بازم سلام.
انگار آپدیت جدید اومده.
اونی که من قبلا داشتم ورژن 2.7.9.14 بود ولی الآن ورژن 2.7.12.4 رو سایت سونی اریکسون هست.
میشه یکی بررسی کنه ببینه جدیده یا نه؟
ممنون.
Printable View
بازم سلام.
انگار آپدیت جدید اومده.
اونی که من قبلا داشتم ورژن 2.7.9.14 بود ولی الآن ورژن 2.7.12.4 رو سایت سونی اریکسون هست.
میشه یکی بررسی کنه ببینه جدیده یا نه؟
ممنون.
نقل قول:ضمن تایید صحبت حسین جون:40: باید بگم مثلا خیلی هاشون فلاش برای دوربین یا چراغ قوه ندارن یا مثلا سیستم شماره گیری با صوت یا رادیو ندارن.:39:نقل قول:
در عوض سیستم عاملشون ویندوز موبایله که بهتر از سیمبینه و پردازنده قوی تری دارن. :45:برنامه نوشتن هم برای اون گوشی ها راحت تره.
در ضمن اونا گرون نیستن P990 خیلی ارزونه. :27::27:
نقل قول:نه عزیز همه باطری ها ساخت چینه بی خود خودتو ناراحت نکن.نقل قول:
حروفی که نیاز به برداشتن قلم دارن عبارتند از:
t i f j k x
مثلا اگه میخوای حرف t رو بنویسی ابتدا قلم رو به سمت پایین کشیده و سپس سریع یک خط به سمت راست بکش گوشی اول حرف l رو مینویسه بعد که خط دومی رو کشیدی به حرف t تبدیلش میکنه.
بقیه حروف هم همینجوریه خودت امتحان کن میفهمی اگه بازم نشد و مشکل داشتی در خدمتم.
سلام.
من تازه p990 خریدم و چند تا مشکل دارم.
بیشتر برنامه ها رو گوشی نصب نمیشن.یا اگرم نصب بشن درست اجرا نمیشن.مخصوصا بازیهای جاوا که اگه رو مموری نصب کنم اصلا اجرا نمیشن و وقتی توی حافظه خود گوشی نصب میکنم تو بازی میره اما همون اولاش گیر میکنه و لود نمیشه!!!
بعد در قسمت اسکن کارت ویزیت فقط سیاه و سفید می گیره و رو هر تنظیمی میزارم دوباره برمیگرده...اصلا اسکن رنگی میگیره این گوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف کنید یه آنتی ویروس خوب و تست شده هم معرفی کنید.
متن اروری که میده رو بگو تا کمکت کنم.نقل قول:
اسکن رنگی نمیگیره.اصلا برای چی باید کارت ویزیت رو رنگی اسکن کنه؟
مکافی آنتی ویروس خوبه یه سرچ کوچولو همینجا بکنی پیداش میکنی.
نقل قول:
شما اصلا لای دفترچه راهنماشو باز کردی:41:؟!!!! صفحه 31 و 32 . فقط عکساشو ببین:46:
مسئله اصلی فقط همون ویندوز موبایله:20:نقل قول:
نقل قول:
نه همینجوریه برای اسکن کارت سیاه سفید میگیره.
آره من قدیمی رو داشتم همون اول کار هنگ میکرد بعد Update_Service_Setup-2.7.12.4 رو گرفتم خیلی خوب کار کرد. بهتره نگی آپدیت جدید اومده من اول فکر کردم فریمور میگی. بگو ورژن جید آپدیت سرویس اومده:46:نقل قول:
یه بنده خدایی 990 داره خاموش شده روشن نمیشه شما تعمیر کار خوب سراغ دارین
سلامنقل قول:
نه عزیز همه باطری ها ساخت چینه بی خود خودتو ناراحت نکن.
حروفی که نیاز به برداشتن قلم دارن عبارتند از:
t i f j k x
مثلا اگه میخوای حرف t رو بنویسی ابتدا قلم رو به سمت پایین کشیده و سپس سریع یک خط به سمت راست بکش گوشی اول حرف l رو مینویسه بعد که خط دومی رو کشیدی به حرف t تبدیلش میکنه.
بقیه حروف هم همینجوریه خودت امتحان کن میفهمی اگه بازم نشد و مشکل داشتی در خدمتم.
متشکر بابت راهنمایی
راستی اگه لینک یه آنتی ویروس جدید(همون Mac Afee که خودت گفتی) رو هم میزاشتی توی امضات عالی می شد.
نه عزیزم.نقل قول:
شما اصلا لای دفترچه راهنماشو باز کردی؟!!!! صفحه 31 و 32 . فقط عکساشو ببین
ولی تقصیر من نیست.اتفاقاً من هر وسیله ای که می خرم دفترچه شو کامل می خونم ولی این بار دفترچه و چندتا از وسایل گوشی دست کسی که گوشی رو برام خرید جا مونده!!
به محض اینکه دفترچه رو بگیرم میخونمش.
ممنون
به دفترچش احتیاجی نیست برو به مین منو از اونجا Help و بعد Handwriting recognition کامل توضیح دادهنقل قول:
کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
نقل قول:دوست عزيز جواب شما فقط يك كلمه است:نقل قول:
آپديت
اولا آنتي ويروسه جديد نيست و خيلي هم قديميه.:27:نقل قول:
ثانيا يه باره بفرما من تنهايي همه چيزهاي مورد نياز براي گوشي رو بذارم تو امضام ديگه؟:19::19::19:
پس بقيه چي كارن؟
باور كن منم اينقدر جمله هاي حكيمانه و شعر و عكس و ... دارم بذارم تو امضام اما به خاطر اينكه سوالهاي تكراري كم بشه اين كار رو نكردم.
يه مدت يه جنبشي در اين زمينه راه افتاد اما متاسفانه فقط به من و رامين خان(ramin2020) و حامد خان(hamed1987) محدود شد و بقيه دوستان همكاري نكردن.اون دوتا مشكل آپديت رو حل كردن و من مشكل فونت ها رو.حالا هم معلوم نيست چه مشكلي براشون پيش اومده كه ديگه نميان سر بزنن و من شدم تنها.:41::41::41:
من همينجا از همه دوستان كه براشون امكان داره تقاضا ميكنم كه جهت پيشرفت تاپيك و حذف سوالهاي تكراري بي خيال امضاشون بشن و يه مشكل فراگير رو تو امضاشون حل كنن.:5:
شرمنده كه سرتون رو درد آوردم.:11:
بفرما اينم لينك آنتي ويروس مكافي::46:
موفق باشيد.:10:کد:http://www.4shared.com/file/36901100/22d4ec36/mcafee_virusscan_1_10_83s-memory_stick_signed.html
با من كه نيستي؟ نه با من نبودي. درسته.نقل قول:
من همينجا از همه دوستان كه براشون امكان داره تقاضا ميكنم كه جهت پيشرفت تاپيك و حذف سوالهاي تكراري بي خيال امضاشون بشن و يه مشكل فراگير رو تو امضاشون حل كنن.
امضا به اين قشنگي دارم چشه؟
بحث شما آقايون مدير كل سواست.:40:نقل قول:
من همچين جسارتي در حق شما نميكنم.:11:
از اونجايي كه منم يه استقلالي:40: تير هستم اين يه مورد استثناءا ايرادي نداره.:27::21::27::21:
اون hidden كه ميگي ماله گوشي نيست ماله كامپيوتر كه تو كامپيوتر hidden شون ميكنه تو خود گوشي ديده ميشه و به هيچ دردي نمي خوره:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا آنتي ويروسه جديد نيست و خيلي هم قديميه.
منظورم از جدید آپدیت شده بود!
خوب چرا میزنی؟!نقل قول:
ثانيا يه باره بفرما من تنهايي همه چيزهاي مورد نياز براي گوشي رو بذارم تو امضام ديگه؟
پس بقيه چي كارن؟
من دیدم بچه با مرامی هستی گفتم بیشتر ثواب کنی!
خدا خیرت بده.نقل قول:
بفرما اينم لينك آنتي ويروس مكافي:
مرسی
دوستان من یه P990 دارم که وقتی باهاش وصل میشم اینترنت و می خوام صفحات وب فارسی رو باز کنم ، فونتها تغییر میکنه و به صورت اشکال یا فونتهای لاتین در میاد !
جالب اینجاست که صفحه اصلی بعضی سایتها رو کامل نشون میده (فارسی) اما وقتی وارد لینکهای موجود تو همون صفحه میشم، فونتها به هم میریزه
قبل از این گوشی ، یه P990 دیگه داشتم که با اون این مشکلات رو نداشتم .
توضیحات : فونت فارسی رو مموریم هست و مسیج فارسی می تونم بخونم .
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .
سلام
من می خام p990 بخرم اولین سوالم اینه که اصلا بخرم؟؟؟؟ چون فروشنده می گفت که هنگ می کنه و بعضی از برنامه ها رو بد اجرا می کنه و کلا این گوشی یه شکست تجاری برای سونی اریکسون بوده و برای همین قیمتش پایینه....حالا دوستانی که دارند میشه نظر بدن که به طور کلی گوشی خوبیه یا از اوناست که هر بار یه مشکلی پیدا میکنه و اعصابت خورد میشه....حالا سوالای من :
اجرای برنامه چه جاوا چه سیمبین در این گوشی به راحتی انجام میشه؟
کیفیت صداش با هدفون چه جوریه ؟در حد گوشی های W هست؟
ایا با اپدیت مشکلات گوشی حل می شود؟؟؟؟
از همه مهمتر موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که گوشی خراب یا تقلبی به من نندازند؟؟؟؟
مرسی ........
من 990 دارم. تا حالا آپدیت نکردم. مشکلی هم نداشتم. اگه چند تا برنامه رو با هم باز کنی ممکنه هنگ کنه فقط.(ممکنه)نقل قول:
حرف فروشنده ها رو بی خیال باش.
برنامه های خودشو که قشنگ اجرا میکنه. ققط در حالت فلیپ باز یکمی طول میده تا جاوا ها رو اجرا کنه.)البته مال من اینجوریه.مال دوستان رو نمیدونم.
پشت باطری و جعبه و سریال خود گوشی یکی باشند. همش هم فرانسه. به نظر من یه دست دوم تمیز بگیر بعد آپدیت کن. علاالدین امروز دست دو 235 تومن.من مهر خریدم دست دوم 240 تومن. این یعنی افت قیمت نداره.
یه مشکلی که من دارم اینه که جدیدا صدای من رو طرفهای مقابلم بد میشنوند!! تا حالا خیلیها بهم گفتن.
ولی صدای طرف خوب میاد. چیکار کنم؟
سلام سلام دوست عزیز :10:
من می خام p990 بخرم اولین سوالم اینه که اصلا بخرم؟؟؟؟ چون فروشنده می گفت که هنگ می کنه و بعضی از برنامه ها رو بد اجرا می کنه و کلا این گوشی یه شکست تجاری برای سونی اریکسون بوده و برای همین قیمتش پایینه....(فروشنده همیشه دوست داره جنس گرونتر بفروشه !!!) حالا دوستانی که دارند میشه نظر بدن که به طور کلی گوشی خوبیه یا از اوناست که هر بار یه مشکلی پیدا میکنه و اعصابت خورد میشه....حالا سوالای من :
اجرای برنامه چه جاوا چه سیمبین در این گوشی به راحتی انجام میشه؟ جاوا اجرا میشه ولی سیمبین اجرا نمیشه ! فقط برنامه های مخصوص UIQ3 اجرا میشن.
کیفیت صداش با هدفون چه جوریه ؟در حد گوشی های W هست؟ کیفیت صداش خوبه ولی بلندی صدا در هدفون به اندازه سری W نیست!!
ایا با اپدیت مشکلات گوشی حل می شود؟؟؟؟ دوست عزیز آپدیت دوای هر دردیه....
از همه مهمتر موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که گوشی خراب یا تقلبی به من نندازند؟؟؟؟ به نظر من فقط گارانتی اصلی بخر ، یه کم گرونتر ولی خیالت از همه جهت راحتر....
مرسی ........ :11:
ببخشید من handsfree strio ds 970 گرفتم موقع عوض کردن آهنگ با بلوتوث هنگ کرد!!
و من بدبخت شدم چون دیگه نه خاموش میشه نه میشه کاریش کرد!!
لطفا سریع کمک کنید چون 24 ساعت بیشتر مهلت تعویض نداره!!
(فقط تعویض!)
مشکل از پی 990 یا اینکه چون هندزفری چینیه اینجوریه ؟
دوستان
وقتی فایلی رو با بلتوث میگیریم و save میکنیم میره توی messaging
خوب؟
حالا من دیشب دو تا فایل گرفتم و save کردم ولی فقط یکیش رفته توی messaging
اون یکی رو از کجا پیداش کنم ؟
دوست عزیز اگر یک فایل دیگر با بلوتوث بفرستی اون وقت فایل قبلی تو لیست received beam دیده میشه . یا با استفاده از swiss manager pro برو به فولدر c:/shared/obex . فایلهای شما اونجا دیده میشوند . همون جا میتونی اونهایی رو که به درد نمیخورن حذف کنی .نقل قول:
help me pleaseنقل قول:
مشکل با تعویض هندزفری بر طرف میشه ؟
help me pleaseنقل قول:
مشکل با تعویض هندزفری بر طرف میشه ؟ یا با یه معمولی مثل gv 435 عوض کنم ؟
سلام به بچه های کلوپ پی 990
چند تا مشکل دارم
1.ساعت غلط مسیج ها
2.نگرفتن پیکچر مسیج (این فکر نکنم راهی داشته باشه)
و یه سوالم دارم
تو اون برنامه فارسی یازی که تو امضا دستمون هست
میشه باهاش
تو برنامه های دیگه هم کلمات فارسی رو دید ؟؟
دوست عزیز hidden گوشی هم مثل hidden کامپیوتر کارش مخفی کردن فایل ها و پوشه هاست ولی با کامپیوتر یه فرقی داره :نقل قول:
مثلا وقتی یه عکسی رو از file manager هیدن می کنید این عکس تو picture gallery دیده نمیشه نه اینکه تو خود file manager هم مخفی بشه
حالا راهکارش برنامه ی X-plore هست که از اونجا بجای hidden سیستم (system) رو انتخاب کنید اینجوری فایل مورد نظر تو file manager هم مخفی میشه ( واسه X plore هم میتوند یه password بزارین)
من میخواهم یه p990 بخرم و میخوام ببینم که گوشی خوبی است یا نه لطفاّ راهنماییم کنید :8:
من میخواهم یه p990 بخرم و میخوام ببینم که گوشی خوبی است یا نه لطفاّ راهنماییم کنید
من میخواهم یه p990 بخرم و میخوام ببینم که گوشی خوبی است یا نه لطفاّ راهنماییم کنید
:10:من میخواهم یه p990 بخرم و میخوام ببینم که گوشی خوبی است یا نه لطفاّ راهنماییم کنید
گوشی بدی نیست فقط بعضی مشکلات جزئی داره در ضمن مگه می خوای چند تا P990i بخری که این همه پست زدی؟!!نقل قول:
نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده ؟؟:13:
مکان رو بذار رو هونو بولو (یا یه همچین چیزی)نقل قول:
2-با سوییس منیجر فکر کنم میشه که دوستان بلدند.
3-بله
کدوم سوال من به جواب رسید مگه!! خب اگه من بلد باشم میگم ولی شما هم پستای قبلی رو نگاه کن
اگه Xplor داری بازش کننقل قول:
برو رو درایو C گوشی برو و از منو گزینه Find و سیپس Find file رو بزن. بعد اسم فایلی رو که برات اومده بود رو وارد کن. یا اگه سامش رو نمیدونستی و فقط نوعش رو یادت بود به جای اسمش * بزار و ok کن.مثلا برای یه فایل MP3 اینکار رو کن: MP3.* رو بزن.:20:
امیدوارم با این روش مشکل حل بشه
دوست عزیز مشکل اولی که گفتی یعنی نشون دادن اشتباه زمان مسیج حل شدنی هست:46:نقل قول:
هم با برنامه هم با ور رفتن با تنظیمات گوشی
به نظرم برو پسش بده. حالا که از نزدیک داشتی و امتحان کردی ختما نظرات کامل و مبسوط خودتو در مورد این هندزفری بذار لطفا . باشه؟ آخه ما زاغه نشین ها پول نداریم از اینا واسه 990 مون بخریم:10:نقل قول:
احتمالا یکیشو نگرفتی. آخه همیشه میره توی میسیج. من که تا حالا ندیدم بره یه جای دیگه:41:نقل قول: