کار را نمیکنم چون خودم اینقدر توانایی دارم که کارهای خودم را بسازم
تا به حال حدود چند آهنگ ساختی؟
فکر میکنم 150 آهنگ!
پس تو یک آهنگساز توانمندی.
خودم هم قبول دارم که اشتباه کردم و قطعا این کار را نمیکنم
Shahab Akbari
:
سلام. متاسفانه بازم يه اتفاق عجيب افتاده و نميتونم ازش به سادگي رد شم..
بعداز گذشت اين همه سال كه با خيلي از خواننده هاي مطرح كشور كار كردم،امروز بايد موضوع قديمي و بچگانه جنس صدا و افكتهارو دوباره توضيح بدم البته براي افرادي كه به اين موضوع مشكوك هستند و ميخوان هنرمندارو تخريب كنن!
صداي محسن چاوشي هيچ افكتي كه منجر تغيير جنس صدا بشه رو نداره ...
با كمي فكر كردن به اين نتيجه ميرسيد كه اگر صداي محسن افكت بود هر كسي ميتونست براي خودش محسن چاوشي بشه و تا حالا تعداد چاوشي ها به١٠٠٠٠ نفر رسيده بود
منبع:
کد:http://www.facebook.com/pages/Shahab-Akbari/147583428627105
دانلود کلیپ خبر تقریبا اشتباه شبکه ی منو تو1
در مورد آهنگ نفــــرین بـــــه جنــــــگ:
منبع:کد:http://s2.picofile.com/file/7130667204/Manoto1_Nefrin_Be_Jang_News.mp4.html
کد:http://mra-chavoshi.blogfa.com/
میخوام یه بحث رو شروع کنم که مطمئنا باز هم جار و جنجال به همراه داره ولی فکر میکنم حق دارم نظر مو بگم:
شهاب اکبری راس میگه در حال حاضر افکتی روی صدای محسن چاوشی نیست ولی قبلا بوده....
منظورم قبل از یه شاخه نیلوفره....
منظورم از افکت این نیست که صدای محسن رو از این رو به اون رو میکنه ولی بعضی جاها رو که خارج میخونه میگیره و اصلاح میکنه....
بذارین یه مثال بزنم:
تو آهنگ خنده اون قسمت (بگیر...) رو خارج میخونه که این با افکت گرفته میشه...
یا مثلا تو اهنگ حریص قسمت (خیانت از سر تا....) و .....
منظورم از افکت این نیست که محسن اصلا صدا نداره و همش با افکت انقدر قشنگ میخونه که هر کس اینو بگه واقعا هیچی نمیفهمه.منظورم اینه که این افکت با صدای چاوشی مچ هست و صدا رو بهتر میکنه و تو بعضی آهنگ ها هم که خارج نشه اصلا افکت بدرد نمیخوره مثل آهنگ غیر معمولی...
اگه این جور بود به قول شهاب اکبری تا حالا هزاران محسن چاوشی تولید شده بود...
منتظر نظراتون هستم...
لطفا یکم منطقی و به دور از تعصب برخورد کنین!!!!
یه خبر تایید نشده شاید برای 6 ماه بعد:
صحبت هایی درباره آلبومی بنام (بانو) به گوش میرسه با حضور محسن یگانه و محسن چاوشی و چند تا خواننده دیگه...
البته فعلا در حد شایعس!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیوار بی در
من مُهر پیشرفت را پای این غول بی شاخ و دم می زنم!
گانگستر بازی محسن در این آهنگ فضای وحشتناکی را در ذهن خلق می کند. گویی او وسط میدانی ایستاده و پاها را به زمین می کوبد، انگار باید باور کرد که دوباره مثل قدیمها یکه تازی را هدف قرار داده است! از این قافیه های صفا لذت بردن کمترین کاری ست که می توان انجام داد. از این صدا، از این تنظیم، از آن آکاردئون چند ثانیه ای! یا از آن گیتار الکتریک که احتمالا اثر سیامک است.
حضور ساز بادی، اینجا بر خلاف پروانه ها با آهنگ جور است. غم سنگین و لرزاننده ی موجود در ترانه با این ساز ِ دل سوزان در اورتور آهنگ روی یک خط حرکت می کنند و شنونده را برای یک فضای مهلک آماده می کنند تا در میانه های راه کمتر اسیر بهت و حیرت شود. در کل محسن به کمک این ساز به نوعی ایرانی بودن آهنگ که در سبک راک تنظیم شده را به شنونده القا می کند!
غیر مجاز بودن این آهنگ می تواند خیلی از مسائل را در اذهان تداعی کند! به جرات می توانم بگویم این آهنگ یکی از بهترین کارهای محسن از آغاز تا کنون است و قطعا یکی از ماندگارترین ها هم خواهد شد. لحن گوش و دل را با هم می نوازد! غوغاست آقا غوغا !
صلابت به معنای واقعی کلمه در این آهنگ رنگ و معنا گرفته که اوج آن را می توان در "سر به زیر ترررر" شنید و پلک روی هم گذاشت و برایش زانو زد !
این "مگه" های پرسشی، یا "خدایا" در ابتدای ترانه، جهنم را در صدای خواننده رونمایی می کنند!
چقدر باید تحمل کرد بی عشق، مگه دنیا در و پیکر نداره؟
عزیزم عشق تو بن بست من بود، منم تا آخر بن بست رفتم
لحن محسن در این قسمتها هر دیوار بی دری را فرو می ریزد! ناز آن نفس قبل از "عزیزم"!
او دیگر ادای هیچ چیز را در نمی آورد و این چیزی ست که در همه جای آهنگ موج می زند! او خودش را بازی می کند. دیوار بی در سالهای سال، شنیدن ها دارد، به این سادگی ها نمی توان از خیرش گذشت!
شاید این جمله که بهتر است آهنگساز خودش هم تنظیم کننده باشد، در مورد چاوشی صدق کند! البته نه اینکه همه را خودش تنظیم کند چون این کار هم فضا را یکنواخت می کند و هم خودش را به اشباع خواهد رساند!
علاقه ی محسن برای تنظیم روی ترانه های صفا چیزی نیست که بتواند کتمانش کند ! انگار روحیه اش این مدلی بیشتر می پسندد، اصلا خودش هم با ما غرق می شود!
و اما صفا هنوز هم رو به جلو حرکت می کند، او هیچ ردپای سیاهی از خود باقی نگذاشته و کمتر بهانه ای دست مخاطبان اغلب وسواسی چاوشی می دهد! "دنیا ولی می گن زندون مومنه" که از حدیث امام رضا (ع) نشات می گیرد از نکات جالب و البته فاخر این ترانه به شمار می رود.
کد:http://chavosher.com/
صحبت های جدید محسن چاوشی با هوادارانش
1
سلام
اینکه در این سالها هیچ وقت مرا تنها نگذاشته اید،تمام انرژی این روزهای من است.
من تمام احساس شما را درک می کنم و به آن احترام می گذارم. اتفاقهایی که باید بیفتد در زماني که برایش آمادگی داشته باشم رخ خواهد داد و دستان من و شما از نزدیک به یکدیگر گره خواهد خورد. در این بین هستند فرصت طلبانی که تاب خیلی از مسائل را ندارند. پس به آنها راه نفوذ ندهیم تا به اتفاقات خوبمان نزدیک تر شویم. نیت شما را درک می کنم اما افرادی از همین طریق در پی رسیدن به نیت های ناخالصشان هستند. من کلیه همایش ها ، مراسم ها ، بازديدهاي گروهي و... که از طریق هرشخص و گروهي در هرجای ایران برگزار می شود را تاييد نكرده و عنوان می کنم که این موارد از سوی من هدایت نمی شود. شما همیشه همه چیز را خوب می فهمید. پس سخن را کوتاه می کنم.
صبر شما تنها امید من برای خواندن است،پس به جای شرکت در این مراسم ها،منتظر باشید تا وقتش برسد.
به امید دیدار
دوستدار شما محسن
90/06/17
2
در پی صحبتهای محسن، شهاب اکبری حضور در هرگونه همایش و بازدیدی را تکذیب و خودش را از این گونه مراسم ها بی اطلاع دانست!
منبع:
کد:http://www.facebook.com/mchavoshifans
عده ای اطلاعات غلط به محسن دادن و این وسط کاسه کوزه ها سر این داداش رضای ما شکسته میشه...
اینم جواب داداش رضا تو وبلاگش:
دیشب همونطور که دیدید مسائلی پیش اومد که بسیار عجیب بود و
با برخورد های گذشته خیلی تناقض داشت!
دیگه همتون متنی که فن پیج محسن تو ف.ب.
گذاشته شد رو خوندید و دیدید که این متن
برگزار کنندگان این همایش رو مورد خطاب قرار داد و جالب تر از همه
این بود که در آخر متن گفته شد به این همایش ها نروید
و ما رو آدمای سودجو و ... خطاب قرار داد
طی پیگیری های امروز ما مثل اینکه چنین متنی بوده ولی نه به این شدت
متن تحریف شده و اونم یک روز مونده به همایش خواستن همه چیز رو بهم بزنن
محسن گفته بود که از سوی من حمایت نمیشه و ما هم نگفته بودیم که میشه
ما گروهی از هوادارا هستیم که به خرج خودمون(دانیال) این برنامه رو تدارک دیدیم
و این وسط آقای بصیرت نیا هم ما رو تشویق کردن و گفتن که از برنامه ی قبل(تولد)
محسن خیلی خیلی خوشحال شده که بازم واسه همون برنامه هم حرف در آورده بودن و این حرکت رو بد جلوه دادن!
دوستان عزیز بیایم یه کم عاقلانه فکر کنیم محسن چرا باید بدش بیاد از اینکه
طرفدرارش دور هم جمع بشن و این وسط یه کار خیری هم انجام بشه
محسن اصلا نمی تونه این برنامه ها رو تائید کنه چون اگه چیزی پیش بیاد
معلوم نیست چه بلایی سر مجوزو کاراش میاد!
در اصل نیت محسن از این بیانیه این بوده که از طرف من نیست ولی
متن چیز دیگه ای رو نشون میداد که توضیح دادم چرا!
ما همایش رو فردا برگزار میکنیم و این رو هم بدونید
که تمام پنل های رسمی محسن دست چند نفر هست
که مدت هاست هیچ حرکتی انجام ندادن و حالا که یکی
داره یه حرکتی انجام میده میخوان سرکوبش کنن اما ما برای این حرکت ها
کلی زحمت کشیدیم که جز عشق چیز دیگه ای توش نبوده و نیست!
لازم به ذکره که طی این اتفاقات حضور همه ی هنرمندا رو کنسل کردیم
و فقط طرفداران خود محسن چاوشی با هم حضور خواهند داشت.
یه خبر بد هم برای خواهرای گلم دارم و اینکه امروز
طی هماهنگی های انجام شده
فقط آقایون میتونن حضور داشته باشن و ایشالا تو برنامه های بعد
امیدوارم بشه این مشکل رو حل کرد.
ما هستیم و بسیار قوی تر از گذشته..
اگه ما رو قبول دارید با ما باشید...
وعده ی ما فردا...
منبع:
به نظر من وقتی خود محسن چاووشی نیست و این جور جشن و همایش ها طبق حرف خودش از طرف اون نیس اصلا لزومی نداره بیان این کارو کنن !
نمیدونم تصورت از افکت چیه ؟!نقل قول:
منظورم از افکت این نیست که محسن اصلا صدا نداره و همش با افکت انقدر قشنگ میخونه که هر کس اینو بگه واقعا هیچی نمیفهمه.منظورم اینه که این افکت با صدای چاوشی مچ هست و صدا رو بهتر میکنه و تو بعضی آهنگ ها هم که خارج نشه اصلا افکت بدرد نمیخوره مثل آهنگ غیر معمولی...
اگه این جور بود به قول شهاب اکبری تا حالا هزاران محسن چاوشی تولید شده بود...
افکتی که بتونه خارج خوندن یه خوننده رو تنظیم کنه !؟ بعید میدونم همچین چیزی وجود داشته باشه. :20:
مگر اینکه تنظیم کننده با انتخاب اون قسمتی که خارج خونده شده و کم و زیاد کردن پیچ و تمپو اون بخواد این کارو کنه !
ولی اینقد سطح کار مخصوصا برای همچین خواننده و تنظیم کننده ای حرفه ایه که اگه یه قسمت رو خارج بخونه خیلی راحت از اول ضبط میکنن تا خارج نباشه ! :10:
اون چیزی که تو میگی مثل مثال هایی که زدی به عقیده ی من لحن صدای محسن نسبت به اون کلمه رو با خارج خوندنش اشتباه میگیری ! :46:
چیزی که من توی خوندنش دقت کردم، محسن میخواد حق تمام حرف ها و کلمه هارو توی شعرش ادا کنه !
اون قسمتی که میگه "خیانت از سر تا پای تو میریزه" کاملا مشخصه لحن خاصی نسبت به کلمه ی خیانت داره، کمی خشن و عصبانی ! و این لحن خاص به معنی خارج خوندن نیست !
در نهایت تاکید میکنم رو اینکه افکتی نیس برای درست کردن خارج خوندن خواننده !
تا اونجایی که من میدونم.
حالا بهتره در این مورد بقیه هم نظر بدن مخصوصا تنظیم کننده ی فروم آقا مجید :31:
نظر من این هست که از نظر افکت میتونیم آلبوم های چاوشی رو به 3 دوره اصلی تقسیم کنیم
1:نفرین و خودکشی : کاملا افکتیو (اتوتیون و صدای دولایه کاملا واضح هست)
2:متاسفم و سنتوری : نیمه افکتیو ( افکت برای اصلاح بعضی قسمت ها)
3:یه شاخه نیلوفر به بعد : کم افکت...
خوشبختانه بعد از ایرادهای ژاکت محسن خیلی تلاش کرده بهتر بخونه تا نیازی به افکت نباشه ...
آلبوم حریص و تک آهنگ های بعدش واقعا دوره خوبی برای ما بوده:11:
برخی از دوستان به ما اطلاع داده اند که عده ای شایعه کرده اند که متن صحبت های محسن تحریف شده بوده و با این بهانه ها در پی برگزاری همایش هایشان هستند.
اینکه محسن چاوشی اجازه بدهد صحبت های تحریف شده اش روی سایت رسمی خودش قرار بگیرد، خیلی مضحکانه است.
بهتر است با خودمان روراست باشیم و وقتی می خواهیم خلاف حرف محسن عمل کنیم، بهانه نتراشیم. محسن برگزاری این مراسم ها و متقابلا شرکت در آنها را تایید نکرد و عنوان کرد که از سوی وی هدایت نمی شود!!!حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند!
منبع:
کد:http://www.facebook.com/mchavoshifans
در مورد همایش من حرفای رضا رو فقط کپی پیست کردم و مسئولیتی در قبالش ندارم ولی ترجیح میدم تا خلاف صحبت ها ثابت بشه فعلا طرف اون باشم!!!
یه چیز جالب:
امیر ارجینی:
سلام به همه دوستان عزیزم
امروز دنیا رو یه جور دیگه تجربه کردم
گفتنی نیست ، فقط می تونم بگم خیلی خوشحالم
پدر شدم ...
نقل قول:
اون قسمتی که میگه "خیانت از سر تا پای تو میریزه" کاملا مشخصه لحن خاصی نسبت به کلمه ی خیانت داره، کمی خشن و عصبانی ! و این لحن خاص به معنی خارج خوندن نیست !
سلام به همه دوستان :11::40:
يه نکته ای بگم :
اونم اينکه محسن تو آلبوم حريص کاملا نشون داد که " روان شناسی " کلمات رو بلده . . .
مثال های متعددی تو اين آلبوم هست که به چن تاش اشاره می کنم . . .
ترک پروانه ها :
وقتی که می گه : . . . خيلی سنگينه . . . :
به طرز ادای آخر کلمه ی " سنگينه " دقت کنين . . .
جوری ميگه که اين سنگينی رو آدم حس می کنه . . .
ترک کافه های شلوغ :
وقتی که ميگه : . . . چقد نفس گيره . . . :
برخلاف " آخر مصراع " های ديگه که يه " امتداد کوچيکی " به صداش ميده ،
کلمه " نفس گيره " رو زود تموم می کنه و يه نفس کوچولو می گيره که اون حس رو برسونه . . .
ترک بوف کور :
وقتی که ميگه : . . . دنبال يه سنگ صبوره . . . :
به لحن خوندن قسمت ابتدای کلمه " سنگ صبوره " دقت کنين .
آروم ترين کلمه کل ترک بوف کور کلمه " سنگ صبوره " هست و با صدای غمناکی ميگه تا اون حس تنهايی رو برسونه . . .
ترک حريص :
وقتی که ميگه : . . . چشات حريص کيه . . . :
به بهترين شکل ممکن " حريص کيه " رو ادا می کنه . . .
شدت عصبانيت و آدم کاملا حس می کنه . . .
تو ذهنم تصور ميکنم که وايستاده جلو طرف با عصبانيت تمام ، چشا کاسه خون ، داره اينارو ميگه . . . :31:
.
.
و موارد ديگه که با کمی دقت و موشکافی ميشه به اين نکته رسيد که اول گفتم . . . :
آشنايی محسن با روانشناسی کلمات . . .
این روانشناسیش تو ترک دور آخر آلبوم ژاکت به اوج خودش رسیده بود !نقل قول:
آشنايی محسن با روانشناسی کلمات . . .
فک نکنم کسی بتونه این ترک رو به خوبی محسن اجرا کنه !
کجاست بگو ، اون که برات میمرده کو
اون که قسم میخورده که دوست داره
اما به جاش با یک قسم هر چی که داشتی برده کو
تنها شدی ، باز تفه سربالا شدی
گزاشتو رفت ، دیدی دوست نداشتو رفت ....
.
.
یادت باشه منتظره اون که میگه دردتو میدونه نشی
حرفاشو باور نکنی
هر کی بیاد نمک به زخمت میزنه
ساده ی دل داده ی من گول نخوری ، دوباره دیونه نشی
نقل قول:
بعضی جاها بله کارای مخصوص محسنه که فقط خودش بلده ولی بعضی جاها خارج میشه مخصوصا آلبوم ژاکت...
نقل قول:
بعضی جاها بله کارای مخصوص محسنه که فقط خودش بلده ولی بعضی جاها خارج میشه مخصوصا آلبوم ژاکت...
محمد جان سلام . . .:11:
منظور من فقط آلبوم " حريص " بود . . .
من هيچ وقت دوس ندارم با تعصب های خشک و بی جا خودم و محسن و از واقعيت دور کنم . . .
به اندازه کافی با تعصب های بی مورد و غير منطقی خيلی ها رو از محسن دور کرديم . . .
در نتيجه ميگم که آلبوم ژاکت " پسرفت " محسن چاوشی بود . . .
مطمئنم اونايی که در مورد محسن " واقع بينانه " نظر ميدن با من هم عقيده هستن . . .
اشکالات فراوانی داشت . . .
از ترک اول بگيرِين که آتو داد دست بعضی افراد که هنوزم که هنوزه دست از سر " بازار خرمشهر " و محسن بر نمی دارن . . .
ترک دوم و داستان کاور بودنش که محسن خودش فرار نکرد از واقعيت و گفت ديگه تکرار نمی کنم . . .
ترک خنده (( با تمام کاستی هاش عاشقشم )) که هر چند بهترين ترک سال شد (( تو نظر سنجی های مجازی )) !!
ولی میتونست يه آهنگ ماندگار و استثنايی باشه . . .
و موارد ديگه . . .
هرچند اين عيب ها ارزش فنی " ژاکت " و در مقايسه با ارزش فنی محسن آورد پايين ، ولی ژاکت در مقابل خيلی از آلبوم های ديگه يه سر و گردن بالاتره . . . شکی هم درش نيست . . .
خلاصه اينکه معتقدم تعصب فقط چشم آدم رو حقيقت می بنده . . .
نقل قول:
سلام به روی ماهت یونیک جان....
بله منم معتقدم تو البوم حریص خیلی کمتر خارج میشد ولی به نظرم بازم بود جاهایی که خارج میشد!!!
ژاکت که کلا ناخالصیه!!!!!
ببین من کلا یکم فرق دارم نه اینکه خدای نکرده بخوام ژست متفاوت بودن بگیرم ولی نمونش اینه که من عشقم اون آهنگ (بازار خرمشهر) هست....
یعنی بعضی مواقع آهنگی رو دوس دارم که همه میگن بده و بعضی مواقع آهنگی رو دوس ندارم و همه میگن خوبه...
و اینو از من به عنوان یه برادر کوچیک تر داشته باش:
تعصب هیچ جا خوب نیست....هیچ جا...
این آهنگ رو در حد پرستش دوست دارم ... ملودی و تنظیم و صدا واقعا فوق العادست ...نقل قول:
تغییر ریتم و گام هم کاملا استادانه انجام شده ... هنوز بعد از 3 سال تو ترک لیستامه !
کلاً حس و حال و زخمی که صدای چاوشی داره، بیشترین نمودش در متأسفم و یه شاخه نیلوفره ...
بعد از اون موسیقیش زیادی الکترونیک شد (نمیگم بد شد، اما خب حس یه شاخه نیلوفر رو نداشت) ...
کجاست بگو، دلتنگی، تبریک، ناز، تو که نیستی، قلهی خوشبختی ...
همگی از بهترینهای چاوشی هستن ... همگی هم در یه شاخه نیلوفر جمع شدن ...
هر چقدر تو آلبوم مجاز اولش موفق بود، تو دومی با چند ترکی که نباید میداد، کارش رو خراب کرد یه خورده ...
اما خب حریص مدرن بود و مخاطبای جدیدی رو جذب کرد ...
نقل قول:موسيقی از ديد مخاطب در " اکثر مواقع " سليقه ای هست . . . و همين باعث جنجال ميشه . . .:31:
هر کسی هم نظرش محترمه . . .
در مورد آلبوم حريصم بگم که :
من فقط و فقط يه جا از محسن تونستم خارج خوندن پيدا کنم !! ( که شايدم من اشتباه کنم )
اونم تو ترک کافه های شلوغ اتفاق افتاده ، اونجا که ميگه : . . . چقد ادامه " بدم " . . .
و اون امتدادی که به " بدم " ميده به نظرم با کليت آهنگ سازگار نيست . . .
می شد يه امتداد آروم تر و متفاوت تر داشته باشه . . .
البته احتمال داره من اشتباه کنم . . .
تنها گناه محسن تو آلبوم ژاکت این بود که سبک خیلی متفاوتی نسبت به آلبوم قبلیش پیاده کرد !نقل قول:
در نتيجه ميگم که آلبوم ژاکت " پسرفت " محسن چاوشی بود . . .
مطمئنم اونايی که در مورد محسن " واقع بينانه " نظر ميدن با من هم عقيده هستن . . .
اشکالات فراوانی داشت . . .
از ترک اول بگيرِين که آتو داد دست بعضی افراد که هنوزم که هنوزه دست از سر " بازار خرمشهر " و محسن بر نمی دارن . . .
ترک دوم و داستان کاور بودنش که محسن خودش فرار نکرد از واقعيت و گفت ديگه تکرار نمی کنم . . .
ترک خنده (( با تمام کاستی هاش عاشقشم )) که هر چند بهترين ترک سال شد (( تو نظر سنجی های مجازی )) !!
ولی میتونست يه آهنگ ماندگار و استثنايی باشه . . .
با اینکه پسرفتش بود اصلا موافق نیستم ! :20:
تک تک ترک هاشو دوس دارم و من با گوش دادن این آلبوم طرفدارش شدم و بعدش رفتم سراغ آلبوم یه شاخه نیلوفرش که محشر بود !
آلبومای قبلیشم تک و توک گوش داده بودم ولی بعد از ژاکت آرشیو کامل آهنگای قبلیشو دانلود کردم.
نمیدونم چرا بعضیا نسبت به کاور کردن آهنگ اینقد سخت گیرن !
محسن یگانه ترکایی که کاور میکنه خیلی پر طرفدار میشه و قشنگ از آب در میاد، نمونه ش بمون توی آلبوم رگ خواب ! پس بگیم چون کاور میکنه کارش خوب نیس !
منم با این کار زیاد موافق نیستم ولی ترک خنده به گفته ی خود محسن یه کاور 40 در صدی بود.
الانم نظرم در مورد این ترک اینه که از بهترین ترک های محسنه.
من کسایی رو که ترک "بازار خرمشهر" براشون آتو شده اصلا جز شنونده ی موسیقی های محسن حساب نمیکنم !
چه اشکالی داره یه خوننده بخواد یه آهنگ شاد بخونه تا به همشهریاش تقدیم کنه ؟
اونم نه یه ترک ضعیف، فوق العاده قشنگ ! شعر و آهنگ و اجرای محسن واقعا توی این آهنگ عالیه.
بعد از چند روز که ژاکت منتشر شد دیدیم که این آهنگ چه بازتابی داشت !
و محسن با همین آهنگ تونست چقد همشهریای خودشو خوشحال کنه.
خوبی محسن چاووشی اینه که ریسک پذیره و دوست داره هر وقت یه سبکی رو تجربه کنه ! این خیلی خوبه و چون طرفداراش عادت ندارن میگن ضعف محسن چاووشی آلبوم ژاکته (البته به نظر شما توهین نمیکنم مطمئنم از نظر فنی گفتی :31: )
فقط این ترک تو لیستته ؟نقل قول:
هنوز بعد از 3 سال تو ترک لیستامه !
من کل آلبوم یه شاخه نیلوفر تو ترک لیستامه :27:
بغض صدای محسن تو این آلبوم عالیه :10:
قبلا هم گفتم !نقل قول:
من فقط و فقط يه جا از محسن تونستم خارج خوندن پيدا کنم !! ( که شايدم من اشتباه کنم )
به نظر من محسن چاووشی خودش میدونه اگه یه جایی رو خراب کرد یا خارج خوند باید از اول ضبط کنه ! چون میدونه مخاطبای حرفه ایم داره.
مخصوصا ترک هایی که با تنظیم کننده های حرفه ای کار میکنه !
مگه میشه اونا بزارن یه تیکه خارج خونده بشه و بی خیال بمونن ! ؟
در مورد ژاکت بگم تنظیم های آهاری حرف نداره:40:
اما تنظیم های خود محسن ...:41:
از خوندنش هم تو ژاکت راضی نیستم ...
اما تجربه ی خوبی میتونه باشه برای ارائه ی آهنگای بی نقص در آینده ...
خصوصا راک ...
اما برسیم به صحبت های علی ثابت درباره تنظیمش در تراک نفرین به جنگ:
salam . Doostane besiar ziadi az man darbareye kare jadidi ke baraye dooste khoobam ((Mohesen Chavoshi)) tanzim kardam soal kardadnd, bayad be etelaetoon beresoonam kare (( Nefrin be jang )) ye kare hemasi va Orchestral e ke bezoodi dar ghalebe yek albumi ba hamin mazmoon be bazar arze mishe . omidvaram ke khoshetoon biad . mamnoon az hameye doostaye golam
واقعا عاشق يه شاخه نيلوفرم. شعراي عالي،غم و و زخم وحشتناك صداي محسن و ...نقل قول:
برعكسش زياد با ژاكت حال نكردم
خدا رو شكر كه چاوشي با "حريص" هم جبرانش كرد و هم بيشتر حريصمون كرد:31:
دارم از اين همه گريه آب ميشم ......... رو سر دنيا دارم خراب ميشم
خيلي مايوسه دلم،يه كاري كن ...........داره ميپوسه دلم يه كاري كن
غم و غصه شده حق دل من .............. به همينا مستحق دل من
دلي كه بي تو بدون دل باشه .............. به خدا بهتره زير گل باشه
یعنی محسن میخواد یه آلبوم به نام نفرین به جنگ بزنه ؟ :18:
نگفته آلبوم محسنه كه،گفته يه آلبوم به همين مضموننقل قول:
احتمالا يه چيزي مثل آلبوم هشت كه چند نفر توش درباره يه موضوع آهنگ دارن
دومیـــــن همـــایـــش طــرفـــداران محــســـن چـــاوشــــی
با سلام خدمت هواداران محسن چاوشی
روز جمعه مورخه ی 18 شهریور 1390 جمعی از طرفداران محسن چاوشی طی هماهنگی های قبلی دور هم جمع شدند و به آسایشگاه کهریزک رفتند،و اینطور بود که دومین همایش این گروه بعد از برگزاری تولد برای محسن چاوشی شکل گرفت.
حدود ساعت یک بعد از ظهر طرفداران داخل آسایشگاه حضور داشتند و آقای بامداد یکی از نوازندگان گیتار حضور پیدا کردند و ایشان برای حضار قطعاتی را اجرا و با گیتار نواختند که اجرای بسیار زیبای سنگ صبور برای شما دوستان عزیز آماده ی دانلود شده که با همراهی بیماران آسایشگاه و طرفداران محسن چاوشی همراهی شد.
دانلود کلیپ:
در ادامه حضور یکی از بازیگران خوش اخلاق و محبوب سینما و تلویزیون "سید جواد هاشمی" در این همایش بسیار جالب بود و جالب تر این که ایشان و فرزندشان هم از طرفداران محسن عزیز هستند و به همین بهانه عکسی به یادگار با اعضای گروه و بنر زیبای طراحی شده که یک طرف آن عکس محسن چاوشی و طرف دیگر آن عکس فرمانده جهان آرا بود ،گرفتند.کد:http://www.uploadbaz.com/diht1r4bq3bh
در همین بین بیماران کهریزک با پوستر های محسن چاوشی و طرفداران ایشان عکس هایی به یادگار گرفتند و نکته ی بسیار جالب پی گیری چندین نفر از عزیزان در مورد حضور محسن چاوشی و اعلام علاقه به ایشان و آثارشان بود،طوری که یکی از آن ها منتظر بود که محسن چاوشی روزی به دیدنش بیاید تا این انتظار و رویا به حقیقت برسد.
گفتنی است این همایش باعث شادی و سرور بیماران این آسایشگاه شده و بعد از مدت ها که گروهی به دیدنشان نیامده بودند ،باعث دلخوشی آنها و تحول روحیه ی ایشان شد و مبلغی هم از طرف گروه طرفداران محسن چاوشی به این آسایشگاه کمک شد
طی مشکلات به وجود آمده قبل از برگزاری این همایش که تا کنسل شدن آن نیز پیش رفت و دلخوری تمام اعضای گروه را هم به همراه داشت تصمیم بر این شد که شاید همایشی دیگر برگزار نگردد و این بسته به درخواست خود محسن چاوشیست که در صورت پیگیری اعلام میگردد و شاید چند ماه دیگر در کنسرت محسن چاوشی همه ی اعضای این گروه دور هم در یک مکان حضور داشته باشند و یا همایشی دیگر برگزار گردد که بسته به شرایط دارد و شاید تا چندین ماه دیگر موقعیت آن مشخص نباشد.
دانلود 10 عکس از همایش:
ممنون از اینکه با ما همراه بودید و از کسانی که به دنبال خراب کردن ماکد:http://mra-chavoshi.persiangig.com/image/axhaye%20hamayesh%28mra-chavoshi.blogfa.com%29.zip
هستند هم صمیمانه درخواست صبر داریم.
یا حق...
در مورد آلبوم نفرین به جنگ:
نفرین به جنگ در قالب یه آلبوم گروهی منتشرمیشه که محسن فقط یک تراک تو این البوم داره
از دیگر خواننده های این آلبوم : فرزاد فرزین ، مهدی یراحی و ...
این البوم به پیشنهاد وزارت ارشاد ساخته شده و کار اکثر خواننده ها برای 8سال جنگ ایران است ، اما محسن با نوآوری خودش تراکی با مضمون صلح جهانی خونده
منبع:
نقل قول:
تنها گناه محسن تو آلبوم ژاکت این بود که سبک خیلی متفاوتی نسبت به آلبوم قبلیش پیاده کرد !
با اینکه پسرفتش بود اصلا موافق نیستم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک تک ترک هاشو دوس دارم و من با گوش دادن این آلبوم طرفدارش شدم و بعدش رفتم سراغ آلبوم یه شاخه نیلوفرش که محشر بود !
آلبومای قبلیشم تک و توک گوش داده بودم ولی بعد از ژاکت آرشیو کامل آهنگای قبلیشو دانلود کردم.
نمیدونم چرا بعضیا نسبت به کاور کردن آهنگ اینقد سخت گیرن !
محسن یگانه ترکایی که کاور میکنه خیلی پر طرفدار میشه و قشنگ از آب در میاد، نمونه ش بمون توی آلبوم رگ خواب ! پس بگیم چون کاور میکنه کارش خوب نیس !
منم با این کار زیاد موافق نیستم ولی ترک خنده به گفته ی خود محسن یه کاور 40 در صدی بود.
الانم نظرم در مورد این ترک اینه که از بهترین ترک های محسنه.
من کسایی رو که ترک "بازار خرمشهر" براشون آتو شده اصلا جز شنونده ی موسیقی های محسن حساب نمیکنم !
چه اشکالی داره یه خوننده بخواد یه آهنگ شاد بخونه تا به همشهریاش تقدیم کنه ؟
اونم نه یه ترک ضعیف، فوق العاده قشنگ ! شعر و آهنگ و اجرای محسن واقعا توی این آهنگ عالیه.
بعد از چند روز که ژاکت منتشر شد دیدیم که این آهنگ چه بازتابی داشت !
و محسن با همین آهنگ تونست چقد همشهریای خودشو خوشحال کنه.
خوبی محسن چاووشی اینه که ریسک پذیره و دوست داره هر وقت یه سبکی رو تجربه کنه ! این خیلی خوبه و چون طرفداراش عادت ندارن میگن ضعف محسن چاووشی آلبوم ژاکته (البته به نظر شما توهین نمیکنم مطمئنم از نظر فنی گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مجيد جان . . . تو پروفايلم ، قسمت درباره من ، علاقه مندی ها نوشتم :
Fanatic Of Mohsen Chavoshi
آواتارم هميشه عکس محسن بوده ، امضام هميشه شعرای آلبومای محسن بوده ،
اينارو گفتم که بدونی من " بيشتر " از تو و " پيشتر " از تو عاشق محسن بوده و هستم . . . و تک تک آهنگای محسن و تو کامپيترم دارم . . .
تو ماشين هميشه آهنگای محسن و گوش ميدم . . .
حرفم اينه که من نخواستم آلبوم " ژاکت " و بکوبم . . .
اگه دقت کرده باشی آخرش گفتم که اين آلبوم در مقايسه با سطح فنی و حرفه ای محسن پايين تر بود ولی در مقايسه با خيلی از آلبوم ها و خواننده های ديگه يه سر و گردن بالاتره . . . شکی نيست . . .
تمام ترک های آلبوم " ژاکت " واسه من کلی خاطره هست . . .
هنوزم که هنوزه ديوونه ترک " خنده " ام که اولين باری که گوش دادم مو به تنم سيخ کرد . . .
يه شوقی تمام وجودمو گرفت . . . هنوزم که هنوزه " لولای شکسته " همدم لحظه هايی هست که تنهايی همدمم می شه . . .
به نظرم لولای شکسته شعرش و يکم ناقص انتخاب کرده بود اگه شعر و کاملتر اجرا ميکرد يه ترک محشر می تونست باشه . . .
هرچند که (( يه نوع بدعت جالب )) بود اين ترک . . .
من نگفتم بازار خرمشهر " نبايد " خونده می شد . . .
گفتم بعضی از کسايی که منتظرن تا محسن و منکوب کنن هنوز بازار خرمشهر شب و روزشونه . . .
يعنی گير ندن به اين ترک روزشون شب نمی شه . . . هرچند که به قول تو اهل موسيقی نيستن . . .
مثل اينکه محسن فقط يه آهنگ خونده و اونم بازار خرمشهره . . . !!
ارتباط اين ترک با ترک 5 " حراج " که حرفی واسه گفتن نذاشت . . .
آلبوم " يه شاخه نيلوفر " که به قول يکی از دوستان اسمش " 12 ترک تا گريه " بود و هست ، هر سال که از روش ميگذره هنر محسن تازه معلوم ميشه و خيليارو حيرت زده کرده . . .
خلاصه اينکه : . . . محسن را دوست دارم چون " چاوشيست " . . .:11::40::40:
منم با این موافقم که رفته رفته و بخصوص بعد اومدن ژاکت ارزش یه شاخه نیلوفر بیشتر مشخص شد...
که به نظرم یکی از دلایل اصلیش ضعف ژاکت بود....
چون زمان اومدن یه شاخه نیلوفر ازش ناراضی بودیم ولی رفته به رفته جا افتاد...
ســـلام به همه
یه چند وقتی نبودم ، دلم براتون و بحثاتون تنگیده بود ! :20:
این محسن چاوشی هم که همیشه تاپیکش پرباره !
نقل قول:
نه خارج نیست ! ... به نظر میاد ! یکمی تاکید و پافشاری روی " بدم " هست ولی خارج نیست !
آخه کسی که بهترین خواننده داخلیه ، بعد از این همه تجربه نمیاد تویه آلبوم آخرش گاف به این بزرگی بده و خارج بخونه ! :20:
نقل قول:
آقای آهاری تنظیم های خوبی داره علیزضا جان ولی نمیشه گفت حرف نداره ! تنظیماش خوبن ولی دموده شدن !
دیگه اشتباه محضه که چاوشی بخواد تنظیم های اونجوری داشته باشه ! دیگه تقریبا دوره ی اونجور تنظیم و آهنگسازی سر اومده !
همه خواننده ها دارن به سبک های جدید و مدرن تر هوس رو میارن ! البته قطعات راک خوبن ولی جای کار داره ! آقای یزدانی کمی قطعات راکش بیشتر کار میشه چون سبکش هست البته ( سوء تفاهم نشه )
این علی ثابت هم کارش خوبه ! همون جور که خودش گفته موسیقی های Orchestral تخصصشه !
یک کم حرفت سنگین بود ... کاش میگفتی یکی از موفقترین ترین خواننده های داخلی ....نقل قول:
آخه کسی که بهترین خواننده داخلیه ، بعد از این همه تجربه نمیاد تویه آلبوم آخرش گاف به این بزرگی بده و خارج بخونه !
از لحاظ تکنیکی و فنی بخوایم نظر بدیم ...
مثلا ارتعاشهای آوایی و لرزش بجای صدا یا مثلا تحریرهای ریز و درشت خواننده ای رو دست
احسان خواجه امیری نخواهد بود ... اما احسان بر عکس محسن اصلا آهنگساز خوش سلیقه و مسلطی نیست و کاراش تکراریه ...
یکی از دلایل افت احسان هم ملودی ها و تنظیمات نه تنها خودش بلکه گروهش بود ...
خب از نظر ایشون بهترین هست فکر نکم مشکلی داشته باشه!نقل قول:
شما هم برو تو تاپیک خواجه امیری بگو بهترین تو دنیاس
کسی حرفی نمیزنه که:46:
نه اصلا این نظر من نیست ! یه چیز کلیه ! واقعا چاوشی بهترین خواننده ایرانه دیگه ! غیر از اینه ؟ :20:نقل قول:
بهترین به کسی میگن که آلبوماش بیشترین فروش رو داشته باشه و تویه نظر سنجی ها و این جور حرفا اول هم باشه ! کلی طرفدار داشته باشه ! فیس بوکش هم خیلی لایک خورده باشه ! : دی
خب این همه محبوبیت کشکی که نیست ! مردم هم که دور از جون بز نیستن ! :20:
از لحاظ فنی شاید بهترین نباشه ولی در کلیت بهترینه !
اسم خواننده های دیگه رو نیاریم بهتره!!!
من خودم یکی دیگه رو هم خیلی دوس دارم ولی اسمشو نمیارم اینجا...
الان دارم آهنگ آلبوم سال 88 (ژاکت)
اسم ترک : دور آخر
رو گوش میدم و اومدم تاپیکشو دیدم خوشحال شدم
عاشقشم
(روزی 100 بار گوش میدمش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجله ی رونـــا تمامی حواشی آلبوم خـــاص رو مورد بررسی قرار داده
و همچنین مطالب دیگری از جمله حضور محســــن در برج میلاد و...
مطالب جالبی توشه پیشنهاد میکنم حتما دان کنین:
اگه از اون لینک نتونستین از این لینک برین:کد:http://mra-chavoshi.persiangig.com/image/majale%20rona-khas%28mra-chavoshi.blogfa.com%29.zip
منبع:کد:http://www.uploadbaz.com/pucwbpgnhr4p